Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi havde lige købt et dejligt hus i udkanten af byen. Det var et dejligt villakvarter, der lå øverst på bakken, hvilket gav en fænomenal udsigt over byen – især en flot sommeraften som denne…

Min kones moster, Charlotte, var ansat til at gøre rent to gange om ugen i vores nye hjem. Hun kom hver mandag og hver torsdag.

SEX I DAG?

Denne onsdag aften stod jeg i indkørslen og nød udsigten over byen. Min kone var på et kursus inde i København, og ville komme hjem igen om fredagen.

Charlotte boede i en by, der lå 30 – 40 km fra os. Hun mødte altid ind mandag og torsdag klokken 7.30, så vi kunne drikke morgenkaffe sammen, og aftale hvilke opgaver, der virkede presserende.

Men Charlotte og hendes mand Thomas kom og forstyrrede aftensfreden på denne dejlige aften. Thomas spurgte, om det var i orden at Charlotte overnattede hos os fra onsdag til torsdag, da han skulle af sted til Tyskland torsdag morgen. Charlotte kunne derfor ikke tage bilen på arbejde.

Jeg sagde at det var OK og gjorde opmærksom på, at jeg var alene hjemme i et par dage. Så vi skulle nok få snakket sammen og hygget os lidt.

Vi forlod Thomas og gik ind i køkkenet for at lave os en kop kaffe. Vi småsnakkede lidt frem og tilbage, uden egentligt at sige noget.

Da klokken blev halv elleve, sagde jeg til Charlotte at jeg ville gøre mig klar til at gå i seng. Jeg havde en lang dag foran mig i morgen.

Charlotte sagde at hun lige ville rydde af, mens jeg gik ud og børstede tænder.

Jeg gik ud på badeværelset og klædte mig af. Mit tøj smed jeg direkte til vask… også mine boxershorts. Jeg trak et par løse natbukser på og stillede mig foran håndvasken og betragtede mig i spejlet. Pæn ung mand på 30 tænkte jeg. Mellemblond pjusket hår, 82 kg, grønne øjne med et glimt. OK måske havde jeg 1½ kilo for meget på sidebenet, men hva’ – så længe det ikke blev værre – stadig en flot fyr, Søren!

Vores nye hus havde kun et badeværelse, så efter 7 minutter, kiggede Charlotte ind og spurgte om det var OK at hun lige nettede sig. – Jeg har lige redt op til mig inde i gæsteværelset, sagde hun.

Jo kom endelig ind, svarede jeg. Jeg var jo ganske tækkelig – natbukser og bar overkrop kan da ikke skade nogen.

Charlotte kom indenfor og lagde sin toilettaske på toiletbordet. Hun begyndte at fjerne sin make-up med en vatrundel og noget tonic. Jeg havde naturligvis aldrig set Charlotte uden make-up, men jeg var overrasket – for hun var dog kun 44, men selv uden make-up, var hun den flotte Charlotte, jeg kendte.

Hun tog sit tøj af og stod i en kort periode kun i undertøj. Charlotte var en flot pige – en meget flot pige. Hun havde noget tætsiddende men sporty undertøj på. Det afslørede intet, men alligevel kunne jeg se hendes yndige former – en flot pige.

Hun stod med ryggen til mig og slog håret ud og alt for langsomt gik det op for mig, at jeg bare stod og betragtede hende. Uden så meget som at antyde at jeg skulle til at anvende min tandbørste.

Hun vendte sig med siden til, og spurgte om alt var OK. Ja ja, fik jeg fremstammet og vendte mig om – lidt forlegen.

Jeg børstede mine tænder og vaskede mit ansigt. Bedst som jeg stod med bagen i vejret og ansigtet nede i vasken, gik Charlotte bag om mig og forlod mig alene i badeværelset med et nænsomt dask på røven.

Det gippede lidt i mig og jeg kunne mærke at det krillede meget i mellemgulvet på mig. Mine natbukser bulede også ud omme foran. Jeg havde pludselig meget svært ved at forlade badeværelset og gå ud i gangen i denne tilstand, så jeg stod stille lidt og ventede på at rejsningen stille og roligt fortog sig.

Charlotte som skulle tisse, stod udenfor døren og ventede utålmodigt. Hun kaldte på mig et par gange, og spurgte mig om jeg snart kom ud, så hun kunne tisse i fred. Jeg svarede at jeg lige skulle bruge et øjeblik… Søren!!! Kaldte hun lidt senere, jeg skal altså virkelig tisse, kan vi ikke nok bytte…? Jo, jo – lige et øjeblik, svarede jeg. Søren, jeg kan næsten ikke holde mig mere – hvad laver du? Vent lige, råbte jeg – let panikslagen. Søren – jeg tisser snart i bukserne – du laver vel ikke noget frækt derinde, vel?

Det gjorde jeg faktisk ikke – jeg turde ikke, for døren var ikke låst. Men jeg var lidt stresset og det hjalp ikke ligerem på min rejsning, som nu var meget dominerende. Forhuden havde trukket sig helt tilbage, og mine natbukser havde en lille våd plet foran, fra al den klare sædvæske, der kom frem på spidsen af hovedet. Jeg stod bare og ventede på at den ville lægge sig… Søren, jeg kommer altså ind nu, sagde hun og åbnede døren. Jeg nåede at vende mig om, men jeg kunne ikke forklare, hvad jeg havde haft gang i. Du må altså aldrig lade mig vente på den måde igen, Søren – jeg er så tæt på at tisse i mine trusser.

