Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hejsa derude, Victor her. Jeg er en ung maskulin på på 25år/186cm/92kg/20cm der til hverdag studerer, og arbejder. Min grund til, at befinde mig på denne side er, som profilnavnet lidt indikerer - at jeg er et udyr, hvilket gør at jeg konstant jæger. Her har jeg dermed jagtet og fundet noget spændende.
Jeg er et udyr af flere grunde: Blandt andet, så har jeg haft en meget tidlig debut i sex, og det var hvad samfundet ville kalde: "tabu" for det var med min mor. Jeg blev derfor ret erfaren , ret hurtigt.
Jeg er også ekstremt pervers, som i: sex er mit liv og intet omkring det kan frastøde mig, blot være noget, der ikke er for mig.
En anden grund til, at jeg er et udyr er, at jeg er afhængig af sex. Jeg har en kæreste, hvilket normalt er svært for mig at holde fast i, da jeg netop nyder, at jage alt der som regel kan gå. Jeg er utro, eftersom hun ikke kan tilgodese mine alle mine behov.
Jeg har planer om at skrive noveller der skal fortælle lidt mere om mine oplevelser med kæresten, såvel som med eskapaderne - og hvem ved? Måske får i en indsigt i, hvordan jeg ret faktisk får opdraget en kvinde til, at være min totale ejendom.

Novellen: Nytårsgave fra Mor
31. December 2005 - Vi var nu kun få timer fra min 15-årige fødselsdag. Jeg er nemlig én af de tilsyneladende mange, der har fødselsdag 1. Januar. "Kom nu mor!" stønnede jeg nærmest, fordi hun var så langsom til, at gøre sig klar. Jeg sad på mit værelse, i min store kontorstol, og kørte rundt i den. Jeg sad i mit jakkesæt, og det var første gang jeg havde jakkesæt på, så jeg ville ikke gøre noget, der kunne beskadige det, eller gøre det beskidt.
Christa, min mor kom vadende ind på værelset iført kun nogle trusser og så med to kjoler, én i hverthånd. "Hvilken en synes du bedst om?" spugte hun drillende, og skiftede til at føre dem ind foran kroppen. Jeg fik mest bare stirret på hendes store og overraskende faste bryster, der stod provokerende ud i luften. "Hey! Øjenene på kjolerne cowboy!" sagde hun, igen drillende.
Min mor har langt hår der er farvet blodrødt. Det har altid haft den kraftige røde farve, og det har altid været langt. Hun kan nemlig godt lide at skille sig ud, og vi har samme helt blå øjne. Hendes hår var opsat, og hun var blevet værre og værre med, at nymfe små-nøgen rundt i hjemmet.
Det var ved at være et halvt år siden, at hende og Jens (hendes kæreste igennem 3-4 år) var gået fra hinanden, måske var det mandesyge der gjorde, at hun drillede mig så meget med sin flotte krop. Min mor var tidligere atlet, endda på eliteniveau og hun havde en krop der bevidste det.
"Hvis en flot pige viser sig frem, så kigger jeg da" svarede jeg, og hun smilte som altid, når jeg roste hende til skyerne. "Du vil måske fortrække at jeg tager til festen sådan her?" sagde hun og hev armene tilbage så brystet blev skudt frem og skuldrene blev trukket tilbage, så brysterne stod ud i luften. Min pik var blevet helt hård siden hun trådte ind, og jeg ville så gerne røre den eller brysterne. Jeg har efterhånden brugt et halvt års tid på, at gå fra, at være frastødt over min forførende mor, til at være virkelig tændt når bare hun laver de mindste provokationer.
"Det er sikkert ikke så meget anderledes fra de kjoler, som sikkert er super nedringede?" sagde jeg, mens jeg prøvede at lade være med at grine. Mit smørrede grin fik dog min mor til at sige: "at jeg var en værre en". "Det tager én for at kende én" grinte jeg igen.
Hun førte sin ene kjole op foran. Den var meget mat og og rød kan jeg huske, og rød har aldrig været min farve bortset fra når det kom til min mors hårfarve. Den anden var en lårkort kjole i leopard mønster, med meget tydelig kavalergang og eftersom min kunsteriske mor elsker dyreprint, så var dét jo tydeligvis kjolen. "Leopard" sagde jeg og pegede.
