Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi er en lidt usædvanlig familie, og vores egen tradition at skyde nytåret ind på. Så i år var det heller ingen undtagelse. Dog med 2 nye sexpartner, nemlig vores 2 tvillingbørn Josaphina (men bliver kaldt Jussi) & Toke på 20år... Claus og jeg (Sheila) har været gift i 25år, og har stadigvæk et godt sexliv. Som fra barnsben havde vi vores måde at skyde nytåret ind på. Både Claus og jeg kom fra et hjem, med incest blandt familiemedlemmer var ok. Så vi har opdragede vores børn til det samme, hvis de ellers ville være med og det ville de.

Så ingen af os var flove over at blive set, når vi havde sex med hinanden. Eller når vi gik rundt nøgen i huset. Og hvis Jussi eller jeg blev gravid, fra Toke eller min mand Claus. Så ville det var helt ok... Så vores børn ville også være med til at skyde nytåret ind, eller skulle jeg sige skyde op i en våd fisse. Men lade mig fortælle hvordan det hele startede nytårsaftensdag fra om morgen... Hele dagen fra morgenstunden og indtil vi gik ind i det nye år, stod den på at tirre min dejlige sexede mand Claus...

SEX I DAG?

Jeg tog mit daglig morgen bad, mens det varme vand løb ned over min krop. Sæbede jeg min krop godt ind, især mine bryster som stadigvæk er store og faste. Med skummende fingre lod jeg dem, løbe igennem mine lyse hår. Hvorefter 2 fingre forsvandt op i fissen. Jeg kunne mærke min fisse, begyndte at lade op til narrestreger. For den var ved at være godt våd, og mine brystvorter blev langsom hårde og stive... Efter jeg havde skyllet alt sæben af, tog jeg brusehovedet ned. Med de varme vands stråler og mine finger i fissen, gned jeg mig til dagens første orgasme...

Med håret sat op gik jeg nøgen ind vores soveværelse, og tog min silkekimono på, jeg hader at have trusser eller g-streng på. Claus lå stadigvæk og sov, hans dyne lå halvt over hans nøgne krop. Så jeg kunne se pikken ligge ned af hans lår, jeg kravlede stille op i sengen. Listet dynen til side, med mine små fingre tog jeg om pikken. Claus sov stadigvæk tungt, så han mærkede ikke jeg begyndte slikke hans store pung.

Med min drillende tunge slikkede jeg løs på dem, en efter en sugede jeg den ene sten ind i munden. Mens min hånd gled langsom op og ned på hans lange skaft. Jeg kunne mærke pikken blev langsom hårdere i min hånd. Og jeg kunne se hans pre-sperm i sprækken begynde at pible frem, så jeg lod hånden glide over hovedet. Og gled Pre-spermen ud over pikken, for jeg elsker smagen af hans søde sperm.

Den ene kugle slap min mund, tungen lod jeg langsom danse op af skaftet. Helt op til den lille streng bag pikhovedet, hvor jeg vidste han ville reagere uanset om han sov eller ej. Sandt nok kom der et svagt Mmmm fra hans mund, med tungen på strengen lod jeg mine læber. Glide nedover hovedet der helt forsvandt i munden. Mens jeg kikkede op på ham, jeg kunne se der kom et lille støn fra ham. Så jeg forsatte slikkeri, jeg kunne mærke han var godt hård nu.

Så jeg lod pikken forsvinde helt ned i min hals, gud hvor jeg elsker at mærke ham dybt i halsen. Med sluppert lyde og lukket øjne kørte jeg munden op og ned. Med ET kunne jeg mærke hans store hånd på mit baghoved, der pressede mig ned igen til roden. Min tunge dansede let på kuglerne, mens spyttet løb nedover hans tunge pung. Da jeg kikkede op på ham nede fra roden, kikkede han frækt og smilende på mig... Hvor er det en dejlig måde at blive vækket på, når ens liderlige kone vækker en på denne måde...

Jeg blinkede frækt med smilende øjne, og svarede Uhmm... Mine læber lod jeg strammede om pikken, så han kunne mundkneppe mig som han elsker. Og da jeg heller ikke har noget imod det, for det gør mig mere våd og liderlig.

Nu tog han om mit hovedet med begge hænder, og begyndte at bevæge mit hoved hurtigt op og ned... For fanden det føles forbandet godt Sheila, når min store pik knepper din mund, stønnede Claus... Jeg kunne bare stønne med smilende øjne... Jeg tvang op for at få lidt luft, da min mund forlod pikken. Var der en streng spyt mellem min mund og pikken.

Jeg tog let fat strengen og snurrede det rundt om det store pikhoved. Med smilende øjne sagde jeg god morgen skat... Håber du nød det? For det gjorde jeg... Ja for fanden nød jeg det, svarede han smilende. Nu bliver du nød til at gøre det færdig, så jeg kan komme i din mund smukke. Næhhh nej! Min fine ven... Du kommer til at holde dig hele dagen lang... For i år er det mig der tirrer dig, sagde jeg grinende...

