Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hej med jer! jeg er den mandlige del af et ungt og frækt par og jeg tænkte at jeg ville fortælle om den første gang, jeg prøvede at blive taget af en kvinde..

Her i torsdags hentede jeg som sædvanlig fruen på jobbet, midt i den sædvanlige myldretid. Normalt kan det jo nærmest ikke gå hurtigt nok med at komme ind og handle og hjem indenfor de fire vægge, men i dag var anderledes. Jeg havde nemlig besluttet at give min søde kæreste det hun allermest ønskede sig: En Strap-On *sf* Hun havde længe gået med tanken om at prøve at dominere og (vold)tage en mand og efter jeg havde fortalt hende om min fortid, hvor jeg har haft rå sex med fremmede mænd som “slave”, begyndte hun at snakke mere og mere om at hun gerne ville prøve at tage mig, for som hun sagde: Hvis de måtte, så måtte hun sgu også! Og det var sådan det var.

SEX I DAG?

Da hun steg ind i bilen, nød jeg synet af de lange velformede ben, der helt fantastisk smidigt hjalp resten af kroppen med at dreje sig ind på plads. Jeg elsker hendes krop, en rigtig 110 procents kvinde! Jeg fortalte hende om min plan og hun blev meget begejstret! Og det var som om hun gik i gang med at lægge planer allerede der, med et listigt smil om læberne. Da vi kom derind var der masser at vælge imellem og der gik vel en halv times tid med at kigge og mærke på dem alle sammen og valget faldt på en flot “pik” på 20,5 cm og godt tyk!

Da vi kom hjem var der lige et par ting der skulle ordnes og så kom landskampen. Jeg er vild med fodbold og det ved hun! En ikke specielt spændende venskabskamp var på vej imod de sidste 10 minutter af første halvleg, da hun pludselig stod foran mig i stuen og kiggede meget bestemt! Hun beordrede mig ovenpå inden 5 min, ellers.. Da hun gik igen, begyndte det så småt at kilde i maven og jeg begyndte at ryste let over hele kroppen. Jeg turde selvfølgelig ikke andet end at være ovenpå i soveværelset inden for de 5 minutter og da jeg kom op af trappen, var der tændt lys over det hele og alt vores legetøj var sat frem på natbordet på én lang række, tre buttplugs i forskellige størrelser, en lille vibrator, en lidt større på ca 16 cm og så den helt store vi købte for en måneds tid siden; den må være 23 cm og meget tyk! Jeg kan huske hun roste mig da det lykkedes hende at få den helt op i mig, ved en tidligere lejlighed. Der stod også en tube med glidecreme og så selvfølgelig min kærestes nye mægtige pik!!

Først fik jeg lov til at slikke min gudinde og hun smagte skønt som altid, dejlig sødt, vådt og feminint! Hun holdt mig fast i håret og styrede min tunge lige derhen hvor hun skulle bruge den. Da hun fik nok af det ville hun mærke min pik og det skulle hun så! Jeg var så liderlig, så jeg gik til den fra start af og jeg kunne se det virkede, for hun blev mere og mere vild. Hun elsker at få et par flade imens hun bliver ordnet, både i ansigtet men også brysterne får tæsk. Nu var det som om hun opfordrede mig til at give hende endnu mere end normalt og det gjorde jeg så, uden at tænke på at der selvfølgelig var en bagtanke med det! Pludselig skubbede hun mig væk og beordrede mig ned på maven, med armene ud til siden! Jeg må hellere lige sige at vi har en slags sele, som man kan spænde under sengen og som kommer op igen i de fire hjørner, med velcro lukninger, så man kan blive helt, eller delvist fikseret! Denne sele blev lukket om mine håndled så kun benene var fri. Så pludselig hørte jeg hun spyttede og jeg mærkede, at hun ramte mig lige i røven. Det tændte mig og jeg begyndte at ligge lidt uroligt. Da hun så det, fik jeg et ordentligt slag på den højre balle og jeg blev forskrækket og liderlig på samme tid. Så stak hun en finger op i mig, i ét ryk kom den helt ind og det var bare så dejligt..!! Hun fortalte mig at hun udmærket kunne se jeg nød det og at jeg overhovedet ikke vidste hvad der ventede mig! Efter hendes behandling havde stået på i noget der virkede som 10-15 min. Fik jeg en hånd op til min mund og den var godt våd af hendes fisse safter! Det tændte mig helt sindssygt og det vidste hun!