Min mor smilte og takkede og vendte sig om og vadede ud så hurtigt, som hun var kommet ind. På vej ud fulgte min øjne hende. Hun var kun 1.56cm og hun havde tabt sig lidt efter bruddet med Jens, så hun kan ikke have vejet meget mere end de ca 50kg. Kun brysterne, kunne tilføje mere vægt til hendes ellers slanke og nærmest spinkle krop.
Min seneste fantasi var udviklet sig til, at handle om at voldtage hende. Allerede som 15-årig var jeg en del højere, og tungere end hende, så det ville ikke være svært. Kun samvittigheden stoppede mig, men alle dyriske lyster i mig sagde "grønt lyst".
Vi wrestlede tit for sjov, og på den seneste tid viste det sig, at jeg var blevet markant stærkere end hende. Det var nok dét, voldtægtsfantasierne kom af. Når vi wrestlede for sjov, fik jeg altid trangen til, at flå tøjet af hende og tage hende.
Jeg gik ud i gangen da det lod ud til, at hun var ved at blive klar til fest. "Jeg har din gave fra din far" sagde min mor, og du får min når vi er hjemme igen. "Jeg håber det er et blowjob" sagde jeg og små flirtede.
"Det ville da være en billigere løsning" grinte hun, og slog mig blidt på brystkassen. Hun tog sit overtøj på, og det var perfekt timet fordi da vi kom ud holdte Kristina, min mors veninde, i sin røde BMW. Vi skulle ud til Stina i Høje Taastrup, som holdte nytårsfesten i en lejlighed hun havde derude.
Da vi kom var mørket allerede dukket op, og man kunne høre raketter blive sprunget i det fjerne. Da vi kom ind var vi vidst de sidste. Vi var min mor og jeg, Stina og hendes lile datter, Kristina og Anahita der begge havde deres børn med. Derudover var der nogle flere veninder, og også et par mænd.
Jeg hilste på alle, og fulgte ellers bare planerne. Der var god mad og usædvanlig meget alkohol, taget børnene i betragtning. Mændene holdte sig ikke tilbage, og jeg sad egentlig bare tilbage og observerede de sjove samtaler. Min mor der småflirtede med en af fyrene. Musikken der bragede løs, mens tv'et kørte på "mute".
Tøserne danskede på skift, og mændende drak. Ind i mellem kom nogle af min mors veninder hen, og snakkede lidt med mig. Det var sjovt, for de småflirtede alle lidt. Jeg ved ikke, om det bare er noget man gør med en 14-15 årig fyr, lige øger hans selvtillid. Jeg nød det, men måtte sidde ret meget ned af, fordi ellers ville min stive pik stå ud i vejret.
Jeg begyndte nok at kede mig lidt, må jeg indrømme. Jeg overvejede, at gå ud på toilettet og onanere til tanken om tøserne der suttede mig på skift, men jeg ville være væk for længe, og komme ud, helt rød i hovedet. Der ville jeg sgu nok blive drillet af tøserne og de hyggede sig rigeligt med tøsefnidder, så jeg ville ikke tilføje brænde til bålet. Det gik derfor ikke, så jeg sad bare og nød atmosfæren.
"Nu det tid" råbte en af tøserne, og vi satte os alle omkring sofaen, eller fandt noget at side på. Dronning Margrethe kom med sin nytårstale, og der blev derefter talt ned: "10! 9! 8! 7! 6! 5! 4! 3! 2! 1! GOOOOODT NYTÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!" blev der råbt, også gik vi alle sammen ud, for at se fyrværkeri.
Mændene fra festen havde en masse fyrværkeri med, men mit eget fokus var min mor. Hun kom hen en konvolut, hvor der stod "far" på. Jeg fik simpelthen 2000,- af ham, og jeg kan huske at jeg sparede op til noget dengang, så jeg var rigtig glad over at kunne få det.
Min mor gik ind, og kom ud med to glas champagne: "Tillykke med fødselsdagen, min skat" og jeg fik glasset. "Du er nu gammel nok til at drikke" og alle tøserne skreg og kom hen og jeg fik et gruppekram.
