Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min søster fik en datter i en sen alder. Mille hedder pigen. Mille er 19 år. Hun fik desværre, for lidt ilt under fødslen. Mille er udviklingshæmmet. Hun er som et barn på 11 år. Hendes krop er dog fuldt udviklet, som en på 19 år. Mille er en flot slank pige med langt hår og store bryster.

Hendes forældre har altid været bekymret for, hvordan det skulle gå hende mht. kærester, sex osv. Det er blevet fikset, så Mille ikke kan blive gravid. 

SEX I DAG?

Mille havde boet i et kollektiv for udviklingshæmmede i nabokommunen. Nu havde hendes hjemkommune besluttet, at Mille nok kunne bo alene, i en beskyttet bolig i hjemkommunen. Der kom en og så til hende 1-2 gange om dagen. Det havde krævet meget af hendes forældre de første par måneder, men nu gik det faktisk rigtig godt og der kom kun en og hjalp hende afsted om morgenen, når hun skulle på arbejde, på et beskyttet kommunalt tibud

Mille havde boet alene i 4 måneder nu. Forældrene havde bestilt ferie sydpå, men var begyndt at snakke om at aflyse den på grund af Mille. Fik dem overbevist om, at de roligt kunne tage afsted, onkel skulle nok tage sig godt af Mille og besøge hende hver dag, ligesom Mille jo altid kunne ringe, hvilket hun sagtens kunne finde ud af.

Mille havde først ferie, når forældrene var hjemme igen. Vi fik kørt søster og svoger til lufthavnen om lørdagen. Det var en af de varme dage. Hjemme igen ville jeg lige lave lidt frokost hos Mille, inden jeg forlod hende. Hun ville lige skifte, da hun havde det meget varmt. 

Hun kom ud i en lårkortet nederdel og stram top. Hun var skisme godt nok skruet godt sammen. Der var ikke nogen bh der hjalp med at holde brysterne oppe, det kunne man tydeligt se. Hun ville ikke have, at jeg skulle tage afsted, lige efter vi havde spist. Vi satte os på terrassen i hver sin stol. Hun havde en fin lille have, med høj hæk, så hendes nysgerrige nabo hr. Hansen ikke kunne kigge ind. Hr. hansen var en ældre mand, som næsten var døv.

Mille kom over og satte sig i mit skød, hvilket der ikke var noget unormalt i. Onkel må jeg spørge om noget? Selvfølgelig må du det Mille. Du må ikke sige noget til mor og far. Nej det skal jeg nok lade være med Mille. Det er fordi der er en ude på arbejdet der gerne vil være kærester med mig, men jeg ved ikke rigtig om jeg tør. Kan du godt lide ham Mille? Ja han er rigtig sød onkel. Hvorfor tør du så ikke? Jeg har jo aldrig haft en kæreste, så jeg ved ikke rigtig, hvordan man gør. Du skal bare være dig selv Mille og gør som du plejer. Jamen jeg har heller aldrig kysset en dreng og sådan noget onkel. Inden jeg nåede at svare, gav hun mig et hurtigt kys på munden. Hun sad så uroligt, at der også var noget der rørte på sig i mine bukser. Kan du ikke lære mig det onkel. Det er ikke så godt, at onkel gør det Mille, hun blev lidt ked af det, men det hjalp, at jeg lovede at kigge forbi inden hun skulle i seng. Jeg havde fået en nøgle og låste da jeg gik.

Da jeg kørte hjem, havde jeg stadig en halvstiv pik i bukserne. Det kan du ikke gøre, det må ikke ske!!!, tænkte jeg. Flere gange derhjemme havde jeg virkelig samvittighedskvaler. Sagde hele tiden til mig selv det gør du ikke. Det måtte være djævelens værk, at jeg indimellem tænkte, at det kunne være godt, at hun lærte om det af en, som virkelig ville, at hun skulle have en god oplevelse ud af det. Pikken ville ikke ligge sig igen og jeg tog en spiller, mens frække tanker om Mille, kredsede rundt i mit hovede. Klokken var ikke mere end 17.00, da Mille ringede og spurgte om jeg ikke snart kom. Vi aftalte at jeg var der om en time og at jeg skulle have pizzaer med.

Mille åbnede ikke da jeg ringede på, så jeg låste mig ind. Kaldte på hende. Jeg er lige i bad onkel, jeg er færdig om 2 min. Jeg fandt 2 colaer og satte mig på terrassen. Jeg var i shorts og polo, da der stadig var meget varmt. Se onkel jeg har selv købt mine nye trusser, er de ikke flotte. Der stod hun i g-streng og hvid t-shirt. og drejede rundt. Jamen Mille er de ikke meget små bag på? Sådan skal de se ud onkel, det er g-streng. 

