Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg hedder Gry og er en enlig mor på 42 år. Selvom jeg stadig er i min prime har jeg ikke datet siden min mand gik bort for 6 år siden i en motorcykelulykke. Jeg har haft nogle engangsknald men intet seriøst. Der har ikke været en mand, som har kunnet udfylde det tomrum som Peter havde efterladt sig. Mine veninder spørger hele tiden, hvornår jeg skal ud på datingmarkedet og finde en ny mand. For at være ærlig så har jeg aldrig rigtig haft lyst til at være sammen med en anden mand. Men det er så småt ved at ændre sig.

For nogle dage siden fyldte min søn Emil 15 år. Han var så stolt på sin store dag. Han kan ikke vente med at tage verden med storm. Tiden går så hurtigt. Jeg syntes det er ganske kort tid siden, vi pjaskede rundt i badekarret sammen og jeg hver aften læste godnathistorier for ham. Ja, når jeg kigger på ham nu, mindes jeg med længsel dengang han suttede på mit bryst og vores nøgne hud gav hinanden varme og nærvær.

SEX I DAG?

Til Emils fødselsdag fik han et par grå joggingbukser af min lillesøster. De er lavet af dejlig blødt bomuld så det er en sand fornøjelse at lade hånden glide henover stoffet. Han er også rigtig glad for dem, fordi han har sådan manglet et par rare bukser at have på. Sweatpants er voldsomt populære for tiden måtte jeg forstå. Især de grå.

Dagen efter fødselsdagen sidder jeg i sofaen og ser FILM. Emil skal overnatte hos sin bedste ven i weekenden, hvor de skal fejre han er fyldt 15 år. De lærte hinanden at kende, da de startede til fodbold samtidig for år tilbage. Jeg nyder aftenen med et stort glas rødvin, da Emil kommer glad ind stuen. Han har en smart oversized skjorte på med en stram hvid tanktop indenunder, så de veldefinerede abs kommer til sin ret. Og med de grå joggingbukser udstråler han en ungdommelig maskulin energi. Han er et hoved højere end mig men ligner stadig en ung folkeskoledreng. Han har stadig et glat ansigt med enkelte små bumser og slet intet skæg eller dun i endnu. Han var også den sidste i klassen til at komme i puberteten men det vare sikkert ikke længe før hans hormoner sætter sig helt igennem og han indhenter sine klassekammerater.

”Du ser godt ud min skat, Sidder joggingbukserne godt nok – er det den rigtige størrelse?”

”I know” siger Emil kækt. ”De sidder helt perfekt”

Han løfter skjorten op over navlen, så jeg kan få syn for sagen. Calvin Klein underbukserne titter frem over buksekanten. Det er dog ikke det eneste, der titter frem. Der er et tydeligt omrids af tissemanden, som buler ud i de løse bukser. Pikken er slap men der er slet ingen tvivl om dens tilstedeværelse. Emil drejer upåvirket rundt, så jeg også kan se, hvordan det grå bomuld smyger sig om hans faste numse.

”Ja, det ser ud som om du fylder dem godt ud”

Nej, nej, nej, det var ikke det jeg skulle sige. Jeg kan mærke varmen i kinderne. Det må også være rødvinen. Jeg kigger lettere forfjamsket op på ham men han smiler bare som ingenting. Jeg kaster et sidste blik på pikbulen inden skjorten falder ned og dækker skridtet.

”Jeg smutter nu mor – vi ses”

Jeg når at se et skævt smil inden han drejer omkring og er på vej ud ad døren. Målløs sidder jeg tilbage. Havde jeg virkelig lige kigget åbenlyst på min søns penis? Jeg er sikker på Emil ovenikøbet havde lagt mærke til, hvordan jeg havde gloet på hans pikbule. De joggingbukser gør absolut intet for at skjule det mandlige kønsorgan. Den grå farve fremhæver ovenikøbet bulen, så den ser ekstra grandios ud. For så stor en tissemand kan han da heller ikke have – han er jo lige fyldt 15. Hans far Peter var godt nok også veludstyret men alligevel. Uden jeg har lagt mærke til det er min hånd gledet ned til kussen. En ny men alligevel velkendt følelse breder sig i mit skød. Nej, det kan ikke være rigtigt at jeg sidder og bliver opstemt af min egen dreng. Jeg har ikke haft den følelse i en evighed. Ja, ikke siden Emils far. Gad vide om Emil har været sammen med en pige endnu. Jeg ved i hvert fald han onanerer på livet løs med alt det toiletpapir jeg køber hver uge. Måske jeg skulle tage sexsnakken med ham. Det er nok også ved at være på tide.

