Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Men måske farmand skal vågne? Ellers bliver det vist lidt for utroværdigt-
Hele 3 liderlige småtøser leger med ens pik og de snakker; så kan man sgu ikke sove :D.

Jeg vidste det men ville de ikke stoppe hvis jeg "vågnede".Hvorfor ødelægge en rigtig god leg med at vågne? Endnu var jeg jo blot offeret for deres frække forbudte leg, hvis jeg vågnede kunne jeg jo ikke forsvare det med jeg ikke vidste det foregik?

SEX I DAG?

Thilde og Maria vidste jo jeg ikke sov, men min datter gjorde hun?

Far du kan godt holde op med at lade som om du sover nu, du er afsløret jeg kender dig alt for godt du sover ikke og jer med piger tror i ikke jeg vidste hvad i havde gang i.

Der lød et gisp fra Maria og Thilde.

Jeg åbnede langsomt mine øjne og så nu for første gang rigtigt på de tre tøser. Min datter med min pik i sin mund og hendes veninder med spredte ben og våde fisser.

Hvornår fandt du ud af det spurgte Maria, da i havde travlt med at komme op af vandet lige så snart min far skulle skifte, og desuden var det jo rimeligt tydeligt hvad i havde gang i da I var i poolen.

Bliver du så sur nu? nej så havde jeg smidt jer ud for længst.

Jeg hørte alt hvad i talte om da i stod ude ved poolen og til jeres oplysning kan jeg sige jeg aldrig har været i tvivl om hvis pik der er på de billeder.

Jeg kan da for fanden genkende min egen have og jeg har luret så meget på min fars pik når han går nøgen omkring eller tager solbad at jeg slet ikke var i tvivl.

Men det betyder jo ikke at jeg ønsker at hele byen skal vide det vel, så i sladre bare aldrig.
Jeg så og hørte jeg presse min far til lydighed og da han slikkede jeres fisser og kyssede jeres bryster, jeg så alt, i ved jeg elsker at se på.

Men jeg ikke bare så på. Jeg havde sat min telefon til at optage lige inden jeg gik, jeg efterlod den hos jer, så jeg har det hele på FILM.
Har du? mmm det har jeg.

Tror i jeg stod og så på popcornene poppe? Helt ærligt, nej jeg stod da og nød at se på jer 2 sutte min fars pik og jeg tog da naturligvis billeder af det i mens.
Jeg tror aldrig jeg før har været så glad for det kamera og telelinse jeg købte for mine konfirmations penge. Jeg har godt nok aldrig før set så meget sæd komme ud af en pik.

Jeg så på min datter og hendes veninder, vi har vist lige noget vi bør snakke om inden vi fortsætter. Ja sagde de alle tre, men kan vi ikke bare nyde det lidt og så snakke i morgen spurgte Maria. God ide kom det fra de 2 andre.

Min ekstra datter så på mig med bedende øjne. Sjovt nok havde hun stadig min pik i sin ene hånd og nussede mine nosser med den anden.

Prøv lige at høre mig far. Hvis nogen i denne verden ved hvornår du sover eller er vågen så er det mig. Du har slet ikke sovet og hvis du ikke ville det her har du haft rigeligt mulighed for at sige fra.

Du har ladet mig sutte og kysse din pik, du har slikket mine veninders fisser og skudt din sæd af i deres munde. Vi har masser af beviser men det er ikke det vigtige.

Det vigtige er at vi alle 4 har lyst til at forsætte Jeg så på dem, mener i det. Ja svarede de alle tre, jeg var i vildrede det pigerne sagde gav på en mystisk måde meget mening.

Jeg vidste bare at dette øjeblik ville blive et øjeblik jeg uanset hvad der skete ville fortryde.

Det var forkert og jeg burde stoppe dem, men på den anden side ville jeg til min dødsdag fortryde hvis jeg ikke lod det ske.
Der var ikke noget rigtigt valg, pigerne var gamle og villige nok, men samtidig så moralsk forkerte sexpartnere.

Jeg kæmpede kort varigt med mig selv, men valgte hurtig at leve livet farligt og helt ud.
Jeg ville aldrig tilgive mig selv hverken hvis jeg sagde nej tak til dem eller som nu besluttede mig for at gå linen helt ud over hvad der almindeligvis er acceptabelt.
Det burde det ikke men der var ikke noget at gøre. I burde få en endefuld fordi i har været så frække sagde jeg. God ide svarede de og jeg måbede.