Charlotte satte sig på toilettet og så på mig i spejlet. Ahhhh – det var dejligt sagde hun, da det hvislede fra kummen. Kender du den fornemmelse, spurgte hun mig. Ja da, sagde jeg – jeg er jo en dreng. Ja Søren, det kan jeg se, at du er. Du er i hvert fald meget dårlig til at skjule det, sagde hun.

Jeg prøvede, Charlotte svarede jeg. Jeg prøvede virkeligt – undskyld at jeg lod dig vente.

Det er OK, sagde hun og smilede. Jeg kender godt til dit problem. Jeg har bare lidt nemmere ved at skjule det, end dig – men måske hvis du tog nogle underbukser på, ville den være knap så indbyd… jeg mener fremtrædende. God nat Søren, sagde hun og kyssede mig på kinden.

Jeg gik øjeblikkelig ind i sengen og lå lidt og stirrede op i loftet. Hvad mente hun med nemmere ved at skjule det?

Jeg faldt efter lidt tid i søvn. Men ved 1 tiden kunne jeg høre Charlotte ude i køkkenet. Hun drak et glas vand. Jeg stod op og gik ud til hende i køkkenet.

Let drillende spurgte jeg hende om det var alderen, der gjorde at hun skulle op om natten. Hun spurgte derpå mig om jeg stadig var så drenget, at jeg fik en dejlig ståpik af at se en kvinde i undertøj uanset om hun var 18 eller 44?

Hvad mener du med dejlig spurgte jeg. Tænk lige lidt over det, svarede hun – da hun igen gav mig et kindkys og strøg en finger let hen over bulen i mine natbukser.

Med det samme gjorde den et hop og stod flot og rank igen med pikhovedet blottet og en fugtig spids. Søren gå nu i seng og sov, sagde hun inde fra gæsteværelset.

Jeg stod lidt i køkkenet og grinte for mig selv. Flot Søren. Du er alene med din kones smukke og efterhånden ret forførende moster. Du har lyst til hende – hun har i hvert fald vækket noget i dig.

Jeg besluttede mig for at lægge mig ind i min seng og sove liderligheden ud.

Ved fire tiden vågnede jeg ved at Charlotte lagde sig ind ved siden af mig. Hun tog min kones dyne og lagde sig ind til mig.

Det var godt, du kom Charlotte, sagde jeg og kyssede hende blidt på munden. Hun kiggede på mig i mørket og sagde; jeg kunne ikke sove – det kilder i min mave og jeg er meget våd i mine trusser. Jeg vil SÅ gerne se dig lege med din pik. Jeg lover dig… der sker ikke mere – bare leg med den for mig.

Charlotte trak mine natbukser af og kyssede blidt mit blottede pikhoved – kom nu Søren – leg med den for mig. Jeg tog godt fat om den og kørte hånden lækkert frem og tilbage. Hun tændte natlampen. Jeg bliver nødt til at se den ordentligt. Hun kravlede ned til den og lå med ansigtet lige ud for min meget stive og våde pik. Hun smilede og rykkede lidt rundt.

Søren må jeg ikke spille den af på dig – jeg skal nok passe på at der ikke sker mere.

Inden jeg nåede at svare havde Charlotte taget fat om pikken og nød at se den i bevægelse. Hun satte sig op på min mave med ryggen til mig, mens hun legede med mig. Hun tog af og til sin pegefinger og smurte sædvæsken rundt på mit dunkende pikhoved, mens hun pustede sagte på det. Hun sagde – Søren slik mig, jeg vil så gerne mærke din tunge. Hun lagde sig tilrette, så hendes lille stramme hul var lige ud for min mund. Jeg slikkede hende og mærkede hvordan den lille krans åbnede og lukkede sig. Hun stønnede: vi må virkelig ikke det her… men jeg kan ikke stoppe. Jeg slikkede hende videre ned mod hendes meget våde og let åbne fisse. Jeg slikkede hende mellem skamlæberne og skilte dem let med fingrene. Hun flyttede sig langsomt fremad, og satte sig stille op, mens mine hænder havde et godt greb om hendes bryster.

Hun rejste sig op og satte sig roligt, men begærligt ned over pikken. Hun var så dejlig varm og våd. Hun red mig med ryggen til og stønnede helt vildt. Min pik snurrede og dunkede ret heftigt. Hun vendte sig om og lå med ansigtet mod mit, mens jeg igen gled længere og længere op i hendes varme indre. Hvor er du dejlig hviskede hun, men hendes ridt blev vildere og vildere.

Søren, du må gerne sperme op i mig. Jeg er beskyttet. Bare kom, sagde hun og lavede knibeøvelser på min pik. Alt sortnede for mig – og jeg sprøjtede alt, hvad jeg havde op i hende. Lidt senere kom hun.

Vi lagde os ved siden af hinanden og kiggede lidt på hinanden, mens vi grinede og rørte ved hinanden. Vi lå uden dyner på. Charlotte tog en finger ned i skeden og samlede et par dråber af min sperm på sin pegefinger. Hun slikkede dem i sig og sagde, du smager dejligt. Hun lagde sig ned og slikkede min pik ganske let. Den rejste sig igen og jeg lagde mig om på siden i mod hende, og gled langsomt op i hende.

Vi elskede igen – dog lidt mere blidt.

Jeg vågnede ved at Charlotte kom med morgenmad på sengen. En bakke med toast, kaffe, juice og marmelade.

Jeg har også en enkelt lille vindrue til dig, men den må du selv finde…

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 99 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.