Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter min og Elses hyggeaften med Jens venner (afsnit 8) lå jeg en eftermiddag i badekaret og nød det varme vand masere min hud. Jeg tænkte på min søns oplæring og smilede ved tanken om alle de dejlige træningspas, vi allerede havde haft. Han havde allerede udviklet sig og lært mange frække erotiske teknikker. Vi havde trænet ekstra meget i at han blev god til at varme sin kvinde op ved bl.a. at kæle, nusse, kysse og slikke min elskovsgrotte. Han var helt klart blevet en bedre elsker.

Jeg lå og blev lidt hygge-liderlig af minderne om vores erotiske stunder. Jens var altid dejlig villig til en ny træningsrunde, og det var tydeligt at vores erotiske samvær pirrede ham. Og jeg gjorde da også mit for at tænde ham ved at klæde mig forførende i kjoler med flot kavalergang, som både fremhævede mine store bryster og runde numse. Uuuuh hvor tankerne varmede! Med et smil kneb jeg i mine brystvorter, som lige kiggede op over vandet i badekaret. Jeg nippede lidt mere intenst og brystvorterne rejste sig og blev hårde. Den kildende fornemmelse bredte sig til mit skød, og jeg lod hænderne glide ned til min grotte, som fik en nænsom vasketur, mens jeg planlagde næste erotiske træning. Skulle Jens ikke lære at styre min nye sommerfugl. Jeg smilede, jo jeg ville lokke Jens med ned på cafeen, hvor vi kunne afprøve denne leg.

SEX I DAG?

Jens kom ind til mig – tydeligvis kærlig og liderlig, idet han bar en flot erektion. "Hej mors dejlige frække dreng, kom her hen og lad mig hører hvordan du har det", sagde jeg med et smil. "Jeg er fuldkommen vild i pikken mor – jeg bliver ved med at tænke på forleden, hvor du blive bollet af mine venner. Jeg har aldrig oplevet noget så liderligt. Billederne af du tog Bo's pik mellem brysterne, mens Ulrik slikkede dig får mig næsten til at komme i bukserne"., klagede Jens. Jeg rakte hænderne inviterende ud, "Kom hen til mor frække frække dejlig dreng og lad mor kæle med din lækre pik", lokkede jeg. Jens nærmest fløj hen til mig, og jeg hjalp ham af med bukserne og satte ham på badebænken. "Kunne du ikke lige vaske mig på ryggen først?", opfordrede jeg og gav ham svampen i hånden. Min søn sad med den flotteste stive pikkemand og vaskede min nakke og ryg. Han fortsatte med mine arme, og trak mine hænder han til pikken – "så har du noget at holde i, grinede han frækt". Jeg kærtegnede pikken, mens Jens fortsatte afvaskningen videre om til mine bryster, hvor brystvorterne fik en ekstra omgang. Jeg smilede og lænede mig over mod ham, så vi kunne kysse. Min fugtige tunge skilte hans læber og legede med hans tunge. Han stønnede, "nøøøjj hvor er du lækker-fræk mor".

