Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Som mor havde jeg bemærket at hormonerne i min "lille" Jense-dreng på 17 år for alvor var begyndt at præge ham og til en vis grad også vores dagligdag. Jeg syntes at det var sødt og dejligt at se ham udvikle sig fra dreng til teenager. Jeg havde naturligvis bemærket, at han var begyndt at opsøge frække internetsider og ved lejligheder hvor jeg havde lagt nyvasket tøj ind på Jens værelse, havde jeg også set at han havde en masse pornoblade og FILM liggende. En dag da jeg igen ville lægge rent vasketøj af overrumplede jeg ham, mens han lå på sengen og onanerede til en film. Jeg lod smilende som ingenting og lagde tøjet fra mig, mens Jens helt forfjamsket fik skjult sin flotte drengepik under dynen. En dag hvor jeg var alene hjemme, gik jeg op på hans værelse og kiggede i bladene, jeg kunne ikke styre nysgerrigheden. Mange af historierne omhandlede modne kvinder og hvordan de "hjalp" yngre nysgerrige og liderlige fyre. Var det Jens sexdrøm at blive oplært af en moden kvinde?

Jens og jeg havde altid haft et naturligt forhold til vores kroppe, og lige siden han var lille havde døren altid stået åben, når vi tog bad eller klædte om. Efter at han var kommet i puberteten, havde jeg godt bemærket, at han kigge lidt ekstra på mig, men havde slået det hen med, at det da var normalt for drenge. Han begyndte dog oftere at dukke op, når jeg var i brusebad eller på toilettet. Her slugte han nærmest min nøgne krop med øjnene, mens jeg roligt vaskede mig. Det pirrede mig faktisk lidt, at Jens udviste en sådan interesse for mig som sexobjekt, og for at drille ham viste jeg mig i disse situationer lidt mere frem end nødvendigt. Jeg rankede ryggen lidt mere, når jeg vaskede mine fyldige bryster, og jeg bøjede mig lidt dybere og fremviste mere af min runde numse, når jeg barberede benene. Det var tydeligt, at Jens reagerede flot på disse små "shows" ved at han omgående fik en fyldig erektion. Jeg var af natur varmblodig, og ingen tvivl om at den sexuelle opmærksomhed Jens viste mig var pirrende.

SEX I DAG?

Jens skjulte tit PC-skærmen for mig, når jeg passerede forbi sofaen. Jeg smilede nogle gange til ham og rystede på hovedet, og viste at jeg havde en velbegrundet mistanke om, at ikke alle hans internetsøgninger var lige lektie-rettede. Jens rødmede ekstra meget en dag, hvor jeg satte mig ved siden af ham i sofaen, og drillende spurgte om jeg kunne hjælpe ham med lektierne. Jens og jeg havde som nævnt altid haft et naturligt forhold, så det undrede mig ikke, da han stammende spurgte – "mor jeg skal til fest i weekenden – og jeg er vildt forelsket i en af pigerne fra klassen – men jeg ved ikke hvordan jeg skal opføre mig, så vi rigtig bliver kærester". Jeg smilte kærligt til ham – "er hun sød og frisk? eller er hun lidt sippet?". "Sidst jeg prøvede at score hende, kyssede vi lidt på dansegulvet – men så fik jeg en ordentlig ståpik – og blev flov". Jeg kærtegnede trøstende Jens på kinden – "det er du jo bestem ikke den første dreng der har fået erektion på et dansegulv – hvordan reagerede hun? – kunne hun mærke din erektion?" – Jens nikkede – "ja mor, det var pinligt, og efterfølgende ville hun ikke danse tæt mere". "Burde jeg have opført mig anderledes?" – Jens rødmede endnu mere og betroede mig, at han alt for tit fik ståpik, og at han kun kunne afspænde den på en måde, "som du jo opdagede, da du kom op til mig med det rene vasketøj". "Det er helt naturligt for unge mænd som dig", lo jeg opmuntrende. Jens fortsatte – "jeg føler mig så klodset mor – jeg har sådan en lyst til at kysse og rigtigt bolle hende – men hun har ikke lyst". "Vil du rådgive mig lidt?" - fortsatte min søn. Jeg blev rørt og varm om hjertet – dejliget at han søgte mine råd – det bekræftede at vi havde en tæt relation.

