Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Besøget i svingerklubben: På vores café-besøg pirrede min søn mig med fjernkontrollen, som styrrede "sommerfugle-angrebet" på min klitoris og elskovsgrotte. Jeg blev så ophidset og liderlig, at jeg var et let bytte for to bargæsters "kærligheds-angreb". Jens optog en VIDEO af elskovsscenen og nægtede efterfølgende at slette den (del 9). Jeg "forhandlede" med ham, for at få slettet dette stærke bevis på min erotiske løssluppenhed. Jens drillede mig, han grinte, "mor - man kan komme i fængsel for at ødelægge kunst, vidste du det?". "Jens – den VIDEO er ikke kunst, det er bare mor som blev fanget i et øjebliks uanstændighed ", svarede jeg. "Mor tro mig - det er erotisk kunst. Skal vi få videoen bedømt af en uafhængig komite, så du kan blive overbevist? For jeg kan sagtens finde et bedømmelsesudvalg!", drillede han grinende. Jeg daskede til ham, "det vil jeg ikke råde dig til unge mand, lad os i stedet komme i realitetsforhandlinger. Hvad skal der til for at du sletter den?". Jens smilte skummelt, "jeg ved det ikke rigtigt mor, men måske du kunne invitere mig med som gæst i din svingerklub?".

Jeg legede med tanken og forstillede mig smilende Jens i lænker, mens et par kvinder og herrer tog sig friheden til at "pine" ham. "Hvad fantaserer du om i svingerklubben – Jens?", spurgte jeg interesseret. "Mor – jeg vil bare observere og lære, og skulle der være nogle kvinder som inviterer til lidt fræk og løssluppen sex, så er jeg helt sikkert med på den". Jeg overvejede igen - de fleste i klubben var modne par, hvor kvinderne ville blive ellevilde med et besøg af en flot ung mand, og konstaterede smilende at min søn helt klart ville få mange invitationer, og det kunne blive en god læring for ham. "Ok – Jens-basse jeg hører om du må deltage som gæst. Jens grinede, "så er det en aftale, og jeg sletter videoen, når vi kommer hjem efter besøget i svingerklubben."

SEX I DAG?

Jeg ringede og tilmeldte Jens som gæst til næste aftens arrangement i klubben og informerede min søn. Jens kom begejstret over og kyssede mig i nakken og demonstrerede, at pikkemand allerede var klar, "tak mor – jeg glæder mig rigtig meget". Jeg kyssede ham og krammede pikkemand og vred mig ud af hans favntag, da jeg skulle til gymnastik.

Da jeg næste eftermiddag kom hjem fra arbejde, kom Jens ud til mig i entreen, "hej min kærlige drenge-basse, glæder du dig? for det gør jeg", smilede jeg. "jaaah mor – men kan jeg forberede mig på nogen måde?", ville han vide. "Nej du skal bare være nyvasket og glad, mens jeg bliver nødt til at barbere mine ben og kønsdusk – jeg vil jo gerne være præsentabel og indbydende". Jens kyssede mig, "mor du er altid vildt indbydende, du er den smukkeste og mest sexede kvinde i verden". Jeg smilte taknemmeligt, og skyndte mig op for at gøre mig i stand, og inde længe havde vi spist og var på vej til klubben.

