Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg gik en sen lørdg aften på gaden. Jeg skulle hjem fra en fødselsdag og kl. var 01.30. Jeg blev lidt urolig og nervøs, da jeg opdagede at seks mænd ( på 27-29 år, jeg selv 19) fulgte efter mig. De havde en stor schæferhund med sig. Jeg låste op til min lejlighed og de pressede mig indenfor. de holdt mig fast op ad væggen og holdt mig hårdt for munden. En af dem ledte efter mit soveværelse. De hev mig ind i soveværelset, smed mig på sengen og låste mig fast med håndjern. De gav mig derefter bind for munden, så jeg ikke kunne skrige. En tog et videokamera, satte det på hylden, og satte det til at optage. en anden gik rundt og tog billeder. De spredte min fisse og klemte mine bryster og tog nærbilleder div. steder. de flåede mit tøj af, og de tog deres eget tøj af. Deres pikke var stive. Ham med den største pik. lagde sig på sengen ved siden af mig. og gav mine bryster en hård behandling, det gjorde så ondt og jeg pev. derefter gav han min klit samme behandling, han nev og rev i min klit, men den hårde behandling gjorde mig tændt, jeg nåede ikke engang at blive våd før han brutalt stak tre fingre op i min fisse. han fingerkneppede mig hårdt og hurtigt. Jeg kom og straks stak han hele hånden op og stødene i mig, jeg kom igen, mens jeg prøvede at skrige. de andre var begyndt at spille pik. Han tog nu hunden og satte den til at slikke min fisse. dens store lange ru tunge kom dybt ind i mig. de hev den væk igen og alle begyndte at gramse på mig. Den store pik lagde mig om på knæene og begyndte at kneppe mig. han flåede pikken ud igen og stak den i min røv som han kneppede hårdt og længe. han trak pikken ud igen og kørte den imellem mine baller, han sprøjtede nu sin sæd ud over mig. de begyndte nu alle sammen at smøre mig ind i sæden. Nu kom en pige ind i min lejlighed. hun begyndte at slikke mig. hun fjernede bindet fra min mund og begyndte at tungekysse mig. men da jeg skulle til at skrige gav hun mig et rap i røven. hun overtog kameraet og mændene begyndte at kneppe mig på skift i munden i røven og i fissen. Da de alle sammen var kommet satte de hunden til at kneppe mig mens de satte sig på gulvet og drak øl, og iagttog hunden stikke sin tykke pik både i mit røvhul og i min fisse alt efter hvor de førte hundens pik hen. Da hunden ikke kunne mere, puttede de store vibrator i mine to huller og tændte for dem, mens de så mig ligge og vride mig og stønne. De optog alt på VIDEO og da jeg en dag kom hjem lå der en kopi til mig. Det er den bedste sex jeg nogensinde har fået.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.