Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter mange års samliv, og vores børn er flyttet hjemmefra, besluttede vi at tage en tur til Kreta, hvor hun havde været før hun lærte mig at kende. En aften vi var ude og spise ,gik vi ind et sted hun havde været dengang, og meget snart genkendte hun ejeren som nu var blevet 61 år, og han kunne godt huske hende fra dengang hun var der med sine forældre, hvor de havde kæreste den sammen , især kunne han huske at de havde været på en klub, hvor de var med i et sexspil , hvor mændene spillede kuglespil og pigerne måtte smide tøjet, og min kone måtte som den første smide sit, og denne aften fik hun mange græske pikke i sig , men som hun forklarede at hun kun var den gang 18 år og meget uerfarende, men var dybt forelsket i ham samt også blevet bange , for han truede hende med at sige det til hendes forældre. Hun sagde til mig at det var den eneste gang før hun havde lært mig at kende at hun havde dyrket sex med nogle og at det havde været en frygtelig oplevelse, hvor de havde udnyttet hende meget brutalt og især bollet hende i hendes røv , samt hun måtte tømme mange pikke i munden. Mens hun sad og fortalte dette kunne jeg mærke på hende at hun blev opstemt, samt også jeg kunne mærke at det hun fortalte mig hidsede mig lidt op. Vores sexliv havde de sidste par år ikke fungeret særligt godt af forskellige årsager så det var næsten helt rart at få nogle fornemmelser, men vi blev enige om at det var dengang og vi skulle bare nyde vores ferie uden de store anstrengelser. Et par dage efter skulle jeg lige til byen for at købe noget, og var kommet tilbage på hotellet, fik jeg at vide at der var komme nogle ældre mænd , som spurgte efter hende og de havde taget hende med ned til stranden. jeg tog dertil og fandt hurtigt ud af ved at spørge en flok mænd der sad på nogle stole, hvor 2 af dem var meget små ja kun nogle meget små , men ældre mænd, og især disse 2 mænd fortalte mig hvor hun var. Efter meget banket på døren uden at der blev lukket op truede jeg med at sparke døren ind, blev døren åbnet og lige inden for stod min kone og græd og da jeg spurgte om de havde bollet, brød min kone helt sammen, jeg gik over mod ham ,og straks rakte han sin pung imod mig og sagde tag hvad du vil , men slå mig ikke. Min kone sagde så at hun var taget med for at snakke om gamle dage, men han tvang hende til at gå med ind i huset ,hvor han havde overfaldet hende med det samme, smidt hende på gulvet og trukket hendes trusser af hende og derefter uden noget forspil stukket sin pik op i hende.

Jeg sagde så det skulle hun nok havde tængt på noget før sådan at tage med nogle fremmede mænd , og jeg kaldte på de andre der var uden for om de ville havde et billigt knald , da der var en pige her der skulle straffes for sine handlinger, ja hvad der skete inde i mit hoved , vidste jeg ikke jeg var ked af det og samtidigt meget gal, over forløbet. Da de andre mænd var kommet ind ryddede jeg gulvet og satte et stort bord mit i lokalet, tog fat i hende og tog resten af hendes tøj af så hun til sidst var hel nøgen .Nogle af mændene lagde hende på ryggen på bordet og straks blev hendes bryster godt gramset til og der var også en der stak en finger op i hendes fisse. hun græd stadig og bad om nåde , men jeg sagde når du er så liderlig at du kan tage med andre så må du også føle at der er andre der vil bruge dig. Hun var nu udsat for samlebånds pikke og fik i alles påsyn pik i lange baner, og jeg selv blev så liderlig at jeg jog min pik ind i hendes mund , og kunne så mærke at hun var lig så liderlig som mig, og da jeg kom i hendes mund fik hun også orgasme ,hele hendes krop gik i spænd og derefter blev hun hel slap. De 2 små mænd ville også gerne bruge hende, da de aldrig før havde haft en voksen kvinde til rådighed og det var nok forståeligt da de stod der nøgen med deres stive pikke ,som kan beskrives som abnorme, ja de var så store som en voksen mands underarme, samt meget kroget , og da min kone så deres pikke skreg hun op ,men straks stak den ene af dem sin pik i munden på hende og hun havde nu meget besvær med at trække vejret, og nogle af de andre mænd spredte hendes ben helt til siden så hendes fisse var blottet, klar til brug, og da den anden pressede sin store pik ind i hende besvimede hun ,men blev vækket med nogle lussinger af den anden, og de gennempulede hende nu ham der trængte op i hendes fisse fik virkelig presset den helt op , og med hans pik inde i hende vendte de hende om så den anden kunne trænge op i hendes røv , men da måtte en af de andre mænd hjælpe til med en stor spermklat i hendes røvhul for at smøre til, men han fik virkelig presset den over halvt op og de kørte i takt i over et kvarter, før de gennem sprøjtede hende til, og da de havde trukket sig ud af hende, var både hendes fisse og røvhul udspillet i lang tid derefter, og vi andre mænd spillede vores pik af over hende så hun blev helt oversprøjtede til af sperm. De ville nu betale for det, men jeg sagde at det var ligegyldigt da hun nu har fået sin straf for sin naive handling samt at det var noget jeg og hun havde godt af . Da de var alle gået og jeg hjalp hende op at stå kunne hun ikke gå med det samme da hendes røv var øm, men hun sagde at det var godt at det blev således ,men hun ville ikke mere havde så mange mænd mere og især ikke så store pikke, da det havde udblokket hende mere en godt var . vi havde derefter en god ferie resten af tiden og vi er begge kommet i gang igen med at ville dyrke sex sammen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.