Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Morgenstund har guld i mund - En morgenen efter vores seneste træninger (café-besøg nr. 9 og svingerklub nr. 10) vågnede jeg med en dejlig kildrende fornemmelse mellem benene, min kusse havde drengebesøg. Min søn kælede dejligt for min våde tap. Han var egenrådigt begyndt træningen tidligt denne morgen, og ganske uden min tilladelse! Den frække dejligt liderlige dreng, jeg skulle lære ham!!

Jeg lod som om jeg sov, men med øjnene på klem, kunne jeg skimte, at han havde hentet min store sorte sprøjtedildo, som han begyndte at forberede mig på at "indtage". Jens slikkede mine spalte så himmelsk dejligt, mens han fingerbollede mig meget pirrende og forsigtigt. Neejj hvor var det ophidsende at ligge her, og følge hans kærtegn med øjnene på klem, og lade som om jeg sov, mens min kærlige søn legede og kælede med mors kusse. Det var næsten umuligt at ligge stille. Han kyssede og slikkede min blodfyldte elskovstap så pirrende, mens hans fingre frækt nulrede min kønsåbning og mellemkødet. Hans læber kyssede sig videre ned til min grotte, mens hans fingre åbnede min skamlæber, så han rigtig kunne komme til med tungen. Ååååhh hvor var det skøøønt, da han pressede tungen langt ind i min kusse, mens han slikkede dejligt flittigt. Lidt efter søgte hans kærlige mund atter op til min klit, som han først suttede meget kælent på. Lidt senere ændredes hans kærtegn til at - kysse-kysse-slikke-kysse – ååååhh – hvor han ophidsede sin mor – min dejlige liderlige dreng. Han pressede herefter meget forsigtigt en pegefinger op til min våde varme ringmuskel. Jens skævede for at se, om jeg var vågnet, men tolkede tilsyneladende mit lille smil som drømmende.
Han kiggede kærligt på mig, og jeg kunne se, hvordan pikkemand struttede af begejstring. Min søns pikhovedet var fyldt med dejlig fræk præsperm. Iiihh hvor havde jeg lyst til at dufte og smage! Hans anden finger pressedes uuuhh så pirrende op i numsen på mig. Han legede med begge mine grådige huller. Jens fandt en rytme, så når fingeren var i bund i min grotte, så var den anden ved udkanten af min stramme stjerne. Åååhh hvor var det liderligt, at mærke hans kærtegn og følge hans ophidselse. Min dreng trak fingrene ud af mine huller og greb om dildoen.
Jeg så, hvor stor den var - en dejlig kraftkarl – der var noget større end en meget fuldvoksen pik. Jeg fantaserede allerede om, hvordan min søn ville aktivere dildoens spermsprøjt? Ville jeg få dildospermen i numsen eller ud over brysterne? Safterne drev ned mellem mine lår, jeg var ved at sprænges af liderlig forventning. Nøøøjjj hvor jeg glædede mig til, at min store frække dreng førte dildoen op i min kusse. Jeg så, hvordan Jens med et forventningsfuldt smil vædede kraftkarlen i massageolien, hvorefter han lod det store DILDO-pikhoved ramme min grotteåbning. Jeg måtte opbruge al min selvkontrol for ikke at forstyrre ham, da min begejstring næsten ikke kunne klemmes inde. Han måtte have liret mig godt op, mens jeg endnu sov, for min kusse var meget meget våd. Han strintede hensynsfuldt lidt olie ud i min kusse og smurte det rund på skamlæberne med dildoen, op på min klit og ind i grotten – uuuuhh han var meget lækker-kælen. Han pressede dildoen mod min grotte – kun lige en lille smule ind – så ud igen og ned og kysse min stjerne. Frem og tilbage er lige langt, men pirringen er heldigvis dobbelt så stor. Åååååh hvor han drillede og kælede! Herefter skruede han den prangende og stive dildo op i min våde forventningsfulde grotte, og jeg kunne ikke længere kontrollere min liderlighed, men begyndte at stønne. Han tolkede lydbilledet, som om jeg var ved at vågne og stoppede øjeblikkeligt behandlingen. Da jeg igen havde tilbageerobret selvkontrollen og var faldet til ro, fortsatte Jens med at penetrerer min våde kusse. Neeeejjjjj hvor var der vidunderligt, åååååhhh hvor blev jeg fyldt dejligt ud. Og da han efterfølgende førte den yderligere 10 cm op, begyndte jeg at sitre og kom i en kæmpeorgasme.