Værtinden Vivi tog hjerteligt i mod os, "hej Anne, dejligt at se dig, og hvor dejligt at du har taget en ung kavaler med". Vivi kiggede på Jens og strøg ham på brystet, og trykkede sig ind til ham og lod hånden vandre om til hans bagdel som fik et kærligt klem, mens hun hviskede, "hjerteligt velkommen Jens – jeg håber du får en rigtig dejlig oplevelse i aften". Herefter kyssede hun ham på kinden og guidede ham videre ind til garderoben. Vi lagde vores tøj i et fælles skab, så Jens kun var i underbukser, mens jeg beholdt min lille blonde-bh, frække hofteholder og små trusser på. Der var allerede et dejligt lydbillede inde fra baren, hvor gæsterne tydeligvis hyggede sig. Vi gik op i baren og bestilte et par drinks. Her var der mange, der ville hilse på os, og som ønskede Jens velkommen. Jens måtte kile sig ind mellem to kvinder for at hente vores drinks, hvilket gav dem første chance for at hilse ekstra grundigt på ham. Karin greb ham i armen og kyssede ham på brystet og hviskede, "husk at elske med mig i aften", mens Lise kærtegnede hans baller, "så ikke så grådig Karin, lad nu den smukke unge mand vænne sig til selvskabet". Lise blinkede annerkendende til mig, og jeg smilte og nikkede indforstået.
Jens kom tilbage med vores drinks og vi skålede på en god aften. "Mor alle virker super søde", "ja min dreng, vi er også sammen for at have det rart – alle har nogle erotiske fantasier, de gerne vil have afprøvet, og her er der plads og forståelse. Jens nåede knap at drikke ud, før Karin og Lise kom over til os for at lokke min søn med end i løvindernes hule, "Anne må vi introducere din kavaler til vores faciliteter". Jeg grinte, "husk at være sød ved ham". Karin kyssede Jens og smilte frækt op til ham, "Jeg håber vi får en rigtig dejlig aften unge mand", hvorefter kvinderne trak af med ham. Jeg fulgte efter på afstand, for at se om hunløven skulle redde sin unge.

Umiddelbart så det meget uskyldigt ud, Lise og Karen førte Jens ind i gruppesex-rummet som var udstyret med en stor madras og nogle overdådige sofaer. På madrassen lå der en smuk nøgen kvinde, som blev gennembollet af tre herrer. Kvinden lå på maven ovenpå den ene mand, som havde sin tykke pik godt oppe i hendes kusse, mens en andens pik kørte i hendes numse – hun fik en grundig dp, mens hun slikkede pik på en tredje mand. Jens blev trukket ned i den ene sofa mellem Lise og Karin, og fulgte sex-akten med stor interesse. Karin distraherede Jens ved at vriste hans underbukser af, så pikken sprang frem – lang og hård. Kvinderne smilte til hinanden og Jens, "vi skal nok få en dejlig aften", hvorefter de begyndte at kærtegne ham. Både Karin og Lise lagde sig på knæ og begyndte at slikke pikkemand. Fra hver side slikkede de sig op ad skaftet og lod tungerne mødes på pikhovedet, hvor pirringen blev en blanding af kvindekys og pikslikkeri. Jeg stod stadig på afstand og nød begge optrin med min drinks i hånden.

Kvinden på madrassen hylede kort efter sin orgasme ud i rummet og anmodede stønnende om en lille pause. Jeg spurgte derfor, om jeg skulle assistere. Hun nikkede, "åååhh jaa Anne kom og hjælp med at få ro på disse herrer. Jeg klatrede op på madrassen og øjeblikkeligt kom herrerne mig i møde, tog bh'en og trusserne af mig og begyndte at kysse mine bryster. Kort efter greb jeg ud efter den nærmeste pik, som stod hård og dejlig tyk. Mens to mænd kyssede mine bryster og kærtegnede min grotte, begyndte jeg at kysse-sutte den tredjes pik. Med lette rytmiske tryk på fyrens baller indikerede jeg, at han gerne måtte bolle min mund. Kvinden var igen kommet til hægterne og gennede den ene fyr om bag mig og trak hans pik hen mod min kusseåbning. Jeg blev nu bollet i begge ender, samtidig med den tredje fyr lå under mig og kyssede og kærtegnede mine bryster, uuuuhhh hvor var det dejligt. Kvinden kyssede lidenskabeligt på fyren som tog mig bagfra, mens hun både kærtegnede hans nosser og min stjerne.
Jeg tabte ikke Jens af syne, og kunne se at Karin red på hans dejlige store pik, mens Lise sad på gulvet og slikkede Karins udspilede våde kusse. Jens og Karin fandt en dejlig rytme. Hun vrikkede med numsen, mens han stødte pikken helt i bund, samtidig med han kærtegnede hendes sexede brystvorter. Lise afløste klitoris-slikkeriet ved at sutte tappen helt ind i munden, hvilket fik Karin til at stønne, "ååååhhh hvor er det lækkert - fortsæt fortsæt – jeg kommer liiige om liiiidt". Lise fik besøg af Anders (Karins mand), som kælede for hendes smukke baller og hofter. Han trykkede en flot klat glide-cream ud i hendes sprække og smurte den ud med begge hænder – så både hendes kusse og stjerne blev fugtede. Han smilede og blinkede til Jens, og begyndte at presse pikken ind i hendes elskovsgrotte, mens hun vrikkede inviterende med hofterne. Karin fik i mellemtiden meget mere ung-pik og stønnede sin udløsning ud i rummet, hvor en flot sprøjte-orgasme vandede Lises kinder og arme. Karin steg af Jens pik og kyssede ham taknemmeligt, "nøøøjj hvor var du dejlig Jens – jeg tager lige en drink – så kommer jeg tilbage".