Da vi gik ind, fordi vi ikke gad stå udenfor at stirre på eksplosioner på himlen længere, begyndte festen virkeligt. Alle drak, og der blev også hældt lidt på mig. Alle dansede, og musikken bragede fra lejligheden og lejlighederne ved siden af. Tingene begyndte at snurre rundt om mig, så jeg satte mig, og observerede bare og ventede på, at den snurrende fornemmelse ville stoppe. Jeg lagde dog mærke til, at min mor dansede med en fyr, der var kommet inde fra naboen af. De var ret tændte tror jeg, og der blev gnedet lidt op ad hinanden en del. Alle tøserne var begyndt at blive stive og højrystede. Kun dem med de mindste børn var gået.
Jeg gik udenfor fordi jeg havde det så varmt, og bare ville køle af. Der var nogle bænke ude i gården, der var omringet af træ-værk. Det vil sige, der var et lille hævet område omkring bænkene hvor der var både træ-værk med mønster i så man kunne kigge ud, og planter samt buske. Forstil dig, at man har placeret nogle store firkantede kasser af træ rundt om bænkene, hvor der voksede buske og planter fra kasserne, og man så har bygget tag som planterne kunne vokse op af.
Dér sad jeg, i mørket og kølede af. Jeg hørte snak og det kom nærmere, så jeg rejste mig stille fra bordet hvor jeg sad, og sprang ind bag nærmeste træ-plade. Jeg kunne se igennem de mange huller der gik med mønsteret, mens jeg sad på hug i jorden.
Det var min mor der kom gående, med manden hun havde danset med, i hånden. Manden satte sig på på bænk nummer to, den der var i midten og han satte sig på bordet, og lynede ned i sine bukser. Min mor kravlede op på bordet, og min pik blev jernhård på sekunder. Manden var kun i jeans og en skjorte, med mørkt og gråt kort hår og goatee, og jeg havde fået indtrykket af, at han faktisk var lidt mindre end jeg.
I dét pikken blev hevet ud af bukserne var min mor allerede indover og tog den i munden. På vej ud hertil havde min mor droppet det opsatte hår, så håret blokerede fuldstændig udsigten, men hendes hoved - der gik op og ned, kunne jeg se, og jeg var så tændt. Jeg havde tit hørt hende og Jens knalde, men det her var sådan set første gang jeg så det "live".
Musikken fra de nærliggende lejligheder larmede for meget til, at jeg kunne høre deres lyde, og de var jo nok også ret stille. Jeg kunne se begge deres kroppe. Min mor lå på knæ på bordet og lå ind over og suttede pik. Min venstre hånd endte i bukserne, og tog et hårdt greb om min stive pik, der blev kørt langsomt op og ned. Jeg turde ikke give den gas, hvis nu jeg blev spottet, men jeg kunne heller ikke lade være.
Manden samlede min mors hår i en hestehale, så nu kunne jeg se noget. Hun slikkede meget med tungen, og ellers deepthroatede hun adskillige gange. Hun tog den så helt ud af munden, også kunne jeg se, at min egen pik var større, både i længden og tykkelsen og det gav mig en følelse af, at jeg var mere en alphahan end han var, og det derfor burde være mig der sad der.
Manden sagde noget til min mor, og hun lod til at smile ved ordene. Hun satte sig på hug mens hun lod til, at hive trusserne til side. Hun placerede sig, stadig på hug, over mandens pik og han guidede den op i hende, mens hun satte sig langsomt ned på den.
Han lagde sig ned på bordet, og min mor placerede sig så hun red ham bedre. Det så såååå godt ud, og jeg ville give min højre arm for, at ligge dér under hende, i stedet for ham. Jeg var ved at komme flere gange, selv med de langsomme bevægelser, men stoppede, for jeg ville nyde alle øjeblikke her.
Hans hænder gled over hendes krop, og hun satte sig mere op, så han kunne tage på brysterne. Selvom jeg kun kunne se min mors ansigt fra siden, var der nok nydelse malet i hendes ansigt, da hun blev taget på brysterne til, at jeg i netop i dét øjeblik - besluttede mig for, at jeg skulle kneppe hende en dag, selv.
Deres tempo blev øget, og manden sagde noget, så min mor straks sprang af, placerede sig lynhurtigt på bænken, hvor man normalt sad, og lænede sig ind over pikken, og tog den i munden. Manden fik sin orgasme i munden på min mor, og jeg kunne se hendes røv lige over bænken fordi kjolen stadig var hevet over, og trussen var lidt til siden, så jeg kunne se en smule, men ikke nok.