Skal vi ikke have vin istedet for cola onkel, jeg er jo en stor pige nu og bor helt for mig selv. Kan du nok lide vin Mille? Ja da onkel, det har jeg smagt mange gange. Hun havde en flaske hvidvin i køleskabet som vi åbnede. Vi satte os og spiste pizza og Mille havde åbenbart ikke tænkt sig at tage mere tøj på. Hendes våde hår havde hængt foran på trøjen. Hun slog det om i nakken. Den hvide t-shirt var blevet gennemsigtig, hvor håret havde hængt. Kunne tydeligt se det ene fyldige bryst, med en stiv brystvorte.

Vi sludrede og pjattede og havde næsten drukket den flaske vin. Mille var lettere beruset og gik ind og satte musik på og kom tilbage med to mokai`er. Sådan skal vi også have onkel, de er skide gode. Hun åbnede dem og vi skålede. Hun tog en ordentlig tår og begyndte at danse. Se onkel er jeg ikke god til at danse. Det var hun og sikke da som hun så ud i sin g-streng og den lettere gennemsigtige t-shirt. Hun så så fræk ud, da hun stod der og min pik rørte på sig. De frække tanker kredsede igen.

Hun kom helt hen og stod lige foran mig, mens hun stadig vrikkede med hofterne og de dejlige bryster gyngede. Onkel ser det godt ud?. Det ser rigtig godt ud Mille. Onkel vil du ikke godt lære mig at kysse? Hun satte sig igen i mit skød. Min pik blev omgående helt stiv. Mille hvis onkel skal lære dig det, så må du ikke sige det til nogen som helst. Nej onkel det gør jeg heller ikke. Vil du så godt?, spurgte hun med det største smil. Ja Mille det vil jeg gerne.

Fik forklaret hende at hun skulle rejse sig og sætte sig, så hun vendte ansigtet mod mit. Hun fik benene stukket under armlænene og kiggede ned, da hun skulle sætte sig. Onkel hvorfor er der så stor en bule i dine shorts? Det er noget mænd får, når de ser noget som er rigtigt frækt Mille. Det er deres tissemand som vokser, når de ser en flot og smuk pige og det er du jo Mille. Hun satte sig på mig og fnisede. 

Gav hende et lille kys på munden. Forklarede hende hvordan man gjorde med tungen osv. Mille var meget lærenem og kyssede hurtigt fantastisk. Hun sad meget uroligt og jeg måtte bede hende om, at sidde roligt. Hvorfor onkel? Onkels tissemand bliver ved med at være stiv, når den kan mærke din tissekone gnider på den. Hun fnisede igen. Vil du også lære mig hvordan man boller onkel? Havde måske nok håbet på spørgsmålet, men blev alligvel noget paf. Det gør en onkel ikke med sin niece lille Mille. Jeg siger det ikke til nogen onkel. Jeg havde ikke fået fisse i 5 år og kunne ikke modstå fristelsen.

Bad hende rejse sig og hente hendes computer. Fandt nogle scener, hvor man virkelig kunne se nogen slikke pik og fisse. Smid dit tøj Mille og lig dig over på solvognen, så skal onkel gøre noget dejligt ved dig. Hun rejste sig og trak t-shirten af. Helt vanvittige lækre bryster kom til syne. En lettere behåret mis, så også dagens lys. Hun lagde sig på solvognen. Jeg fandt et håndklæde, som jeg lagde under hende. Hvorfor gør du det onkel? Hvis onkel skal stikke sin tissemand op i dig, så kan det måske godt være der kommer en lille smule blod Mille, men det er ikke sikkert. Hun så helt forskrækket ud. Gør det ondt onkel? Nej Mille det gør det ikke, onkel skal nok sørge for det bliver skønt, men når det er første gang, man skal have noget op i tissekonen, så kan det ske.

Jeg smed tøjet og min pik stod lige ud i luften. Din tissemand er godt nok stor onkel. Ja det kalder man også en pik Mille og din tissekone kalder man en fisse. Hun fnisede bare. Lagde mig blidt ovenpå hende og min stive pik gnubbede mod hendes jomfruelige fisse. Kyssede hende og snart havde vi gang i de hedeste tungekys. Lod min tungespids lege med hendes øreflip og øre. Det kilder onkel fnisede hun. Bevægede mig ned og lod tungen lege med hendes brystvorter, som var godt stive. Bed blidt i dem og hver gang gav det et sæt i hende. Det er dejligt onkel gispede hun. Min ene hånd havde fundet vej til hendes lille fisse, som var godt fugtig. Du er liderlig Mille. Hvad betyder det onkel, stønnede hun. Det betyder at du gerne vil have at onkel rører ved dein krop og især din dejlige fisse. Mærk hvor våd den er Mille. Jeg tog hendes hånd og førte den ned, så hun kunne mærke. Det mærker næsten som jeg har tisset onkel. Ja men det har du ikke Mille, det er fordi du er liderlig og gerne vil mærke onkels pik oppe i dig.

