Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Da de var færdigt tog vi alle et bad før maden stod på bordet. Jussi havde klædt sig ud som en fræk skoletøs i en kort pink kjole, med fletninger hvid top der næsten gennemsigtigt og en fræk make-up. Toke som James Bond, Claus som den strenge skolelære. Og mig som en uskyldig nonne med en fræk make-up og total nøgen inde under...

Efter vi havde indtaget vores eventyrlige mad. Spillede vi "Sandhed og konsekvens" ingen af os måtte lyve... Efter 20-25min blev spørgsmålene frække for vi havde tilføjet vores egne frække spørgsmål... Jeg fik et spørgsmål: "Nu hvor du har mærket Claus's pik i din våde fisse, kunne du så tænke dig at blive kneppet af os begge?"

SEX I DAG?

Uden tøven svarede... Ja, jeg kunne godt tænke mig at mærke, jeres pikke i mig... Claus fik et hvor der stod: "Der sidder en fræk skoletøs foran dig, vil du vise hende hvordan en fisse skal slikkes?" Claus svarede hurtigt med et smil... Naturligvis vil jeg det, og mere til... Toke trak et, med ordene: "Hvis du skal slukke en brændende fisse, hvordan skal det slukkes James Bond? "

Lige som sin far var han hurtig på aftrækkeren... Den brændende fisse skal lukkes med slikkeri, og hvis det ikke er nok så skal min sperm nok gøre det. Det kort som Jussi trak, stod der: "Du er oppe ved den strenge skolelære, efter han har opdaget du har bollet med din bror, som straf har du et valg muligheder. Lade din kneppe fisse el stjerne af ham, hvad vælger du?" Jussi. Jeg vil tag min straf som den frække tøs, at blive gennemkneppet i alle mine huller på engang og blive sprøjtet fuld af sperm...

Det sidste spørgsmål til os alle var: "Er alle med på vi optager det på video?" Det kunne vi godt sige ja til. Hvert spørgsmål vi trak og svar vi gav, havde en effekt på os alle... Det var tydeligt at se Jussi's våde plet i trekanten, for ikke at snakke om mig. Jeg sad i mine egne safter, det var en skam de ikke kunne se det. Både Toke og Claus's pik stod som telte i deres bukser.

Claus og Toke fandt vores lille dvd HD kamera frem. Claus havde installeret 3 kameraer i hele stuen, der skulle optog os alle fire. Det lille HD kamera skulle gå på omgang mellem os. Da vi alle var klar startede Claus det store, med fjernbetjeningen. Toke kom hen til mig og kikkede mig dybt i øjnene.

Hans øjne fik min fisse til at tab løbe. Jeg har hørt at nonner er helt nøgne under kjolen og er vild i trusserne. Er de det? Den nonne her hun er trusseløs og nøgen, svarede jeg tilbage med et smil. Jeg har hørt at James Bond, nedlægger alle kvinder han kommer i nærheden af.

Ja det er sandt, især dem der trusseløs som du er det... Så syndes jeg du skal nedlægge mig, for jeg går kun efter dem med den største skyder. Og det kan jeg se det har du. Min hånd havde lagt sig på hans bule, med sikker hånd havde jeg lynet ned og knappet hans bukser op.

Hurtigt gled bukserne ned om anklerne. Jussi og Claus kom hen til os. Jussi filmede os med usikkert ben og en svag stønnen, for Claus stod bag hende med en stor bule i bukserne. Og kørte fingrene uden på hendes g-streng... Jussi pressede sine baller mod bulen. Jeg gik i knæ og lod min tunge løbe fra roden til pikhovedet. Toke's pik var en anelse tyndere ind Claus's, men den var et par centimeter længer.

Men den var lige så smuk og hård. Toke gav et dybt støn fra sig, da han mærkede pikken forsvinde ind i min mund. Hans pik smagte lidt mere krydret, men ikke dårligt. Ja mor, slik Toke's dejlige store pik. Han har længdes efter at få den slikket af dig...

Jahh, jeg har stønnede han svagt. Åhhh! Strenge lærer stikke dine fingre op i min lille skolefisse, mærk hvor våd den er. Claus's fingre gled ind under stoffet, og ind i hendes våde fisse... Med et gisp var Jussi ved at gå i knæ, da hun mærke fingrene glide ind i hendes glatte fisse.

I mine øjenkrog kunne jeg se hvor våd hun var, hendes safter løb ned over de 2 fingre samt hendes mørke hår. Mine egne fingre havde fundet vej, til min egen drivvåde fisse. Jeg lod dem cirkulere over min klitoris, før jeg lod forsvinde op i mig. Mine fingre var mindst lige så våde som Claus's.

Toke lynede min nonnekjole helt op i ryggen, hans ene hånd lagde han på min nøgne ryg. Hånden lod han glide ud til siden så han kunne mærke mit nøgne bryst, med sin varme hånd krammede han mit bryst og hev i min vorte. Jeg stønnede svagt... Åhhh! Jahhh! Kram din mor's bryst, hiv i min vorte Toke.

Du har lige så dejlige bryster som Jussi har, mor. Glæder mig til at smage dem. Ja det har hun svarede Claus, og hun elsker de bliver krammet hårdt. Toke tog godt fast om mit bryst, og krammede det hårdt. Jeg gav et dybt støn fra mig. Hans pik slap min mund et øjeblik.

