Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hermed en lille historie fra virkeligheden. Dvs. første del er sand, men jeg stod desværre aldrig af toget. Sidste del er derfor min egen fortsættelse:) Historien fandt sted i 2008 da jeg var omkring 24 år.

Jeg var på vej til Nymindegab mad toget fra Jylland. Jeg skulle på 14 dages uddannelse og jeg havde pakket flere tasker og udstyr som skulle medbringes. Det var aften, og kurset ville starte næste morgen. I dag stod den blot på indkvartering og nogle timers nattesøvn inden det gik løs.

SEX I DAG?

I Horsens stod en umådelig køn pige på toget. Jeg vil skyde hende til at være en 17-19 år og hun satte sig skråt overfor mig, på modsatte side af mellemgangen. Der var andre mennesker i toget, men det var på ingen måde overfyldt.

Da denne utrolig kønne pige satte sig, fangede hun mine øjne med sit blik, og smilte til mig. Jeg smilte selvfølgelig igen, og kiggede derefter lidt genert ned i min bog. I al hemmelighed betragtede jeg hende. Langt rødbrunt hår, en dejlig figur med nogle flotte runde bryster, og ikke mindst et utrolig bedårende ansigt med de mest charmerende fregner man kunne forestille sig.

Hun betragtede også mig. Hver gang vores øjne mødtes, smilte vi forsigtigt til hinanden og jeg kunne mærke varmen brede sig i min krop. Hun lod som om hun var optaget af noget andet, men det var tydeligt at se, at hun var interesseret. Det var jeg også – helt bestemt, men tanken om min kæreste derhjemme fik mig nok til at holde lidt igen.

Omkring Fredericia tog hun mod til sig, og rejste sig.

"Må jeg lige låne din telefon" spurgte hun mig. "Der er ikke mere strøm tilbage på min".

Jeg smilte og rakte hende min telefon. "Selvfølgelig" svarede jeg. Hun satte sig og tastede lidt på min telefon. "Tak for hjælpen" sagde hun og rejste sig. Hun smilede og gav mig min telefon igen. Herefter greb hun sin taske og stillede sig ud til dørene i toget. Hun skulle af næste gang, så nu måtte jeg nøjes med at nyde hendes flotte røv i den tynde nederdel som hun bar denne sommeraften.

Jeg tjekkede min telefon. Den smukke pige havde skrevet en besked og sendt den til et telefonnummer, som jeg formodede var hendes eget. "Okay, så kom!" stod der bare. Jeg rejste mig hurtigt og greb alt min bagage. Der skulle handles hurtigt hvis jeg skulle nå af toget i tide. Dørene gik op, og jeg spurtede gennem toget og stod til sidst på banegården i Fredericia. Da perronen var tømt for mennesker så jeg hende. Hun smilede til mig, og jeg gik hende i møde.

"Du nåede det lige", smilte hun, og strakte sig for at give mig et kys. Jeg lod bagagen falde til jorden og kyssede hende tilbage. Sådan stod vi længe på perronen, mens mit hoved var fyldt med tanker. Tænk hvis nogle så mig her, som tilfældigvis kendte mig eller min kæreste. Samtidig med dette kunne jeg mærke at min krop ikke havde lyst til at dette skulle slutte. "Jeg hedder Donna" sagde den smukke pige pludselig og vores læber skiltes. "Kom".

Donna førte mig over en gangbro som førte væk fra perronen og over skinnerne. Det var begyndt at blive en smule mørkere, men sommeraftenen var stadig varm og jeg lod Donna føre mig hvorhen hun ville. Vi kom til et lille skovområde, hvor en cykelsti skabte adgang til stationen. Donna hev mig ind mellem nogle træer, og pludselig var vi helt alene i verden. Hun kyssede mig igen. Denne gang mere lidenskabeligt, og jeg nød smagen af hendes fugtige læber mod mine. Jeg nød hendes drilske tunge og jeg nød hendes små nap med tænderne og duften af hendes hår og diskrete parfume. Jeg greb om hende og trykkede hende tættere mod mig. Jeg var sikker på hun kunne mærke min voksende pik i mine bukser, men jeg sikrede mig det alligevel og trykkede hendes skød tættere på mig.

Langsomt lod jeg min hånd glide under nederdelen, og jeg fik fat om Donnas smukke balder, som kun var iført en g-streng. Donna lukkede øjnene og begyndte at bevæge sin røv mod min hånd. Det var tydeligt at hun gerne ville have at der skete lidt mere denne aften.

Ord imellem os var overflødige på dette tidspunkt, og kun nogle få lyde og suk blev udvekslet imellem os. Jeg trak forsigtigt hendes g-streng af hende, og hun lod den falde til jorden. Jeg lod en finger massere hendes fisseåbning bagfra og jeg kunne mærke at hun allerede var godt våd. Ind i mellem eksede hendes ben, og hun greb hårdere fat i mig.

Jeg løftede Donna op og hun slog benene omkring mig. Jeg kyssede hende inderligt og hårdt, og lagde hende så forsigtigt ned i skovbunden. Mine fingre fandt igen hendes våde hul, og jeg masserede hende i lange langsomme bevægelser. Hendes fisse var utrolig stram, men jeg kunne se på hendes smil og hendes lukkede øjne, at hun virkelig nød min behandling. Min anden hånd tog om Donnas ene bryst, og mens denne smukke skabning fik min finger langt op i sig, kom hun med de smukkeste og mest ophidsende støn jeg endnu har hørt.