Giv os en endefuld hver men start med mig sagde min datter. Jeg satte mig forvirret op i sofaen og hun lagde sig lynhurtigt over mine ben klar til at modtage en endefuld.

Det var mere end jeg kunne stå for. Hun lå helt nøgen i mit skød og hungrede efter at få en endefuld, jeg nussede hendes baller nød dem til fulde og så rejste jeg min hånd og lod den falde over hendes baller. Hun gav et hvin fra sig da hånden ramte hende, hun så smilende på mig. Undskyld far sagde hun frækt, hendes hånd fangede min og førte den ned mod hendes fisse.

For første gang i vågen tilstand berørte min hånd hendes fisse. Den var helt glat og dejlig våd. Jeg lod mine fingre gå på opdagelse og nød hver en millimeter, blev lidt modigere og førte et par fingre op. Her sad jeg i min egen stue og gav min datter endefuld og finger.

Min verden stod ikke mere, det var simpelt hen for vildt. Thilde og Maria stod og nød synet.
Min datter stønnede da mine fingre gled ind. Ummmm ja kom tag mig, brug min fisse jeg vil mærke dig inden i mig.
Maria kom hen til mig og sagde kys mine bryster og det skulle hun ikke sige 2 gange. Thilde satte sig på enden af sofaen og spredte sine ben, min ledige hånd gik straks på opdagelse i hendes fisse også og pludselig sad jeg og gav 2 piger finger mens jeg kyssede og slikke på et par fantastiske bryster.
Så kom det fra Thilde jeg vil også have min endefuld og min datter rejste sig modvilligt og byttede plads med hende. Min datter satte sig på sofa kanten og spredte sine ben. For første gang så jeg hendes fisse helt tæt på, den lignede lidt hendes mors bare i en ung, fast og helt glat udgave.

Giv mig finger, kom nu, far hørte jeg hende sige. Det var noget jeg aldrig i mit liv havde forestillet mig jeg skulle høre. Jeg måtte bare adlyde hende og førte straks et par fingre ind, kom helt op far. Kors hvor var hun stram våd og dejlig. Jeg gjorde som hun ønskede, hun så på mig med det frækkeste blik og sagde jeg har aldrig været så liderlig før, kom tag mig, mærk mig.

Thilde lagde sig klar. Hun tog fat i min pik med hånden da hun lagde sig.

Kom straf mig sagde hun og også hun fik en endefuld, fuck hvor føles det frækt må jeg be om en til, det var svært at sige nej til og jeg gav hende gerne en ekstra. Det skal du bare prøve Maria.
Fuck jeg troede ikke jeg ville ku lide det. Thilde og Maria byttede plads og endnu engang gav jeg en pige endefuld, jeg følte mig som verdens heldigste mand.

Maria rejste sig og satte sig i mit skød som da hun var lille, hun gnubbede sin fisse mod min pik, kom lad mig mærke din pik oppe i mig. Må jeg ikke nok få din pik kom og tag mig. Jeg så på pigerne og Maria tog min pik i den ene hånd og spredte sine skamlæber med den anden. Har man sagt A må man også sige B.

Nej STOP råbte min datter og jeg troede for en stund at hun havde fortrudt og nu ville stoppe alt.

Hun så på os, nej jeg vil være den første, Jeg troede ikke på hvad jeg hørte, jeg vil være den første af os som får hans pik, han skal være min første.

Thilde og Maria så på hende er du sikker, ja for fanden flyt dig Maria.

Jeg så på hende, hun smilede frækt. Far kom tag mig, jeg vil mærke din pik helt i bund af min fisse.

Vil du kneppe din far spurgte Maria måbende? Ja og i skal se på det til evigt minde og eje.

Som i siger er han jo ikke min rigtige far kun min mors kæreste ikke. Jo men alligevel. Min datter så frækt på mig igen. Far jeg vil mærke din dejlige pik helt rigtigt og helt op i mig. Kom nu far jeg har fantaseret om det her så længe du tror det er løgn.

Maria og Thilde tog deres iPhone 5 frem og begyndte at filme det her ville de ikke gå glip af.

Din far har ikke noget valg, han har lovet at gøre alt hvad vi beder ham om, så det skal han.Det var jo derfor han ikke havde boxer på vi bad ham om ikke at tage dem på.

Kom for læg dig på madrasserne, jeg lagde mig og hun satte sig over min pik.
Hun så smilende på mig, førte sin hånd ned til min stive pik for der efter at førte den bare 2-3 cm ind i hendes stramme, våde, liderlige og på samme tid så forbudte fisse.