Jeg smilte, mens jeg rejste mig, "ååååhh Jensemand, du bliver altså også nødt til at vaske min numse". Jens smed svampen og fugtede i stedet sine fingre med intimsæben, og begyndte at indsæbe min numse. Ååååhh hvor var han grundiiiig – dejlig roligt rengjorde han balderne. Hånden fortsatte ned mellem ballerne, og han begyndte at rengøre min stjerne. De indsæbede fingre kærtegnede indgangen og fortsatte videre om mod min elskovsgrotte – uuuhhh hvor var det dejligt pirrende. Fingeren vendte tilbage til stjernen som langsomt blev gennembrudt af to fingre. Meget kælent og grundigt vandrede hans fingre rundt i mig – ååååhh hvor det krævede al min kontrol ikke bare at vrikke inviterende med numsen og kræve hans dejlig store stive pik. Jens fingerbollede mig stille i numsen, indtil jeg stønnede, "er jeg ikke fin og ren nu?". Jens grinede, "Jo mor, men jeg bliver bare så liderlig, at jeg ikke kan stoppe". Jeg kyssede ham, "det er dejligt at du er så let at pirre – for nu er det min tur".
Jeg krøb over til ham og gned pikkemand og pungen ind i min badeolie med bløde, kærlige og rolige bevægelser. Pikkemand var blå af bristefærdighed – og min dreng stønnede ved mine første kærtegn. Jeg hældte lidt olie ud over pikhovedet og masserede det rundt med fingerspidserne samtidig med, at jeg smilte kærligt. Jens stønnede af ophidselse, da jeg smurte et tykt lag olie på hans testikler. Jeg lod mor-munden og den drillende tunge synke ned over pikhovedet – som allerede lækkede med dejlig glinsende presæd. Tungen gled hen over glans og videre ned, så pikkemand kom langt inde i min varme våde mund. Jeg kiggede op på min søn og greb om hans pung. Jeg elskede ham med munden og øjnene, og kunne mærke at han "druknede" i mors kærlige blik. Jeg tog pikkemand ud af munden og lod glans kærtegne mine brystvorter. Jeg så ham igen ind i sjælen og åbnede mine røde læber og slikkede mig om munden – og bad ham, "Jens stød pikkemand længere ind i mors varme mund". Jeg kiggede smilende op på ham, "uuuuhmm hvor smager du dejligt". Jeg lod tungen glide op ad hans mave, videre op ad brystet, op til hans mund, som jeg åbnede med min tunge. Vi kyssede inderligt, "kan du smage din forsæd? Forstår du hvorfor din kønslugt pirrer mig?", spurgte jeg, mens jeg lod tungen lege med hans læber. Jens smagte, "jeg kan godt smage og dufte mig selv, men jeg synes dine safter dufter meget mere sexet!".

"Åååhh min dreng hvor er du dog vidunderlig krævende og viril". "Jaahh mor, men du er til gengæld også den dejligste og mest sexede kvinde, man kan drømme om", smilte Jens. Jeg lagde pikkemand hen til mine bryster, og brugte spidsen til at kærtegne brystvorterne. Uuuuhh hvor frækt - presæden dryppede ned på mine brystvorter. Jeg smurte mere badeolie ud over stive pikkemand og begyndte at onanere den i lange dejlige tag. "Mor må pikkemand komme lidt ind i din numse? der er nemlig vildt frækt og lækkert!" . "Jaahh min dreng, men jeg har andre træningsplaner bagefter". Jeg sjaskede pikkemand ind i badeolien og rakte Jens olien. Han gik om bag mig, og masserer olien rundt omkring mit stramme hul – meget pirrende. Olien løb kildrende ned i min allerede våde mor-kusse, og jeg kunne ikke modstå at lade hånden dykke ned for at kæle lidt med elskovstapen – åååååååhh hvor var det en dejlig orgasme som kom snigende. Jens pressede nu pikkemand mod min stjerne, og samtidig med at pikkemand gennembrød min ringmuskel, begyndte min orgasme. Jeg tog hans fingre og førte dem ned til min tap, og da orgasmen toppede, stønnede jeg, "Åååhh min dreng hvor er du skøn ved mor". Jens blev dejlig liderlig af mine drivende safter, og satte fuld kraft på stødene, så pikkemand kom langt op i min numse, "uuuhhhh hvor dejlig frækt – din pikkemand er så livlig i mors numse". Det forstærkede min orgasme, som gled over i de skønneste kramper, mens jeg stønnende bad ham, "kom til mig sprøjt din vilde drengesæd op mig". Med et brøl som var det 100 dage siden han sidst havde set et pigeskørt – sprøjtede han kraftfulde byger af sin dejlige varme drengesperm op i min numse. Jeg brugte ringmusklen til at malke ham, hvilket øgede hans støn, "åååhh mor jeg fylder med min sperm, åååhh hvor er det dejligt at komme i din numse". Efter endnu et par flotte sprøjt var han færdig. Jeg trak pikkemand ud, og inviterede ham over i badekaret, hvor han kunne vaske sig.

