Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var blevet weekend og huset summede af aktivitet, konen og sønnen skulle afsted på mor/søn tur med mødre gruppen.

Den ene datter skulle til fest i nabo byen og sov hos sin veninde. Tilbage var min ekstra datter og jeg. Hun havde fået lov til at invitere 2 af sine veninder som hun har kendt siden børnehaven hjem og holde FILM og sove sammen aften. Kun for dem.

SEX I DAG?

Der var indkøbt rigeligt med slik, cola og Mokai. Vi skulle hente pizzaer udefra, da jeg kom hjem var pigerne allerede i fuld gang med musik og høje latter og hvin ude ved poolen.

Hej far velkommen hjem, mor er kørt og hun sagde vi skulle hilse dig så snart du kom hjem.
Jeg smilede og sagde hej piger, de smilede og plagede med det samme om ikke også jeg kom i vandet. Det havde været en lang og travl uge på job og det var meget varmt så jeg var nem at overtale. Jeg gik ind for at skifte men fik ikke trukket for da jeg regnede med at pigerne fortsat var i vandet.

Jeg var ikke helt upåvirket af det dejlige syn der havde mødt mig, min datters veninder var virkelig lækre. De havde de flotteste bryster og lækre numser.
Jeg tænkte ved mig selv at jeg for fanden da ikke kunne stå og få stiv pik af unge piger. Hjernen kæmpede mod lysten og alt det jomfruelige og forbudte.
Jeg var nok blevet ældre men ikke blind og det jeg så havde tændt mig.

Kønne det er de og der var rigtig mange mænd der havde stået ved bageren og drømt om dem da de var bager jomfruer i den lokale bager. Hans salg steg altid i de weekender de var på job og mange koner må have undret sig over hvorfor manden havde købt så meget med hjem.
Jeg savnede dem i hvert fald meget da de holdt og han erstattede dem med nogle i øvrigt søde modne kvinder.
Jeg smed tøjet og ledte efter mine badeshorts. Pludselig følte jeg at nogen så på mig, jeg så mig omkring og opdagede pludselig i spejlet for enden af sengen at jeg havde tilskuer.
Min bonus døtres veninder havde listet sig hen til vinduet og lurede på at jeg skiftede. Jeg skulle lige til at skælde ud men lod være og lod som om jeg ikke havde set dem. Lige nu kunne de kun se mig nøgen bagfra, men hvad hvis jeg gik over til kommoden for at lede i skufferne?

Der for en djævel i mig, hvis de piger havde listet sig hen for at se mig skifte, så vidste de hvad de kunne gjorde og jeg ville så give dem noget at se på.

Jeg vendte mig lidt så de tydeligt kunne se på min nu meget stive pik. Jeg kunne i spejlet se at de ikke bare havde set at jeg var nøgen men også havde opdaget min stive nøgne pik. Jeg rørte lidt ved mig selv og pigerne kom tættere og tættere på vinduet. Jeg lagde mig på sengen, der hvor de stod ville de kunne se mig men ikke se spejlet som viste dem

De ville have det hele med og jeg lod dem for en kort stund se på. Jeg vidste godt at jeg ikke burde men jeg kunne jo ikke vide at de stod der og lurede.
Det var virkelig mærkeligt at ligge nøgen foran de 2 som jeg havde kendt fra de var ret små med stiv pik og vide at de havde listet sig hen til vinduet for netop at få et glimt af mig nøgen.

De vidste ikke at jeg havde opdaget dem og de dristede sig tættere og tættere hen til vinduet. Der var nu kun et glas og meget få meter i mellem os. Jeg lod som ingenting, min pik var kampklar, helt stiv og nogle dråber presæd fik hovedet til at glinse. Jeg rørte ved mig selv og viste den frem for dem. Det var så utroligt frækt at se dem se på i spejlet, uden de vidste jeg havde spottet dem.