Giv pigerne finger imens de ser på, Maria og Thilde satte sig på hver side af os og mens mine fingre gled op i deres fisser. Far tag min mødom med din stive flotte pik, jeg vil bare så meget ha dig.

Jeg kunne mærke hendes skønne fisse gled ned over og omslutte mit piks hoved, jeg var alt for liderlig til at tænke klart.
Maria filmede helt tæt på og Thilde filmede længere fra, så langt fra at jeg er sikker på at man kunne se det hele og hvem vi alle var.

Den film skulle jeg så meget have en kopi af. Så er det nu pigebarn sagde Maria, tag din fars stive flotte pik dybt op i din fisse.
Kom nu søde det er så mega frækt at se på. Hun sagde okay jeg skal nok i liderlige tøser men så er i altså medskyldige at i bare ved det. Hun lukkede sig op og pludselig gled min datters fisse langsomt men sikkert helt ned over min pik.

Fuck hvor føles din pik godt far, det er så skønt at endelig mærke din pik oppe i mig. Hun begyndte langsomt at ride min pik og min hjerne begyndte endelig at forstå hvad der skete.

Min datter red mig i et dejligt fast tempo, hun gik så langt op hun overhoved kunne uden pikken faldt ud for så at lade sin fisse sænke sig helt i bund over min pik. Alt imens mine fingre finger kneppede hendes veninder. Jeg var i himlen.

Pludselig ringede min datters telefon, fuck far det er mor, Far lig helt stille
Skynd jer at skrue ned for lyden på fjernsynet. Thilde fandt fjernbetjeningen og skruede lyden ned.

Hun ville vel ikke tale med hende mens min pik var oppe i hende?
Det ville hun, hun satte den på højtaler så vi alle kunne høre med

Hej Mor
Hej Skat Hygger i jer
Ja mor meget

Jeg har prøvet at få fat i far, men han tog ikke sin telefon.
Det er fordi han fald i søvn tidligere, skal jeg vække ham

Hun begyndte langsomt at ride min pik igen.

Nej skat han er sikkert træt, lad du ham bare sove.

Nu husker i at være søde ved ham ikke?

Det er vi mor, meget søde ved ham alle tre, far har været rigtig sød ved os her til aften.

Vi har måske udnyttet ham lidt, men han kunne godt lide det. Du ved hvor ekstra sød han er og vil gøre alt når Maria og Thilde er her.

Du lyder lidt fjern skat, er der noget galt.

Nej mor alt er helt perfekt vi ser bare en meget spændende film.

Nå ok, men du har ret han har vist et svagt punkt for dem.

Hvad laver Maria og Thilde, de sider lige her ved siden af mig, vi holder den helt store i aften.
Maria og Thilde kunne ikke lade hver med at fnise.

Hvad mener du skat? I har da ikke inviteret andre vel. Der er ingen drenge hos jer vel.
Nej mor rolig nu, her er kun far og os,

Det var godt, så kan det da ikke gå helt galt ligesom sidst,

Hun skulle bare vide

Har du ryddet op i værelset så I kan være der

Nej men vi har altså vi har lagt madrasserne i stuen og glæder og har fået en masse slik og sådan af far.

Det lyder hyggeligt

Vi skal nok sende far ind seng når vi er færdige med ham, hun klemte om min pik med fissen og Thilde krammede mine nosser

Hvad mener du med færdige med far, spurgte min kone forundret

Jeg mener når vi er færdige undskyld jeg er lidt væk, den er så god selvom den er mega lang.

Godt i hygger i jer også sagde min kone. Husk at være søde ved far ikke.

Det skal vi nok alle tre, mor det lover jeg, er det også hyggeligt hos jer.

Ja skat det er altid så hyggeligt med mødre gruppen men vi har fået en masse vin.

Må vi også tage lidt vin

Ja skat det må i og hvad i ellers har lyst til skal i bare tage. Der er ikke noget i ikke må få. Bare i husker at rydde op efter jer.

Hendes datters fisse krammede om min pik hun klemte dem med fissen og kælede for mine nosser med den ledige hånd.

Tusinde tak mor, jeg skal nok sige til far at du har ringet og givet os lov til at tage hvad vi har lyst til.

Tak skat, sig til far vi først kommer senere hjem end planlagt for vi skal ikke være ude af hytterne før kl 3.