Min mor lod til, at blive ved med at sutte indtil mandens pik var for sart. Den var vidst suttet ren, for det tog lidt tid inden hun rejste sig og rettede tøjet og håret til.
Manden lå stille, og rejste sig først da der kom en opfordring til det, også gik de, men lige inden haven til Stinas lejlighed, gik manden ind ved siden af også gik min mor ind. Jeg kom uforløst ud fra det lille mørke område, og gik selv mod Stinas lejlighed.
Da jeg var på vej ind, var min mor på vej ud. Hun stoppede brat da hun så mig komme udefra, og jeg tror mit smørrede grin fik hende til at sige: "Hvad har du set?!" i en lidt sandhedssøgende tone. Jeg gik tæt på og svarede: "Jeg så det hele" og da jeg skulle til, at sige noget lidt drillende tog hun mig om håndledet og førte mig igennem lejligheden og ud på toilettet. Hun placerede mig oven på toilettet og satte sig på hug foran, mellem mine ben - lige hvor jeg gerne vil have hende.
"Du må virkelig undskylde, Victor. Det var virkelig ikke meningen at du skulle se det" sagde hun meget pinlig. Jeg forstod ikke en disse, min mor har altid været frisk og fræk og aldrig skammet sig over sex eller sin egen sexualitet.
"Mor!" skar jeg igennem. "Det var det frækkeste jeg nogensinde har set" sagde jeg igen smilende. Jeg følte virkelig, at jeg var ved at være i en magtposition. Min mors øjne lod til, at søge efter noget i mine, for hun tog ikke min sætning til sig, som jeg havde håbet.
"Du ikke sur eller skuffet?" spurgte hun. "Nej sgu da!" svarede jeg, nu står jeg bare endnu mere ved, at jeg hellere vil have et blowjob i fødselsdagsgave, fremfor pengene. Du er jo ret god til det" sagde jeg, og grinte.
Min mor smilte, men det var på en måde kun kvinder kan gøre det. Et smil der indikerer at vedkommende er en klovn. Vi grinte begge to, og jeg gik foran og lige før jeg åbnede døren sagde jeg: "Min pik er desuden større" og efterlod min mor, som stoppede op. Jeg vendte mig ikke for, at se hendes reaktion og følte mig som MANDEN.
Hun rendte efter mig, og tog i min arm, som kun en mor kan, så jeg vendte mig. "Skal vi ikke tage hjem?" spugte min mor mig, med et helt seriøst ansigt. Jeg prøvede, at læse hendes tanker ved, at studere hendes ansigt, men hun så bare seriøs ud, desværre ikke så legesyg som jeg ønskede.
Jeg blev derfor selv seriøs, og lagde lidt mine egne legesyge tanker fra mig. "Jooo... Lad os det". Vi ringede først til en taxa, og sagde farvel til alle der stadig var til festen da taxaen var ved at være der. Det havde nu været en underlig nytårsaften, men alle lod til, at være i godt humør.
Vi sad ret stille i taxaen, og snakkede sådan set kun når taxachaufføren spurgte ind til vores nytårsaften. I og med vi nærmede os hjemmet, blev jeg nervøs. Der var en atmosfære mellem min mor og jeg der indikerede, at jeg ville få røvful når vi kom ind ad døren.
Vi blev sat af lige foran vores dør, og vi gik op. Lige da døren til vores lejlighed bag os sagde min mor meget alvorligt: "Kom" og prøvede at tage min hånd. "Jeg skal lige tisse" og dermed gik jeg ud på toilettet og tissede. "Okay, men kom ind i stuen bagefter" bad min mor mig. Jeg må indrømme, jeg blev ret skuffet over at det var stuen, og ikke mit eller hendes værelse. Det understregede lidt, at det var røvfuld der var på vej. Jeg tog meget stille mine bukser af, og bokseshortsne de røg også af. Dem lagde jeg i en kugle oven på skabet med alle de ting man nu har på toilettet. Min mor ville aldrig kunne se dem alligevel, også tog jeg bukserne på igen.