Thilde er en utrolig køn pige, hendes mor kommer fra Tailand og hun har de flotteste mørke øjne, skønt langt sort hår og en lækker flot lysebrun farve. Lidt som smeltet mælkechokolade

Maria ligner en nordisk prinsesse, lang lyst glat hår med de skønneste krøller. Hun har blå klare øjne, lange lækre ben og hvepsetalje. Hun er ride pige og har i den grad en god røv.

Der stod de med næserne næsten trykket flade mod ruden og så på mig og min pik.

Jeg blev modigere og trak forhuden tilbage og blottede mit pik hoved. Jeg onanerede lidt og kælede for mine nosser, mens jeg i smug betragtede mine unge tilskuere. De stod musestille og så på og jeg må indrømme at jeg tændte meget på det der foregik.

Nej jeg måtte stoppe nu, ellers ville min sæd sprøjte ud over det hele og indtil nu var det hele jo alligevel når det kom ret "uskyldigt".

Jeg rejste mig fra sengen og fandt mine bade shorts frem fra kommoden og tog badekåben på. Lige så snart jeg trak badebukserne på så jeg dem løbe fnisende tilbage mod vandet.

Da jeg kom ud til dem var de noget op at køre og have svært ved at lade være med at fnise.

Min datter spurgte dem flere gange hvad der dog var så sjovt, men de svarede at de bare havde grine flip. Hun troede de havde været på wc og kunne ikke se det kunne være så interessant.

Men Thilde og Maria var virkelig kåde de gjorde alt for at vise sig frem for mig og kort efter jeg kom i vandet var den første lille uskyldige leg i gang.

Du kan ikke fange mig legen og her kunne man jo ved et tilfælde komme til at røre ved et bryst eller et par dejlige baller.
De lavede synkron svømning og dansede til frækt til musikken. En stripper ville have svært ved at følge med dem, bortset fra at pigerne her beholdte bikinien på.

De skulle da også lige stå på hænder og sprede benene over vandet for mig.
Der stod jeg i vandet og så ned i mellem 3 piger, stå på hoved og sprede deres ben så meget de kunne for der efter dukke op til overfladen med fronten mod mig og armene ud til siden. Deres bikini toppe sad ikke så godt fast og Maria med fronten lige mod mig enes bryst var næsten blottet.

Jeg kunne se det meste af brystet og vel en 70 % af hendes bryst vorte.
Hun lod mig nyde synet lidt før hun med et smil sagde Ups og rettede bikinitoppen igen dog ikke uden lige først at blotte brystet helt i et par sekunder. Lige nok til hun var sikker på at jeg havde set det, men ikke længe nok til de andre opdagede det.

Thilde og Maria gav den virkelig gas og ville vælte mig i vandet så de kæmpede og kom til flere gange lige at ramme min pik og nosser, når de tog fat i mine ben for at vælte mig i.

Det lykkedes dem selvfølgelig og da jeg væltede fik jeg "tilfældigvis" fat i Thildes top og låsen gik op. Toppen var stroppeløs og røg derfor helt af og ned i vandet.
Brysterne var helt blottet da jeg kom op til overfladen igen. Hold nu op for et par smukke brune bryster den pige havde.

Nej det må du virkelig undskyld sagde jeg, hun smilte mens hun lod som om hun var genert. Hun dækkede dem med sin ene arm.
Du må ikke se dem, hvor er min top, den lå på bunden af bassinet. Nu skal jeg hente den svarede jeg og dykkede ned efter den.

Da jeg kom op med den, glemte hun alt om at dække sig til og hun nød helt tydeligt den opmærksomhed hendes bryster fik fra mig. Hun så på mig med et frækt smil, nu har du jo set dem er det ok at jeg svømmer topløs? Altså jeg tænker når nu din kone ikke er hjemme og det bare er os.

Fuck hun testede mig, min datter så på mig og jeg kunne ikke helt tolke hendes blik.
Ja svarede jeg, mig genere det ikke, svøm du bare rundt uden toppen, det gjorde alle unge piger da jeg var i jeres alder.

Hun kastede toppen ud på græsset og sagde fint. Hun dykkede ned og svømmede lige forbi mig og kom til lige til at ramme min pik med sine bryster, som ikke kunne undgå at have vokset lidt mere en godt var.