Imens blev jeg fortsat betjent af mine herrer. Kvinden havde lagt sig ned og lå på skift og slikkede min elskovsknop og fyrens nosser, samtidig med at jeg blev kneppet i munden og kussen. Kvinden slikkede mig så lækkert samtidig med at fyren øgede tempoet, uuuhhh hvor han kneppede mig dejlig dybt og hårdt. Kvinden trak fyrens pik ud af mig og dirigerede den tredje fyr ind under mig, så hun kunne guide hans lange pik op i min kusse. Han var knapt på plads, før han begyndt at kneppe mig, og jeg fik nu pik i alle huller, ååååhh hvor var det vildt lækkert.

Jens kiggede med, og nød åbenlyst behandlingen af mig. Lise havde hans vilde pik i munden, hvor den fik en ordentlig suttetur, mens hun blev taget i numsen af Anders. Vivi ankom med et stort smil, krøb ned i sofaen og kærtegnede Jens kugler og kyssede ham. Hendes tunge legede med hans læber og forførte hans tunge. Jens stønnede kort efter, "ååååhh Karin jeg kommer om lidt", hvorefter Karin tog hans pik ud af munden og begyndte at massere den hurtigt, "jaaahh Jens kom så, vi vil se dig sprøjte". Øjeblikket efter sprøjtede pikkemand, og til stor fornøjelse ramte de første skud Vivi på kinden og brysterne, inden Karin tog pikken i munden. Jens stønnede som aldrig før, og udløsningen fortsatte i munden på Karin, som lod spermen sive ud af munden. Vivi jublede, "hold da op et festfyrværkeri du leverede Jens, det var imponerende. Sprøjter du altid så meget?". Jens nikkede mat.

Få sex i dag

Jens byge af spermsprøjt ophidsede mig yderligere, det var vildt pirrende at se ham i "hænderne" på disse smukke kvinder. Jeg prøvede ellers at holde mig, så mændene kunne komme først, men jeg var på vej mod tinderne, og da pikkene i min kusse og numse øgede kraften, stønnede jeg orgasmen ud, "åååååhh hvor I knepper mig dejligt, jeg kommer nuuuuh". Jeg vrikkede en sidste gang i hofterne og pikken i min kusse begyndte mærkbart at sprøjte, samtidig med at den anden fyr trak pikken ud af munden på mig, og fyldte mine bryster med kraftfulde spermskud. Min sidste partner tvang mig op i sidende stilling, så jeg kunne ride ham. Kvinden satte sig samtidig med skødet lige over hans mund, og vrikkede inviterende med sin flotte runde numse. Han greb hende grådigt om hofterne og pressede kussen ned til sin mund og begyndte at slikke hende dybt i grotten. Hun smilede liderligt til mig, og vi mødtes over ham i et vidunderligt kys. Hendes støn tog til i styrke, og da jeg begyndte at nippe hendes brystvorter, kiggede hun på mig og nikkede samtidig med at hun hulkede sin orgasme ind i min mund. Hun sprøjtede sine elskovssafter ud over fyren. Dette var for ophidsende for ham, så nu var det ham der kom. Hans sperm skød op i min kusse, ååååhh hvor var det dejligt, at mærke ham pumpe mig fuld af sperm, og da hans udløsning var ved at slutte, malkede hun de sidste spermdråber ud.