Jeg skreg min udløsning ud, "Åhhhh min dreng, hvad er det dog du laver ved mor, du gav mig jo lige en kæmpe morgenorgasme, hvordan kunne du finde på det?". Jens smilede til mig, "mor, du er selv ude om det, du lå i søvne og kyssede pikkemand og nussede mig så dejligt frækt, så jeg blev stang liderlig". Mens vi havde øjenkontakt stødte han dildoen i bund, og jeg stønnede, "jaaaahh min dreng lad den da så komme helt op i mors hungrende grotte, uuuhh hvor er den dejlig fræk og dejlig stor". Jens betjente mig ved at kneppe min kusse meget grundigt og skønt med dildoen, som han igen og igen stødte helt i bund. "Mor kom op på alle fire, jeg vil tage dig bagfra!", kommanderede han. Jeg placerede min numse lige foran ham, og ventede på at han igen "angreb" min kusse. Denne gang bundede han dildoen i min elskovsgrotte i et stød og fortsatte derefter med hurtige korte kneppe-bevægelser. "Uuuhh hvor er det dejliiiigt, men pas på mig skat, den er så stor", hvinede jeg. Jens drillede "nåååh mor, jeg troede sagtens, du kunne klare sådan en flot fyr, sig til hvis vi skal stoppe legen?", "neeejj skat, du skal fortsætte med at kærtegne mig, men den er uuuhh dejlig stor", gispede jeg. Jens smilte kærligt til mig og modererede sig lidt, og begyndte i stedet at skrue dildoen forsigtigt rundt i mig, så jeg bedre kunne mærke alle de små kærlige kanter og knopper, "åååhh jaaah Jens, hvor er du dejlig opfindsom og fræk", stønnede jeg. Jens grinte, "det har jeg vist ikke fra fremmede", mens han også begyndte at kærtegne min klit. Iiiiihh hvor var hans fingre meget meget frække, de spillede og nussende min hårde elskovsknop, mens han antydede endnu en kneppetur. "Ååååhhh min dreng, du gør mor så liderlig, du for mig snart til at komme iiiiigen", hvinede jeg, da endnu en orgasme omfavnede mig. Jeg klaskede sitrende sammen med dildoen inde i mig, mens Jens kærligt fortsatte med at skru-kærtegne mig, hvilket bragte mig direkte fra den ene orgasme over i den næste. Hans smilede frækt til mig, mens jeg lå og stønnede, "mor saml dine bryster for om lidt sprøjter den sin sperm ud over dig". Jens stødte dildoen dybt ind i min elskovsgrotte og øgede tempoet, inden han trak den ud, så den hvilede mellem mine skamlæber. Her lod han skaftet kører op og ned i kusse-spalten og begyndte, "mor den sprøjter om lidt", hvorefter han pressede på nosserne, så dildo-spermen i kraftfulde sprøjt ramte mine bryster, mave og kinden inden han igen lod den bunde i min kusse som modtog de sidste meget kraftige sprøjt. Det var så ophidsende at se min søn nyde at "sperme" mig til med dildoen, så jeg fik endnu en vidunderlig orgasme. Jeg sank helt sammen mens Jens smilede lykkeligt ned til mig, "ååårhh hvor var det frækt mor". Jeg stønnede smilende, "ja min dreng".
Han lod mig hvile lidt, mens han slikkede spermen af mine bryster. Super frækt lod han sin tunge samle klatterne op – en efter en mens han smilte til mig. Bagefter lagde han sig ned til mig med dildoen, som han pressede ind i mellem mine læber, hvor han lod dildoen sprøjte sine sidste safter mod min gane. Jeg smagte efter – sirup med hasselnødsmag. Han grinet befriende og kyssede mig både hengivent og ophidset. Jeg drejede mig grinende om mod ham og rystede på hovedet, mens jeg pressede mine fyldige rengjorte bryster mod ham og kyssede ham lidenskabeligt. Jeg smilet annerkendende til ham, og vi lod tungerne danse. Han var tydeligt meget meget tændt, og begyndte at stønne da min frække tunge legede med hans læber. "kærligste liderlige drenge-basse fortæl mig, hvordan du lige fandt på at betjene mig med dildoen?", hviskede jeg. Jeg havde sådan en lyst til at se dine kærlighedshuller i aktion, så dildoen var det bedste jeg kunne finde. "Din frækkert – synes du ikke man bør spørge sin kvinde om lov til sådan en aktion?", bemærkede jeg. Jens grinte hjerteligt, "men mor, du gav mig tilladelse, den var bare lidt søvnig". Jeg kyssede igen min vildbasse, "du er i fuldt sving med at udvikle dig til en meget dejlig og dygtig elsker, som netop udviser så meget hensyn, at jeg trygt stoler på dig, også selv om dit våben er stort og skarpladt".