Det skal jeg nok, Sov godt Mor og hyg jer

I lige måde min store pige, Hej Hej og gå i seng snart den er jo allerede midnat.

Hold nu kæft hvor er du fræk, Maria og Thilde grinede, du rider din fars pik, mens du taler med din mor.

Ja men hun har selv givet mig lov det hørte i selv. Vi skulle bare tage det vi havde lyst til og der var intet vi ikke måtte tage.

Få sex i dag

Fuck du har ret sagde Maria, jeg har lyst til din fars pik, det har jeg også sagde Thilde. Gem noget til os søde.

Jeg så på min datter hun så grinende tilbage, var det ikke bare det frækkeste jo sagde jeg.
Jeg trak mine fingre ud af Maria og Thilde og gav min datter er kæmpe knus og et kys. Hun gengældte kysset og begyndte at tungekysse mig.

Mine hænder fandt hendes bryster og kælede for dem. Thilde og Maria hujede og heppede. Gem noget til os grinede de.

Min datter pressede min pik helt op i sig og roterede rundt med sit underliv. Hendes øjne strålede og pludselig begyndte hendes krop at skælve. Hun så på mig og borrede sine negle ned i min brystkasse og skreg sin orgasme ud. Jeg kæmpede alt jeg havde lært for at holde min orgasme tilbage. Det var så svært ikke at skyde min sæd op i hendes fantastiske fisse.

Hun faldt helt sammen og lagde sig på mit bryst. Tusinde tak far for en fantastisk første gang.

Jeg nussede hendes hår og spurgte om det virkelig var den første gang og hun svarede at det var det altså hvis ikke det talte den sidste gang jeg havde været inde i hende.

Hun fik et kæmpe knus, jamen du har da haft flere kærester, ja men ingen af dem fik lov til at gå hele vejen. Men vi har da lavet alt muligt andet.

Nå piger vil i også have min fars pik?

Hun så smilende på dem, JAAA råbte de giv os hans pik, vi vil have hans pik. Min datter så på mig. Min gave til dig far, piger læg jer med spredte ben og gør jer klar. Spred jeres skamlæber og vis os jeres liderlige fisser.

Men han må altså ikke gå oppe i jer jeg vil have hans sæd skudt helt op i min fisse.
Jeg kunne ikke tro mine egne øre eller øjne men pigerne gjorde sig straks klar og et dejligt syn mødte os. Thilde og Maria gav os et perfekt show en smuk nøgen brun og en endnu smukkere lys fisse blev vist frem og lokkede min pik til sig.

Far lad mig se dig slikke deres fisser jeg var ikke til at stoppe, jeg slikkede først Thilde som i den grad nød at blive slikket. Fuck du er god til at slikke fisse, ummmm kom nu giv mig finger i mens. Jeg adlød straks og nød det i fulde drag.

Min frie hånd fandt hendes bryster og jeg mærkede min datters hånd på min pik, er den klar til at prøve hendes fisse. Jeg så på hende og smilede mere end klar.

Læg dig på ryggen igen og lad Thilde ride dig mens du slikker Maria så skal de bytte plads når jeg siger til.
Lidt ligesom stop dans, men reglerne er at du ikke må gå. Er du med på reglerne, ja svarede jeg som i trance.
Hvad med jer tøser, ja for fanden godt så start.

Jeg lagde mig og nåede lige at nyde synet af L. skønne brune fisse glide ned over min pik før Maria satte sig over mit hoved med fronten mod Thilde Deres hænder fandt hinandens bryster og uanset hvad de lavede i filmen kunne det ikke være frækkere end det vi havde gang i.

Danmarks nok flotteste fisse sad nu lige over mit ansigt og forlangte at blive slikket. Jeg adlød med glæde.
Hold nu op, det er var bare så frækt. Jeg elskede at slikke hendes fisse og alene smagen gjorde mig ør af liderlighed. Tanken om min pik lige om lidt skulle bore sig op i den var næsten for meget af det gode.
Byt men nu skal Maria om på alle 4 og Thilde du skal ligge foran hende med spredte ben.
Thilde så på min datter, mener du det ja kom ellers stopper jeg legen.

Maria kom hurtigt på plads og jeg satte mig på knæ bag hende. Far træng op i Maria, Jeg stødte langsomt men sikkert min pik, dybt op i hendes fisse. Jeg havde drømt om hendes fisse og bryster i et par år nu i mine mest frække og hemmelige fantasier, men aldrig nogensinde tænkt at jeg skulle opleve det.