Jeg havde på det sidste jævnligt overvejet, om jeg målrettet skulle oplære Jens i erotikkens mysterier. Det var nemlig ikke første gang, han var nedtrykt over en erotisk fiasko, det hændte jævnligt, hvilkede undrede mig, for han var en flot fyr med varme øjne og et godt humør.

Der var jo ingen tvivl om, at jeg havde mange erfaringer at øse af, smilede jeg. Mon ikke blot han skulle have et lille praktisk elskovsskub i den rigtige retning? Da mine tanker om at oplære Jens til en dygtig elsker begyndte at rumstere, havde jeg rådført mig med min lillesøster - for at få hendes mening. Hun overbeviste mig om, at der var så mange dårlige elskere, at det var fint, hvis jeg kunne optræne Jens til at blive en god elsker – hensynsfuld, fantasifuld og krævende – og med veludviklede erotiske færdigheder. Hun afsluttede emnet med, at oplæringen naturligvis skulle foregå på Jens præmisser - at du Anne så som en sidegevinst også genvender lidt sexliv er jo kun dejligt. Bare tanken om at skulle oplære Jens pirrede mig!

Få sex i dag

Jeg fokuserede igen på slukørede jens, som sad hos mig i sofaen og fortsatte – "Jens det kan være svært at forklare sådanne erotiske detaljer – det er nemmere at vise dig, hvordan du skal opføre dig, når I danser, kysser eller kæler". "Det er jo meget dit kropslige udtryk, som skal trænes". "Jeg kan godt forklare dig, hvordan du skal kæle eller kysse en kvinde, men du skal lære at beherske de fysiske og følelsesmæssige teknikker for at kvinden føler sig pirret, forført og attrået". "Jeg vil gerne prøve at oplære dig i disse erotiske kunstarter", bekræftede jeg. "Neej hvor dejligt mor – tusind tak – hvornår starter min undervisning?" - spurgte Jens. Jeg kyssede ham smilende på kinden og lo – "det lyder som om det ikke kan gå hurtigt nok - vi kan starte i morgen aften, når jeg kommer hjem fra firmafesten", svarede jeg smilende.

Næste eftermiddagen kom jeg hjem for at klæde om. Jens kom som så ofte ud på badeværelset og overværede, at jeg gjorde mig lækker. Jeg tog lidt ekstra sexet tøj på! En halvlang rød kjole - lettere nedringet - og indenunder en flot BH om fremhævede mine fyldige bryster - hofteholder og sorte strømper med søm. Jeg pirrede Jens ved at spørge ham, om jeg så festlig ud – "jaaah mor - du er så smuk og sexet". Jeg smilede til ham gav ham et kys på kinden - jeg kunne tydeligt mærke hans erektion – og kærtegnede ham let uden på bukserne – "det er vel nok et flot kompliment du giver mig – tænk at sådan en gammel kone på 42 år – kan tænde en yngling som dig!", drillede jeg. "Ååh mor – du er så smuk og sexet – så bare jeg lukker øjnene og tænker på dig iført din hofteholder, så får jeg den værste stivert. Jeg drømmer allerede om, at du i aften indvier mig i erotikken, og at du viser mig, hvordan jeg kan tilfredsstille en smuk kvinde!!" Jeg smilede bekræftende og bad ham om at huske at lave sine lektier, mens jeg festede. Jeg var vildt pirret af disse perspektiver og registrerede egentlig først nu, hvor stort et sex-underskud jeg havde akkumuleret gennem de sidste år.

Festen var mere hyggelig end festlig – så jeg tog hjem før midnat. Her sad min søn og spiste natmad - sandwich og cola. Han så ikke særlig glad ud - dog smilte han, da jeg spurgte hvordan aftenen var gået. Han havde lavet en dødssyg engelsk stil og var nu ved at færdiggøre en fysikopgave. Jeg stillede mig over bag ham og kyssede ham på kinden, mens mine hænder og bryster maserede hans skuldre og nakke – "hvor er du dygtig! Når du er færdig med fysikopgaven, kan vi måske dele en drink? – og snakke erotik-træning". Jens kiggede spørgende – "var der ingen, der prøvede på at forføre min smukke sexede mor i aften?". "Næ – det var mere hygge end fest – så lejligheden bød sig ikke". "Nu satser jeg meget på at min egen drenge-kavaler vil gøre en indsats efter fysikopgaven – det er jo vigtigt at jeg får et godt indtryk af hans erotiske kompetencer – så jeg ved hvad jeg kan bygge videre på, når nu din erotiske oplæring begynder – om lidt" – drillede jeg - og satte mig i sofaen og så TV.