Jeg kiggede over for at se, hvordan min søn havde det. Jens var i gode hænder, idet Vivi kærtegnede pikken mellem sine store flotte bryster. Jens smilede saligt til hende, der slikkede pikkemand hver gang den kom til syne. Jeg vaskede spermen af mine bryster og fortsatte over til dem i sofaen. Her sad jeg og nød synet af Lise, der bliv kneppet i numsen af Anders. Han rakte ud efter mig, og lagde mig ned så jeg kunne kærtegne hans lækre kugler. Lise stødte bagud, mens hun nød synet af Vivis bryster som masserede ung-pikken. "Ååååhhh hvor er det liderligt at se den vilde drengepik mellem dine bryster Vivi, men må jeg ikke låne ham om lidt, så får du til gengæld Anders?". Vivi smilede, mens Anders gav mig liderlige kys. Han trak pikken ud, vaskede den og kravlede op til Vivi, som med et taknemmeligt klem trykkede Jens ned til Lise. Jeg placerede Jens bag Lise og førte kærligt pikken hen til hendes bagparti og smilte, "så er der frit valg på begge hylder Jensemand?". Lise stønnede, "ja Jens - lad mig få din dejlige pik!". jens førte pikhovedet hen til hendes åbne kusse mens jeg hviskede, "giv hende så en flot tur – helt i bund". Jens stødte pikkemand helt i bund og tog derefter fat i Lises fyldige hofter og begyndte at kneppe hendes kusse med kraftfulde og hurtige bevægelser. Lise hvinede af fryd, "ååååhh hvor er det lækkert sådan at blive pulet af en ung tyr – ååååhh hvor er det frækt - jeg kan mærke pikken helt oppe i livmoderen". Jeg begyndte at kærtegne Lises elskovstap med blide legende fingre, mens pikken fortsatte "angrebet" på hendes kusse. Hun drejede hovedet og smilede stønnede til mig, "guuuud hvor er han lækker", hvorefter hun kyssede mig inderligt. Jeg gengældte hendes kys, og vores tunger legede, mens hendes gisp og støn voksede i styrke, indtil hun hulkede sin orgasme ud, "åååååhh Anne – jeg kommer – jeg kommer nuuuuu". Iiiiihhh hvor var det dejligt at mærke hende smelte i min hånd som stadig kærtegnede hendes klitoris. Hun krampede og hulkede, så det var en fryd, "uuuuhh hvor er det dejligt Jens – kunne du mærke, at jeg kom på din pik?". Jens krammede hendes hofter og førte hænderne ned og kærtegnede hendes bryster, "Jaha Lise, det var jo næsten et lille brusebad du gav min pik". Lise klaskede grinende sammen og lagde sig kort efter op i sofaen med et stort saligt smil. Hun havde det rigtig dejligt.

Vivi og Anders var i mellemtiden blevet enige om at returnere til baren for at slukke tørsten, så jeg spurgte Jens om han ville med. Han kyssede Lise og fulgte os ind i baren. På vejen tilbage var der gang i glory-hullet, hvor der stod et par mænd med pikkene inde gennem hullerne. Jens spurgte om han måtte gå ind og se. Vivi rystede smilende på hovedet, "men kom med mig ind i baren, her kan du følge aktiviteterne på en skærm". Vivi fik os placeret på barstolene i enden af baren, så vi havde god udsigt til skærmen. Vi fik et glas vin, og Jens var med det samme helt opslugt af aktiviteterne på skærmen. Karin, Anders og Vivi grinede af Jens gåpåmod. Jens spurgte Vivi, "om han måtte gå hen til et af de ledige huller senere på aftenen?". Vivi kyssede ham på kinden, "ja selvfølgelig min dejlige unge elsker". Karin hviskede smilende til os andre, "se Jens pik den er stadig stiv".