Hun svømmede hen til Maria og sagde udfordrende du skulle prøve det, det er enormt dejligt at svømme topløs.

Maria så på hende og svarede nej det tør jeg ikke men Thilde lod sig ikke nøjes, du skal også, nej svarede Maria og svømmede lidt væk, inden vi fik set os om havde Thilde og Maria en brydekamp og dem tabte Maria selvfølgelig og hendes mindst ligeså dejlige bryster blev nu blottet. Hun har et par smukke bryster med små lyserøde brystvorter der struttede grundet vandet

Thilde kastede hendes top langt væk fra poolen og Maria så på mig og smilte. Hun sagde at ja nu havde jeg så også set hendes og derfor ville hun hvis ikke jeg havde noget imod det også bade topløs. Du lader bare som om du er hjemme som altid, gør hvad du har det godt med.

Tak sagde hun og sendte mig et frækt smil. Nej det er bare så fedt, hvorfor har vi aldrig gjort det før?

Nå ja fordi din kone sikkert ikke vil have det, hun grinede og sagde nej hun er nu god nok. Men det er mega hyggeligt at have dig for os selv.

Jeg kunne ikke lade være med at nyde dette dejlige syn og det faktum at pigerne helt åbenlyst spillede op til mig. Min datter så på og viste ikke helt hvad ben hun skulle stå på, men endnu var det hele jo bare sjov og ballade.

Maria så på mig og sagde lad mig lige se om jeg kan svømme i mellem dine ben. Jeg spredte mine ben og hun kom som en delfin igennem vandet, imellem mine ben og denne gang var jeg ikke i tvivl.

Det var ikke en tilfældighed, hendes hånd klemte min pik da hun gled imellem mine ben og hun kom op lige bag mig så hendes bryster gned sig op af min ryg. Hun prøvede at vælte mig i bagfra mens hendes dejlige bryster blev presset mod min ryg. Hun førte en hånd ned til min pik forfra og den reagerede prompte. Hun gav den et klem og jeg faldt naturligvis i så ingen skulle fatte mistanke. Hun så grinende på mig da jeg kom op, hun hviskede Nej ups det må du undskylde det var ikke meningen jeg skulle ramme der, du er tilgivet hviskede jeg retur.

Maria så over på Thilde som var på vej hen i mod stigen, hun skød igennem vandet og da Thilde var på vej op faldt hendes hævn prompte. Maria havde den slags bikini trusser på som blev bundet i siden.
Det udnyttede Maria som hev fat i sløjferne på hver side af Thildes ´s bikini trusser. De røg helt af, Thilde stod nu også med blottet numse og Maria og svømmede væk med trusserne triumferende. Thilde viste ikke hvad hun skulle gøre. Men kravlede nøgen ned af stigen i vandet igen.

Min datter blev sur og råbte til Maria at nu skulle hun stoppe og aflevere dem igen. OK sur mule grinede Maria, men hun var selv uden om det hun startede. Maria kastede underdelen op på græsset i modsatte ende og Thilde vendte sig og så på mig. Der stod hun nøgen i vandet og smilede til mig, tror du godt du kan klare det hvis jeg stiger op af vandet. Jeg så på hende jeg kan sagtens kigge den anden vej, hun smilede og svarede nej det behøver du ikke nu har du jo set det hele ikke. Ja det havde jeg da svarede jeg lettere forlegen. OK sagde hun og begyndte at gå mod stigen for at komme op af poolen.
Hun havde den smukkeste numse jeg længe havde set og hun havde vores alles fulde opmærksomhed.

Hun lignede en James Bond babe, perfekt smuk fræk krop og så stod hun nøgen i min have.
Jeg smilede til hende og hun smilede retur så steg hun op af vandet og gik fuldstændigt nøgen hen forbi os i vandet.
Hun så mig lige i øjnene mens hun poserede forbi. Min pik blev trods det lidt kolde vand nu helt stiv og truede med at forlade badebukserne.
Hun ville se hvilken effekt hun havde på mig.
Thilde hentede sin underdel. Hold nu op hvor var hun smuk hun var som taget ud af et guldagermaleri. Hun vidste godt hun havde al opmærksomheden og hun undlod ikke lige at vende sig så jeg kunne nyde hende fra alle vinkler. Hun havde en fræk smal sort hårstribe og var eller helt glat barberet.