Jeg kyssede ham og tog fat om pikkemand, som lå lige så dejlig stor og stiv mod min mave. "Må jeg kysse din vilde kæp – bare lidt?", pirrede jeg. Jens nikkede, "Ja selvfølgelig mor, men kun lidt, ellers så garanterer jeg ikke for konsekvenserne, for jeg er meget liderlig. Jeg grinede, "uuuhh ha da daaa, det lyder farligt, jeg bliver næsten helt bange", og fortsatte, "Så kom op til mine varme røde læber med din egen sprøjte-klare pik", kommanderede jeg smilende. Jens skubbede sig op i sengen, så pikkemand lå lige ud for mine kælne læber. Jeg snuste til hans presperm og drillede, "åååhh hvor dufter du vidunderligt sexet, må jeg godt smage meget meget forsigtigt, Jense-basse?". Igen nikkede han, og jeg lod mine læber glide rundt på hans opspilede pikhoved, så de badede i hans safter. Jeg søgte øjenkontakt med ham og smilede, mens min tunge langsomt og kælent begyndte at kysse-slikke hans vilde drenge-dråber. Jeg fastholdt vores øjenkontakt og viste ham, at jeg syntes det var fantastisk lækkert at nusse ham sådan helt stille og forsigtigt. Jens gispede, "Ååååhh mor du lovede, at det kun ville blive en lille kyssetur". Jeg smilte," men det er så skønt at smage lidt på pikkemand og at små-pirre min liderlige søn". Jeg fortsatte med at slikke-sutte hans safter i mig, og lod derefter mine røde våde læber omslutte pikken. Uuuhh hvor jeg nød at pirre min dreng. Da jeg suttede lidt grundigere, begyndte Jens at gispe, "Åååååhh mor, jeg kan ikke holde til dine frække kysserier, jeg sprøjter snart". Jeg slikke-suttede lidt mere og smilede, "jaaah så kom da til mor – lad mig få dine dejlige vilde drengesprøjt". "Åååååhhh uuuuuhhh - værsgo moaaar", stønnede Jens, mens det første kraftfulde skud ramte mine læber og min kind, det andet sprøjtede op i håret på mig, hvorefter jeg drejede pikken, så jeg fik de næste på brysterne, og jeg tog resten i min varme mund. "Nøøøj hvor er det pirrende at se dig sprøjte, der er virkelig kraft i skuddene, og hvor smager du dejligt". Jens lå og gispede, mens jeg begyndte slikke pikkemand ren, "for fanden hvor er du fræk mor, jeg sagde jo at du kun måtte nusse mig lidt". Jeg smilede drillende til ham, "Jamen Jens da, jeg kysse-suttede dig da også kun en lille smule – gjorde det ondt?". Jens grinede befriende, "Neeej – det var da vildt lækkert, og jeg fascineres igen og igen over, hvor vidunderlig en træner du er".
Jeg slikke igen på pikkemand og hviskede, "dette træningspas havde vi vist ingen aftaler om min dreng, hvordan opstod det?". Jens så halv brødbetynget ud, "men mor, det er altså rigtigt, at du startede med at nusse mig, så jeg blev helt vild i pikken, og ikke kunne falde til ro". Jeg slikkede videre og drillede, "fyyyh frække frække dejlige lidelige drengebarn, men husk vores aftale om at vi begge skal acceptere træningsturene!! "Undskyld mor, det var ikke med vilje", grinte Jens næsten undskyldende.