Jeg flytter fokus over på filmen. Typisk romantisk komedie med to lækre hovedpersoner, som på trods af alverdens udfordringer finder sammen til sidst. Hvem havde dog set det ske? Jo mere jeg kigger på den kvindelige hovedrolleindehaver jo mere får jeg lyst til også gøre mig lækker. Det er længe siden jeg har gjort noget ud af mig selv. Hverdagen har bare gået sin vante gang. På badeværelset finder jeg skraber og hårklipperen frem. Jeg barberer mig under armene og benene får også en tur. Heldigvis er jeg ikke særlig behåret fra naturens side, så det går ganske let. Min største udfordring er: hvad gør jeg med kussen? Skal den være glat, au naturel eller måske i et trimmet mønster? Jeg vælger bare at trimme busken lidt ned med hårklipperen, så den er velsoigneret men stadig er ret vild i det. Min erfaring siger mig, hvis den skal være glat er det bedst at få den vokset hos en professionel. Det kan hurtigt ende grueligt galt.

Efter et dejligt varmt bad ifører jeg min gennemsigtige sorte natkjole. Jeg vælger at gå bundløs og uden BH. Nu når Emil er væk kan jeg jo godt klæde mig lidt slutty. Jeg smiler veltilfreds, da jeg ser mig i spejlet. Godt nok har jeg taget nogle kilo på og det hele hænger lidt mere men jeg ser sgu stadig godt ud! Jeg mærker den sensuelle energi strømme igennem kroppen. Jeg glider med lange strøg to fingre blødt henover midten af kønslæberne. Fra bunden og op til klitoris og ned igen. Min søns pik popper pludselig op i mine tanker og leder min tankestrøm hen på spørgsmål som jeg aldrig har tænkt på før: Hvor stor er den mon i erigeret tilstand? Hvilken slags porno ser han? Hvordan ser han ud i ansigtet når han kommer? Hvor længe kan han kneppe før han for udløsning? Smager hans sæd mon godt?

”Ohhhh”

Jeg bliver helt forskrækket over mit støn men fortsætter med at gnubbe med fire fingre i cirkelbevægelser på klitoris til safterne løber mig ned ad lårene.

”Oh, Ohh, Ohhhhhhhh”                                  

Hvor er det dog længe siden jeg har været så liderlig. Jeg stikker to fingre op i fissen.

”Swup. . swup... Swup. Swup. . . . . . . . ..  Ohhhhhhhhhh jaaaahhhh”

Forlegent kigger jeg på mit spejlbillede. Hvad er det dog jeg laver. Jeg dupper mig lidt på lårene med håndklædet for at fjerne det allerværste. Jeg gider ikke til i bad igen. Kussen har nok også godt af ikke at tørre helt hen tænker jeg.

Jeg sætter mig i sofaen og nyder resten af flasken af den gode drue. Det er nu ret frækt at sidde næsten nøgen kun iført den lille natkjole mens man gnider sine bare lår imod hinanden.

Jeg sidder i min egen lille boble da Emil kommer brasende ind i stuen. Hvordan er det dog han ser ud. Han er tydeligt påvirket af spiritus.

”Er du ok Emil”

Jeg tager ham på skuldrene og kigger vurderende ind i hans øjne for at være sikker på han er okay.

”Det er noget PIS – Fuck Mathias og Fuck Emma”

”Emil dog – rolig nu – Hvad er der sket?”

Sjældent har jeg set ham så vred, ja han ser nærmest såret ud. Jeg får ham ned i sofaen. Han har vidst fået så hatten passer. Jeg sætter mig i den ene ende af flydersofaen og får ham til at læne sig op ad mig.

”Fortæl mig hvad der er galt min skat”

”Vi havde inviteret Emma og Sofia med også. Da Mathias vil i bukserne på Sofia og jeg gerne vil score Emma”

Mit øjenbryn løfter sig straks, da han sådan bramfrit udbasunerer deres listige planer. Jeg lægger bånd på mig selv for ikke at afbryde ham. I stedet for, får jeg ham lagt ned på ryggen, så han ligger henover mit skød med hovedet hvilende på sofaens armlæn på min anden side. Emils lange ben ligger udstrakte i sofaens længde.

”Vi drak shots, sprut og vi flirtede. Mathias fik Sofia med ind i soveværelset, så mig og Emma sad i sofaen i stuen sammen”

Jeg nusser ham lidt i håret imens han fortæller. Min anden hånd finder ned til hans veltrænede lår. Man kan godt mærke han spiller fodbold 3 gange om ugen, plus det løse. Joggingbukserne er ultrabløde og så dejlig varme så jeg kan ikke lade være med at ae ham. Jeg kaster et blik skråt ned og ser pikbulen på allernærmeste hold. Jeg er nød til at synke engang. Hvorfor har han ikke underbukser på mere!? Det er ikke længere bare en bule, nu er hele konturen af tissemanden synlig. Både af nosserne og det lange fede penisskaft som ligger slapt til venstre i buksebenet.

