Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Stuen blev rigget til, gardinerne trukket for og ekstra madrasserne fundet frem. Alt var klar til en hyggelig aften. Da Pizza manden ringede på tog min datter imod i pyjamas, Jeg havde betalt via nettet. Hun elskede gammeldags nat tøj og i dag skulle det helst være den slags silke pyjamas med skjorte og bukser. Hun havde dog næsten aldrig bukserne på.

Jeg fandt senere ud af hvorfor.

SEX I DAG?

Vi var alene i stuen, hendes veninder så på mig. De stod begge i g-streng og meget stor løs T-shirt nærmest gennemsigtig tynd hvid T-shirt. Af den slags der var åbne i siden så man normalt kan se deres BH, men ikke i aften, der havde de ingen bh på. Min pik og jeg nød synet.
Ikke lige frem nattøj hvis du spørger mig, vis os din pik nu.

Jeg så på dem, de mente det, jeg lukkede morgen kåben op og straks var Thilde i gang med at sutte min pik stiv, jeg havde ikke lige set at Maria stod klar med sin telefon og inden jeg fik set mig om havde hun fotograferet os så ingen var i tvivl om at Thilde suttede min pik.

Jeg sender dem til din kone og Thildes far og mor og siger du tvang hende til det, hvis ikke du gør som vi siger, skynd dig så bytter vi plads og lyn hurtigt så havde Maria sin mund om min pik og Thilde billederne i kassen.

Bare så du ved det så gælder det samme Marias forældre og din kone.

Jeg så på dem og svarede, jeg gør som i ønsker. Alt hvad vi beder dig om uden brok?

Ja, det lover jeg, jeg er jeres for i aften, jeg vil gøre alt hvad i beder mig om

Fuck jeg var i den grad i deres og mine lysters vold, min datter kom ned af gangen og i sidste øjeblik fik jeg lov at slippe, Maria gav min pik et kys og pakkede den væk. Det ser jeg frem til hviske hun.

Mens vi spiste ved bordet havde jeg Maria ved min side, hun undlod ikke en chance for at lægge hånden på mine lår og føre den op til min pik. Hun kunne side og dybt alvorligt diskutere med min datter om hvilken gyserfilm vi skulle se og på samme tid under bordet have hendes hånd omkring hendes fars pik.

Jeg lod prøvende min hånd finde hendes lår og hun spredte villigt sine ben så mine fingre kunne finde hendes smukke fisse og trække g-strengen til side for derefter at mærke hvor våd og liderlig hun var. Mine fingre smuttede lige op i en meget våd og villig fisse mens jeg konverserede med både Thilde og min datter. Min pik var ved at sprænges.

Thilde havde gættet hvad der skete og spurgte mig om ikke de kunne få lidt vin til maden, jo svarede jeg og bad min datter hente lidt kold hvidvin og rosevin. Min datter tåler normalt meget dårligt vin og bliver meget hurtigt træt og søvnig efter et par glas, det vidste Thilde og Maria.

Sig mig sagde Thilde du sider vel ikke og piller på hans pik ved bordet? Jo svarede Maria og han giver min fisse finger. Thilde så på mig det er fandeme snyd. Vi kunne høre datteren trække den første flaske op ude i køkkenet. Thilde så på os. Giv mig finger nu, jamen hun kommer retur hvert sekund, nu svarede Thilde.

Dyk under bordet nu, jeg rejste mig og skyndte mig under bordet, Marias lækre fisse fik et hurtigt slik og jeg lovede at vende tilbage, Thilde spredte sine ben og jeg trak hendes G-streng til side. Thilde hævede sin numse og trak sine trusser ned over numsen og ned til sine knæ så bad hun mig tage dem helt af og lægge dem i min morgen kåbe lomme. Jeg adlød naturligvis dybt ophidset.

Hendes fisse var også mere end klar jeg skyndte mig at give den et kys og førte derefter fingeren ind og fingerkneppede hende under bordet, mens min datter kom ind i stuen til os.

Først da min datter var ved at sætte sig fik jeg lov at slippe, Maria havde i en fart kastet min gaffel på gulvet så den kunne jeg dukke op med.

Lige inden jeg dukkede op til overfladen igen lod jeg gaflen køre op og ned af Marias fisse og forsigtigt førte jeg den ind.

