BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg var udsendt som soldat til et sted i mellemøsten. Mit job bestod i at være på en fremskudt base, og ikke komme så meget uden for hegnet. Jeg havde et "fint" kontor, i en container, hvor der både var telefon og internet, og det var herfra jeg løste mine opgaver, som primært var ledelse af mit tekniske personel og forskellige administrative opgaver. Af åbenlyse grunde kommer jeg ikke mit nærmere ind på hvilket arbejde jeg havde, eller hvor i verden jeg var udsendt.

Om aftenen og natten var der ikke meget aktivitet i det operative område, da de fleste brugte tiden her i vores indkvarteringsbygning eller til at dyrke motion rundt omkring på basen.

SEX I DAG?

Da internetforbindelsen var bedre på kontoret end på mit eget værelse, gik jeg ofte herned for at tale med kæresten derhjemme via Skype. Jeg sad således et par gange om ugen bag mit skrivebord på kontoret, og fik nyt hjemmefra, vi en lettere hakkende Skype-forbindelse. En enkelt gang havde vi også dyrket lidt "skype-porno", men med en ustabil og lettere hakkende forbindelse, var det ikke så ophidsende som man kunne ønske sig.

En aften da jeg havde talt med hende derhjemme i omkring 10 minutter, gik døren til mit kontor op. Jeg sad med front mod døren, og ved døren hang vores vagtplaner og andre informationer på en opslagstavle. Det var Marie-Louise der kom ind. En af vores yngre teknikere. Hun var en dejlig pige på omtrent 23 år. Dejlig krop med lidt former, og ikke mindst et par dejlige store bryster, som sad helt perfekt i uniformen. Da hun kom ind af døren smilte hun blot til mig, og begyndte at studere vagtplanen som hang på tavlen. Jeg selv talte videre med kæresten via Skype, og hende derhjemme havde ikke opdaget at jeg ikke længere var alene på kontoret.

Marie-Louise stod længe og betragtede vagtplanen. Mens hun stod der legede hun lidt med hendes lange lyse hår, og jeg bildte mig ind, at hun vrikkede lidt ekstra med røven. Marie-Louise trak døren til kontoret i, og låste den forsigtigt. Jeg undrede mig lidt, men var koncentreret af samtalen med kæresten, og nu også af den dejlige kvindelige soldat, som stod og vrikkede sin røv frem og tilbage, kun 2 meter fra mig. Marie-Louise vendte sig om mod mig og smilede. Hendes højre hånd fandt hendes bælte som hun spændte op, og hendes hånd søgte ned mellem hendes ben. På dette tidspunkt var jeg sikker på hun blot ville drille mig, så jeg blinkede hurtigt med det ene øje, og smilte så til hende. Den lidt hakkende Skypeforbindelse gjorde, at ikke alle min ansigtsudtryk stod tydeligt frem, og det var vist godt, sådan som mine øjne nu flakkede fra skærmen til Marie-Louises flotte krop.

Hun vendte røven til mig. Langsomt trak hun sine bukser ned, og afslørede en dejlig fyldig røv. Hendes trusser trak hun ned sammen med bukserne, og hun løsnede sine støvler, og stod til sidst fuldstændig bundløs foran mig. Hendes hænder gik på opdagelse på hendes balder, og jeg mærkede min pik vokse under bordet. Marie-Louise vendte sig igen mod mig... hun smilte og slikkede sig frækt om munden. Hendes krop var dejlig og hun afslørede en flot og lettere fugtig revne for mig. Hun trak nu sin t-shirt og sin BH af, og Marie-Louise stod nu fuldstændig som gud havde skabt hende. Nøgen og lækker. Hendes bryster var store, men sad alligevel helt perfekt. Hendes røv og hofter var runde og bløde og hendes øjne kiggede frækt og sultent på mig. Et sekund overvejede jeg at logge af Skype, og bare kneppe denne flotte pige som stod nøgen foran mig. Jeg kunne alligevel ikke få mig selv til det, hvis nu hende derhjemme ville tro der var sket noget slemt. I stedet smilte jeg frækt til Marie-Louise og lod hende derhjemme se mit frække smil. Kæresten spurgte på Skype hvad jeg smilte af, og jeg svarede at jeg nok bare var ved at være lidt liderlig, her efter halvanden måned i mission. Kæresten smilte frækt og sagde, at jeg da bare kunne lege lidt med hende. Kæresten begyndte langsomt at tage sit tøj af foran web-cam'et derhjemme, og imens kunne jeg se Marie-Louise sætte sig ned på knæ og begynde at kravle ind under mit skrivebord.

