BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var nogle uger siden at Tanja havde passet vores søn sidst. Dengang havde jeg taget hende i køkkenet, mens min kæreste gjorde sig klar til bytur. Heldigvis havde hun ikke opdaget noget, selvom mit blodtryk utvivlsomt havde været lidt ude af kontrol under den bytur.

Jeg havde tænkt frygteligt meget på lille fine Tanja. Denne 16-årige skønhed, som jeg nu havde haft sex med to gange. I sandhed en perfekt lille skabning. Dejligt langt kastanjebrunt hår, et par dejlige middelbryster og en røv som virkelig var indbydende. Nu gik jeg her i det lokale storcenter og var uden tvivl utrolig fraværende, da mit hoved var fyldt med Tanja og hendes smukke krop.

SEX I DAG?

Pludselig blev jeg kaldt tilbage til virkeligheden, "hej" hørte jeg Tanjas smukke stemme, og kiggede rundt for at finde ud af hvor det kom fra. Der så jeg Tanja og hendes veninde sidde ved et bord og dele nachos og cola. Jeg smilte og gik hen for at sludre lidt. Tanja smilte til mig og bad mig sidde lidt sammen med dem. Jeg satte mig og hilste på veninden. Claudia hed hun. Hun var samme alder som Tanja, men ellers en helt anden type. Claudia var ikke meget højere end Tanja, men hun var kraftigere og havde lys hud og langt lyst hår. Hendes bryster var store og tunge, men sad faktisk ret godt, på trods af den enorme vægt de måtte have.

Claudia gav hånd og fniste en smule. Jeg tænkte at Tanja måske havde fortalt om vores tur på sofaen, og senere i køkkenet og jeg tænkte over, om der måske var andre som kendte til disse episoder.

Tanja fortalte, at de to veninder havde været på shoppetur og at hun havde fundet en fin top som hun bare måtte eje. Desværre havde hun ikke de 300 kroner, som toppen kostede, og hun måtte hænge den tilbage på bøjlen i butikken. Jeg sagde, at jeg da kunne tilbyde hende et forskud på hendes næste babysitning og stak hende 300 kroner. Tanja omfavnede mig og kyssede mig på kinden. "Tak" råbte hun, mens hun stak af mod butikken. Tilbage sad jeg nu med Claudia som betragtede mig med sine smukke øjne. Det var som om hun skød brystet lidt frem mod mig, men det kunne være et tilfælde. Vi talte lidt om hvad hun lavede og ønskede af fremtiden, og jeg fandt da ud af at hun var 16 år og single. Præcis som Tanja.

Claudias telefon vibrerede på bordet og jeg kunne se der kom en MMS fra Tanja. Claudia tog telefonen og smilte. Hun viste mig den, og Tanja havde sendt et billede fra det nærliggende toilet, hvor han havde iført sig sin nye top. "Send ham lige herud" stod der under billedet.

Jeg rejste mig og gik spændt imod toiletterne. På en gang var jeg spændt, men også en smule bange. Jeg kendte mange mennesker i byen, og tænk hvis nogle så mig liste ud på toiletterne efter Tanja, eller for den sags skyld havde bemærket mig på cafe med Tanjas veninde. Spændingen vandt over frygten, og da jeg stod foran toiletterne var der kun en enkelt lukket dør. Døren gik op og jeg så Tanjas smukke øjne titte frem. Hun åbnede døren yderligere og bød mig ligesom indenfor. Bag den lukkede dør omfavnede hun mig en gang til. Hun kiggede på mig og kyssede mig. "Tak, hviskede hun."

Hun så sku meget godt ud i den nye top. Hendes bryster stod runde og struttende frem, og toppen var så kort, at den efterlod lidt bart på maven inden hendes jeans tog over.

"Hvorfor ville du have mig herud", spurgte jeg smilende, men vidste jo nok i virkeligheden godt hvad Tanja havde tænkt sig.

"Jeg ville bare lige takke dig ordentligt", hviskede hun, mens jeg mærkede hendes hænder tage om min røv. Mens Tanjas læber igen mødte mine, kunne jeg mærke hendes fingre finde vej til min mave og min voksende bule i mine bukser. Jeg mærkede hvordan hun spændte min livrem op, og mærkede hendes hånd kravle indenfor.

"Tror du ikke din veninde savner os"? spurgte jeg, og håbede naturligvis på at afkræftende svar.

"Jeg er kommet til at fortælle Claudia om os", svarede Tanja, "men hun siger hun ikke tror på at du har kneppet mig".

