BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Med let rystende hænder sænkede hun telefonen. Hendes tanker var et virvar, en blanding af lettere angst, spænding, pirrende lyst og den klassiske "nej, det kan jeg ikke få mig selv til" samt den frydefulde kuldegysning der gik gennem kroppen på hende ved tanken om ikke at leve op til de krav der blev stillet til hende.

Instruktionerne i sms'en var tydelige og hun kiggede sig hurtigt rundt, prøvede at få styr på tankerne, organisere, så hun kunne være klar. Hendes pligt var at adlyde, nøjagtigt som hun havde gjort før. Velvilligt, nåede tanken lige at strejfe hende inden hun fik den bakset væk for at fokusere. Hun havde kun 5 minutter. Pis, hvor var tæppet henne ?

SEX I DAG?

Hun gik gennem rummet, spejdende efter tæppet mens hun kæmpede for at få tøjet af så hurtigt så muligt. Det blev smidt spredt mens hun bevægede sig rundt efter tæppet. Hun fandt det, rullet sammen, ved siden af reolen. Det tykke, bløde og kropsstore tæppe blev hastigt rullet ud på gulvet. Hun kunne godt lide det tæppe, det gled ikke på gulvet og var blødt at ligge på. Hun lod hænderne glide ned af sig selv for at mærke om hun var præsentabel. Der var stillet skrappe krav til hendes behåring og hun vidste at der blev holdt øje med om det blev overholdt. Rullet ind i tæppet lå den anden ting hun skulle bruge, så hun manglede kun den sidste ting. Hurtigt rakte hun om bag en bog på reolen og trak en lille pose ud med de sidste ting.

Hun satte sig ned på knæ på tæppet og skyndte sig at montere den glatte sølvfarvede jernstang. Den blev monteret på begge hendes lår så hun sad med spredte ben og ikke havde mulighed for at samle dem. Posen blev åbnet og hastigt tog hun gagball'en på, spændte den til, for det var kravet. Hun kastede et hurtigt blik på sin telefon. 2 minutter endnu, så hun burde kunne nå det. Det lille silketørklæde i posen bandt hun hurtigt for sine øjne mens hun håbede at låsene ikke drillede på stangen mellem hende ben. Hun bukkede sig forover, lod hovedet støtte ned i tæppet, hvilende på knæene, med vidt spredte ben og røven lige i vejret. Hun rakte hænderne ned til jernstangen, fandt ringene til hendes håndled og åndede lettet op idet de lukkede sammen uden problemer. Klar til brug lå hun og mærkede frydefuldt en kuldegysning løber over hendes nøgne krop inden en paniktanke meldte sig i hendes hoved. Fuck, jeg glemte gardinerne......

Liggende i hendes eget lille blinde og mørke univers forsvandt hendes tidsfornemmelse hurtigt mens hun spekulerede over hvad der skulle ske. Hun var selv overrasket over at hun havde ladet sig overtale til disse ting men de få gange hun havde overgivet sig havde virket så rigtige og hun var kommet hjem så tilfredsstillet, i fred med sig selv og ovenud mættet at hun vidste at hun ikke ville være i stand til at stoppe igen.

Lyden af døren der gik og de lette, næsten listende skridt der nærmede sig gjorde at hendes krop begyndte at ryste af lyst og spænding. Hun var pinefuld bevist om at hun lå helt åben og synligt, uden at være i stand til at gøre modstand. Personen bevægede sig rundt og hun bad til at det var gardinerne der blev trukket for. Tanken om hvis nogle så hvad der skete.....

En hånd gled blidt henover hendes ryg, ned ad hendes lår og tilbage igen. En finger strøg kærligt hen over hendes fisse og op over hendes baller. Hun vred sig i lyst og stønnede, selvom lyden lød mere savlende pga gagball'en. Der blev taget fat i stålstangen og låsene på hendes lår samt hendes håndled blev tjekket for om de var lukket forsvarligt. Hun mærkede et åndedræt i øret imens en hånd gled op under maven og hendes bryster. Den ene brystvorte blev kærtegnet blidt inden fingrene grådigt nev den hårdt. Hun vred sig igen, smerten iblandet den liderlige tilstand hun var i, gjorde det svært for hende ikke at ligge stille

-Tøs, du har gjort som du fik besked på og nu tror du sikker at du er både artig og værdig, gør du ikke ? lød den bløde dybe stemme hviskende ind i øret på hende. Hun prøvede at nikke, men i det samme ramte et hårdt slag fra en hånd hendes ene balle og hun vred sig. -Men det er du ikke, lød stemmen hårdt igen. -Som altid er du ulydig og skuffer mig. Et lige så hårdt slag ramte den anden balle. -Jeg er nødt til at opdrage på dig, er det ikke rigtigt ? Hun prøvede at nikke samtidigt med at hun sagde ja, men igen blev det kun til en savlende lyd. Han tog fat i begge hendes bryster denne gang, skiftede mellem at kæle blidt og hårdt. -Jeg så dig nede i supermarkedet, hviskede han igen i hendes øre. -Din nedringede bluse...Den korte nederdel....De høje stilletter......Måden du lænede dig ind over køledisken på, lød stemmen skiftevis blød og hård, kærlig og krævende og kildende i øret på hende. Hun mærkede hvordan hendes underliv reagerede voldsomt. Taget i brysterne blev sluppet og stemmen bevægede sig væk fra hende. -Du hungrer efter opmærksomhed, gør du ikke ? Massere af opmærksomhed ? Hun prøvede at nikke igen. -Pikliderlig er hvad du er...Du havde ladet dig tage af alle dem der havde budt sig, havde du ikke ? Hun ville ryste på hovedet men det endte med at hun vrikkede med røven i stedet. -Lige som jeg tænkte, sagde han. -Ikke en opførelse der behager mig. Den må vi have pillet ud af dig, er det ikke rigtigt ? Hun mærkede hans hænder bevæge sig henover hendes baller, massere dem, hårdt og blidt. -Det løber jo ud af dig, tøs. Du kan slet ikke styre dine lyster, kan du. Hun vred sig rundt mens hun prøvede at svare ham, uden held da gagball'en hindrede enhver meningsfuld lyd fra hende