Maria slik Thilde, der blev helt stille i stuen, hvad sagde du, Slik Thildes fisse nu. Jamen det har vi da aldrig gjort eller talt om at prøve. Hvis du vil have mere af min fars pik så slikker du nu og fordi du brokkede dig vil jeg filme det i mens.

Hun så strengt på Thilde, spred dine skamlæber å Maria kan komme til. Det var dig der ikke kunne lade være med at vise min far din fisse ude ved poolen ikke. ØØø jo, godt så vis ham den igen og lad ham se den blive slikket.
Fuck jeg gør det, det hvis du lover jeg må få mere af din fars pik. Det virkede helt absurd men min datter bestemte over min pik og jeg adlød hende blindt.
Det lover jeg dig, så er det ok svarede Thilde.

Maria vendte sig og så på mig, jeg vil gerne have din fisse lidt længere sagde jeg. Okay så gør jeg det for din skyld.
Jeg kunne næsten ikke holde til synet af min pik der gled ind og ud af hendes flotte fisse mens hun slikkede Thilde. Hun var helt klar god til at slikke for Thilde sukkede, vred og stønnede helt vildt.
Hun var bestemt heller ikke upåvirket af situationen og pludselig gik hun i en kæmpe sprøjte orgasme. Der skød stråler ud af hendes åbne fisse.

Wow hvor frækt, det har jeg kun læst om sagde Maria og min datter fik det på film.

Thilde kom til sig selv og så smilende på Maria, det skulle du aldrig have gjort, det kommer du til at gøre igen meget snart.
Jeg så på min datter, hvis du virkelig mente du skal have min sæd så skal vi altså snart bytte.

Vi bytter min datter lagde sig på alle fire, kom tag mig bagfra. Stød din pik dybt op i mig.

Thilde du filmer og Maria jeg vil slikke dig imens, jeg har tit fantaseret om at slikke din og Thildes fisser. Faktisk siden vi onanerede første gang sammen med lyset tændt.

Det er en aftale sagde Maria jeg har faktisk fantaseret om det samme mange gange,
Jeg satte mig på knæ omme bag min datter som selv spredte sine ben og skamlæber så jeg kunne trænge dybt op i hende.

Kom far tag mig bagfra, sprøjt din sæd dybt op i min liderlige fisse. Bare det hun sagde det var ved at få min pik til at eksplodere.

Jeg trængte dybt op i hende og stødte helt i bund. Maria så på mig og skød sin fisse op til min datters mund og tunge.

Jeg tog min datter i dybe faste stød, hendes fisse krammede min pik og hun stønnede på livet løs. Fuck hvor er din pik god, tag mig far, tag mig hårdt, brug din datter, kom tag min lille liderlige fisse. Hun slikkede Maria det bedste hun havde lært og jeg kunne ikke holde til mere.

Jeg kommer snart, hele min krop skælvede det var så frækt og forbudt på samme tid. Jeg kommer også tag mig kom tag mig stønnede min datter.
Far kom nu tag mig, brug mig sprøjt din dejlige sæd dybt op i min fisse.

Jeg stødte dybt op i hende og så gik jeg så voldsomt at jeg troede jeg måske ville besvime. Det ene sprøjt efter det andet forlod min pik og skød langt op i hendes underliv.

Fuck hvor er i altså frække sammen sagde Thilde, Jeg ville ønske jeg havde fået den ladning. Min datter så smilende på mig, ja det er vi og det var fantastisk. Shit far det var meget bedre end i mine drømme og fantasier.

Men Thilde jeg så jo tidligere at du og Maria kunne lide min fars sæd, I skal slikke min fisse helt ren for sæd om lidt mens min far ser på men først vil jeg lige smage. Far kom med din pik, træk den ud af mig og kom med den.

Jeg trak modvilligt min pik ud af hende og gik om til hendes ansigt. Ville hun virkelig slikke min pik med hendes egne safter og min sæd. Det ville hun, hun lukkede munden op og lod pikken glide ind. Hun slikkede og suttede hver en dråbe sæd af pikken, så tog hun hånden ned til sin fisse og samlede lidt mere op, hun viste mig det og slikkede så sine hænder rene. Det var simpelthen så uvirkelig frækt. Jeg havde ikke blot dyrket sex med hende jeg havde skudt min sæd dybt op i hende og hun slikket sæden af både pik og hænder.