Mest jeg fingerkneppede denne smukke pige fra toget, begyndte hun at støde imod min hånd med sit skød. Hun bevægede sit underliv mere op og ned, og jeg nød synet af min våde finger som igen og igen forsvandt ind i den smukkeste fisse i verden. Jeg lænede mig nu frem og satte min tunge på hendes klit. Jeg lod mine læber omslutte hende, og mens min finger masserede Donnas indre, smagte jeg nu også på hendes smukke, smukke fisse. Hun kunne ikke længere. Jeg havde kun været i gang sådan et minuts tid, da hendes krop begyndte at vride sig i spasmer og hun gispede efter vejret. Hun kom i en voldsom orgasme. Hendes støn var ikke høje, men hendes krop hoppede og dansede og jeg mærkede hvordan hun kunne have kappet min finder af med sin krampende lille fisse. Jeg nød synet af Donnas smukke krop som vred sig efter min behandling, og efter omkring 30 sekunder slog hun øjnene op og kiggede tilfreds op på mig.

Donne strakte nu sine hænder frem mod mig, og åbnede mit bælte. Da hun knappede mine bukser op nærmest sprang min stive pik hende i møde, og hun tog om den uden tøven. Hun legede lidt med sine hænder. Trak min forhud frem og tilbage nogle gange, og hun nød synet af min pik mellem hendes hænder. Nu satte hun sig op. Hendes blik var på mit stive lem, og jeg ønskede sådan hun ville tage mig i munden. Det kønneste ansigt med de smukke fregner kom nu nærmere, og da hun første gang omsluttede mit pikhoved med sine læber, var jeg lige ved at sprænges. Hun førte kun hovedet ind i hendes mund, men mens hun spillede min tykke pik, lavede hendes mundvand og tunge fantastiske berøringer på mit følsomme pikhoved og jeg lukkede øjnene og ønskede det ville vare for evigt. Donna slap dog desværre hurtigt min pik igen og vendte sig om. Hun sad på knæ foran et stort træ, og hun satte håndfladerne på træet og svajede lidt med røven. Det var tydeligt at hun ville have mig ind i sig, og jeg tænkte på om min pik overhovedet kunne være i den snævre fisse, som for lidt siden havde været ved at klemme alt liv ud af bare en finger.

Hendes tynde hvide nederdel dækkede hendes runde røv, men da hun kiggede sig over skulderen og smilte til mig, lod jeg mig ikke vente på mig. Jeg satte mig på knæ bag hende og løftede lidt op i hendes nederdel. Jeg satte mit fugtige pikhoved mod hendes skamlæber, og mens jeg langsomt pressede på, kunne jeg se hvordan hendes opsvulmede læber lukkede mere og mere af mig ind i varmen. Da mit pikhoved var skjult i Donnas smukke fisse holdt jeg en lille pause. Jeg lod Donna vende sig til følelsen af pik i sin våde grotte, og efter nogle sekunder pressede jeg så på igen. Jeg stødte langsomt. Umådelig langsomt, og for hvert lille stød, pressede jeg en ekstra halv cm ind i Donnas smukke krop. Langsomt udvidede jeg denne lille prinsesse og til sidst kunne jeg mærke bunden af hende. Jeg trak mig ud, men blot for at støde hele min tykke pik ind i varmen igen. Jeg satte tempoet op og Donna sukkede og stønnede og nød at blive fyldt ud af min stive pik. Jeg holdt om hendes hofter, og stønnene tog til i styrke. Jeg kneppede hende nu hårdt og jeg nød at se hvordan min fyldige pik igen og igen forsvandt ind mellem Donnas runde hvide baller. Hun gispede højt, og jeg kunne mærke hun trak sig sammen igen. Hendes muskler klemte hårdt om min pik, og jeg kunne hverken rykke mig frem eller tilbage. Donna skreg, og for anden gang på kort tid kom hun i en kraftig orgasme, som næste klemte blodet fra min pik tilbage i kroppen. Da hendes fisse slap sit tag i mig vendte hun sig om. Hun tog resolut fast om min våde glinsende pik, og førte den ind i hendes varme mund. Mens hendes tunge dansede omkring mit pikhoved, spillede hun mig af hårdt og hurtigt. Hendes anden hånd tog fat om mine fyldige nosser, og hun kiggede længselsfuldt op på mig med sine smukke blå øjne. Jeg mærkede nu spermen blive pumpet fra mine nosser til min pik. Skaftet blev tykkere og hårdere, og med ét forløste jeg mig langt ned i haslen på denne smukke togpassager. Donna slugte det meste, men spildte også en del, da hendes mund slet ikke var stor nok til at rumme alt min opsparede sæd. Hendes læber slap min pik, men hun fortsatte med at spille den af på mig, til det meste af kraften havde forladt mig. Nu smilte hun til mig og vi rejste os.

På vej tilbage til Fredericia station, fortalte Donna mig, at hun havde været på besøg hos en veninde i Horsens og at hun boede her i Fredericia. Hun fortalte også at hun havde haft en lidt trist dag, men at mødet med mig i toget havde fået hende til at glemme dagen og i stedet leve lidt i nuet.

Jeg fik lov at beholde hendes trusser. "Så kan du aflevere dem tilbage om 14 dage hvis du beslutter dig for at holde pause i Fredericia når du skal hjem fra kursus", grinte hun. "nu har du jo mit nummer".

Hun vinkede til mig fra perronen, da jeg atter satte kursen mod Østdanmark.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.