Jeg gik med tunge skridt fra toilettet og ind i stuen. Vi havde to sofaer der stod i en ret vinkel i hjørnet, længst fra dørkarmen der førte ind til stuen. Den der stod i enden af stuen var en tomands og den der stod til venstre for den, ved vinduet var en tremands. Jeg lå altid i tremands sofaen når vi så FILM fra blockbuster, og min mor lå i tomands sofaen. Ved væggen til højre stod et sort spisebord, hvor alle mine mors kunsteristiske projekter foregik, og bagved det var et kæmpe sort skab. Lige til venstre for indgangen, stod alt tv'værket og elektronik på et kæmpe møbel der gik langs væggen.
Min mor havde sat sig i sin sofa, og gjorde tegn til, at jeg skulle sætte mig ved siden af. Hun klappede ligesom på puden, og til trods for den kommende bøvl, gjorde hendes måde, at sidde lidt skævt i sofaen, at jeg endnu en gang kunne mærke blodet fylde min pik ud. Hun så nemlig drøn godt ud, i sin lårkorte leopard kjole, synlige kavalergang og med sit lange røde hår. Hun ville tilsyneladende gerne sidde rettet mod mig, mens vi sad ved siden af hinanden.
Jeg satte mig, rettet mod hende og afventede. Efter lidt tid med, at tænke, sagde min mor opgivende: "Skat, jeg ved ikke hvordan jeg skal sige det". Jeg gad ikke høre hvad for noget bøvl der kunne komme efter sådan en sætning, og liderligheden i mig tog over: "Hvad så med, at du ikke siger noget og giver mig dét blowjob jeg har gået og fantaseret om så længe".
Min mor så lidt lamslået ud, hvilket bare gav mig mere blod på tanden. Jeg markerede derfor min stive pik i mine bukser, ved at glatte området ud i bukserne hvor den lå, med mine hænder. Min mors øjne hoppede hurtigt ned på min pik, og tilbage i mine øjne, som om hun ville lure uden, at jeg så det, men jeg så det. Jeg var sikker på, at hun var liderlig og det var jeg også selv.
Jeg var faktisk så liderlig, at jeg bare gjorde - uden at tænke. Jeg rejste mig, og gik hen til spisebordet, tog blazeren af og derefter slipset. Jeg stod nu i hvid skjorte og sorte bukser. Jeg vendte om og skubbede lidt til sofabordet med benet, også gik jeg ind foran min mor. Jeg synes det mindede om en PORNOFILM, og det tændte virkelig.
Min mors kropssprog var ikke til at lure. Hun var tydeligvis ret ambivalent ved det hele, så jeg så mit snit til, at påtvinge hende min lyst, mens hun bare sad dér helt kaotisk og prøvede, at finde hoved og hale i sine følelser og lyster.
Jeg lynede ned i mine bukser, og hev let min stive pik ud, der lige slingrede frem og tilbage mens den tilpassede sig sin nyfundne frihed. Min mor så bange ud, men stirrede på den, mens jeg bevægede den lidt, ved at få den til at rejse sig lidt.
Selv om hendes blik ikke var fyldt med opstemthed og lyst, men rettere frygt og noget andet, så tændte det mig. Magten tændte mig, dominansen tændte mig og jeg tændte på, at se personen foran mig miste alt sin magt og sin vilje.
Min pik stod helt op, og min mor stirrede fortsat på min pik. Den var omskåret, ikke 100% men nok til, at hele pikhovedet var synligt når min pik var stiv. Det var pga forhudsforsnævring, som jeg havde haft. Dét kombineret med konstant onani har yderligere givet min pik lidt arvæv på skaftet. Ikke desto mindre får jeg ofte afvide, at jeg har en flot pik. Den er ikke så tyk som jeg godt kunne tænke mig, men piger synes angiveligt at den er perfekt, og er uenige i at der skulle tykkelse til, den er rigelig tyk siger de.
Jeg tog et lille skridt tættet på min mor og sofaen, og hun bevægede sig samtidig lidt baglæns men hun forsat stirrede, og brød så derefter kontakten for at kigge mig i øjnene. "Skat, det kan vi ikke det her!" tiggede hun nærmest.
Jeg ville meget gerne sige noget, der kunne trøste hende, men følte faktisk, at mit stolthed ville lide et knæk, hvis jeg trak mig, og faktisk også, at hun ville respektere mig mindre, hvis jeg bakkede ud. Den fik derfor fuldt smæk på, og jeg trådte helt ind til sofaen mens min mor lænede sig mere tilbage, så hun sad tilbagelænet.