Jeg rykkede min stol lidt tilbage fra bordet, og sørgede for at webcam'et kun filmede fra brystet og op. Marie-Louise bed i min pik uden på bukserne, og knappede herefter mit bælte op. Jeg løftede mig fra sædet, og sammen fik vi trukket mine bukser ned om mine ankler. Marie-Louise befriede mig fra mine støvler og trak mine bukser helt af mig. Imens havde min kæreste smidt tøjet og var begyndt at lege med sig selv. Jeg nød begge de nøgne kroppe, og da jeg kiggede ned af mig selv mødte der mig et helt perfekt syn. Der sad Marie-Louise og smilede til mig. Hendes ene hånd holdt om min stive pik og da jeg kiggede ned, stak hun tungen ud, og smagte prøvende på mit dunkende pikhoved. Min pik stod stiv og klar lige nu, og den så stor ud i Marie-Louises lille hånd. Følelsen af hendes våde læber som langsomt lukkede sig omkring mig var helt fantastisk. Marie-Louises tunge var overalt, og med en vakuum jeg aldrig har prøvet før, holdt hun min stive pik som i et jerngreb. Endelig slap hun mig, og hun begyndte i stedet at sutte min pik. Hendes hoved kørte op og ned af min stang, og jeg kunne mærke hendes spyt og savl glide ned over mine tunge glatbarberede nosser. Marie-Louise suttede og slikkede alt hvad hun kunne, og jeg var simpelthen nødt til at tage fat i hendes hår. Hun kiggede op på mig, da jeg trykkede hele min stive pik ind i hendes lille mund.

"Jeg kommer snart" fremstammede jeg, og kæresten på skærmen troede heldigvis jeg talte til hende. Mens kæresten fingerkneppede sig selv på Skype, suttede Marie-Louise min store stive manddom. Hun skubbede mig lidt længere bagud, og jeg fik fat i hendes flotte runde bryster. Min pik var sjaskvåd, og Marie-Louises læber var bløde og lækre. Jeg kunne mærke jeg var tæt på, og da Marie-Louise sugede mit pikhoved hårdt til sig og spillede min pik, kunne jeg mærke den forløsende følelse i mine nosser. Spermen væltede ud af min pik, men det var også blevet opsparet en del den sidste tid. Marie-Louise tog de første par ladninger i hendes mund, men måtte herefter slippe min pik ud i det fri. Endnu et par skud ramte hendes ansigt, indtil hun til sidst pegede min pik mod hendes flotte bryster. Et par små sprøjt ramte hendes bryster og dryppede videre ned på hendes lår. Jeg lukkede øjnene, og mærkede hvordan Marie-Louises mund gjorde rent på min nosser og min stadig stive pik. Pludselig slap hun mig, og hun kravlede tilbage under bordet, og begyndte at tage sit tøj på.

Min kæreste havde set mig komme og stod nu lige foran kameraet. "nårhh", sagde hun. "Det kunne du god lide, hva"? Jeg svarede hende at det havde været helt fantastisk, og at jeg allerede glædede mig til at vi skulle "skype" igen. Marie-Louise havde fået sit tøj på. Hun kiggede drilsk på mig og sendte mig så et fingerkys inden hun listede ud af døren. Jeg sendte naturligvis et kys retur, som min kæreste besvarede hjemme fra skærmen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 44 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.