Et svirp trak en frydefuld smerte henover hende ene balle og hun var lige ved at miste balance da hun vred sig. -En afstraffelse er på sin plads og jeg tænker at 10 slag er på sin plads. Synes Tøsen ikke også det ? Hans stemme var bydende og hårdt. Et slag ramte hurtigt den anden balle, inden hun nåede at svare. Hun prøvede at sige ja, velvidende at hendes mening ikke var relevant mens 2 slag yderligere ramte hende baller. De næste slag der ramte hende fik hendes sind til at trække sig sammen i en blanding af lyst, smerte og ekstase og tankerne koncentrerede sig efterhånden kun om at få lov til den udløsningen som hendes sind krævede. Det sidste slag svirpede let men bestemt mærkbart hen over hendes skamlæber. -Du er stadig våd, Tøs. Så vi må vel hellere sørge for at få tilfredsstillet dine urene tanker.

Hun mærkede han satte sig ned bag hende, tog et hårdt greb i nakken på hende og trængte brutalt op i hendes våde velvilligt fisse. Følelsen af ham inden i hende fik hendes hjerne til at eksplodere i farver. -Når du nu kræver opmærksomhed, må du hellere vise mig at du er i stand til at håndtere det også, lød stemmen stønnende og liderligt bag hende, mens han fortsatte uden at sætte tempoet ned. Hårdt pumpede hans pik sig ind og ud af hendes krævende fisse mens han næsten trak hende op med et hårdt krævende greb i nakken på hende. Hendes fisse trak sig hårdt sammen og hun nåede at lade orgasmen skylle igennem sig inden han med en voldsom stønnen gjorde sig færdig i hende. Hun lod kroppen falde så meget sammen som det var muligt idet hendes muskler slap efter at have været så hårdt spændt op. Han trak sig ud og satte sig ned ved siden af hende. -Du er ikke færdig, Tøs, stønnede han. -Du kommer til at få lov til at føle hvad det vil sige at gøre sig til på den måde...Så du kan lære at opføre dig artig fremover.

Hun nåede kun lige at undre sig et splitsekund over hvad han mente før hun mærkede en ny person sætte sig bag hende, tage hårdt fat i hofterne på hende og trænge op i hende igen. Hendes tanker nåede at være et hurtigt mylder af panik inden hun igen flød væk af nydelse da den nye person fyldte hende mere ud end hun var vant til og, mere rytmisk end før, stødte sig helt i bund og trak sig langsomt ud igen. Grebet i hendes hofter var hårdt og blev brugt til at skubbe hende frem og tilbage. Tiden gled ud for hende og hun mærkede igen at hendes underliv trak sig sammen, klar til en ny orgasme. Frusterende nåede hun det ikke, da manden bag hende bankede sig hårdt op i hende med et sidste brøl og sank sammen ind over hende, inden hun nåede klimaks. Han trak sig ud og hun slappede endnu engang af, selvom det denne gang var med en frustration over den manglende orgasme. -Du kommer ikke til at slappe af endnu, kommandere han ved siden af hende. Hun havde næsten glemt at han var der. En ny person satte sig i position bag hende og hun stønnede næsten uhæmmet igen. -Nu får du at føle hvad din uanstændige opførelse ligger op til, Tøs. Nu må du vise om du kan holde til det du lægger op til ! Hans stemme lød forventningsfuld og lystent.

Den nye var ikke helt så stor som de to andre hvilket hun var glad for da han gled op i røven på hende. I modsætning til de to andre pressede han også hendes ansigt ned i tæppet, ikke hårdt men lige så hun kunne mærke det, mens han langsomt kørte hans pik ind og ud af hendes røv. -Du ser ud til at nyde det, Tøs. Er du virkelig så uopdragen ! Han lod sin hånd glide ned mellem hendes ben og begyndte at bearbejde hendes klitoris og hun vred sig i vellyst mens hun mumlende og savlede stønnede -Ja ! Ja !

Denne gang nåede hendes krop at vride sig voldsomt i en vild orgasme inden hendes muskelkramper i ringmusklen gjorde den nye fyr færdig. Langsomt trak han sig ud, steg af og bevægede sig væk fra hende. Hun lå og stønnede voldsomt i mættet frydefuld tilstand. -Ja, vi ses senere, hørte hun ham sige inden hun mærkede ham læne sig ind over hende igen. Låsene på metalstangen mellem hendes ben blev åbnet og hun fik igen fuld førlighed over ben og arme og hun lod sig glide ned på siden i udmattelse. Han lod sin hånd glide blidt og kærligt ned over ryggen på hende, ned ad lårene, mellem benene og op under maven, mens han blidt kyssede hende på munden, brysterne, maven og op og ned ad armene. Hvor længe de lå sådan vidste hun ikke men hendes lyksagelige søvnagtige tilstand blev brat afbrudt da han hviskede -Når du hører døren smække tæller du til 20 inden du tager dit blindfold af. Og du får travlt med at rydde op, for der er kun et kvarter til din mand kommer hjem.....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.