Jeg havde nu min datters veninders fissesafter både om munden og på fingeren.

Ej far du er da også klodset sagde hun da jeg satte mig op igen. Hun så på mig med et listigt blik og smilede.
Jeg smilede retur og mærkede Marias hånd liste ind til min pik da jeg satte mig igen.

Min datter så på mig nærmest udfordrende, hun havde da knappet op mens hun var ude i køkkenet. Jo hun havde, hende silke natskjorte var knappet 2 -3 knapper op og jeg havde et flot udsyn til hendes bryster, der ikke havde bh på som de plejede. Hun var dybt nedringet og jeg kunne næsten se hendes brystvorter.
Jeg så på min datter og havde en nagende tvivl om ikke hun godt var klar over hvad der fore gik under bordet.
Hun måtte næsten vide det, men hun sagde ikke noget, ville hun ikke blive tosset hvis hun vidste det. Jeg var i vildrede.

Jeg satte mig og tog et stykke pizza på gaflen og smagte den fantastiske smag af Marias fisse og god pizza. Det er bare den bedste pizza jeg nogen sinde har smagt, Maria smilede til mig.

Maria og Thilde sørgede for at min datter fik en hel del vin. Hun tog gladeligt fra og sagde far det her er smadder hyggeligt, vi sladre ikke til mor om det her, det er vores hemmelighed.

Hun sagde skål og lænede sig frem mod mig, så hendes bryster for et kort øjeblik var helt blottet, sikke et smukt syn.
Maria og Thilde opdagede intet da de havde alt for travlt med deres egne lege. Min bonus datter så smilende på mig for ligesom at få bekræftet at jeg havde set dem.

Nej det måtte være min fantasi der spillede mig et puds, min datter sad da ikke her ved bordet sammen med sine veninder og blottede sig med vilje? eller gjorde hun?
Min erfaring er at piger og kvinder altid ved præcis hvor meget de viser frem og hun viste det hele.

Jeg undrede mig lidt over hvad det var hun ikke ville sladre til mor om men skød det hen.
Min datter så på mig med et meget kælent blik, er du færdig med at spise far, ja tak svarede jeg så lad mig tage din tallerken.

Hun rejste sig og lænede sig frem for at tage min tallerken og denne gang var jeg ikke i tvivl, hun ville have at jeg så hendes bryster.
Det var det skønneste syn, der mødte mig.
Hun havde diskret knappet en ekstra knap op så jeg ikke kunne undgå at få dem at se.
Hun bukkede sig fremover og ned mod mig, jeg havde det flotteste kig til hendes ung pigebryster. Hun havde nogle virkelig kønne bryster. Hendes brystvorter var lyserøde og strittede flot der bag stoffet. Hun lod mig få et godt langt kig til dem før hun så på mig og sagde bliv du bare sidende og nyd det så tager jeg af bordet.

Hun kom smilende tilbage og havde knappet lidt op igen, hun så sødt på mig og jeg smilede retur til hende. Kunne du lide det, ja det var virkelig godt. Vi vidste begge at det var hendes bryster og hendes lille leg vi talte om og ikke maden. Det var det bedste jeg har fået længe svarede jeg, Hun så tilfreds og stolt hen på mig.
Du kunne måske klare mere af samme slags? Ja svarede jeg meget mere.

Jeg tænkte at det her var hendes måde at vise mig hendes bryster på da jeg jo havde set de 2 andres tidligere.

Der var et glimt i hendes øjne som jeg kendte fra hendes mor. Det var det glimt der sagde at det her er frækt og jeg er tændt. Men det kunne da ikke passe, min bonus datter eller kunne det?
Min datter så på mig og smilede så kom hun udfordrende hen i mod mig. Hun havde igen knappet op og ville tage min tallerken og bestik.
Hun bukkede sig i mod mig, hendes blottede bryster var blot centimeter fra mig, min pik rejste sig til fuld styrke og truede med at sprænge mine bukser.
Der var ingen tvivl det blik hun sendte mig var det samme som det hendes mor sendte mig når hun var liderlig. Tænk at det er arveligt.
Hun fastholdte mit blik længe og tabte så min serviet i mit skød. Hurtigt fik hun samlet den op men ikke uden først lige at have mærket min stive pik igennem servietten.
Alt sammen utroligt hurtigt uden nogen opdagede det, fuck jeg var i syv sind. Gjorde hun virkelig det, tog hun sin mors mand på pikken?
Hun smilede til mig og hviskede der er mere hvor det kommer fra .
Nej jeg kunne knap tror det selv, det skete bare ikke.

