Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Ønsket om sex med flere. 

Det er min opgave at guide dig i trance, så du i hypnose kan få den oplevelse som tænder dig allermest.

SEX I DAG?

Måske har du en hemmelig drøm.

Det kan jo være at du går rundt som en gift kone og drømmer om hvordan det vil være at ha´ 7-8 flotte fyre til at gi´ dig massage.

Eller dit største ønske er at ha´ sex med en isbjørn, - en flagstang eller world trade center. Hvad som helst....!

Det kan jo ikke lade sig gøre i virkeligheden, men det er det fede ved hypnose.

I hypnose kan ALT lade sig gøre.! Det er kun et spørgsmål om din terapeutens evner og formåen, og din evne til at modtage.

Jeg tror du er rigtig god til at gi´ din krop fri til at føle det som du læser. Jeg ved, at hvis du lader som om, at du hører min stemme. Min stemme som taler til dig. Det er min dybe, afslappede og behagelige stemme, som i et roligt tempo siger det som du læser, så vil du lyn hurtigt svæve til himmeriget.

Du har allerede været i hypnose, og du har måske været i hypnose mere end én gang. Du ved med dig selv hvor dejligt og afslappende det er, og du kan næsten ikke vente med at prøve det igen. Du ved at du bare skal gi´ slip på dig selv og gi´ din krop fri. Fri til at føle, mærke og opleve det som står her på papiret.

Tag en dyb indånding og slap helt af..... Tag en til dyb indånding, og samtidigt med at du lader luften slippe ud, synker du dybere, og slapper endnu mere af.

Forestil at det er en helt fantastisk sommer.

Forestil dig, at du ligger ude ved havet.

Det er den fedeste dag og du er helt alene. Du kan høre de små krusninger af små bølger som slår ind mod stranden, og du kan måske høre nogle fugle. Alt det får dig til at slappe fuldstændigt af og give helt slip.

Forestil dig så at du har besluttet at du vil forkæle dig selv med en omgang massage.

Din veninde har fortalt dig hvilken massør, som er den bedste.

Du har bestilt en tid og er allerede placeret på briksen.

Kun iført trusser ligger du nu på maven i et velduftende rum. Der er tændt et stearinlys, og rummet er badet i et blødt sollys, som spredes ud i hele rummet gennem et tyndt gardin.

Forestil dig at massøren kommer ind i rummet. Han er en veltrænet mand. Han ser rimelig godt ud i hans hvide sommertøj, løse hvide bukser og T shirt. Du kan se blodårene i hans stærke arme og hænder. Du glæder dig til at han tager fat i dig.

Han tager noget æterisk olie på hænderne og smører det langsomt ud på din ryk. Føl hvordan det føles mod din hud. Føl hans hænder når de glider langsomt op ad din ryk. Dine ben, dine arme og nakke. Føl dem nu.

Føl hvordan han med kyndige hænder tænder din krop. Du kan ikke lade være med at blive tændt af hans berøring.

Du er så tændt og i himlen, at du næsten ikke opdager, at han med et snuptag fjerner dine trusser.

Du ligger der helt nøgen på briksen og er helt opslugt af hans fantastiske berøringer imens den ene flotte fyr efter den anden kommer ind til dig. Den ene flottere og mere veltrænet end den anden. 8 fantastiske og flotte fyre kommer ind i rummet.

De begynder alle at smøre dig ind i æterisk olie. Først tæerne. Mærk hvordan de masserer dine tæer. Så op ad ben og lår imens nogle af dem masserer dine arme. Føl hvordan deres fingre på magisk vis finder de allerbedste steder at massere. Nyd deres fingre. Deres fingre på din krop. På ballerne, på ryggen, på lårene. Du kan ikke lade være med at blive endnu mere tændt. Mærk hvor vidunderligt det føles at få massage af de flotte fyre. Se dem for dit indre blik. Se hvor flotte de er.

Nu ser du pludseligt, at de alle sammen er helt nøgne. Du kan se hvor veltrænede de er... OG du kan se hvor veludrustede de er.!

Du kan se at de vil ha´ sex med dig....! De tager fat i dig ! holder dine arme.. holder dine ben.

Holder dine ben ud til siden. Ud til hver sin side.. Mærk hvor stærke de er.. Du er hjælpeløs, og det tænder dig helt vildt. Du bliver overrasket over hvor meget det egentligt tænder dig.

Du er blottet og hjælpeløs. Føl deres hænder.

Du kan se hvad de vil og det tænder dig helt vildt. Mærk liderligheden.. Se dem for dig..

Nu stiller den flotteste af dem mellem dine ben. Se hvor veludrustet han er, se hans pik. Du kan mærke hvordan synet af hans stive pik gør dig om muligt endnu mere liderlig.

Du ved hvad der vil ske lige om lidt. Du er hjælpeløs, og det tænder dig helt vildt. Du har ALDRIG været så liderlig. Du har aldrig været så våd. Mærk hvordan det nærmest driver ud af dig. Mærk hvor våd og klar du er.

Se hans pik for dig.

Nu smører han den med glidecreme så den er klar. Du tænker at du er så liderlig og våd, at det ikke var nødvendigt med glidecreme. Den skal nok glide ind alligevel. Se hvor stor den er, du prøver at forestille dig hvordan det er når DEN DER komme ind i dig. Føl hvordan de andre trække dine ben fra hinanden, så der kan blive plads.

Nu sætter han den lige i din kønsåbning. Mærk den. Mærk varmen. Mærk hans pik. Den er lige i din kønsåbning. Han kikker dig lige i øjnene.

Nu kører han sit pikhovede rundt lige på kanten. FØL hans pik. Og når jeg nu om lidt tæller ned fra 3 til 1 så vil jeg bruge en hypnotisk kommando, og samtidigt vil han trænge ind i dig. Og fra nu af og hele resten af dit liv, hver gang du hører ordet FUCKING så vil du blive så liderlig som du aldrig har været før ..Uden nogen forberedelse eller tilløb. lige ud af det blå vil det ramme dig . For hver gang du fra nu af hører ordet FUCKING vil du kunne mærke den vidunderlige fornemmelse af at han trænger ind i dig ....3 ..... 2..... 1 FUCKING....! Mærk hvordan han trænger ind .... FUCKING....! Det er så dejligt at du er tæt på at besvime.... FUCKING.. Mærk hans pik..... Det slår gnister i dit hoved og stjerner for øjnene og du er tæt på at komme i en kæmpe orgasme allerede, men du kan ikke få orgasme før jeg siger det. Ikke før JEG, og kun JEG, giver dig lov. Mærk liderligheden. Og forbered dig på en oplevelse du aldrig vil glemme.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.