"Det skulle du have tænkt på, før du valgte at gå nøgen rundt hver dag. At nymfe rundt, så jeg kan sidde og konstant være liderlig!" sagde jeg bebrejdende. "Sut så min pik, mor!"
Jeg stod i mellem hendes ben, og hun lod til at være tøvende i sit kropssprog. "Christa! Sut så min fucking pik!" kommanderede jeg. Intet skete, og hun sad stadig tilbage, så jeg lænede mig indover, og tog fat om hovedet på min mor og tvang hende hen til min pik.
Hun var fastholdt om hovedet, og jeg havde til dels også fat i håret på hende. Hun åbnede ikke op, så jeg kørte ydmygende pik stive pik rundt i ansigtet på hende.
Jeg kørte pikken rundt, hen over hendes lukkede øjne og lukkede mund. Jeg prøvede at trykke den ind mellem hendes læber, men de gav sig ikke. "Åben munden og sut min pik, mor!" kommanderede jeg, men hun beholdte læberne klemt sammen.
Lidt desperation kom ind over mig, for det virkede som en trussel mod den dejlige følelse af kontrol der lige nu sussede igennem min krop. "Så knepper jeg hende fandeme!" tænkte jeg, "Det må hun selv om!".
Jeg lænede mig ned, placerede min venstre skulder lige under hendes bryster. Tog venstre hånd rundt om hende og støttede hendes lænd, mens jeg med den højre tog fat under hendes baglår og løftede hende op på min skulder.
Jeg gik ind i soveværelset med hende, men hun var overraskende let at bære op skulderen og hverken sagde noget, eller kæmpede imod. Jeg tog derfor fuld udnyttelse af mit offer, og eftersom hun lå perfekt på min skulder med sin røv ved siden af mit hoved, valgte jeg at tage højre hånd op til hendes trusser, og lede efter fissen. Hun spjættede minimalt, og ikke nok til, at jeg fjernede fingrene i tide.
Mine fingre fandt en meget våd fisse, der var så våd at jeg kunne mærke det uden på trussen. "Ughhnnn" sagde min mor, da jeg trykkede lidt på fissen, uden på trusserne. "Pefekt!" tænkte jeg, og lagde hende på sengen.
Hun kæmpede lidt imod da jeg først havde lagt hende, men vendte hende med lethed om på maven, rev trusserne ned, men trusserne nåede kun til hendes knæ inden hun kæmpede imod, og jeg bedækkede hende derfor, som et udyr, øjeblikkeligt.
Jeg lå lige et øjeblik, og ville gerne have sat en dæmper på pulsen. Det var også for, at nyde øjeblikket. Det gik op for mig, at hun på intet tidspunkt havde sagt nej, kun kæmpet imod. Hun er derudover våd, og jeg har aldrig mærket noget lignende, heller ikke i klubben, hvor man da havde leget lidt berøring med tøserne, men uden at rigtig gøre noget.
Hendes duft var så berusende. Det skabte en brusen i mig, og jeg kunne ikke holde til mere. Jeg hev kjolen op over røven guidede min pik til åbningen af min mor, centrum for fugten og vådheden. Jeg kunne høre et sug af luft fra min mors mund, for derefter at holde vejret lidt spændt - Også pressede jeg til!
Vi stønnede synkront, og hun fortsatte mens min stive pik penetrerede hendes drivvåde fisse. Jeg blev omvendt helt stimuleret af den gode følelse. Fuck det var stramt om min pik! "Fuck du er stram mor!" stønnede jeg, mens varmen fra hendes fisse pulserede op igennem min pik.
Hun kom med sådan nogle små underdanige støn og pusten, så jeg vidste hun nød det! Det ville jeg lige provokere hende med, og spurgte derfor hviskende: "Vil du gerne have jeg stopper?" og smilte da der intet svar kom, blot et "Nnnnngghhhh" da jeg kom i bund.
Jeg trak langsomt ud, jeg ville være næsten helt ude inden jeg skubbede den fulde længde tilbage i hende. I mens hørte jeg, en våd lyd fra hendes stramme fisse der gav slip på min pik, også bankede jeg den i bund.