"Det er vel hendes problem", svarede jeg med Tanjas tunge dansende i min mund, så der blev nok mest tale om en sagte mumlen.

Tanja havde nu fisket min pik frem fra dens skjul. Hun trak sin nye top over hovedet, og jeg kunne igen nyde hendes smukke bryster, som hun vidste jeg ikke kunne stå for. Tanja sank langsom på knæ, og til sidst stirrede hun direkte ind i min svulmende pik, som allerede havde sluppet et par dråber presperm. Legende lod Tanja sin tunge berøre mit stive lem, og hendes tungespids føltes fantastisk mod min følsomme pik. Stille og roligt lod hun sin tunge gå på opdagelse og først efter flere minutter sluttede hun af på toppen af min mandighed. Hun førte sin hånd op og tog om skaftet på min store pik. Hendes læber var lukkede, men som hun langsomt førte sit hoved ned over mig, fandt min pik vej ind imellem hendes trange og våde læber. Da hun ikke kunne få mere af mig i hendes mund kiggede hun op på mig. Synet af min pik i Tanjas mund fik mig næsten til at komme. Denne smukke skabning som langsomt opsugede mig var helt ekstatisk.

Med et slap hun min pik. Hun samlede sin top op fra gulvet og rejste sig. Med en hånd mod min brystkasse, trykkede hun mig op af væggen, og hun bandt sin nye top rundt om mine øjne. Jeg kunne kun skimte skygger og bevægelser gennem stoffet, men jeg mærkede i hvert fald Tanjas mund som igen omsluttede min pik. Hun suttede mig og spillede min pik på en gang. Det rolige tempo fra før var skiftet ud med rå blowjob-færdigheder og hendes lille hånd og tunge gjorde deres til at jeg snart ville vælte min sperm ind i denne lille piges mund. Mens Tanja suttede min pik i voldsomme bevægelser fornemmede jeg at hun ind i mellem holdt en kort pause. Pauserne varede omkring et sekund eller to, og det var vildt ophidsende med denne ventetid.

Min pik kunne sprænges, og der var kun sekunder til at jeg ville fylde min lille babysitters mund med min varme fede sperm. Jeg sukkede til Tanja, at hun nok lige skulle tage det roligt hvis ikke der skulle ske uheld, men jeg fornemmede ikke at hun lod det gå sig på. Hun suttede og slubrede, og hendes tunge var alle vegne. Hendes lille hånd kørte konstant op og ned af min pik, og jeg nød denne piges fantastiske blowjob mere end noget andet. Hendes mund var fyldt med mundvand, og hendes bløde tunge mod mit pikhoved fik mine nosser til at trække sig sammen. "jeg kommer", fik jeg fremstammet, og jeg lagde hovedet tilbage og lod mine safter strømme fra mine nosser til min pik. Tanja flyttede sin hånd til min nosser, og mens hun holdt om mig, pumpede jeg hendes mund fuld af min klæbrige hvide sperm. Tanja sukkede og hev efter vejret, mens spermen bare væltede ud af mig.

Efter et par sekunder fornemmede jeg Tanja fumle med et eller andet, og jeg mærkede hendes læber slipper min stadig stive pik. Jeg trak hendes top af mit hoved, og blev mødt af det frækkeste syn i verden. Der, foran min stive pik sad Tanja med min sperm løbende fra hendes mund, nedover hendes hage og hals. En del havde ramt hendes bryster og de var ikke mindre frække af at være blevet smurt ind i mine safter.

Hun smilede op til mig og sank resterne af mig, som hun havde gemt i sin mund. Tanja rejste sig og tørrede sig af med papirservietterne på toilettet. Jeg fik pakket min pik af vejen og nød synet af Tanja kønne ansigt i spejlet, mens hun gjorde sig i stand og fik sin top tilbage på kroppen.

"Jeg skal lige sende en besked", sagde Tanja og trak sin telefon op af lommen.

Tilbage i cafeen sad Claudia og ventede på os. Hun sad og var meget optaget af sin telefon, og først da Tanja og jeg satte os kiggede hun fra den. Hun smilede, først til Tanja og så over mod mig.

"Er du nu overbevist"? spurgte Tanja spørgende, men jeg forstod ikke helt hvad der foregik.

"Helt bestemt", smilte Claudia frækt og lagde sin telefon på bordet. På telefonen var et billede af Tanja, som ihærdigt forsøgte at følge med, da jeg for 5 minutter siden havde skudt hele min ladning af i hendes mund.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.