Toke kikkede skiftevis ned på mig og over på Jussi og Claus. Det var tydeligt hun havde svært ved at holde kameraet stille. Med sine far's fingre i hendes fisse, og synet af mig på knæ for Toke. Med hans stor stive pik der stod lige ud. Toke rakte ud efter kameraet, Jussi gav ham det hurtigt.

Som drejede det imod dem. I mellemtiden havde jeg rejst mig op, på vej over til Jussi og Claus gled min nonnedragt ned. Begge to kikkede smilende liderligt på mig... Hvor har du en smuk krop, det er ikke til at se du har født os. For der er ingen stræk mærker nogen steder, dine bryster er store og faste, mor.

Tak min dejlige pige, du har også en smuk krop som jeg havde det i din alder. Jeg kunne se hun var godt liderlig, så jeg rakte ud efter Jussi's hånd, hun gav mig den hurtigt. Med min hånd i hendes lagde jeg den på mit bryst. Hun krammede det ene bryst let, mens hun stønnede imod mig... Åhhh! Jahhh! Jussi kram mine bryster mens far har hans fingre i din lille våde fisse...

Jussi bukkede sig frem mens hun skyd ballerne mere ind mod hendes far. Er hun lige så våd som jeg er, skat?... JA! Hendes safter løber ned af mine fingre skat. Toke gik i knæ og zoomede ind Jussi's fisse. Hendes inderlår var våde. Ja hun er drivende våd, kom det fra Toke. Der rettede kameraet mod min fisse.

Vil du smage hendes safter skat? Ja, stønnede jeg. Claus rakte mig hans fingre, min tungespids slikkede på det yderste led. Jussi kikkede frækt på mig, da min mund lukkede sig om fingrene. Uhmm! Kom det fra mig. Jussi's hånd røg hurtigt ned til min fisse. Som hurtigt forsvandt op i mig.

Hendes fingre blev hurtigt våde, gud hvor det følte så godt. Lige så hurtigt som de forsvandt op i mig, lige så hurtigt røg de op i Jussi's mund. Jeg kikkede frækt på hende, da hun slikkede sine fingre rene. Uhmm! Dine fissesafter smager også godt, mor. Claus havde i mellemtiden fisket sin stive pik ud af bukserne.

Den lå ind mellem Jussi's fisselæber, og dryppede af glæde. For den kunne ikke vente, til at trænge ind i en ung fisse igen. Nej, hvad har vi her endnu flot stiv pik, sagde jeg smilende. Vis mig skat, hvordan du slikker far's pik. For jeg kan se han ikke kan vente mere på din mund.

Jussi drejede rundt, med et frækt smil. Hun kikkede op på sin far, der kikkede frækt ned på hende... Elsker at slikke en stiv fed pik. Den er lige så smuk som Toke's, og smager lige så godt. Før hendes far fik sagt noget, lod hun munden forsvinde helt ned over den. Det eneste der kom højlydt fra ham, var... Arghhh!

Hans hænder tog fat om hendes fletninger, og pressede hende i bund over pikken... Tag den din liderlige tøs, brummede han. Jussi's kom med et Arghhh! Og tog fat om hans tykke lår. Hun lod tungespids dansede let på hans store pung. Som det nu kunne lade sig gøre.

Hendes øjne var løbet i vand, men hun var ligeglad nu. For hun havde glæde sig til at til mærke hans pik igen. Claus begyndte at køre hendes hoved frem og tilbage. Jeg kunne ikke stå for dem, så jeg satte mig i huk ved siden af hende. Min ene hånd strøg ned over hendes smukke baller, og videre ind mellem hendes fugtige skamlæber.

Mine fingere begyndte at lege med hendes klitoris, før jeg lod 2 fingre glide op i hende... Jussi stønnede lidt højre. Hun var drivende våd, som jeg hurtig bliver det... Slik din far's stive pik, mens jeg går på opdagelse i din lille fisse. Jeg begyndte at fingrekneppe hende, hun måtte slippe pikken for et øjeblik med et dybt støn.

Vores øjne mødtes i et liderligt blik, som jeg ikke sent vil glemme. Hendes mørke liderlige øjne gennemboret mine, som de aldrig har gjort før. Hun begyndte at lade tungen slikkede frækt på overlæberne. Så dette kunne jeg ikke stå for, vores mundene mødtes atter engang.

I et langt frækt kys med tunge og savl. Både Claus og Toke kikkede med store øjne på os. Ja det er noget under man har så 2 sexet kvinder i huset, sagde Claus smilende. Nej, det er det ikke far, kom det fra Toke. Jussi og jeg begyndte at smile.

Det gør mig liderlig at se jer kysse sådan, min pik trænger til at trænge ind i en villig våd skolepige fisse... Lille skat sæt dig op på min pik, så jeg kan mærke din lille fisse. Jussi kikkede op på sin far og smilede frækt. Glæder mig til at mærke din pik i mig.

Med strittende pik tog jeg resten af tøjet af ham. Jussi stod og kælede for sin fisse foran os. Jeg gav Claus en smagsprøve på hendes safter, mens jeg stod og spillede ham af. Jeg kunne se på hans glasklare øjne han var klar... Lad os se om du kan huske hvordan en ung stram, våd og villig fisse føles, skat.

Forsætter og slutter i del 3.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 62 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.