Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Dette er en lille historie om hvad sex med en chef kan udvikle sig til. min kone kunne ellers godt dyrke sex med ældre mænd, men det blev for meget for hende , da de en dag havde haft besøg af en kunde fra Japan, hvor det udviklede sig til misbrug og vold .De holdt som sagt et forretningsmøde, hvor hun skulle tage referat og da hun havde svært ved at forstå deres sprog, og det gik for langsomt, blev japaneren hysterisk og overfaldt hende, smed hende på skrivebordet, hvor hun ellers havde ladet sig brugt af sin ældre chef seksuelt før , men denne gang var nu meget imod hendes vilje.

Japaneren slog hende over hele kroppen ,rev hendes kjole af hende så hun kun havde sine små trusser og bh på, han sagde til hendes chef at sådan en tøs skulle ikke gøre grin af ham og hans sprog, så han ville straffe hende så hun aldrig glemmer det, hun skreg og råbte op, men hendes chef var blevet ophidset af at se hendes næsten nøgen krop og sagde til japaneren at hun plejede at være hårløs på sin fisse, men hendes modstand udløste bare at hun blev slået så meget at hun mistede bevidstheden,og da hun igen kunne sanse var hendes arme bundet fast til nogle kroge i loftet og hun hang uden at hun kunne nå gulvet og japaneren slog hende med sit bælte mange gange og derefter smed de hende på gulvet hvor chefen straks borede sin pik op i hendes fisse uden at tage hensyn og japaneren bad hende at tage hans pik i munden , men den var meget lang så hun kastede op ud over ham så hun blev slået bevidstløs igen, til nu et mareridt, han havde tændt et lys og brændte hendes maveskind og hendes baller og for til sidst at stikke det ind i hendes fisse son blev forbrændt inde i hende. Derefter stak han uden skånsel sin lange pik op i hendes røv og kom i denne med en stor kraft, så hun blev sprængt og blodet flød ned af hendes ben, de smed hende ud på badeværelset, hvor han derefter overpissede i hendes mund. Han bandt hendes arme nu tæt sammen på kroppen og bandt hendes bryster stramt til så de blev blodsprængte ,for der efter at tage hende i røven nogle gange mere. Hun blev lagt over en stol så hendes røv lå opad , hvor de satte et fyrfad lys oven over hendes hul og lod det brænde ud ,herunder mistede hun tid og sted af bar smerter i røven og hendes baller.

Da de ikke ville bruge hende mere gav de en frakke på og satte pengesedler i rebene samt de rullede et seddelbundt stramt og pressede det op i hendes røv og førte hende ned til en taxa som skulle køre hende hjem, men da han så hvor hjælpeløs hun var kørte han hende ud i en lille skov og havde tilkaldt nogle kollegaer, som kunne få sig et knald uden at hun kunne gøre modstand, hvor mange der misbrugte hende ved hun ikke ,men det sluttede først da hun blev smidt tæt på hjemmet, hvor en af dem pissede hende til. Hendes chef var næste dag meget ked af det men hun holdt op og fik en rimelig betaling for ikke at gå til politiet, men hun følte sig også meget pinligt for så mange havde udnyttet hende , men hun har stadig et brændemærke ved sit røvhul til minde.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.