Herefter lagde jeg et håndklæde over mine skuldre og begyndte at tørre mig. Jeg gik over på soveværelset og iførte mig det nyindkøbte frække undertøj. Spejlet afslørede en smuk, veldrejet og sexet kvinde. Jeg smilte frækt til hende, mens jeg placerede den ny sommerfugl i trussen. Fjernkontrollen blev sat på lavt niveau, men jeg kunne med det samme mærke kærtegnene – både på elskovsknoppen og i grotten. Jeg smilede til hende den frække i spejlet, "Uuuuhhh hvor dejligt, jeg glæder mig allerede til at præsentere den for min søn".

Jeg gik ned for at varme aftensmaden, og lidt senere spiste vi. Mens vi vaskede op og ryddede af, kantede Jens sig tæt forbi mig. Han fastholdt mig, mens jeg stod ved køkkenbordet, ved at presse underlivet mod min bagdel og holde hænderne på mine hofter. Jeg kunne tydeligt mærke at hans drengepik igen var erigeret - utroligt som han kunne blive ved. Han snusede som en anden hanhund på farten, "åååh hvor dufter du dejligt mor". Jeg smilede og stak næsen op til hans hals og sniffede, "det gør du også Jensemand". Vi grinte af optrinet, og kyssede hinanden. Jeg blev pirret af hans erotiske og kærlige små-invitationer, og at min blotte tilstedeværelse i den grad tændte ham. "Jensemand må jeg vise dig mit nye undertøj?". "Jooo det vil jeg sandelig gerne se mor". Jeg skubbede ham lidt væk og knappede blusen op. Frem kom den smukkeste bøjle-BH – som fik mine store bryster til at strutte. Jeg var selv tydeligt påvirket af situationen, idet mine brystvorter pressedes mod det tynde sorte stof. Jeg drejede mig ud af min nederdel og stod nu kun iført et par matchende flotte små sorte trusser samt flotte strømper monteret på en hofteholder som smøg sig rundt om mine fyldige hofter. Der var god – og forhåbentlig pirrende - afstand mellem strømperne og hofteholderen, så der var masser af bart lår mellem strømpe og trusse.

Få sex i dag

Jeg stillede sig nu hen foran min søn og samtidig startede der en lille summen fra mine trusser, hvilket fik mig til at klynke vellystent. Jens var et stort spørgsmålstegn, og jeg grinede drillende til ham, "jeg fik denne lille sommerfugl med sammen med undertøjet". Jeg grinede inviterende, "du må godt se den!". Jeg hev ud i trussen og nede ved kussen lå en lille flad snurrebasse. Jeg fjernede den med et lille svup, for længere nede var der en lille DILDO, som nu smuttede ud af elskovsgrotten. "Du kan tro et denne lille sommerfugl kan tænde mig – og den er fjernstyret – så med et lille klik kan du kontrollerer styrken". Jeg tændte, og lagde i Jens hånd. Han følte efter og kunne tydeligt mærke den vibrerende bevægelse i den tynde våde silikone-plade som betjente klitoris. Nu startede jeg også dildoen, som begyndte at cirkle rundt i hans hånd. Jens lagde den tilbage i min trusse, som var sjask våd. "nejj nu forstår jeg bedre hvorfor du dufter så dejlig kvindeligt - mor", drillede han, mens jeg med den ene hånd satte dildoen på plads i grotten. "Må jeg prøve at styre den?", hviskede Jens begejstret. "Jaaaah det kan du tro min dejlige frække dreng". Jeg kunne nu tydeligt se Jens bule, og satte mig overskrævs på ham, så han næsten fik næsen i klemme i kavalergangen og sagde, "og Jensemand denne bh er så smart at du kan afmontere den forfra". Jeg tog nu min drengs hænder og viste ham, hvor hægterne sad, og vupti så sprang brysterne ud i det fri. Vorterne struttede inviterende mod jens, og han kunne ikke modstå dem og slikkede og kyssede på livet løs, mens han skruede op for remoten. Jeg hvinede af fryd, "det får du sandelig hurtig lært". Jens skruede ned igen, og jeg spurgte, om vi ikke skulle tage en godnat øl nede på Cafeen, når jeg nu var så festlig påklædt. " Ja lad os gå ned og få en enkelt sundowner, men vores nye husdyr komme med", insisterede Jens bedende.