Pludselig følte jeg at 100 øjne kiggede på mig - jeg så op, og konstaterede at Jens "åd" mig! "Årh mor, det er ikke nemt at lave fysikopgave, når du sidder og ophidser mig med udsyn til dine smukke lår og lækre numse og undertøj". Jeg blev smigret, og følte mig feteret, og kunne mærke at jeg var ved at blive tændt.

Jens færdiggjorde hurtigt sin opgave og kom over i sofaen med to glas hvidvin. Han kunne og prøvede heller ikke at skjule sin mega-erektion – men smilede alligevel lidt undskyldende. Jeg smilede til ham – "jeg kan da godt forstå, at min dreng får en stiv pik, når mor sidder her og hiver op i kjolen og viser mine ben", hviskede jeg og lagde forsigtigt en hånd på Jens ene lår og kærtegnede det bekræftende. "Det var med fuldt overlæg Jens, jeg ville se hvor let det var at tænde dig". Min hånd gled langsomt op mod den store bule, mens jeg spurgte Jens "Har du nogensinde set en kusse? – "Ja, på et par piger - men aldrig en rigtig kvindes!". "Så pigerne også din pik?", spurgte jeg og lagde blidt fingrene om Jens strittende pikkemand, mens jeg kunne mærke at min kusse blive fugtig! "Jaaah, et par stykker har set min pik", sagde Jens hæst. "Også når den var lige så stor og stiv som nu?", fnisede jeg. – "Jaaaah", gispede Jens, da min hånd kælent gled op og ned af den stenhårde, varme pik. "Har pigerne måske også set mors dreng sprøjte?", spurgte jeg. Jens rystede på hovedet – "Nej mor – så vidt er det desværre aldrig nået". Jeg kunne konstatere at Jens hverken havde oplevet samleje eller oralsex – der var altså rigtig meget der skulle trænes – smilede jeg ved mig selv.

Han virkede bedrøvet - så nu ville jeg vise ham, at jeg synes han var dejlig og attraktiv. Jeg smilede varmt til ham og åbnede hans lynlås og stak hånden ind i bukserne, hvor jeg mødte en skøn, varm, dunkende drengepik, som strittede og var blevet meget hård. "Jens er du sikker på at du har mod på, at jeg træner dig i elskovskunsten?". "Jaaa mor, hviskede han ivrigt - jeg har mange gange drømt om, at du en dag ville oplære mig". Jeg mærkede pludselig en varm hånd, der forsigtigt krøb op under kjolen - op mellem mine lår. Jens ville demonstrere at han virkelig ønskede at jeg udviklede ham til en dygtig elsker. Jeg kyssede Jens bekræftende på munden, mens jeg guidede hans hånd op til mine let spredte lår. Jens kunne et øjeblik efter uhindret kærtegne mine lår hele vejen op til kussen. "Gud mor - hvor er du blød og sexet" - stønnede Jens. Han kærtegnede og pirrede mine lår og lod forsigtigt hånden stryge op ad trussekanten. Han havde ikke modet til at "gå i trusserne på mig" så jeg spurgte hjælpende, "Vil du være sød og tage trusserne af mig?". Han nikkede ivrigt og i fællesskab fik vi blottet min kusse.

Jens kiggede ophidset på mit køn. Jeg inviterede ham til forsigtigt at åbne mig, så han kunne nyde mine kønsdele helt uhindret. Jeg viste ham, hvordan han med sine kærlige fingre kunne sprede mine skamlæber, så han rigtigt kunne kigge og nusse. Jens - giv dig tid til at kærtegne mig, gispede jeg. Han kærtegnede mine lår og mine skamlæber, og han bemærkede med glæde, at jeg nød hans kærtegn. Min fingre gned alt for meget på hans dejlige hårde pikkemand, jeg burde vide at sådan en yngling ikke kunne holde til mange kærtegn, før han ville eksplodere. Jens gispede "åååååh mor, hvor er det frækt og dejligt at se og mærke dine bløde hænder på min pik". Han rykkede tættere på mig, så vi kunne kysse. Jeg åbnede hans læber med min våde tunge og vores tunger dansede pirrende omkring hinanden, og min søn fik første lillebitte lektion i tungekys.

