BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Historien ligger et par år tilbage. Jeg boede i en mindre by og havde et par fantastiske naboer - Per og Lisbeth.

Lisbeth var i starten af trediverne, meget smuk og med nogle store kasser af bryster. Til fester spillede hun næsten altid op og var udfordrende, men ingen fik lov til at kysse eller gramse.

Så skete det - naboen holdt en meget animeret fest, hvor alle havde drukket tæt og var godt fulde. Jeg gik ind til mig selv for at sove ved halv to tiden, der var festen stadig godt i gang.

Jeg vågnede ved 4 tiden og opdagede, jeg havde glemt min jakke og pung. Så jeg ind til naboen. Døren var ikke låst, så jeg gik lige ind. Festen var slut og kun Per og Lisbeth var i huset. De lå i dobbeltsengen og begge snorkede højlydt.

Lisbeth lå uden dyne, så der var frit udsyn til hendes bryster, som kun var dækket af en lille bluse og til hendes hvide G-streng. Fanden tog ved mig, nu skulle der gramses. Jeg tog forsigtigt på brysterne udenpå blusen - ingen reaktion - jeg nulrede dem hårdere og kunne mærke brystvorterne begyndte at stritte.

Jeg blev modigere og fik hurtigt den lille bluse af - sikke nogle kasser. Jeg kælede for det ene bryst, mens jeg slikkede på det andet - vorterne stod i vejret. Jeg fandt min mobil frem og forevigede et par billeder.

Jeg stod og betragtede Lisbeths sovende skønne krop og tænkte - nu skal hun tages! Jeg fik fingrene ned i hendes trusser og op i revnen, som allerede var godt våd. Nu kunne jeg næsten ikke styre mig mere. Jeg fik lirket G-strengen af og plantede mig, efter at have taget nogle billeder, mellem hendes ben og slikkede lystigt på hendes klit samtidig med, at jeg arbejde med mine fingre. Hun var nu sjaskvåd og det lykkedes mig at få fire fingre ind i helligdommen mens min tommelfinger var dybt begravet i hendes røvhul.

Lisbeth stønnede og gav lyde, men sov tilsyneladende stadig. Jeg kunne slet ikke styre mig længere - så hurtigt af med resten af tøjet. Jeg lagde hende om på siden, så hun havde front mod Per, som stadig snorkede. Jeg lirkede pikken ind i hendes varme grotte - det var bare så godt. Jeg var helt ustyrlig og kneppede løs opppe i hende, mens jeg udvidede hendes røvhul med mine fingre. Jeg var lige ved at komme men tænkte - nej, din lille narrefisse, du skal også ha den i røven. Sådan som hun lå var det enkelt at skifte hul, så jeg tog pikken ud og plantede den på stjernen - den gled lidt ind og svuppede så forbi ringmusklen. Nu skulle der nydes - jeg kneppede hende i røven som en gal og på et tidspunkt kunne jeg mærke, at den lille narrefisse fik en orgasme.

Jeg var vildt bange for at hun var vågnet, men hun snorksov bedøvet af sprut. Jeg tænkte, det hele skal prøves, så jeg tog pikken ud, vendte Lisbeth så hun lå på ryggen med hovedet ud over sengen. Stående begyndte jeg nu at mundkneppe hende. Stillingen betød, at jeg kunne komme dybt ned i halsen. Det føltes vildt frækt sådan at stå og mundkneppe Lisbeth, mens Per lå snorkende ved siden af - det måtte også lige foreviges på kameraet.

Nu kunne jeg ikke holde mig længere, men turde ikke sperme i halsen, da jeg var bange for hun vågnede. Jeg vidste at Lisbeth ikke brugte p-piller, så jeg lagde hende på maven - skubbede en pude ind under maven så røven stod lige i vejret. Jeg bankede min pik op i hendes røv og sprøjtede min varme sperm op i hende.

Nu kom bondeangeren - men jeg tog dog et par billeder af spermem som løb ud af røven på Lisbeth.

Jeg fik hurtigt tøj på og skyndte mig ind til mig selv.

Næste dag kom Lisbeth ind til mig ved 13 tiden. Hende og Per havde været oppe at skændes. Lisbeth var vågnet ved 9 tiden ved, at Per var i gang med at voldbolle hende i fissen og havde flere fingre oppe i røven på hende. Hun var stjernetosset for, som hun sagde, det er jo ikke et tag selv bord - det har ingen dog budt mig før.

Hun skulle bare vide ......

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 50 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.