Da vi havde spist fik vi mørklagt stuen og fundet madrasserne og dynerne frem.
Pigerne fik lov til helt selv at vælge gyserfilm og slukkede lyset. Jeg skulle ligge i sofaen, de 3 piger på gulvet, med vin og slik rigelige mængder. Madrasserne blev lagt i forlængelse af sofaen Min datter opdagede ikke at de andre ikke drak og blev hurtigt lidt fjern men holdt godt ud.

Første gang min datter skulle ud og tisse fik jeg ordre på at lukke min morgenkåbe op og ligge helt blottet. Det mener i ikke vel, men jo det gjorde de. Jeg tog dynen af og åbnede morgenkåben. Maria så på mig og sagde onaner lidt for os, jeg adlød, trak forhuden tilbage og blottede mit pik hoved. Et par dråber presæd piplede frem og jeg smurte det rundt på hovedet som nu skinnede. Jeg kunne høre min datter trak ud, hun kommer snart må jeg ikke nok få dynen på igen. Pigerne svarede begge nej i munden på hinanden, ikke endnu. Døren blev låst op og hun slukkede lyset til badeværelset og gik ned af gangen. Jeg så på dem bedende, må jeg nu, nej svarede de. Maria kyssede hurtigt mit pik hoved som var ved at sprænges af liderlighed.

Først da min datter stort set gik ind i stuen sagde de nu og jeg flåede dynen over min blottede pik. Mit hjerte hamrede afsted, det var så tæt på hun havde set det hele.

De havde valgt en ret uhyggelig FILM man skulle være + 18 for at se den og der var en del sex med i den også hvor de bestemt ikke skjulte hvad der foregik.
Da den var allermest uhyggelig sagde Thilde, jeg ved godt det er lidt pinligt men jeg er altså ret bange lige nu er det ok jeg lægger mig lidt op til dig i sofaen?

Jeg så på hende og min datter, min datter var dybt inde i filmen og reagerede ikke. Kom bare du svarede jeg, hun lagde sig op til mig og kravlede under min dyne.

Jeg ved godt jeg er lidt barnlig men jeg kan altså ikke så godt lide gyser film, Syyyys sagde min datter. Jeg lå på ryggen og hun på siden. Thilde lagde sig godt tilrette bag mig på mit bryst og hendes hånd søgte min pik.
Hun fandt den hurtigt og med både min datter og Maria under 20 cm fra pikken begyndte hun at onanere min pik.

Det var så grænseoverskridende forkert og frækt på samme tid, hun var virkelig modig og pludselig gemte hun sig bag dynen da det var meget uhyggeligt.

Jeg blev rykket om på ryggen af Thilde, hvad de andre ikke kunne se var at hun krøb ned og suttede min pik i mens de så film. Hendes søde små læber smøg sig om mit pikhoved og min pik blev slikket og suttet på fantastisk vis.

Hold op med at smaske Thilde, du skal sutte på bolcherne med lukket mund, kom det fra min datter.
Hvor var det godt hun ikke vende sig om.
Det skal jeg nok svarede hun og tog på skift mine nosser i sin mund.

Det var meget mere end min pik kunne holde til.
Min pik var ved at eksplodere, jeg gav tegn til hende om at stoppe nu ellers går jeg.
Thilde så på mig og smilede så suttede hun videre mens hun diskret gav Maria et skub med foden og et tegn. Thilde trak dynen til side og Maria så på min pik forsvinde ind i Thildes mund i lyset fra tv'et og stearinlysene de havde tændt.

Thilde lagde hurtigt dynen over den igen

Maria sad lige foran os, lige ud for min pik klar til også at slikke pik, men med min datter på hendes ene side forhindrede hende i det.

Hun så på mig og spurgte så min datter har I ikke nogle chips eller popcorn. Min datter svarede at vi da havde popcorn og hvis vi lige satte filmen på pause ville hun lave nogle. Det er en aftale, min datter gik ud i køkkenet uden at opdage hvad der var gang i og vi havde mindst 5 minutter.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 120 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.