Lise smilede, "det tror jeg vil benytte mig af", hvorefter hun møvede sig hen til Jens. Hun tog kærligt om skaftet, og kyssede Jens på kinden, "vil du ikke med ind i "løvindernes paradis", så vil jeg præsentere dig for nogle rigtig lækkersultne hunløver". Jens nikkede, men ville først lige drikke ud. Han havde fået øje på en smuk ung kvinde i glory-hulen, som havde stor fornøjelse af 2 indstukne pikke. Hun suttede og slikke på den ene, mens hun havde ført den anden meget tykke kæp i kussen. Hun gispede af fryd, hver gang den tykke blev stødt i bund. Lise gejlede stadig Jens ved at kærtegne hans pikhoved med sine fingerspidser, mens hun vrikkede lokkende med understellet og smilede hviskende over til os andre, "hans pik siver allerede med presperm, vi går ind til løvindernes paradis om lidt". Jens smilede til Lise og hviskede, "jeg drømmer om at se dig inde i glory-hulen, hvor du tager dig af ham med den tykke pik. Vil du gøre det for mig?". Lise nikkede og forsvandt. Øjeblikket senere dukkede hun op på skærmen, og gik hen til kvinden og klaskede hende i numsen og trak den fede pik ud af hendes kusse. Hun kiggede smilende op i kameraet, slikkede sig om læberne og lavede trutmund inden hun begyndte at slikke på den tykke pik. Hun trak forhuden helt tilbage og lod tungen vandre rund på pikhovedet, mens hun stadig var i øjenkontakt med kameraet. Det gibbede i Jens, som øjensynligt følte hun kiggede ind i sjælen på ham. Jens fulgte alle Lises slikkerier, og da hun vendte bagen til pikken og førte den op i sin grotte, gispede han af ophidselse. Lise fik ejeren til at kneppe hende hurtigere og inden længe indikerede han, at han var sprøjteklar. Lise trak pikken ud af kussen og masserede den, så fyren sprøjtede hende op ad ryggen og på ballerne. Lise vendte sig igen mod pikken og slikkede ligeså pirrende og forsigtig på pikhovedet, for at rengøre pikken. Lise smilede udfordrende op til kameraet, mens hun slikkede sig om munden, som en anden hunløve.

Jens gik hurtigt mod glory-hulen og et øjeblik senere var hans stiveste pikkemand synlig på skærmen. Jens vidste ikke, at Lise via et kamera udenfor kunne se ham, ligesom han kunne se hende. Lise smilede, da Jens førte pikken ind til hende. Hun kærtegnede den med fingrene og begyndte at kysse den med sine varme røde læber. Prespermen sivede stadig fra pikken, som Lise lystent kyssede. Hun åbnede munden og slikkede kælent dråberne i sig, og lukkede derefter sin grådige mund om den ung- pikken. Lises mund sank ned over pikhovedet og hun tog den helt til roden, mens hun lod tungen kærtegne skaftet. Jens blik var helt fæstet til skærmen, hvor han billedligt nød at se hendes kærlige håndtering af pikken. Lise smurte glidecream på et par fingre og smilede til kameraet, mens hun smurte Jens nosser og mellemkød. Hun lod fingrene vandre op til hans stjerne, mens pikken blev suttet og kysset. Jens mærkede hendes fingre lege med sin ringmuskel, samtidig med at hun holdt hans nosser i hånden. Lise hviskede op til kameraet, " jeg vil mærke dig sprøjte".Jens stønnede, "åååååhhrr det er vildt frækt - jeg kommer jeg kommer", og så eksploderede pikken. Det første skud røg over hovedet på Lise, som smilede imponeret og overrasket inden hun fik justeret pikken så de næste spermsprøjt ramte hendes læber og kinder. Hendes tunge slikkede spermen og læberne kyssede pikhullet. Jens hylede da Lise tog pikhovedet ind i munden for at tømme nosserne på den kærligste måde. Lise smilede og skubbede pikken ud gennem hullet. Hun vinkede og fingerkyssede ind i kameraet, og Jens smilte tilfreds. Lise forsvandt ud af synsfeltet og Jens returnerede til os i baren, hvor vi klappede af det flotte show. Jeg bøjede mig ind over min søn, "hvor er du dejlig viril, har du lyst til mere erotik?". Jens sad bare og smilede saligt og nikkede bekræftende. Jeg kærtegnede diskret pikkemand.