Mens min søn suttede og nappede i mine brystvorter, og sommerfuglen bearbejdede min kilder og venusbjerg, sænkede jeg bagpartiet ned over hans langemand som langsomt forsvandt op igennem stjernen. Min bevægelse ændredes, således at jeg begyndte at hæve og sænke mig. "Åååhhhh Jensemand hvor du dog forfører mig". Jeg stønnede og sitrede af liderlighed, og det var med den sidste selvkontrol jeg rettede jeg mig op og i samme bevægelse knappede bh'en, "ååååhh ja Jensemand nu må vi vist tage os sammen, ellers kommer vi da aldrig ned på cafeen".

Vi gik og pjattede på vej ned til Cafeen, "det er sandelig også længe siden jeg har været ude og få en drink", proklamerede jeg, mens jeg tog min søn under armen. På Cafeen var der liv og glade dage ved baren. Vi satte os i baren ved siden af 2 gutter i arbejdstøj. Jens bestilte et glas hvidvin og en fadøl. Jeg smilede til Jens, og vi skålede. Da Jens betalte rodede han i lommerne for at finde mønterne frem – og i den anledning kom fjernkontrollen til syne. " Pas nu på mig – så jeg ikke bliver for højlydt", viskede jeg smilende. Jens startede med et smil vibratoren, og bemærkede min veludviklede gåsehud, "åååhh mor – hvor reagerer du bare dejlig hurtigt, jeg får sådan lyst til at kærtegne dig", hviskede han. Jeg reagerede med et lille suk, som fik sidemanden til at kigge. "Er der noget i vejen frue", spurgte han høfligt. Jeg smilede til ham og svarede, "nej jeg har det strålende, men tak for opmærksomheden". Jens lagde sin hånd på min stol og hviskede, "jeg kan svagt mærke vibrationen forplante sig fra snurrebassen til din stol, hvor er det lækker-frækt mor". Jeg smilede, "ja det er vildt frækt at sidde her på cafeen og blive kærtegnet af en sommerfugl, som min søn kontrollere - ååååhh Jens - hvor bliver jeg liderlig". Jeg lod diskret hånden kærtegne hans inderlår, "pirre det ikke også dig at have den fylde kontrol?". Jens nikke ivrigt, "det er vildt ophidsende".