Da hun tog sin bikini trusser på igen spredte hun lige sine ben så meget at jeg fik et kig til hendes skønne fisse. Fuck hvor var hun gude smuk. Hendes lyserøde fisse så fantastisk ud omgivet af de lysebrune skamlæber.

Min pik voksede og voksede det gik slet ikke det her.

Jeg måtte ud af vandet snart og min datter syntes nok heller ikke det var så fedt at hendes veninder i den grad gjorde sig til over for mig eller helt galt hvis hun opdagede jeg fik stiv pik af det.
I er altså for meget piger, jeg syntes vi skal stoppe med at bade nu.
Min datter så lidt surt på os og sagde så at hun i hvert fald gik op for at gå i bad nu.
Hun gik hurtigt ind og så var vi alene tilbage.

Jeg må hellere bestille maden sagde jeg og svømmede mod stigen, Maria svømmede med og stod pludselig ved min side. Hun så på mig med et frækt smil, det var fra mig til dig, en lille gave. Jeg hev trusserne af hende for dig søde.

Jeg så på hende, hendes hånd nussede først mine baller og derefter forsigtigt gled de om foran og nussede min pik, du kunne lide min gave hviskede hun,

Ja meget og tak men vi må hellere stoppe her, som min datter siger vi er allerede gået langt over stregen. Nej kom nu, det går ikke svarede jeg, men jeg har nydt det. Det kan jeg mærke grinede hun, hun lod sin hånd glide ind bag stoffet nedefra og rørte nu ved mine baller under vandet. Jeg så uroligt først på hende og så på Thilde, hun så smilende på mig.

Maria smilede og ville have et knus, jeg vendte mig og Maria gav mig det dejligste knus, hendes dejlige faste bryster pressede sig mod min bryst kasse og mine hænder fandt hendes baller, nej vi må stoppe inden det går helt galt det her. Hun pressede sit skridt mod min stive pik og så meget frækt op på mig.
mmmm sagde hun det er et dejligt knus.

Jeg skød hende fra mig og Thilde stod klar med håndklæde til mig da jeg kom op. Hun så selvfølgelig med det samme at min pik var stiv.
Jeg vil også have et knus og det fik hun så og også hendes dejlige baller fik et lille klem.
Hun førte også sin hånd ned til min pik og gav den et klem uden på badebukserne. Er det min skyld at den er blevet så stor?
Jeg gik til erkendelse og sagde at det ikke mindst skyldtes hende og hendes lille show hvor jeg fik set det hele.

De smilede, må vi ikke lige se den, hvad mener i spurgte jeg, jo altså se din pik.

Mit hjerte slog et ekstra slag. Kom nu spurgte Thilde frækt.

Jeg så på hende det mener du ikke vel, jo jeg gør svarede hun både Maria og jeg vil meget gerne se den og nu har du jo set mig nøgen. Jamen i er min datters veninder og hun er her lige om lidt.

Ja fuck det, kom nu sagde Maria og kom op af vandet. Hvis vi må se din pik, så må du også se min fisse.

Nej tøser stop nu, det mener i ikke vel? Jo for fanden skynd dig inden din datter kommer tilbage,
Jamen, fuck det er jo så forkert det her.

Ja måske, men hallo din kone er her ikke, din datter er inde i huset, hvad venter vi på?

Din pik syntes ikke det er forkert svarede Thilde og en 2 - 3 så havde hun trukket mine badebukser af .
Wow du har en mega flot pik.
Det kunne den jo slet ikke stå for og rejste sig for alvor til fuld størrelse, den blev så stiv at det næsten gjorde ondt.

