BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Lang tid siden! Men her kommer lidt....

Vi var kommet på besøg hos min kones forældre og hendes søster var der også. Helt umotiveret begynder de 2, min kone og hendes søster, at tale om at jeg godt ville prøve at være en dame. Der var kun de 2 og mig samt deres mor i havestuen. De morede sig meget over det og det blev mere og mere pinligt at høre på. De når så til et punkt, hvor søsteren spørger min kone, om hun ikke har noget tøj liggende fra da hun boede hjemme. Det svarer hun ja til, at det tror hun og nu supplere deres mor med at det har hun, det er inde på hendes gamle værelse. Så fniser de endnu mere og siger så, at så er det da det vi skal. Henvendt til mig siger søsteren så, du skal da have noget af Rias tøj på, det vil da være en god ide. De rejser sig nu begge op, og siger, at jeg skal komme med. Moderen bliver siddende. Vi går nu ned i den anden ende af huset, og min kone går ind på sit gamle værelse og søsteren og jeg går ind på et andet gæsteværelse. Da vi står derinde siger hun så, nu kan du tage alt dit tøj af, så kommer jeg og henter det om lidt. Jeg får taget min tshirt af, mine jeans og sokker. Efter et stykke tid kommer hun tilbage. Hun peger nu på mine boxershorts og siger, jeg sagde du skulle tage alt dit tøj af. Jeg affører mig tøvende mine boxershorts også. Hun samler det hele op og smiler til mig, imens hun går ud. Der går lang tid så kalder de på mig. De står nu ude i gangen . jeg stiller mig op derude. Kort efter går de igang med at klæde mig på. Først kommer min kone en bh på mig, som strammer voldsomt omkring mig. Imens kommer søsteren et par sloggitrusser på mig. De hjælpes begge med at give mig et par nylonstrømpebukser på. Så henter min kone en hvid skjortebluse, som jeg så for på. Endelig kommer søsteren med en brun nederdel med vidde. Det strammer alt sammen, da det er lidt for småt til mig. Nu kommer min kone så med nogle sandaler med snørre, som de med meget besvær for mine fødder placeret i. Du er så fin kommentere de begge to. Nu er min kone gået ned til deres mor og jeg kan tydelig høre hende spørge, om hun stadig har den paryk hun engang havde. Det har hun. Imens tager søsteren mig med ind i soveværelset og placere mig på en stol foran spejlet derinde. Hun begynder nu at give mig noget makeup på. Samtidig kommer min kone også derind. Hun begynder at farve mine øjenlåg og øjenvipper. Der sker meget med mig, for samtidig begynder søsteren at give mig neglelak på min ene hånd. Kort efter har jeg neglelak på begge hænder. Så tager min kone den paryk som moderen havde og giver mig den på. Jeg kan næsten ikke følge med. Søsteren tager nu en læbestift og presser en masse på mine læber. De kommentere nu, at jeg ser rigtig fin ud. Min kone sprøjter en eller anden parfume på mig.

SEX I DAG?

Så rejst dig op siger de så. De tager mig med ud i gangen og placere mig foran det store spejl. Kik siger de. Se hvor fin en dame du er. Kom så, nu skal du ned og vise mor hvor fin du er.

De tager mig med ned i havestuen, hvor moderen smiler og kikker på mig. Er hun ikke fin siger de.

Jeg står og føler mig ekstremt pinlig berørt og alt tøjet strammer, så jeg kan tydelig mærke hvad jeg har på.

Nu tager de begge deres mobiltelefoner frem og vil fotografere mig. Jeg får besked på at stå med front til dem, med siden til og så bagfra. Da de har taget billederne, siger min kone pludselig, jeg tror også vi lige skal have et særligt billed. De kikker på hinanden og fniser. Stil dig med front til os siger hun. Og så kommer det. Løft op i nederdelen. Jeg løfter den noget opad. Helt op med den siger hun. Jeg løfter den helt op til min mave og de tager så billeder. Får sænket nederdel ned på plads igen, men så snart jeg har gjort det, siger søsteren, hov, hov vi skal også have et bagfra. Så jeg for besked på at stå med ryggen til dem. Igen får jeg besked på at trække nederdelen op. Jeg trækker den op over numsen, da jeg ved, at det er det de vil have. Men de vil så have, at jeg skal skubbe numsen lidt bagud og da jeg gør, det griner de vildt meget og tager igen billeder.

Da jeg har fået nederdelen ned på plads igen, siger min kone at jeg skal gå ned til deres mor og vise hende mine trusser både forfra og bagfra.......

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.