Manden på min anden side kiggede indbydende på mig og skævede til min fyldige kavalergang, mens han fortalte, at han og makkeren netop var færdige med et byggearbejde og derfor var ude og fejre begivenheden. Jeg spurgte hvad de havde bygget, og han fortalte at de havde renoveret badeværelse og køkken på en gård uden for byen. Makkeren skubbede til ham og grinede indforstået – at det var det bedste job de længe havde haft. Nå om det da var velbetalt? Nu grinede de begge og makkeren indrømmede, "næææh det skyldes mest den lækre kvinde som havde sørget for dem i alle ender og kanter". Jens skruede lidt mere op for vibratoren og aktiverede også svagt dildoen. Jeg smilede og skjulte et lille gisp i kommentaren, "det lyyyderr spændende, må jeg få lidt flere detaljer". Knud, som sidemanden hed, sagde, "det passer sig vist ikke at fortælle sådan en historie for en smuk dame". Jeg blev smigret, men insisterede på godt at kunne tåle en fræk historie. Knud og makkeren Thor, smilte til hinanden og undskyldende til mig og sagde at den var godt nok fræk. "iiiih I gør mig mere og mere nysgerrig, grinede jeg, mens mine hofter roterede ligeså stille og diskret på barstolen. Jeg fik øjenkontakt med Jens og blinkede til ham. Han smilte og skruede op for snurrebasen, hvilket gik lige i kussen på mig. Igen kunne jeg ikke tilbageholde et gisp, og begge herrer kiggede bekymret på mig, men fortsatte, "Jooo den første dag da vi ankom, var der ingen der åbnede døren, da vi ankom på det aftalte tidspunkt. Vi stod derfor lidt og ventede, mens vi tog en tår af den medbragte kaffe. Herefter gik vi over i stalden, hvor vi hørte rumsteren nede fra den fjerne ende. Vi gik derfor derned, og pludselig fik vi øje på en smuk kvinde i 40'erne som lå på alle fire og blev serviceret af et par store landarbejdere. Gud nej dog – stønnede jeg, "kunne hendes mand ikke pleje hende ordentligt?". "Neejj for han var tit på arbejde i udlandet". "Stakkels pige", sagde mor med grødet stemme, "tænk ikke at have sin mand hjemme så længe ad gangen!!" Jens skruede lidt mere op for dildoen – så jeg igen stønnede svagt. jeg spurgte interesseret, "om pigen så var blevet færdigbehandlet". "Jooohh", grinede Thor, for landarbejderne havde givet hende flere store udløsninger, og hun stønnede som havde hun løbet 400 meter uden at trække vejret. Mor smilede til ham, mens hun kontrollerede sin orgasme så godt hun kunne. Udefra lignede det blot en kulderystelse, men Knud kunne fornemme en ændring i mors adfærd. Jens blandede sig og spurgte afledende, "hvordan endte det med at bliver jeres bedste byggesag?". Knud fortalte at den stakkels kvinde havde haft et så gevaldigt seksuelt underskud, som Knud og Thor havde afhjulpet, hvilket havde gjort det til en dejlig fræk oplevelse. "Guud hvor er I dog søde og hjælpsomme, det kunne være man snart skulle have malet spisestuen", smilte jeg inviterende, mens Knud og Thor storsmilede tilbage. Knud lagde kælent hånden på mit lår, og sagde, "du skal være meget velkommen til at bestille os – vi laver altid et godt arbejde".

Knuds hånd gled lidt længere op under min kjole, og Jens blinkede opfordrende til mig og slukkede for sommerfuglen, så den ikke blev afsløret, hvis hånden fortsatte længere op. Jens hviskede opfordrende, "de er lune på dig, må jeg ikke nok se dig pirre dem?" Jeg smilede accepterende til Jens, og videre til Knud, mens jeg fik listet sommerfuglen ubemærket ned i Jens hånd og med et lille diskret opfordrende smil skilte lårene lidt mere for Knud. Thor stillede sig tæt bag mig, så jeg tydeligt kunne mærke hans inviterende erektion og forklarede med et grin at, "vi er meget service-mindede".