"ARRGH!" skreg hun. "Ikke så hårdt i starten!" råbte hun øjeblikket efter, hun lige fik bidt smerten i sig. Jeg tog det til mig, men ville ikke give hende tilfredsstillelsen af, at svare. Jeg kørte den langsomt ud og ind, igen og igen. Hendes tunge vejrtrækning startede, men blev lige så stille til bitte små "uhhh" og "arhhh" men også nogle enkelte: "mmmmmm" når jeg var helt i bund og bevægede hofterne rundt.
I alt den tid jeg har onaneret til porno har jeg altid været facineret af hvordan manden altid rev kvinden i håret. Jeg vidste ikke, om det var noget de kunne lide, men jeg kunne bestemt lide det. Det måtte prøves, så jeg satte mig mere op, så jeg sad, eller i hvertfald hvilede på min mors baglår mens min pik stadig var i hende. Jeg tog med højre hånd fat i hendes hår, og trak så stille i det.
Min mor udbrød et støn, og kom vidst til at stønne: "jaer!" og jeg kunne på mærkværdig vis mærke fortrydelsen af dét støn. Hun havde afsløret sig selv, og nu stødte jeg hårdere op i hende. "Ugghhhh!" lød det, for hvert stød. Det var et fast men hårdt tempo og nu afslørede hun endnu engang noget. Hendes støn udviklede sig fra "uh" til "Arghhh" og det blev højere og højere, og der var kortere og kortere imellem dem.
Hun var ved at komme, og stønnede: "Hårdere!". Nu brugte jeg alle kræfter fra hofterne, og pumpede til. "IGHHHHHHHHHH" hylede hun igennem sine sammenklemte tænder, og lyden fremprovokerede en sensationel følelse i bunden af min pik, som samlede sig.
"Jeg kommer!" blev skudt ud mellem læberne på hende, også hylede hun: "ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ FUUUUUUUUUUUCK!" der fortsatte mens mine hårde stød bare fortsatte oppe i fissen på hende. Hun klemte tænderne sammen igen, og hendes kropsprog gjorde, at der kom en indikation på, at jeg skulle stoppe alle bevægelser, men jeg på på randen af at komme selv, så jeg fortsatte og adrenalinet har nok fået mig til, at rive hende endnu mere i håret og pumpet endnu hårdere.
Hun skreg i hvertfald mens jeg hastigt nærmere mig orgasme. Jeg knurrede igennem sammenklemte tænder, mens jeg mærkede hvordan det sprøjtede ud af min pik. Det ændrede øjeblikkeligt mit tempo til langsomme, men stadig hårde stød.
Det eneste der gik igennem mit hoved var, at min sperm skulle begraves så dybt som overhovedet muligt. Hun lød lidt overvældet af følelsen af, at blive fyldt ud med sperm, for jeg kommer med ret meget sperm. De føltes som om, at hver en dråbe blev spulet ud i hende, og de sidste par dråbe blev pumpet ud, i langsommere og langsommere stød, indtil jeg tilsidst pressede i bund og kollapsede oven på min mor.
Vi lå begge helt forpustede, og sagde intet. Vi trak blot vejret mens min venstre hånd gled ud til hendes, der lå på sengen. Vores hænder fandt hinanden, og min lå oven på min mors, og vi holdte nærmest i hånd, ved at vores fingre blev flettet sammen, selvom min lå ovenpå hendes.
Vores fingre legede lidt med hinanden, indtil jeg fik det for varmt og rejste mig. Min mor blev liggende og lå og brummede lidt, i mens hun bare lå der med trusserne nede om hendes knæ.
Jeg gik ud på toilettet, men kunne ikke pisse. Min helt stive og saftindsmurte pik gjorde det svært, og jeg måtte vente. Jeg stod derfor bare og smilte til mig selv i spejlet, tog mine bokseshorts på igen efter at have smidt skjorte og bukser.
Jeg fik endelig pisset da jeg kunne og forlod badeværelset i retning af mit værelse. Jeg kom ind og lagde mig. Jeg hørte min mor liste ud på toilettet efter lidt tid, og hørte hende på et tidspunkt hviske: "fuck" sådan lidt overrasket. "Hmm?" tænkte jeg. "Var der meget sperm? Eller er du bare blevet kneppet overordenlig godt?" tænkte jeg sejrsrigt til mig selv.

Jeg smilte tilfreds og tænkte, at det da var en meget god fødselsdagsgave der ventede på mig, da vi kom hjem.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 80 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.