Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter at have fået den største og længste røvfuld jeg nogensinde har fået sætter den næste pige sig op på mig og forlanger jeg skal slikke hende til hun kommer.

Denne gang for jeg ingen endefuld af Rikke men bliver tvunget til at barbere mine kønsorganer mens flokken af stadig fuldere mennesker grinende ser på.

Rikke spørger om jeg ville have en drink og jeg siger taknemmeligt ja, da jeg er ved at dø af tørst og er øm over det hele.

Drinken bliver til flere og før jeg ved af det er jeg ret beruset. Jeg spørger om jeg må tage noget tøj på da jeg fryser. Rikke skynder sig at stikke mig en flad der trækker tårer. Hvem tror du, du er hvæser hun. Undskyld stammer jeg, jeg er din slave undskyld. Denne bemærkning resulterer i et latterbrøl fra de omkringværende og et lille smil fra Rikke.

Dans for os siger hun pludselig. Da jeg ikke tør andet begynder jeg at danse stille til musikken foran en hujende flok fulde mennesker, det er så ydmygende at jeg kan mærke jeg er ved at begynde at tude igen. Med et mærkeligt blik i øjnene går Rikke ind i det andet rum og kommer tilbage med en stor DILDO. Leg med denne her befaler hun, på tæppet derhenne kom så i gang.

Det nægter jeg trods alt og prøver at stikke af, med det resultat at jeg hurtigt bliver overmandet og smidt på tæppet.

Stor fejltagelse griner Rikke. Hun får de andre til at holde mine arme og ben og begynder derefter at slå mig med et bælte. Hun starter helt nede under fødderne og arbejder sig op mod min, i forvejen, ømme numse. En afstraffelse som tager tyve minutter og får mig til at græde højlydt.

Hun spytter ned mellem mine balder og begynder at presse den enorme dildo ind i mit røvhul. Hun klemmer samtidig hårdt om mine nosser og nu opgiver jeg at kæmpe imod og begynder at tigge hende om nåde.

I stedet presser hun den helt op og begynder at føre den frem og tilbage, først langsomt men snart hurtigere. Mig gav det ingen nydelse men det gjorde det for hende. Jeg kunne mærke hendes enormt våde klit mod min læg da hun pressede sig ned mod mig.

Da hun var færdig med mig gik hun ind og sov og de andre lod mig også ligge.

Næste dag skulle vi hjem og hele vejen i toget sagde jeg ingen ting men sad bare og skammede mig og kiggede ned på gulvet. Rikke og de andre sagde heller ingen ting til mig men jeg kunne høre de sad og grinede og jeg var overbevist om at det var af mig og mine ydmygelser.

Mærkeligt nok kunne jeg mærke, at jeg begyndte at blive tændt af det jeg havde oplevet, så da vi nåede hjem og Rikke sagde farvel og spurgte om jeg havde fået nok, hørte jeg mig selv svare nej.. Godt sagde hun jeg kommer ned og henter dig en dag efter arbejde i vidiobutikken, for det syntes jeg nemlig heller ikke du har.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.