Imponerende – pikkemand var ikke blevet slap efter den kraftige udløsning, som Jens lige havde fået, den var stadig halvstiv. Jeg manglede endnu at slikke min drenge-basse helt ren, og min tunge bearbejde skaftet og testiklerne som fik nogle slikke-turer af min våde tunge. Jeg kysse-slikkede forsigtigt på hans kugler, mens jeg holdt pikken til siden. Jeg fortsatte med at sutte kuglerne ind i munden, åååhh hvor var det frækt. Jens var dejlig let at aflæse, idet han lå og gryntede i tilfredshed, mens han nøje fulgte min kærlige rengøring. Jeg kyssede mig op af skaftet og tørrede med vilje lidt af hans sperm fra min kind af på skaftet, så måtte jeg jo rengøre lidt mere. Endnu med at fast tag i skaftet lod jeg mine røde læber omslutte pikhovedet og tog den helt til roden, uuuuhh hvor dejligt. Det syntes Jens også, for nu var pikkemand aldeles kampklar.
"Så mor, du behøver ikke at gøre dig sådan en umage, for den bliver griset op lidt. Han lettede sig og satte sig ind over min bagdel, og jeg så ham tage fat om pikken, og fylde godt med olien på glans. Ååååhh det løb videre ned på min stjerne. Jens kiggede lidt spørgende på mig, mens han smurte olien grundigt rundt på sit pikhoved og ned ad skaftet, inden han badede min stjerne og langsomt lod fingrene massere olien rundt. Kærligt lod han tommelfingeren kysse min stjerne, og nænsomt pressede han den igennem stjernen, videre op i numsen, hvor den kærtegnede mig. "Uuuuhh min dreng hvor kæler du dejligt for mor". Jeg vrikkede med numsen for at vise, at det var meget meget lækkert og at han skulle fortsætte. Han smilede til mig, "mor, jeg har så meget lyst til at numse-kneppe dig, er du klar? Er det ok?". Jeg kiggede på ham og nikkede, "jaaaaah min dreng, giv så mor din store liderlige elskovskæp bagi". Dernæst besteg han mig, og gav min trængende mor-numse sin velsmurte pikkemand som elskovs-dessert.
Langsomt placerede han sit udspilede pikhoved ved min ventende stjerne, som forsigtigt blev kærtegnet af pikspidsen, kys-kys-kys-kys. Endelig pressede han på og pikhovedet gled frækt igennem stjernen. Jeg gispede, "uuuuh, hvor er du dejlig stor". Jeg var igen meget pirret og liderlig, da min dreng stødte dejlige hårde og varme pikkemand op i numsen på mig. Da han stødte pikkemand i bund og kneppede mig hårdt samtidig med at han førte sprøjtedildoen rundt i min grotte – smeltede jeg atter engang i en byge af udløsninger. Jens fortsatte med at kneppe min bagdel, han havde et flot tag i mine hofter og stødte i bund. Med mellemrum trak han pikken helt ud og kørte i min numsesprække, tilbage igen hvor pikken blev presset igennem stjernen med et enkelt stød. "Ååååh Jense-dreng, hvor er du stor oppe i mors numse, jeg sætter mig igen op på alle 4 skat, det er så dejligt at mærke dig doggy-stile", Jens pirredes helt klart af mine vrikkende hofter og min flotte runde numse. Jeg kærtegnede hans pung, og fortsatte med at pirre ham. Jeg havde øjenkontakt med ham og kyssede til ham og slikkede mig lidenskabeligt om læberne, for at vise ham at jeg nød hans ridt i min bagdel. Jeg vrikkede mere med numsen, samtidig med at jeg mødte hans kraftfulde kneppe-stød. Åååhh min dreng giv så mor dine dejlige vilde safter", hylede jeg. Med det sidste kropskontrol magtede jeg lige at knibe dejligt om pikkemand, samtidig med at jeg igen kærtegnede hans frække nosser. Min søn reagerede heldigvis omgående, så efter to-tre voldsomme stød, tog han pikkemand ud af numsen og sprøjtede sin dejlige sperm op ad ryggen på mig. Jeg kunne mærke, hvor de forskellige sprøjt ramte mig, åååhh hvor det rykkede i mors pikkemand. Hvor var det skønt sådan at få dejlig balsam på skuldrene, ryggen og bagdelen.
Jens faldt sammen, og jeg lagde mig op på ham og kyssede ham, "din dejlige vildbasse". Vi lå helt afkræftede og slumrede langsomt hen, jeg nåede dog lige at sætte vækkeuret.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 38 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.