Så skal du også lige se min fisse sagde Maria og smed sine trusser og spredte sine ben, hun havde den smukkeste fisse jeg til dato har set. Lille lyserød og fuldstændig dejlig med en lille lys stribe henover. Jeg havde voldsom lyst til straks at kaste mig over den, slikke, kyse den og lade min pik forsvinde dybt op i den.

Thilde lod også sit trusser falde igen og spredte også sine ben så jeg havde frit kig til hendes dejlige fisse igen denne gang helt tæt på.

De så på mig,
Nå så du kan lide unge piger kan vi se, jeg så på dem og svarede ja men det går ikke det her, vi må stoppe nu mens det næsten endnu kan forsvares. En ting er at tænde på unge piger men jeg kender jer og jeres forældre igennem mange år. Det er går ikke.

Du slipper ikke så let svarede de, hvad mener i?

Det er vist godt at konen er væk :-) grinede de

Du skal kysse vores bryster og vores fisse ellers sladre vi til vores forældre og vi mener det.

Tror ikke de syntes at om at du igennem mange år "tilfældigt" har taget på vores bryster og numser mens vi bader i din pool, vel :-). Tænk hvis de fandt ud af at du tænder på os og har stået med stiv pik lige foran os.

Det var som om mit hjerte holdt op med at slå, skynd dig inden din datter kommer tilbage.

Fuck de var udspekuleret, er du klar over hvor længe vi har planlagt dette? Nej svarede jeg, længe svarede de faktisk i flere år.

Du har under 5 minutter så er hun færdig vi kender hende.
Jeg så på dem er i sikre, Ja svarede de og vi vil også smage din pik.

Jeg opgav, mest af alt kampen med min egen moral. Jeg så på dem og der efter kyssede jeg først Thildes brune bryster der efter Marias.

De satte sig i solsengen og spredte deres ben og så kyssede jeg først Thildes dejlige fisse og derefter den smukkeste fisse jeg endnu har set.

Hun fik ikke bare et kys men både kys og slik. Mens jeg slikkede og kyssede Maria skyndte Thilde sig at dykke ned og kysse min pik først på skaftet og der efter trak hun forhuden tilbage som hun havde set mig gøre tidligere og hendes små brune læber omsluttede min pik. For helvede hvor føltes og så det bare dejligt ud. Hendes mørke hud mod min lyse.

Hendes mund omsluttede mit pik hoved og gled langsomt ind i hendes mund. Shit det var så forbudt og frækt på samme tid. Min tunge borrede sig ind i Marias fantastiske fisse og nød hvert et smags indtryk, og så hørte vi pludselig badeværelsesdøren gå op inde i huset.

Vi skyndte os at tage håndklæder og morgenkåbe på og sagde til min datter at det måtte være på tide at bestille maden.
Jeg finder pizzanummeret svarede hun. Hun hentede sin telefon og gik ind igen.

Vi tre andre stod lidt udenfor for lige at fatte hvad der egentligt vare sket. Fuck tøser hvad har vi gang i?

De så på mig og svarede det ved du sku da godt.

Jamen

Hør her Maria og jeg har meget længe ønsket at opleve dette med dig, vi har gjort meget for det kunne lykkedes, nu ødelægger du det ikke.

Mener i det?
Ja svarede de lige fra vi gik i 5 eller 6 klasse har vi udspioneret dig og hat tit fantaseret om at en dag at turde sige det til dig.

Hvad har i, jo vi opdagede jo at du elsker at bade nøgen i poolen når du er alene hjemme og både Maria og jeg har flere gange, når vi vidste du arbejdede hjemmefra og solen skinnede, listet hjem til jer i spisefrikvarteret for at se om du var i haven nøgen. Det var for fristende og samtidig forbudt på en fræk måde at lure på dig.

Er det så lykkedes jer, ja ok masser af gange og vi har også flere gange luret på dig når du tog solbad nøgen.
Hvad har i, jeg kunne mærke at jeg i den grad følte mig udleveret. Har i set det, ja svarede de og vi har det også både på billeder og film. Det må man altså ikke, ved i ikke der er noget der hedder privat livets fred.

