Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Så prøver jeg lidt med en historie :-)

I vores normale sexliv min kone og jeg, indebærer det også en del speciel dominans. Det betyder helt lav praktisk, at min kone starter med at komme et tørklæde omkring mine øjne, så jeg ikke kan se noget. Derefter affører hun mig alt mit tøj. Helt nøgen bliver jeg ført ind i stuen, hvor der er en diskret krog i loftet. Hun binder mine håndled sammen foran mig, stiller sig op på en skammel og trækker mine hænder og arme op og fastgør rebet til krogen, så jeg står udstrakt med hænder og arme op. Uden at sige et ord begynder hun at give mig en bh på, som bliver fyldt op med silikonebryster. En hofteholder kommer omkring mig og så brune nylonstrømper som bliver fæstet til hofteholderen.

SEX I DAG?

Hun siger stadig ikke noget og går nu ud af stuen. Efter et stykke tid kommer hun tilbage og nu kommer hun en stram gul bluse på mig og en kort beige plisseret nederdel. Først nu siger hun noget. Du skal have mine gamle sko sorte på, de er nok for små, men du skal have dem på. De er et par numre for små, men det lykkes hende at presse mine fødder på plads i dem.

Igen er der tavshed og jeg fornemmer hun bare står foran mig. Endelig siger hun noget. Nu er du klædt fint på som dame, så nu kan du begynde at opføre dig som en sådan. Der er en opvask og en oprydning som skal laves. Så tager hun mine arme ned og løsner rebet op om mine håndled, og fjerner tørklædet omkring mine øjne. Jeg står lidt og har det underligt i den påklædning. Så siger hun, så kan du godt komme igang.

Nu var opgaven jo at skulle prøve at være en slags “dame”. Så det betød også at min kone skulle på arbejde og jeg var stadig i den specielle påklædning. Var begyndt at rydde op efter morgenmaden. Imens hun havde klædt sig på til at skulle afsted på arbejde, kom hun ud i køkkenet og sagde du vasker op i hånden. Ikke bruge opvaskemaskinen. Det virkede lidt absurd på mig. Så løftede hun op i nederdelen og gav mig et klask bagi. Du beholder tøjet på hele dagen til jeg kommer hjem igen sagde hun. Hvis nogen ringer så husk du er i det tøj du er i, imens du taler, og så smilede hun. Derefter gik hun og tog afsted på arbejde. Lidt underligt begyndte jeg bare at vaske op i en vaskebalje. Kunne kikke ud af køkkenvinduet imens, og håbede ikke nogen kikkede ind. Ikke fordi det var så nemt at se mig, kun den øverste del af min krop, men dog nok til at se at jeg havde en bluse på og med god vilje kunne se at jeg havde bryster. Efter at have fået vasket op. Kunne jeg så stadig i den specielle påklædning tænke på hvad jeg nu skulle gøre. Skoene klemte rigtig meget men jeg prøvede at abstrahere for det. Men kunne jo godt regne ud at jeg skulle begynde at rydde op. Så det begyndte jeg på. Efter at havde fået ordnet som jeg synes der skulle. Satte jeg mig ned. Egentlig havde jeg lyst til at skifte tøj, men noget holdt mig tilbage. Egentlig havde hun udtalt det ret bestemt om at jeg skulle have tøjet på hele dagen. Men mine tanker blev afbrudt da telefonen ringede. Og det var faktisk hende! Det første hun sagde, var jo selvfølgelig har du ryddet op? Det kunne jeg jo bekræfte. Næste spørgsmål var har du stadig tøjet på. Det kunne jeg jo så også bekræfte. Det var godt sagde hun, samtidig med at jeg kunne fornemme at hun smilede. Gå ud i entreen sagde hun så. Stil dig foran spejlet. Jeg gik derud og stillede mig foran spejlet. Nu kunne jeg høre at samtidig med at hun talte med mig, talte hun også med en kollega om noget arbejde. Står du der nu spurgte hun? Det kunne jeg jo sige ja til. Godt sagde hun, imens der blev en pause. Løft op i nederdelen foran sagde hun så pludselig. Jeg løftede den op. Er den løftet op spurgte hun?. Det kunne jeg jo så sige ja til. Godt svarede hun. Igen en pause, imens hun stadig talte med en kollega. Så sagde hun pludselig, så skal du gokke den af og det skal være nu! Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle, men i det samme, sagde hun har du fat om den? Jeg stammede ja. Kom så gok den så. Det var pinligt for samtidig talte hun stadig med kollegaen, og hun måtte jo tydeligt have hørt hvad hun havde sagt. Men nærmest i trance begyndte jeg at gnide på pikken frem og tilbage. Er du ved at komme spurgte hun? Du skal sprøjte på spejlet sagde hun. Det føltes meget pinligt, men også så jeg ikke kunne lade være med at pikken bevægede sig større og større og nu ville den sprøjte, så ja den kom på spejlet. Sagde det lavt til hende at jeg var kommet. Godt svarede hun så. Så kan du gøre spejlet rent. Husk at beholde tøjet på, vi ses senere...

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.