Du er lidt streng her fra morgenstunden er du ikke? svarede han smilende igen... Ork nej, jeg er først begyndt. For vi kan ikke have dit spermbrus går af før kl. 24 vel?... Nåår nej det kan vi ikke, gå aldrig tilbage til en fuser, sagde han grinende. Nej, men din fuser går aldrig ud skat. Claus holdte mig om hovedet og gav mig et langt lidenskabeligt kys. Nej aldrig der er masser af krudt i mig, svarede han igen. Kom så ud af sengen vi har en lang dag foran os skat... Skal nok lillemor.

Claus gik ud under bruseren. Mens jeg gik ned og satte morgenkaffen over. Jussi og Toke sad allerede og spiste ved morgenbordet. God morgen i to, hvad har i af planer for i aften? Skal i ikke over til jeres venner i aften og fejre nytåret? Begge to kikkede op, morgen mor sagde de begge i kor. Jussi kikkede spørgende over på Toke. Toke kikkede tilbage på hende, og svarede nej jeg tror vi bliver hjemme i år. For vi bliver hjemme og holder nytår sammen med jer, sagde Jussi.

Hvorefter hun blinkede til Toke, Toke opfattet hurtigt signalet. Og lod sin ene fod ramme Jussi' s ben. Så skal vi nok få en god og stille familie nytårsaften, sagde jeg tilbage. Ja hvis vi ikke det bliver et knald hammerne god aften, kom det fra Claus. Der stod ved køkkendøren og smilende. Ja hvem ved far, svarede Jussi grinede.

Claus gik hen til kaffemaskinen, hældte sig en kop op. Mens jeg stod med hovedet inde i køleskabet, lettede jeg min kimono så han kunne se. Jeg stod med bare baller. Claus's pik rørte på sig bare ved synet, så han kunne ikke lade vær med at ligge en hånd på den ene balle. Hans hånd blev hurtigt fejet til side af mig. Jeg rejste mig op. Nok se, ikke rører. Står du ikke bare der og tager på mine baller foran dine børn, sagde smilende til ham... Hvad tror du ikke Jussi og Toke tænker.

Jamen du kan bare lade vær med at stå der med dine dejlige bare baller, skat. Grinende han. Ja mor du har nogen dejlige baller, ligesom mig svarede Jussi og trak op i sin lange t-shirt. Og rejste sig fra stolen så hendes far kunne se dem og hendes hvide g-streng. Hør lille dame står du ikke der, og viser dig frem overfor din far? Jo det gør jeg, far... Og hvis mor skal tirrer dig så vil jeg også. For jeg hørte godt hvad du sagde til ham.

HVAD stod du og lyttet ved vores dør? Nej gik bare forbi da du sagde. Og jeg ved der skal ikke meget til, før der er rører i andedammen. Med de her 2 sexet handyr i familien. For engang skyld måtte jeg give hende ret, for Jussi havde også en smuk krop. Ja det er svært ikke at være berørt af jer 2 smukke sexet kvinder her i familien.

Jeg har altid gået uden g-streng og BH, det gjorde Jussi ikke. For det var det der gjorde hende. Den tand mere sexet når hun stod i en mini g-streng og topløs syntes jeg. Jussi vidste godt hun så godt ud, med sine faste store ung pige bryster og lille fræk pariser bagdel... Og hun fik altid min fisse gjort ekstra våd og mændenes pik fik rejsning. Jussi og Toke gik ind på Toke's værelse. De satte sig på sengen, og begyndte at kysse.

Gud hvor min pik begyndt at rører på sig, da jeg så på jeres baller, Jussi. Ja det kan jeg godt mærke den stadigvæk gør, for du kan jo godt lide mine baller, bryster og min lille stramme fisse. Det kan du lige tro jeg kan, søs. Når de skal skyde nytåret af i aften, så vil jeg mærke far's store pik i mig igen. Ikke fordi din ikke er stor nok for det er den min skat, sagde Jussi. Det ved jeg godt, du ikke mener det på den måde Jussi.

Så vil jeg mærke mor's fisse, og slikke hendes våde fisse, sagde Toke. Så skulle vi ikke overraske dem, og tag dem med bukserne nede? Joh! Lad os gøre det. For resten jeg har en lille overraskelse til dig Toke... Hvad er det smukke? Lover du mig du ikke bliver sur? Ja! Hvorfor skulle jeg det? Det ved jeg ikke skat, men her er det! Jeg er gravid, barnet er dit eller fars da jeg kun har bollet dig og ham.

Jeg har ikke taget p-piller i lang tid... Toke gjorde store øjne... Du gravid, fik han fremstammet. Med mit barn? Jah! Toke med dit barn. Du er vel ikke sur, sagde Jussi med undersøgende øjne? Nej for dælen da, så kan jeg bedre forstå. Hvorfor du har været vild efter vores pikke på det sidste, svarede han smilende... Tak, for du har det sådan, svarede hun smilende igen. Hvorefter de kyssede lidenskabeligt. Hvor langt er du henne? Cirka 1 måned.

De har deres eget badeværelse til deling, siden de var 15år, som ligger mellem deres store værelser. Så det var helt naturligt for dem at de har set hinanden nøgen. Og det var der deres sextiltrækning til hinanden opstod. Resten af formiddagen og eftermiddagen, gik med at tirrer hinanden... Claus, Jussi og Toke muntrede sig med at pyntede op med alt nytårsstadset. Mens jeg stod og lavede mad...

Forsætter i del 2.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 85 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.