Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hun lå alene i soveværelset, børnene sov inde hos dem selv og manden var på arbejde. Det var lidt træls aldrig at vide hvornår han kom hjem, der var tit en times overarbejde eller mere. Nå hun døsede hen og var på vej i drømmeland da hun hørte noget der puslede nedenunder, det er nok ham der kommer hjem, tænkte hun. Han skal nok lige se nyhederne på tekst-tv som han plejer. Hun døsede hen igen.

Så vågnede hun ved en lommelygtes skær fejede hen over vægen og ramte hende lige i ansigtet, hvad – er der gået en sikring? Spurgte hun. Han svarede ikke! Hun forsøgte at se ham i øjnene, men kunne ikke på grund af lygten. Så blev hun pludselig grebet hårdt i skulderen og vendt om på maven, armene blev samlet på ryggen og bundet med en rem, inden hun nåede at gøre anskrig blev hun holdt for munden og en klud blev bundet om munden.

Og hvor har fruen så gemt sine smykker, lod en fremmed stemme!!!

Du gode gud, det er ikke min mand, tænkte hun. Han havde en hånd solidt placeret på ryggen af hende så hun kunne ikke rejse sig op.

Der er ikke noget af værdi nedenunder så mon ikke godterne er her i soveværelset, sagde han. Hun rystede på hovedet, da han begyndte at rode i hendes natbord. Da han lyste på natbordet fik hun et glimt af ham, men kunne ikke se hans ansigt fordi han havde en slags maske eller hætte på.

Da han havde rodet alle skuffer igennem uden at finde nævneværdige smykker opdagede han en skotøjsæske under sengen.

Halløj, bingo her er mors skattekiste vist, lad os så se!

Hun blev både vred og en lille smule flov, bare han dog ikke havde fundet lige den kasse. Han åbnede låget og udbrød – hvad satan – og ud på sengen væltede han hendes massageapparater, silkebånd, en lille læderpisk o. lig.

Det er nok mors skattekiste, men det var nu ikke lige den jeg var ude efter, sagde han. Han tog et par af silkebåndene og bandt hendes fødder og ben til fodenden af sengen.

Så bliver du her mens jeg lige kigger i skabene, sagde han og tændte en eller anden lygte der gav et blåt skær i rummet. Han åbnede klædeskabene og gik dem igennem medens hun lå hjælpeløs på sengen.

Til hendes store skræk kunne hun mærke hendes dyne begyndte at glide ned på gulvet, nej – nej – nej, tænkte hun, men kunne intet gøre. Da han vendte sig om fra skabet stod han helt stille og hun kunne fornemme hvordan han lod lyset fra lommelygten løbe op og ned af hendes frodige krop.

Et eller andet sted dybt nede i hende begyndte der at vokse en varm plet frem.

Nu holder du, tænkte hun, og prøvede at ligge helt stille. Han stod og betragtede hende et stykke tid, hvorefter han gik hen til sengen igen.

Nå dame, sagde han, nu må du hellere fortælle mig hvor du har juvelerne ellers er det værst for dig selv. Hun rystede på hovedet, hun havde jo ingen smykker af værdi.

Nå så du er stædig, sagde han, og hun kunne mærke at han tog noget fra sengen, hvad nu, tænkte hun, i det samme ramte læderpisken hendes baller med et svirp, det var egentlig mere overraskelsen end smerte der fik hende til at give et spjæt. Hurtig efter fik hun et par rap mere, og hun rystede på hovedet for at få ham til at holde op.

Genstridig – hvad? Sagde han, og svirpede hende igen.

Godt det ikke er ridepisken han har fundet, tænkte hun, i det samme ramte en af snørerne fra pisken ned mellem hendes baller og ramt hendes skamlæber. Uden egentlig at ville det skød hun automatisk enden en smule op. Idet hun gjorde det ramte pisken igen hendes anus og skamlæber og helt uundgåeligt struttede hun endnu mere med røven. Nu begyndte slagene at falde, ikke så hårdt men hyppigere på hendes baller, inderlår og på selve kussen.

Hun var ved at blive godt liderlig ved tanken om at det var en fremmed mand der stod og gav hende pisk i det mærkelige blå lys. Hendes skede var allerede godt våd og hun svajede i ryggen så røven og kussen pegede ham lige op i ansigtet.

Pludselig holdt slagene op og hun kunne høre hans hæse åndedræt. Hun kunne mærke han bevægede sig op i sengen bag hende. Nu kunne hun høre lyden af hans lynlås, hun kunne næsten høre hvordan den tak for tak gled ned for at slippe hans sikkert stive og hårde lem ud i det fri.

Hvordan mon den er, tænkte hun, og i det samme greb han fat og skilte hendes nu røde og lidt ømme baller fra hinanden med et fast greb. Hun kunne mærke hvordan han førte pikhovedet hen til hendes skedeåbning og tog fat i begge baller mens han langsomt lod sin pik glide ind i hende. Hendes kusse snappede efter hans pik og han begyndte at kneppe hende med lange seje stød. Hun var mere ophidset end hun havde været længe. Hendes stilling med hovedet på puden og bagbundet gjorde at hun ikke kunne bevæge sig ret meget, men hun kunne mærke den silkebløde hud på hans pik glide ind i hendes varme kusse og hans nosser klaske mod hendes kilder ved hvert stød.

Så opfattede hun pludselig en snurrende lyd, han havde tændt et af massageapparaterne. Han trak pikken ud og hun rystede på hovedet, bliv ved! Så trak hele hendes underliv sig sammen da han lod tungen løbe hen over kussen et par gange. Her efter førte han massageapparatet hen over kilderen og ind i kussen. Han kneppede hende lidt med apparatet mens han lavede noget med den anden hånd. Så mærkede hun noget olie eller glidecreme blive hældt ud over hendes baller og røv, massageapparatet gav nogle kraftige smask hver gang hans hånd stødte mod hendes kusse.

Nu slap han apparatet mens det var helt oppe i hende og hun kunne mærke noget presse mod hendes anus – NEJ – NEJ hun rystede vildt på hovedet.

Du havde ingen smykker, så nu tager jeg denne her juvel, sagde han og pressede pikhovedet indenfor, det gik forbavsende nemt men det hele svømmede også i olie, langsomt førte han pikken op i hullet, hun lå helt stille forbavset over at det egentligt ikke gjorde ondt. Samtidigt med at hans pik gled op i hendes ende gled vibratoren ud af hendes skede og lå nu op af hendes kusse, hun mærkede at han bevægede sig lige så stille frem og tilbage i hullet og hun mærkede en ukendt følelse brede sig i hendes krop, han var trængt ind i hendes hjem, ind i hendes soveværelse, ind i hendes krop og nu var han trængt ind i hendes røv. Apparatets snurren, det blå lys og den uvante, men ikke helt ubehagelige følelse af at blive kneppet i enden, udløste tilsammen en orgasme der næsten ingen ende ville tage. I det samme kom han med nogle kraftige stød mod hendes røv og ømme baller og hun kunne mærke hvordan han sprøjtede i lange sprøjt.

Han holdt fat om hendes baller med den ene hånd mens han holdt om sin pik med den anden da han trak den ud.

Jeg må hellere tage gummimanden med ud, vi kan jo ikke lade bevismateriale ligge og flyde i disse DNA test tider, sagde han. Hun hørte ham lukke sine bukser, slukke det blå lys og pludselig var han væk.

Da manden senere kom hjem fra arbejde havde hun fået befriet sig fra båndene og ryddet op i soveværelset samt været nede og se om der var rodet i stuen. Manden måtte aldrig få noget at vide.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.