Jeg trak nu hans dunkende pikkemand ud gennem gylpen, mens jeg nulrede den blødt og kærligt. Den var varm og meget stiv. Jens var stolt af størrelsen og af at jeg kunne bruge et to-håndsgreb til at kærtegne den. Mit kæleri gjorde hurtigt pikhovedet helt opspilet. "Åaahh hvor er det dejligt at nusse dig", hviskede jeg. Jens øjne var allerede feberhede af at følge min leg med hans stive pikkemand. Mine røde læber nærmede sig pikkemand, og imens jeg kiggede min søn forførende i øjnene åbnede jeg læberne og lod tungen spille lige ud for hans lem. Jeg fugtede mine røde læber og viste dermed Jens min hensigt. Min varme tunge afløste nu de flittige fingre. Pikkemand føltes meget varm på tungen, på kinden og langs læberne. Med et godt greb om pikroden førte jeg glans langs mine våde læber. Jeg åbnede munden og stak pikken meget forsigtigt ind. Min tunge afsatte våde spor først på glans så op og ned ad det lange meget hård og blodfyldt skaft, og de dejlige drengestøn pirrede mig til flere frække kærtegn. Jeg nappede blidt i pikhovedet med læberne. Jens gispede henrykt, "OOOhh mor hvor er du sexet og kærlig". Imens gik de dejlige drengefingre på opdagelse i min kusse, kærligt vejledt af min grådige hånd - åååhh hvor var det pirrende. Hans fingre plaskede rundt i min drivvåde kærlighedsgrotte. Først førte vi 2 så 3 af Jens fingre op i min sex-hungrende grotte. Jeg mærkede hvordan orgasmen stille begyndte, og da jeg samtidig fik Jens til at pirre min klitoris med pegefingeren, kom jeg. Jeg blev vanvittigt ophidset af at kæle for pikkemand. Nøøøjj hvor jeg kom. "Åååhh min dreng, hvor er du kælen - kan du mærke hvor meget mor nyder dine kærtegn?", stønnede jeg. Jens nikkede storsmilende og stolt – "jaah mor".