”Jeg lavede det første move mor – Jeg kyssede Emma. Og hun kyssede mig tilbage”

”Det lyder da dejligt – hvorfor lægger du så her hos mig”

Han drejer hovedet og kigger mig ind i øjnene. Han bider sig i overlæben. Jeg kan se hvordan han overvejer om han skal fortælle videre eller om han hellere må stoppe her. Hans blik falder ned på mine bryster. Jeg bliver i det øjeblik klar over jeg sidder stort set nøgen med ham på skødet. Jeg kan se, hvordan han nærstudere dem. Mine brystvorter er hårde. Jeg kan mærke dem stritte ud i det gennemsigtige stof.

”Mor synes du der er noget galt med mig” udbryder han pludselig med en knækket stemme.

”Nej, da – hvor kommer det fra?”

Jeg klemmer ham ind til mig, for at trøste ham.

”Du er den sødeste og mest betænksomme dreng jeg kender”

Jeg vugger ham fra side til side. Jeg kan mærke hans varme åndedrag mod mit bryst.

”Imens jeg kyssede Emma så tog jeg hende på patterne. De var ikke så store, slet ikke ligeså store som dine mor. Jeg kunne let have dem i mine hænder”

Emils hånd er pludselig på mit ene bryst. Han masserer det nænsomt. Jeg er i chok men holder hovedet koldt. Ingen grund til at overreagere. Det er nu også meget dejligt at mærke hans berøring. Så jeg fortsætter også med at lade min hånd kærtegne hans lår. Da jeg ikke er særlig opmærksom på, hvor jeg aer ham, støder mine fingerspidser imod pikken. Jeg trækker hånden lidt tilbage men Emil fortrækker ikke en mine.

”Da jeg fik BH’en af Emma kunne jeg ikke lade være med at sutte på hendes bryster. Det føltes så dejligt at sutte på de små nippels mor”

”Det er et naturligt instinkt som er kodet ind i alle drengebørn siden fødslen – det er helt normalt min skat”

Emil vipper mine bryster ud af kjolen og hans mund finder straks den ene brystvorte og begynder at sutte. Et lille gisp undslipper mine læber. Jeg ved at det er helt forkert men det føles underligt nok så velkendt at have ham der. Måske er det fordi han plejede at sutte på dem da han var lille. Jeg nusser ham blidt i håret. Han slikker to gange på brystvorten og kysser mig på siden af brystet inden han fortsætter sin fortælling.

”Hun var så liderlig – hun ville bare have min pik. Hun fik tøjet af mig så jeg stod splitternøgen med stiv diller haha”

Få sex i dag

”Men da hun så min pik ændrede hun pludselig mening, hun sagde den var alt for stor – at det ville gøre ondt at tage den”

”Inden jeg kunne sige noget var hun ude ad døren og jeg var som forstenet som en fucking idiot. Mathias og Sofia kom ind i stuen for at se hvad alt postyret handlede om. De grinte ad mig som jeg stod der med stiv dolk - det var så ydmygende. Så jeg ville bare hjem.

Ligeså langsomt lægger jeg min hånd ovenpå den nu knaldhårde teenagepik. Gud fader hvor er min dreng blevet stor. Den er længere end min hånd. Hans nosser hænger helt afslappet i joggingbukserne, da han ikke har nogen underbukser på til at holde vedhænget på plads. Emil spreder benene en smule. Jeg klemmer forsigtigt min hånd rundt om klunkerne og mærker deres saft og kraft. Mine fingre følger skaftet helt op til pikhovedet. Han må i hvert fald være 18, nok snare 20 cm når jeg nu mærker efter. Tænk min lille dreng har vokset sig så stor. Peter ville være så stolt.  

Er der ingen piger som vil have min pik mor – er den virkelig for stor? Skal jeg være jomfru hele livet?

Aldrig har jeg set Emil være så ked af det. Skuffelsen over at være afvist af Emma har virkelig rokket ved hans selvtillid.

”Du kommer til at score masser af damer med den pik i fremtiden min dreng. Den er stor og tyk ligesom din fars. Det er dog ikke alle som kan håndtere sådan en – slet ikke unge teenage piger.

Emil kigger nysgerrigt op på mig, da jeg nævnte hans far.

”Ligner jeg ham mor – ligner jeg far?”