Jo svarede de, men når du sover eller onanerede så er du altså helt væk, vi kunne liste os helt tæt på og både filme og se på uden du opdagede det.

Jeg blev helt rød i hovedet, har i set mig onanere?

Ja masser af gange både i haven, men også nogle gange i huset når du troede du var alene hjemme.
Det skulle vise sig at det var en dårlig ide at vi gemte billederne på telefonen.
Hvad mener i
Hvad siger i, svar nu,
Jo altså det startede med at Thildes telefon blev væk og da hun fandt den igen kunne hun se at de billeder og film vi havde gemt på den af din pik var blevet delt til flere af pigerne i vores og din datters klasse.

De har så igen delt dem og nu tror vi at alle pigerne på vores skole har set dem.
Jeg var helt mundlam.

Du ved ikke at de fleste af pigerne i vores skole har set din pik på billeder og film,

De ved det er en lokal pik og de har også set den sprøjte sin sæd ud på film.

Det tog mig lige lidt tid at forstå hvad de sagde.

Heldigvis havde vi ikke gemt dem med dit ansigt på telefonen men overført dem til computeren.

De bliver stadig delt den dag i dag her flere år efter og i sidste uge kom min lillesøster og viste mig dem sagde Maria. Hun havde lige fået dem og ville vide om jeg havde set dem og om jeg viste hvis pik det var.

Få sex i dag

Din lille søster jeg så forundret på hende, jamen hun er sku da ikke engang konfirmeret endnu. Nej det har du ret i, hun er kun 13.
Ser hun så på nøgen billeder, ja åbenbart men ikke bare hende men hele hendes årgang.

Jeg skulle lige fatte hvad jeg hørte

Vi er enige om at din lillesøster er hende den søde lille pige der elsker 1D og sin pony.
Ja lige præcis. Jeg var mundlam, men det er hun da slet ikke gammel nok til endnu.

Jeg ved det svarede Maria og jeg sagde det samme til hende hvortil hun svarede at jeg var da håbløs gammeldags hvis ikke jeg vidste at pigerne i dag vidste alt om sex.

De havde jo ligesom aldrig kendt en verden uden internet. Så jo selv min lille søde søs har på sin iPhone, set din pik og delt billederne med hendes veninder.
Hun har dog ikke selv nogen erfaring med sex og vil vente til hun er 15-16 med drenge lovede hun mig.

Hun er fast besluttet for at hun vil afsløre hvor de er taget og hvis pik det er.
Hun fortalte at rygtet nu gik at det kunne være en lære på skolen, så nu ville hun og hendes veninder gå rundt i kvarteret og se om de kunne finde en have der lignede den på billedet.

Hun mener altså hun kendte haven men kunne ikke finde ud af hvor fra.

Måske jeg snart skulle invitere hende hjem og svømme hos jer snart igen, hun er rimelig kvik så mon ikke hun genkender haven når hun ser den igen?

Det mener i ikke, jo svarede de og hvis du ikke gør som vi siger så fortæller vi at det er dig eller lækker de originale med alle de personlige data på.

Hvis bare jeg fortæller min søs det er dig og siger hun ikke må dele det med nogen, så ved jeg at der ikke går 5 minutter før rygtet har spredt sig som en løbeild til alle byens piger.
Inklusiv dine egne.

Vi har begge stadig de originale med Geo tag på computeren hjemme, så enhver der får fat i dem vil kunne se at de er taget i din have.

Har man set din pik live eller været nok i din have så er du altså Busted.

De er nærmest kult og mange har gættet på hvem det er, heldigvis for dig er det aldrig kommet frem at det var Thildes telefon de blev lækket fra i første omgang.

Jeg så for mig hvilken skandale det ville være for mig hvis det kom frem at det var mig der var blevet fotograferet. Jeg ville selvfølgelig forsvare mig med at de var taget uden min viden. Men var ret sikker på at det ville give mig store problemer alligevel.