Hun vendte sig kom Thilde og Maria i skal slikke mig på samme tid. Hun spredte sine ben så meget hun kunne og Maria og Thilde kæmpede om at slikke hendes fisse helt ren for min sæd. Jeg lå med store øjne og nød hvert et øjeblik. Tænk at de for anden gang i dag slikkede min sæd i sig og denne gang ud af min datters skønne fisse. Jeg så smilende på min datter, begyndte at kæle for hendes bryster og begyndte at kysse hende først på brysterne men derefter søgte min mund hendes. Vi kyssede lidenskabeligt og jeg takkede hende for den kæmpe oplevelse vi lige havde delt sammen.

Far kan du få den op og stå en gang til. Jeg ved det ikke lille skat jeg er jo ikke helt ung længere. Men jeg har købt nogle viagra lign. piller på nettet og hvis vi lige tager det med ro en halv til en hel times tid så skulle de kunne få den op og stå igen.
Jeg syntes at Thilde og Maria måske blev lidt snydt, jeg syntes vi skal gøre forsøget. Pigerne mellem min datters lår var helt enige. Vi skal nok hjælpe

Jeg rejste mig og gik ud på badeværelset og fandt de små blå piller frem fra deres skjulested.
Så på mig selv i spejlet mens jeg slugte pillen. Jeg håbede så inderligt den ville virke for jeg havde så meget lyst til mere sex med både Maria og Thilde.

Da jeg kom ind til dem lå de alle tre og så smilende på mig. Har du taget en, ja svarede jeg.
Hvor lang tid vil der gå? der stod en halv til en hel time men jeg ved det ikke for det er første gang jeg prøver det.

Kom sæt dig her. Jeg satte mig og nød synet af dem. Må jeg se pakken far, ja da jeg hentede den igen. Der står at du skal seksuelt stimuleres det må vi sørge for ikke piger. Jo den klare vi.
Maria lagde sig ned til min pik og begyndte at kysse den lidt, jeg ved godt det er for tidligt sagde hun men den fortjener et par kys.

Pigerne så på mig, hvad har du lyst til at prøve eller se. Jeg fortalte at jeg elskede at se 2 tunger på min pik og at jeg aldrig havde prøvet med tre på en gang så hvis jeg kunne prøve det og få et billede af det så ville jeg være glad. Det kan vi sagtens klare ellers andet.

Jeg så på filmen der kørte i baggrunden, der havde pigerne stillet sig på alle 4 og lod faren på skift vælge en fisse at bruge. Det kunne også være frækt at prøve altså at i tre stod på rad og række og jeg så tog jer på skift.
God ide det prøver vi

Andre forslag?

Min datter sagde at hun gerne ville have at vi se på de billeder de havde i den hemmelige mappe på computeren. Thilde og Maria så på hende, er du sikker der er mange billeder af os alle. Det er nok ikke dem alle du vil have at din far ser. Min datter kiggede på mig, jeg tror efter i aften ikke der er noget min far ikke kan tåle at se og sig mig lige hvorfor kender jeg ikke til den mappe.

Thilde og Maria rødmede det er fordi vi ikke vidste om du nogen sinde ville tilgive os hvis du fandt ud af at vi havde sneget os ind i jeres have mange gange og filmet først dine forældre der dyrkede sex.
En gang opdagede vi at du også kom ud i haven så gemte vi os og har filmet dig stå og onanere til det du så.
Min datter så lidt sur ud, det kan i ikke være bekendt men gjort er gjort og som straf skal min far og jeg have en kopi af alle de billeder og film i har i alle mapperne. Far hent dit externe drev og downloade det hele.

Så vil vi side og se dem på fladskærmen imens i 2 slikker og giver hinanden DILDO. Maria og Thilde så på hende. Mente hun det ja det gjorde hun. Hvis i vil have mere pik så adlyder i.

Ok sagde Maria men så må i love mig at i aldrig fortæller nogen hvad i ser og slet ikke de billeder og film som vi har stjålet fra Vores forældres computer.
Har i film af dem også spurgte min datter ja men næsten ingen ting. Men ja lidt er der men der er altså også nogle af både Maria og jeg med nogle ex kærester og de er altså lidt vilde.
Dem vil jeg se, kom lad os straks komme i gang og ja både far og jeg lover ikke at afsløre jeres hemmeligheder, men dele dem med os det skylder i os.

Maria og Thilde så på os og sagde ok, i er selv ude om det.

Vi fik hurtigt overført alle mapperne til drevet, min far var kvik og huskede at slå indstillingen fra der skjulte mapper fra, så alt kom med.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 105 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.