Efter jeg havde sundet mig, satte jeg mig ned mellem hans ben og krængede hans bukser af - nu kan mor bedre komme til at nusse sin dejlige frække frække dreng – stønnede jeg. Jeg tog nu Jens testikler i munden - en af gangen og slikkede dem, mens jeg onanerede hans pikkemand. Jeg prøvede at synliggøre alle mine kærtegn så meget som muligt. Min dreng stønnede så dejligt, hvor var han dog blevet ufattelig dejlig liderlig. Jens rystede af elskovslyst. Små dråber af væske piblede frem på pikspidsen. "Ummh dine kærlighedssafter duftede dejlig erotisk - det er meget ophidsende for mor at kæle så fint med sin store søn", sagde jeg ophidset. Jens gispede af drenge-liderlighed og var meget meget ophidset."mor vil du ikke nok tage min pik i munden", bad jens. "joohh det kan du tro min store dejlige dreng". Pikkemand var meget stor og hård, og da jeg "tabte" lidt mundvand ned på glans og begyndte at sutte, stønnede Jens igen højt. Selvom jens havde en flot erektion, gled pikhovedet nemt ind i min grådige mund og jeg kunne med fryd tage den helt til roden. Min tunge kælede samtidig med undersiden af pikhoved, og han stønnede, at han aldrig havde fået så fræk en suttetur. Jens begyndte at ryste af ophidselse, og jeg kunne mærke, hvordan hans pikkemand voksede i min våde varme mund. Jeg begyndte at kæle for hans kugler, mens jeg fortsatte sutteriet. Jens lavede kneppe-bevægelser så pikkemand pløjede ind og ud af min mund - Åhh hvor var det skønt for mig at mærke, hvor liderlig jeg kunne gøre sin søn. Jeg sugede nu både stramt og hurtigt om den store stive drengepik – helt ned til roden og op og rundt på pikhovedet. "Mor jeg sprøjter snart - jeg kan ikke holde spermen tilbage, jeg sprøjet nuuuuuuh", stønnede min sprængfarlige dreng. "så giv da mor din dejlige ladning, det er så længe siden jeg sidst har fået et vitamintilskud", opfordrede jeg og suttede videre. Med et brøl startede Jens udløsning, pikkemand sprøjtede med lange kraftfulde ryk den varme drengesæd ind i min mund. Neeejj hvor var det dejligt, mindst 7-8 gange rykkede det i pikken, og hver gang fik jeg en stor dejlig klat på tungen eller langt ind i munden. Et par gange havde jeg også pikkemand helt ude af munden, så den sprøjtede på mine læber og min hage. Jeg gav mig god tid til at kærtegne Jens, som gispede og stønnede "åååh mor, hvor vildt" og væltede tilbage i sofaen. Jeg pressede den sidste sæd ud af den nu halvstive pikkemand og slikkede den ren. En sidste stor sæd-klat kom frem under pikhoved, den nåede jeg lige at gribe med tungen inden den dryppede - uuuhhh hvor dejligt, sådan at tømme min dejlige frække frække dreng for elskovssafter. Jeg slikkede med stor nydelse den varme drengesperm af læberne og smilede op til Jens – "nej, hvor var mors store dreng dygtig til at sprøjte dejlig varm og velsmagende sperm ind i min mund", hviskede jeg og gav den halvslappe pikkemand et stort kys og trak langsomt kjolen op om livet, så Jens igen kunne kigge på mine sorte strømper og hofteholder. Vi skålede – "tillykke jens – nu er du i gang med oplæringen – dit første blowjob – var det væmmeligt?" drillede jeg leende. "neeej mor – det var vidunderligt sexet" – "ja det var meget meget dejligt, min dreng", hviskede jeg opmuntrende. "skal vi stoppe her eller har min frække dreng lyst til at undersøge mors kusse lidt grundigere?", spurgte jeg forventningsfuld. Jens øjne lyste af glæde, og han gled ned på knæ mellem mine spredte ben, og nok en gang kælede han længe for dem, før hans fingre nærmede sig min kusse. Jeg lagde mig tilbage og nød hans forsigtige berøringer, som fik min kusse til at snurre dejligt. Så tog jeg ham om nakken og trak hans hoved frem mod kussen, og endelig mærkede jeg hans varme ånde mod mine følsomme skamlæber, og lidt efter en lille, forsigtig tungespids, der gled op over mine bløde læber og fandt min klitoris, som strittede hårdt. – "åh, guuuud, min dreng, slik mors kusse", stønnede jeg og pressede hans mund mod venusbjerget, mens jeg vippede op og ned med hofterne. Jeg guidede Jens til at slikke langs mine skamlæber op om min knop videre ned til min våde grotte – veksle mellem at kysse – sutte - kysse – slikke - kysse. Jeg viste ham, hvordan han hele tiden kunne øge pirringen af mig ved at variere sine kærtegn. Jeg tog hans fingre og ved fælles hjælp begyndte vi at fingernusse min kusse – først lige omkring indgangen – og senere førte vi hver en finger ind i min plaskvåde grotte – "ååååhhh jens hvor er det dejligt", stønnede jeg. Han kærtegnede mig så blidt og kærligt, at jeg lidt efter rystede over hele kroppen og fik en dejlige udløsning – fremkaldt af min frække og stolte dreng. Jens smilede til mig – "tak mor – hvor er du en meget meget sexet og dygtig lærerinde". Han kom op i sofaen og kyssede mig taknemmeligt – "mor du har helt ret – sådan erotisk optræning kan man ikke få ved at snakke – det er meget mere lærerigt at øve og træne de erotiske kunster". Jeg smilede – "ja min søn – og bare vent – det bliver et meget meget frækt og lærerigt forløb du skal igennem – og jens - du må endelig sige fra, hvis du føler dig misbrugt". Jens rystede smilende på hovedet – "hvor er du fjollet mor – jeg er henrykt over at du er blevet min private erotiske coach – og jeg føler mig på ingen måde misbrugt – det er tværtimod en fantastisk oplevelse, at jeg også kan få dig til at nyde træningen". Jens kigge drillende og spørgende på mig - "Mor - at du også får orgasme, er vel kun en ordentlig dokumentation på at din erotiske træning er lykkedes, og at jeg så vil få gode eksamensskarakterer?". Jeg nikkede smilende "ja min dreng – det er smukkeste bevis på at du bliver en dejlig elsker".
Det var blevet meget sent og jeg skulle jo tidligt på arbejde, så vi gik på badeværelset og videre på hovedet i seng – hver i sin.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 157 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.