Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en dag som alle andre jeg skulle til en by i det nordjyske og mødes med kæresten, vi havde aftalt at mødes på hotel, jeg kom først og bookede værelset og hun skulle komme lidt senere.

Jeg stod og kikkede ud af vinduet og der kom den blå bil ind på pladsen foran hotellet, jeg viste hun ikke havde trusser på og jeg kunne mærke at min pik straks begyndte at røre på sig da jeg så hende, jeg gik ned i lobbyen for at tage imod hende ,hun ser som altid kanon godt ud og står med et frækt smil så jeg diskret prøver at skjule min bule i bukserne, vi går til elevatoren og døren lukker, jeg kysser hende blidt og føre min hånd ned mellem hendes ben! Hun er glat og meget våd, jeg nærmes løber og trækker hende til hotel værelset lukker døren og presser hende i knæ! Og føre min nu meget stive pik ind i hendes frække og krævende mund, hun suger og lader tungen spille på min pik til jeg må stoppe hende for ikke at komme i hendes mund, jeg rejser hende op føre hende over til sengen og klæder hende af, nu lægger jeg hende blidt på sengen kysser hendes bryster og ned over hendes frække krop, hun gyser da jeg kysser hende op af inderlåret og kommer med et kraftigt støn da min tunge åbner hendes skamlæber, jeg slikker hendes klit i cirkler mens jeg føre en finger op i hendes meget våde fisse, hun skriger sin liderlighed ud i rummet og beder om mere, mens jeg slikker hende udvider jeg hende mere og mere, 2 fingere 3 og så 4 da hun går i en bue og kommer i en kæmpe orgasme!

SEX I DAG?

Mens hun ligger og kommer sig hælder jeg lidt olie i hendes fisse og presser voldsomt en hånd op i hende hvor der slet ikke er plads, hun skriger af smerte samtidig med hun tigger om mere...

Jeg siger hvad fanden kan du lide det tøs! Jeg tager hårdt fat i hende og tvinger hende over mine knæ, tager et bælte frem og klasker hende hård i røven til hendes balder begynder at lyse rødt! Safterne driver ud af hende og hun tigger mig om at kneppe hende hårdt! Jeg vender hende om på alle fire og presser min meget store pik hård op i hende bagfra! Hun har gjort mig så liderlig og skal bare have pik nu! Jeg mærker hendes våde fisse er om min pik og der er slet ikke plads da jeg banker mig helt i bund i hende, hun bider i hovedpuden af smerte og liderlighed og efter kort tid sprøjter jeg en hel liter sperm op i hende...

Da hun har lovet mig at være min slave tøs denne aften beordre jeg hende til at tage kjolen på og intet andet, jeg tager hende i hånden føre hende ned i byen hvor vi finder en restaurant, det at sidde og spise overfor denne smukke kvinde som jeg elsker og som jeg ved ikke har trusser på er en næsten umulig opgave og jeg kan se på hendes øjne at hun også er meget tændt af det! Vi næsten sluger maden og rødvinen og går derfra, på vej tilbage til hotellet går vi ind et lille listigt sted og bestiller en drink, jeg kikker rundt på alle de liderlige blikke som de andre mænd i rummet sender hende, hvis du bare viste hun var trusseløs! Nu kan jeg bare ikke mere, ud derfra og hjem på hotellet hvor jeg bare smider hende på sengen og uden varsel trænger op i hende og knepper hende til vi begge kommer, vi lægger os på sengen åbner en flaske vin og ser en FILM til vi sover, midt på natten vågner jeg, der ligger hun nøgen og sover jeg må bare tage dynen af hende og beundre hendes krop, jeg kysser hende blidt på munden og hun kysser igen i søvne , jeg lægger mig ind over kvinden jeg elsker og trænger forsigtigt op i hende, hun sover stadig, jeg elsker hende blidt og varmt og mærker nu at hun lægger armene om mig og hvisker hun elsker mig, vi smelter totalt sammen og ligger bare og kysser og elsker i den næste time, det er helt fantastik og varmt og vi begge kommer samtidig i en blid og skøn orgasme, dette er den skønneste afslutning på god sex jeg har fået i mit liv af nogle, og jeg vil elske denne kvinde til evig tid.

Jeg elsker dig! Din for evigt

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.