Gæsterne havde den sidste time forladt baren, og vi var nu de eneste tilbage. Knud spurgte om han måtte byde på et glas og Jens og jeg nikkede – ja tak. Thor komplimenterede mig, "du dufter så himmelsk kvindeligt, hvilket er meget pirrende". Jeg rødmede og grinte at det kunne jeg sandelig godt mærke, mens jeg drejede mig og skævede ned ad ham. Thor rejste sig for at gå på toilettet, og jeg blev aldeles blød da jeg så hans bule. Knud grinte, og jeg nikkede anerkendende op til Thor, "der er vel nok en flot kropsholdning du har!". Thor smilede stolt, mens Knud med den ene hånd oppe under min nederdel spurgte om, jeg ville se lidt mere. Bare fantasien fik mig på vej mod sin næste orgasme - så jeg kun kunne nikke. Thor åbnede frakken for at skjule så meget som muligt og åbnede herefter bukserne – og ud sprang en flot pik – den var lang og meget tyk. "Du må godt røre lidt", inviterede Thor. Jeg smilede, "det er sandelig et flot værktøj du bærer rundt på!". Jens og min leg havde i den grad ophidset mig, så jeg nu havde usigelig lyst til at kærtegne Thors flotte pik. Jeg kiggede mig derfor omkring for at vurdere, om jeg ubemærket kunne kærtegne denne dejlige store pik. Det kunne jeg, og lagde forsigtigt pegefingeren på glans og nussede pirrende den store pik. Thor komplimenterede straks kærtegnene, da en dråbe presæd sivede frem på spidsen af pikhovedet. Jens nikkede inviterende og jeg smilede til ham, mens jeg langsomt smurte dråberne ud over glans og gav skaftet et kærligt klem. "Jaaah Knud hvis du også har lidt at byde på, så er jeg vel overbevist om at I to skal ordne min spisestue". Knud rejste sig med et smørret grin og halvt skjult af frakken trak han nu også en flot stor stiv pik frem. Jeg sad nu mellem to flotte pikke – en på hver side – og Thors nåede næsten min kavalergang. Jeg gav dem begge et velfortjent kys på pikhovederne, mens jeg kiggede spørgende på Jens, der sad med sin iPhone og nikkede annerkendende.

Da Knud spurgte om jeg ikke ville "kysse lidt mere", kunne jeg ikke få en lyd frem - kun nikke. Skjult af frakken begyndte jeg frækt at slikke hans glans. Jeg lod mundvandet sive ned over det store pikhoved og lagde an til angreb, åbnede mine røde læber og lod pikken glide ind i min varme trængende mund. Thor stønnede under behandlingen, og jeg tog fat om hans pung og masserede blidt hans store nosser samtidig med, at jeg slugte endnu en tomme af pikken. Op og ned af skaftet – lidt tungespil rund om glans og igen dybt ind i munden med pikken. Thor viskede, "det er noget af det frækkeste jeg har prøvet – sådan at få suttet elskovskæppen på en bar – og så af en meget smuk og sexet moden kvinde". Jeg smilede drillende op til ham, mens jeg atter lod de røde læber glide ned af skaftet og fik pikken langt ind i munden. Jeg havde nu omkring halvdelen af pikken i munden og kunne tydeligt ikke klare meget mere. Imens var Knuds ene hånd gledet helt op under min kjole, hvor han kærtegnede min bare hud mellem strømperne og trussen. Han hviskede, "vaarvh hvor er du fræk Anne, jeg kan mærke dine safter gennem stoffet". Jeg smilede til ham og løftede numsen fra sædet, så han kunne trække mine trusser af med et saligt smil. Hans hånd fandt min våde kusse og hans frække fingre kærtegnede mine våde grotteindgang og fortsatte om mod min stjerne som fik adskillige fingerkys inden han førte tommelfingeren ind i min trængende kusse samtidig med at langemand gled op i numsen. Jeg fik ingen tid til at sunde mig, inden han begyndte at fingerkneppe mig i begge huller, imens han kyssede mig lidenskabeligt. Thor stillede sig igen bag mig og løftede min bagdel, så hans stive pikhoved fandt ind mellem mine baller. Jeg var nu blevet meget liderlig og bad Knud om at føre Thors pik op i min elskovsgrotte. Knud smilede til både mig og Thor, "til tjeneste – min frue", hvorefter han greb om Thors pikskaft og pressede pikhovedet mod kusseindgangen. Langsomt sank jeg ned over pikken. Knud hjalp mig med at få hele pikken ind i min våde elskovsgrotte. "Nøøøjj – hvor er du dejlig våd Anne – det er vist på tide at du bliver ordentlig betjent af et par herre". Jens smilede smørret af kommentaren, og nikkede opfordrende til mig.