Emil løfter røven op fra sofaen og med et snuttag ryger de grå joggingbukser og tanktoppen ned på gulvet. Nu ligger han komplet nøgen med sin stive pik triumferende helt op over navlen. Han ligger stadig på ryggen ovenpå mit skød. Han tager kærligt min hånd. Jeg kigger med en blanding af frygt og liderlighed ned på min hånd som langsomt bliver ført ned til min søns store stive pik. Automatisk griber jeg ud efter tissemanden og mærker dens sitrende varme. Jeg griber fat om skaftet og holder den lodret ud så jeg rigtig kan se dens længde og mærke tykkelsen. Sidste gang jeg rørte ved min søns penis var han så lillebitte og nu er han ved at blive en voksen mand. Han har en lille dusk af mørke pubeshår over pikken og et par nydelige glatte og fine kugler. Han må have barberet klokkeværket inden festen. Han ville sikkert være klar til at vise sig fra sin bedste side, når han skulle knalde med Emma og endelig miste sin mødom.

”Du har din fars øjne Emil og du har sandelig også arvet hans dejlige store pik”

Jeg rykker pikken op og ned og ser hvordan de saftspændte boller hopper lystigt under mit håndarbejde.

”OHHH ja, det er dejligt” stønner Emil og spreder sine ben yderligere for at tilskynde mig til at blive ved.

Hans vejrtrækning intensiveres. Jeg kan se hvordan hans hårløse brystkasse hæver og sænker sig. Jeg øger hastigheden og spiller hans hormonfyldte drengepik.

Fap, fap, fap, fap, fap, fap, fap, fap, fap, fap, fap, fap, fap, fap, fap

Han vrider sin slanke muskuløse krop så alle de spændstige mavemuskler popper tydeligt frem i den dunkle belysning. Han skubber numsen i vejret i takt med mit tempo. Sikke et syn. Han knepper nærmest min hånd. Han er aldrig den som kommer med sjofle bemærkninger eller den som er mest sexfikseret af sine jævnaldrende. Det har altid været hans kammerater som var de frække. Nu som han ligger der og er i sine kødelige lysters vold ser jeg ham i et helt andet lys. Drenge er nok bare drenge når det kommer til stykket. De skal alle have lettet trykket på den ene eller anden måde.

OHH moar, OHHHH, MOR jeg er der nu!

De unge knægte kommer godt nok hurtigt, tænker jeg imens jeg smiler for mig selv.

Bare lad det ske Emil – lad mor se dig sprøjte!!!

Efter et par hurtigere ryk bliver pikken endnu hårdere inden spermen strinter ud i tykke eksplosioner.

OHH jaaaa, Fuuuuckk!!!

Emil ser med stor vellyst ned på sin pik imens den spyr den ene ladning ud efter den anden. Hans ansigt strutter af ungdommeligt livsmod. Sæden lander alle steder. På sofaen, på bordet, på hans bare mave og hals. Ja, også på min natkjole og mit nøgne bryst. Jeg fortsætter med at malke pikken til jeg er sikker på den er total tom. Jeg giver den et klem og nulre de bløde boller en sidste gang inden jeg trækker hånden til mig igen.

Jeg fanger Emils blik. Han har et kæmpe fjoget smil i hele kæften.

”Hold kæft mand det var voldsomt hahaha.  Det var så godt”

Jeg kan ikke andet end at smile. For mig var det også pisse frækt men det vil jeg ikke sige højt. Det vi gjorde er kæmpe tabu. Selvom det føles godt for os begge er det jo ikke normalt at give sin søn et handjob. Jeg får ham op at stå og hjælper ham ind på sit værelse. Han er stadig beruset, så det er ikke helt så let. Slet ikke med den enorme dinglende tissemand han render rundt med imellem benene. Det er umuligt at tage øjnene fra den.

”Få nu vasket alt det svineri af inden du falder i søvn Emil”

”Skal nok moaar” svarer han flabet.

Der er noget ret komisk over situationen og det ved vi begge. Vi smiler kærligt til hinanden inden jeg lukker døren og går ind i stuen igen. Jeg opdager at jeg har en stor sædklat på min hånd. Den er stadig lun. Jeg løfter den op til munden og slikker det i mig. OH Gry dog, hvad er det du laver. Jeg synker den let flydende masse min søn har efterladt sig. Han må være en sund dreng siden han smager friskt som havvand med en anelse sødme uden den trælse bismag. Jeg slukker tv’et og lyset og går i seng. Jeg klæder mig af og lægger mig nøgen ind under dynen. Sikke en aften. Hvordan kommer vi mon videre herfra? Det bliver så akavet til morgenmaden i morgen.

Efter små 30 minutter hører jeg noget i det fjerne. Soveværelsesdøren knirker og med et ganske let dunk bliver den lukket igen. Jeg er ikke længere alene i mørket.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 42 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.