Så begyndte hun at slå mig i røven og rive og bide mig overalt på ryggen. Det gjorde ondt, men det var så frækt at det hele kunne mærkes i pikken. Pludselig mærkede jeg noget meget blødt og varmt imod mit røvhul; en tunge!! Hun slikkede mig i røven og gned mig på pikken imens, det var vildt godt!! Så beordrede hun mig helt op på knæ, stadig med armene helt ud til siden, så jeg rigtig lå og strittede med røven. Nu kunne jeg mærke noget varmt og klistret, glidecremen, hendes fingre kørte rundt i min numse og jeg blev vildt liderlig! Så pludselig kunne jeg mærke noget større presse sig på. Det var hendes “pik” som hun langsomt pressede på med og ind kom pik hovedet, uden de store problemer. Så pludselig stoppede hun og sagde til mig, at jeg nok ikke skulle ha været så hård ved hende, da det jo altså nu skulle betales tilbage og at jeg jo ikke kunne gøre noget som helst.

Der nåede lige at flyve en masse frække tanker igennem hovedet og så tog hun ellers fat om mine hofter, som ingen kvinde nogensinde havde gjort før og trængte op i mig i ét langt stød! Det gjorde sindssygt ondt og jeg vred mig i smerte!! Hun trak sig ud og hendes eneste kommentar var, at det jo altså var meningen at det skulle gøre ondt! Jeg lå og sundede mig lidt og så mærkede jeg noget andet presse sig på, det var den lidt mindre DILDO vi har på ca 16 cm. Den gled ubesværet helt op og det føltes vildt dejligt! Det var som om at den hårde start havde forberedt mig på denne, noget mindre pik. Hun kørte den ind og ud en del gange, imens hun drillende konstaterede at jeg virkelig nød at blive kneppet af en pige, hvilket hun havde så evigt ret i, men glæden var kort. Hun trak den ud og noget andet pressede sig på. Det var den store buttplug fandt jeg ud af. Den var tyk og det føltes som om jeg var ved at revne, men så pludselig kom den helt ind og så sad den ellers fast af sig selv! Jeg kunne høre en veltilfreds kvinde bag mig konstatere at nu kunne jeg lige vænne mig lidt til den, så jeg rigtig kunne blive kneppet! Det gav et sug i maven, men inden jeg fik tænkt videre over det, begyndte slagene at ramme mine baller og ryg. Det gjorde ondt, men den store “pik” i røven gjorde at min pik var meget følsom og den strejfede en pude eller noget, når jeg bevægede mig, så det var bare dejligt. Pludselig stoppede hun og jeg fik igen en hånd op til munden, med hendes dejlige safter, som jeg grådigt slikkede i mig! Så begyndte hun at trække den ud af min røv og det gav et sæt i mig, da den forsvandt. Jeg ville ha mere pik og det vidste hun tror jeg, for hun tog plads bag mig som før og trængte op! Denne gang var det noget helt andet, den var stadig stor og jeg blev helt fyldt ud, men det var vildt dejligt! Da jeg samtidig tænkte på at det var den frækkeste pige i verden der kneppede mig, blev jeg jo bare endnu mere tændt!! Nu begyndte hun at pule mig rigtigt! Jeg kan ærligt sige at jeg aldrig er blevet kneppet så hårdt, længe og dejligt som hun gjorde denne aften og jeg var endda lige ved at komme af at få pik, det havde jeg aldrig prøvet før!! Da hun endelig stoppede, skulle jeg slikke fisse! Så hun løsnede mig og det gjorde jeg så og hun var så våd at det sejlede så dejligt dernede. Nu ville hun også ha pik, jeg prøvede at forklare hende at jeg nok ikke kunne holde til at kneppe hende ordentligt, men hun krævede at jeg gjorde netop det, så jeg måtte bare prøve! Efter et par minutter var den gal og jeg trak mig og spermede ud over hele hendes dejlige krop. Det var slet ikke nok for hende, så hun fik mig til at kneppe hende med den store dildo imens hun smurte sig ind i min sæd og tvang mig til at slikke det af med et greb i mit hår! Jeg beklagede at jeg ikke kunne give hende det pik hun skulle ha, når nu hun havde kneppet mig så godt, hun svarede kort: Det er jeg sikker på at herren kan!! Og så smuttede hun i bad og jeg var totalt udmattet…

 

Frække hilsner M...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.