BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Næste morgen var selvfølgelig lidt usædvanligt, idet hun med det samme sagde, at du tager det samme tøj på som igår. Så det gjorde jeg, imens hun selvfølgelig tog skjortebluse og bukser på. Uvilkårligt gik jeg ud i køkkenet og fik klaret morgenmad osv. Hun var på badeværelse og gjorde sig klar til at skulle på arbejde. Hun var lidt sent på den, så det var stående taffel. Hun fortalte mig at det var det samme idag, tøjet på hele dagen og at klare de huslige ting. Hun ville så få fat i noget mere tøj osv i dagens løb. Jeg stod tilbage i min bh, hofteholder, nylonstrømper, bluse og nederdel og meget stramme sko da hun tog afsted.
Jeg var nød til at tage skoene af, da det gjorde meget ondt. Men ellers udførte jeg det, som hun ville have mig til, at ordne huset.
Da hun kom hjem lidt sent, så havde hun også en masse med i poser. Så.. sagde hun da hun kom ind, så har jeg fået fat i lidt ekstra tøj til dig. Vi gik så ind i stuen, hvor hun begyndte at tage nogle af tingene op af poserne. Der var et par stramme tshirt, en blå kort denim nederdel og en hvid tilsvarende. 2 bher kom også og flere pakker nylonstrømpebukser. En underkjole eller også var det en natkjole. Det var lige det, som jeg kunne få fat på nu, sagde hun. Men jeg har talt med Anne og Marie og de har lovet mig lidt af deres aflagte tøj til dig. Jeg har også fundet et sted, hvor jeg kan få fat i nogle sko, så det finder jeg ud af imorgen. Du skal også have en ekstra hofteholder, så det finder jeg også ud af. Jeg tror faktisk min mor fortalte mig engang, at hun havde gemt noget af sit gamle tøj på loftet herunder en hofteholder, så det vil jeg lige undersøge. Men nu vil jeg slappe af. Så gik hun ind i stuen og satte sig foran fjernsynet. Jeg begyndte på maden. Kom lige kaldte hun. Så gik jeg ind til hende. Stillede mig ved siden af hende. Hvordan har det været, at være dame idag, spurgte hun? Vidste ikke hvad jeg skulle svare, men fik fremstammet ok. Så grinede hun. Vend dig om sagde hun, så du står med ryggen til mig. Jeg stillede mig som hun bad om. Der gik et stykke tid, imens hun zappede på tvet. Så sagde hun pludselig, løft nederdelen op. Jeg tog fat i den og løftede den op bagpå. Mere op, helt op sagde hun. Jeg løftede den nu helt op over numsen. Så skete der intet, jeg stod bare sådan imens hun så tv. Jeg fik så stille sagt, at jeg skulle ud og lave mad. Hun kikkede på mig, og sagde så ok. Jeg gik ud igen i køkkenet.
Imens jeg stod og lavede maden færdig, havde jeg det stadig underligt med at være i den påklædning, men prøvede at abstrahere fra det. Da jeg var færdig, gik jeg ind og fik sat maden på spisebordet. Gik så hen og sagde, at nu var der mad. Kort efter sad vi begge ved spisebordet og spiste. Efter et stykke tid sagde hun så. Jeg gider ikke modeshow nu, men imorgen tager du tshirten på og den hvide nederdel. Så kan du også godt få lov til at tage nogle af strømpebukserne på. I aften ligger du bare helt nøgen i sengen. Men jeg skal se en serie i tv i aften, så du kan imens prøve det tøj jeg har haft med hjem. Men du skal også ringe til Anne og høre hende om sko. Det er i Deichmann jeg har set nogen. Så du ringer og spørger hende hvad hun synes du skal have. Jeg fik fremstammet, det kan jeg altså ikke. Så kikkede hun op,..og sagde det gør du bare!. Og du skal ikke diskutere det med hende, du skal bare sige pænt ja.
Jeg fik prøvet det, som hun havde haft med hjem, imens hun så tv. Med stort besvær fik jeg også ringet til Anne, som første grinede meget ubehageligt. Men efter et stykke tid holdt hun op og sagde så, jeg skal lige et andet sted hen og tale. Så spurgte hun til, hvad jeg selv synes, det kunne jeg selvfølgelig ikke svare på. Nå du kan selv følge med, jeg har forstået på Ria, at du skal have størrelse 44, så ikke så meget at vælge imellem som jeg synes du skal have. Men synes du skal sige til Ria, at hun skal købe nogle Mary Jane Pumps og nogle Kilehæl Sandalet. Det vil passe fint indtil videre. Jeg ved ikke med farven, men det kan du tale med hende om. Jeg var tavs under hele samtalen, men sagde pænt farvel.
Lagde en seddel til hende inden jeg gik i seng, med det Anne havde angivet.
Imorges lå så en seddel til mig. Du skriver på G6 hvad de synes hvilken farve du skal have.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.