Kort efter var Lise tilbage i baren efter at have klaret en let afvaskning. Hun styrede lige over til Jens og kyssede ham på kinden, "Hold da fest hvor er du sprøjtevillig - var dette ikke en dejlig fræk fantasi som du lige fik opfyldt?". jens nikkede, "jo – hvor var det frækt og ophidsende – tusind tak".
Anders og jeg grinede, "lad os komme ind i løvindernes paradis". Jeg hankede op i Jens og bad ham følge os. Vi gik igennem gruppesex-rummet, hvor nye par dyrkede hinanden, videre forbi en hospitalsstue, hvor sygeplejersker hyggede om patienterne, inden vi stod ved løvindernes hule.
Da vi åbnede døren blev en mand betjent af mange kvinder. Karin forklarede Jens, "se Ulrik er kommet i kløerne på vores løvinder". Kvinderne havde bundet ham til loftet, så de havde adgang til ham fra alle sider og vinkler. Flere af dem var klædt i højhælede stilletter og læderkorsage – meget sexede og flotte. Da løvinderne så Jens, hvinede de af fryd og overmandede ham og fikserede ham ved siden af Ulrik, mens de befølede ham med læderhandsker, bælter og ridepiske. En af kvinderne havde en stor sort DILDO spændt om livet. Hun trak Vivi ud på gulvet og tvang hende ned på alle fire, hvorefter hun stødte dildoen op i hende våde kusse. Vivi gispede af fryd, og tikkede om at prøve Jens pik. Løvinden overhørte hende og bollede hende i stedet med dildoen, mens hun daskede ridepisken mod Vivis numse. Vivi nød behandlingen, og der kom flere løvinder til som kælede med hende. Efter lidt tid vristede de Vivi fra dildo-løvinden og bar hende over på et flot skinbeklædt bord. Vivis hænder og fødder blev bundet til stropper i skindet, og igen blev hun kærtegnet, mens store sprøjte-dildoer blev smurt ind i glidecream. Vivi var allerede stærkt ophidset, og da dildoerne blev lagt op til hende, gispede hun, "åååååhh ja lad mig få dem – nuuuhh". Karin, Anders, Lise og jeg blandede os med løvinderne. Dildoerne kærtegnede hende inderlår, bryster og numse.

Imens var domina løvinden i læderkorset, stiletter og lange selvsiddende netstrømper dykket ned for at smage på Jens. Hendes handskeklædte hænder lejede med hans testikler, mens hendes smukke store bryster kælede for hans mave og brystkasse. Hun slikkede hans læber, og da Jens prøvede at kysse hende, fik han et rap i numsen med ridepisken, "her er det mig der bestemmer unge mand". Jeg smilede beroligende til Jens, og hviskede, "nyd det". Der kom endnu en løvinde hen til Jens. Hun brølede tilfreds og bed ham i øret, mens hendes hænder vandrede ned og kærtegnede hans baller. Løvinderne pirrede ham ved at veksle mellem at kærtegne hinanden og ham.

Vivi var sanseløs af ophidselse, da vi pirrede hende med sprøjtedildoerne, som kærtegnede hendes elskovshuller og hendes brystvorter. Vi pirrede hende med tunger, hænder og de dejlige dildoer, og Vivi hulkede af ophidselse, "ååååhh lad mig få dem ind i mig, jeg er så liderlig, at jeg ikke kan vente". Vi smilte til hinanden og jeg fortsatte med at kysse hendes kusse, mens en løvinde havde fat i brystvorterne, og Anders pik gled dybt ind i hendes mund. Lise lod en dildo kærtegne hendes sejlende våde grotte og trykkede den lidt ind, så den blot kyssede hendes kusseåbning. Hun smilede frækt til mig og lod den sprøjte en fræk "spermklat" på min tunge og ned i Vivis sprække. Jeg suttede "spermen" i mig og fordelte kærligt resten i Vivis kusse – godt rundt om elskovstapen. Vivi stønnede og hulkede videre, hun var meget ophidset. Lise smilte, "ååååh Anne hvor er det smukt og lækkert at se dig kæle for Vivi". Lise og jeg var også blevet tændte af kæleriet, og begyndte at kysse inderligt. Vores tunger mødtes i varme pirrende lege. Lise blinkede til mig og pressede mig igen ind over Vivis skød, hvorefter hun placerede dildoen i min sprække og lod den kysse min stjerne. Jeg slikkede Vivi, som nærmede sig en vidunderlig kraftig orgasme, samtidig med at Lise stødte dildoen gennem min grådige stjerne. Uuuuh hvor var det liderligt, og da vi alle lod dildoerne sprøjte ud over Vivis frække bryster og oppe i hendes våde kusse smeltede hun, "ååååååhh jeg kommer, uuuuhhh hvor er I dejliiiige".