Mener i det, ja svarede de grinende din pik er kendt i hele byen og ved du hvad sagde Maria, min mor har dem også på sin iPhone. Mener du det?
Ja hun har gemt dem i en skjult mappe, så hun ikke troede jeg eller min far kunne finde dem. Hun skulle bare vide det er dig.

Tænk hvor sur min far ville blive hvis han vidste hun har billeder af din pik på sin telefon.
Hvordan ved du hun har dem, jeg kan hendes kode.

Jeg kede mig vildt meget en gang vi var i sommerhuset og så lå hendes telefon der jo bare og lokkede. Jeg læste hendes beskeder også dem hun troede hun havde slettet.

Hun havde delt billederne kunne jeg forstå ud fra beskederne, af dig og din pik med flere af hendes veninder og skrevet at hun havde hørt at den var her fra byen og den ville hun så gerne have irl. Flere af dem havde svaret at hun måtte dele med dem :-)

Så tænkte jeg at de måtte være der et sted og derefter fandt jeg dem, hun havde brugt en app til at skjule dem, men samme kode.

Jeg lærte virkelig noget om min mor den dag, hun havde gemt billeder at din pik og nogle få frække billeder og film hun havde taget af sig selv. Dem har jeg kopieret, måske du vil se dem.
Helt vildt gerne hørte jeg mig selv sige, det er vel kun retfærdigt når hun har set dig svarede Maria frækt.

Jeg så på Maria og hun smilte ja min mor tænder på din pik, hun skulle da bare vide at du i dag både har slikket og kysset min fisse. Jeg holder meget af Marias mor og har faktisk haft en del fantasier om at være sammen med hende. Tanken om hendes frække billeder tændte mig meget.

At hun havde skrevet det og delt mine billeder, gjorde mig både angst og stolt. Men heldigvis kendte min kone hende ikke så godt at hun ville få en sådan besked fra hende.
På den anden side havde jeg aldrig troet at hun ville tage frække billeder af sig selv eller dele nøgen billeder af mig med nogen.

Er der andet jeg skal vide?

Maria rødmede og svarede så at hun og Thilde havde set mig dyrke sex med min kone flere gange. Hvad har i, jo men bare rolig vi har ikke delt billederne eller filmene med nogen. Men vi har tit set dem, fnis de
Men altså nogen gange når vi sover hos jer så har vi ladet som om vi sov når i kiggede ind til os.
Så når i troede at der var fri bane og i elskede, så listede vi ud for at udspionere de voksne.

Vi har flere gange haft held til at se jer bolle både i soveværelset men også i haven og på terrassen.

Første gang det lykkedes os at se jer dyrke sex, var vi vel en 11-12 år. Vi sov hos jer, din datter sov og i troede vi også sov,
Vi sneg vi os ud i haven og hen til jeres soveværelses vindue som var åbnet på klem. Der så vi jer sammen. Jeg var mundlam, jamen blev i ikke skæmte af det i så. Nej tværtimod, det var så dejligt frækt og vi har ofte onaneret til de minder.

Jeg glemmer det aldrig sagde Maria først så vi dig tage din kone i missionær stilling, så vendte hun sig om på alle 4 og du trængte op i hende bag fra. Alene at høre hendes hende stønne da du tog hende var så ophidsende.

Til sidst lagde du dig og hun red dig til hun fik en orgasme mens du krammede hendes bryster.

Hun tog din pik ud af hende og der så vi den for første gang helt stiv, glinsende våd af din kones safter. Hun onanerede dig lidt og så skød du din sæd ud over hende.
Det var så frækt at se på og både Thilde og jeg fik så liderlige af det vi så så vi næsten ikke kunne sove. Vi lå og talte om det det meste af natten og vi lå begge med fingrene nede ved det hemmelige sted og gnubbede og gnubbede.

Så i har altså i flere år udspioneret os, mest dig svarede de men ja. Hvorfor tror du vi altid helst vil sove her. Det havde jeg da også undret mig over men aldrig troet at det kunne have så vild en forklaring.

Ved min datter det spurgte jeg dem, Noget af det ja.