Thor trak mig ned af stolen og bøjede min overkrop fremover og begyndte at støde – godt skjult af hans store frakke. Efter hvert stød gled pikken længere op i mig, "Uuuuhhh hvor er det dejligt", stønnede jeg og vrikkede med numsen, mens jeg anmode Knud om at få lov at sutte hans vilde kæp. Mine læber lukkede sig om Knuds pik, som jeg let kunne tage til roden. Jeg afvekslede sutteriet med at slikke på hans elskovskugler inden, jeg returnerede til hans pikhoved. Ååååhh hvor var det dejligt igen at have 2 pikke omkring sig. Mine hofte-vrikkende invitationer og kælne hånd på Thors store nosser var tilsyneladende mere end Thor havde forventet af en smuk moden dame – så inden længe stønnede han "ååååhhh gud hvor er det dejligt Anne – pas på for jeg kan ikke holde til den behandling meget længere". Jeg smilede op til ham og viskede "åååhh så giv mig da dine sædbyger", hvorefter jeg stødte numsen imod ham og intensiverede mine hoftebevægelser. Thors udløsning nærmede sig faretruende – han begyndte at ryste – og mens jeg tungelegede med Knuds pikhoved eksploderede Thor i min kusse. Hans kraftfulde sædsprøjt kærtegnede bunden af min grotte, og jeg smeltede sammen med ham. Jeg stønnede min orgasme ukontrolleret ud i cafe-rummet, hvilket Knud hurtigt fik stoppet ved at presse sin pik ind i min mund. Han begyndte nu at bolle mig i munden, mens han kærtegnede mine bryster. Han stødte pikken ind til roden og begyndte nu også at stønne. Jeg placerede min varme pirrende tunge legende på undersiden af Knuds pikhoved, så det første spermskud ramte mine læber og tunge, og de næste fyldte min mund og en dråbe sivede ud mellem læberne, mens de sidste sprøjt ramte barens front og drev ned af pikken videre ned på gulvet. Jeg fortsatte med at malke ham under hele udløsningen, og da den stilnede af, kyssede jeg ham kærligt. Både Knud og Thor var segnefærdig, da de trak pikkene tilbage i bukserne.

Jeg gik efter Thor ud på WC'et, mens Knud sad og smilede til Jens. Vi blev kort efter bedt om at drikke ud, da cafeen snart lukkede. Thor og Knud takkede for en dejlig aften, og anmodede mig om at hyre dem til forefaldende håndværkeropgaver. Jeg takkede også for servicen, og bekræftede at jeg nok skulle have dem i tankerne når behovet opstod. Jens og jeg gik hjemad, og reflekterede over aftenens forløb. Jens var ellevild, "hold fest mor - hvor var det frækt og lækkert at se dig håndtere Thor og Knud. Det var tydeligt at de begge var helt solgt da de først kom i snak med dig – var det ikke også en dejlig elskovstur du fik af dem?". Jeg kyssede min søn, "Jo Jens det var både meget frækt sådan at elske på en cafe – og det var sandelig også dejligt at få bekræftet at jeg endnu kan få lidenskaben frem i yngre og mere modne herrer. Og det er heller ikke hverdagskost for en kvinde at blive betjent af så flot et udstyr som Thor havde med". Vi grinede og stoppede op og kyssede, og pludselig hørte jeg en kvinde stønne højt, "Åååååhhh en dejlig pik du har Thor – uuuuuhhhh stød den helt op i min våde elskovsgrotte – ååååååhhh jaaahh jeg smelter om lidt". Det gik op for mig, at Jens havde optaget en VIDEO af mine eskapader med Thor og Knud. "Din frække lømmel – kan du omgående slette den", insisterede jeg. Jens grinede og slukkede for optagelsen, "mor - det er ikke så nemt at slette så flot en optagelse – det vil kræve at du træner mig rigtig grundigt i den kommende tid", drillede han leende. "Nu må vi vist hellere gå hjem og forhandle - din frække bølle", grinte jeg.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 38 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.