Kravlede ned og lod tungen lege med indersiden af lårene, inden den begyndte at kærtegne skamlæberne. Undgik helt bevidst at røre klitoris. Hun gav sig mere og mere og stønnede...Det er så dejligt onkel...Åhh bliv ved...Det er så skøøøønnnnnttttt lød det da min tunge strejfede klitoris. Begyndte at bearbejde klitoris, mens jeg førte en finger op i hende. Hun stod som en flitsbue, da orgasmen skyllede gennem hende. Åhh ja....Åhhh ja onkel.

Det var så skønt onkel, hvad skete der? Du fik en orgasme Mille, fordi onkel gjorde det dejligt for dig, som han havde lovet. Det føles endnu bedre når han skal bolle dig, bare vent og se min skat.

Skal vi ikke gå ind i din seng Mille, så kan du prøve at slikke på onkels pik. Jo kom onkel,sagde hun og trak mig op. Hun kastede sig med det samme over mig. Måtte flere gange forklare hende, hvordan hun skulle gøre. Dette blev Mille også hurtig til at lære og snart slikkede og suttede hun som en drøm. Fik hende vendt om, så vi lå i en 69`er. Godt jeg havde spillet pik den eftermiddag, ellers var jeg kommet for lang tid siden. Safterne begyndte at drive ud af hende igen.

Nu skal onkel bolle din dejlige våde fisse Mille. Vil du ikke gerne mærke onkels pik oppe i din dejlige fisse? Jo onkel, du skal bolle mig. Fik hende lagt på ryggen, bukket hendes ben og satte pikhovedet mod hendes våde fisse. Så Mille nu kommer onkels pik. Pressede pikhovedet ind. Det var godt, at hun var så våd, for aldrig havde jeg prøvet, så stram en fisse. Pressede mig forsigtigt længere op og lod hende vænne sig til mig. Hver gang hun beklagede sig lidt, holdt jeg mig i ro. Så Mille du har du hele onkels stive pik oppe i dig. Onkel gør ikke mere før du gerne vil have det. Roterede dog meget forsigtigt med underlivet. Mille havde udvidet sig så meget, at hun lige så stille begyndte, at nyde det. Hun småstønnede og jeg trak mig forsigtigt ud. Der var ingen blod at se. Trak mig næsten helt ud 3-4 gange, lige så forsigtigt og derefter helt i bund. Er det dejligt min skat? Uhhmm onkel, det er fantastisk. Satte farten lidt op og Mille stønnede højere og højere.

Er det dejligt at mærke onkels pik oppe i din fisse Mille? Ååhhh onkel...Onkel din pik mærker så dejlig...Åhhh ja råbte hun. Tog hendes ben op på mine skuldre og bankede pikken i bund....ÅÅÅHHH JA...ÅHHHHHH ja. Kunne ikke holde mig længere og skreg næsten, da jeg pumpede min sperm op i hende. Det var også mere end Mille kunne klare og hun kom også højlydt.

Sank sammen over Mille, stadig med pikken oppe i hende. Tak onkel, du er så sød og dejlig. Du er den bedste onkel i hele verden. Skal vi snart igen onkel. Onkel kan altså ikke mere i aften Mille. Der går noget tid inden en pik, kan blive stiv igen. Åhhh det vidste jeg ikke. Skal vi så gøre det imorgen onkel? Det ser vi på imorgen Mille. 

Skal vi ikke i svømmehal imorgen onkel. Det ser vi også på imorgen. Hvad skal jeg gøre, hvis jeg bliver liderlig onkel og du ikke er her. Så skal du lege med dine bryster og din fisse Mille. Det skal dine hænder nok finde ud af. Du kan også tage en gulerod eller agurk og bolle dig selv med, men du skal vaske den godt først. 

Måske vi skal tage i badeland i Aalborg imorgen og så kan onkel købe en DILDO til dig bagefter. Hvad er en dildo onkel? Der var mange spørgsmål, så vi måtte have computeren i brug igen.

Det er dejligt, at du lærer mig så meget onkel. Nu kan jeg lære Line, hvordan man gør. Line var hendes veninde, som også var udviklingshæmmet. Du må ikke fortælle nogen, at det er onkel der har lært dig det Mille!!!!! Nej det gør jeg heller ikke onkel.

Fandt en lesbisk scene, hvor 2 unge piger benyttede dildoer. Så kan det være, at dig og Line kan hygge jer som dem her min skat. Det kunne være sjovt fnisede hun.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.