Hun har set billederne flere gange men vist aldrig lagt 2 og 2 sammen. Py ha svarede jeg.
Vi har taget billeder og film af jer, men aldrig vist hende dem. Hvad har i, jo altså da vi først fik mobiler med kamera på så var det jo ret let at filme jer.
Har I billeder og film hvor jeg er sammen med min kone, ja svarede det er kun os der har dem, med mindre du ikke gør som vi vil.

Men du bør vide at din datter har været med til at udspionere jer og har mange gange set dig nøgen og flere gange set jer elske sammen.
Den havde jeg nu heller ikke lige set komme, så i tre har ligget og luret mens vi dyrkede sex, ja svarede de mange gange.
Din datter, ja altså din bonus datter, endnu flere.
Nogen gange har hun sendt en sms et når i gik i gang.
Så har vi listet os over til jer for at se på. I glemmer jo tit at trække for ud i mod haven eller lukke døren helt og i boller jo ikke ligefrem med lyset slukket.

Jeg var sikker på at min kone bestemt ikke ville bryde sig om disse oplysninger.

Hvad forlanger i for at holde det hemmeligt spurgte jeg? Det får du at se, men du slipper ikke let.

I må love mig at de film og billeder I har af min kone og jeg sammen aldrig bliver delt med nogen.
Amager halshug svarede de.

Min datter kom ud, hvad laver I?

Vi hyggesnakker bare lidt svarede Maria. BTW din far er med på at vi bestemmer alt i aften ikke?
ØØØØ ok er det rigtigt far?

Jo den er god nok, svarede jeg med stor uro. I bestemmer hvad der skal ske.

Vi har bestemt at han skal hygge med os, den er du med på ikke?

ØØØ jo sagde hun men gider I virkelig have min far med, ja svarede de han er så sød, ok svarede hun og gik ind igen.

Godt vi skal rigtig hygge os, lad os få bestilt lidt mad, vi ringede efter maden og pigerne blev enige om at de ligeså godt kunne tage nat tøj på nu for vi skulle hygge med gyserfilm og slik efter maden. Thilde og Maria så på mig og hviskede du beholder morgenkåben på og intet andet er du med?

Ja svarede jeg, forvirret med fissesafter i hele ansigtet og en viden så jeg ikke helt vidste hvordan jeg skulle reagere på.

Jeg fik et kys på kinden, du er bare så sød, hvor bliver det hyggeligt.
Bare rolig hvis du gør som vi siger så sladre vi ikke til nogen selvom det er fristende.

Det var helt forkert det her. Efter at nabokonen og hendes dejlige datter havde flyttet havde jeg i et par år været Konen tro og holdt mig helt fra unge piger.
Det havde skabt en del problemer for os dengang at det gik for vidt med nabokonen og hendes datter.
De valgte at flytte helt væk fra området og starte på en frisk.
Vi havde da kontakt med dem stadig, men havde ikke dyrket sex med dem siden.
Kone og jeg havde langsomt men sikkert klaret at komme videre og hun lånte mig ikke ud længere.
Jeg troede det var det, men nu stod jeg her i haven og havde gjort det igen. Hvorfor kunne jeg ikke stå for de piger og bare sige nej tak. Bevares de havde billeder og truede med at afsløre dem og mig, men alligevel.

Marias stemme hev mig tilbage til virkeligheden.

Giv mig dine badebukser nu, jeg adlød og gav Maria mine badebukser.

Hun lod sin hånd glide ind under morgen kåben og krammede mine nosser og pik, den er vores i aften har du forstået. Ja svarede jeg det har jeg.

Thilde og Maria smilede åbnede for morgenkåben og kælede for min pik. Den blev så stiv og hård at det næsten var for meget.

Den kan lide unge piger kan vi se. De så drillende på mig, min datter kaldte inde fra huset kommer i piger, Ja svarede de og så på mig. Den pik er vores forstået, ja svarede jeg, NICE endelig lykkedes det sagde Maria. De løb ind i huset og jeg lukkede morgenkåben og gik efter dem, lettere forvirret og meget liderlig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 116 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.