Lidt senere gik vi over til Jens, hvor den ene løvinde foran ham vrikkede med hofterne for at indikere at hun trængte til hans flotte lange pik, som domina løvinden stadig kærtegnede, mens hun bed min søn i brystvorterne. Da Jens stønnede af ophidselse og begyndte at støde pikken frem mod kussen på den villige løvinde, fik han igen et slag med ridepisken, "du skal nok få lov, men jeg bestemmer!". Lise og Karin sad bag Jens og nussede hans kugler, mens domina løvinden kyssede ham, mens hun fortsat pirrede hans pikhoved med sine handskefingre. Igen stønnede Jens højere, og nu blev hans pik placeret foran den meget våde og lækre løvindekusse. Med et greb i pikken styrede domina-løvinden min søns bevægelser. Efter lidt tid var den pikmodtagende løvinde i ekstase. Der blev trukket så hårdt i jens pung at pikkemand gled ud af kussen og stod hård og glinsende lige op i luften. Domina løvinden greb her lejligheden til at sutte-slikke på pikhovedet med meget forsigtige kærtegn. Jens stønnede, og fik igen tilladelse til at elske, og blev nu beordret at støde hårdt. Løvinden som han bollede, begyndte at hvæse og hulke, og kort efter kom hun i den flottest sprøjteorgasme, som spulede pikkemand. Det var for meget for Jens som stønnede sin orgasme ud i munden på den kyssende domina. Hun trak i sidste øjeblik pikken ud af løvindekussen og kælede for pikken til den sprøjtede. De første skud ramte løvinden i håret, mens de næste sprøjtede ud over hende ryk og balder. Jens faldt helt sammen af udmattelse, og hængte i håndledende, mens domina løvinden slikkede hendes veninde ren. De rejste sig begge og løsnede Jens hænder og kyssede ham kærligt, "tak for legen – hvor er du en dejlig ungtyr – kom endelig igen en anden gang". Vi lykønskede alle Jens med hans debut i klubben, Vivi, Karin, Lise og den unge løvinden kærtegnede og kyssede taknemmeligt min søn, og løvinden smilede til Jens, "du er en super dejlig elsker – den kæreste du får bliver meget heldig!".

Vi blev enige om at tørsten skulle slukkes med champagne for at fejre Jens, og vi returnerede til baren og skålede. Jens skålede med et blik på skærmen, hvor endnu en kvinde var beskæftiget i glory-hulen. Pigerne rystede smilende på deres hoveder, tydeligt imponerede over hans sex-appetit. Jeg kiggede på klokken – "hold da fest hvor tiden løber – vi her været i erotik-mode i 4 timer". Vi skålede – alle syntes mætte og tilfredse med aftenen, og kort efter forlod Jens og jeg svinger-paradiset. På vej hjem spurgte jeg Jens om, hans aftenen havde levet op til forventningerne. Han trak mig ind til sig og kyssede mig på kinden, "ja mor – mange tak for invitationen - det var super frækt og lækkert – og det overgik mine vildeste fantasier". Jeg smilede op til ham, "det er godt min dejlig frække dreng. Det virkede også som om du fik lært nye erotiske samværsformer og rollespil". "Helt sikkert mor – det er fascinerende som jeg lod mig rive med, og jeg vil meget gerne inviteres en anden gang". Jeg kærtegnede ham på kinden og kyssede ham varmt, "Jaaah nu må vi se, om du kan gøre dig fortjent til endnu en invitation". På resten af vejen hjem gik jeg og glædede mig over, hvor søde og hensynsfulde alle havde været overfor min søn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 37 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.