BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Som lovet resten af den første gang vi solgte vores kroppe til sexlysne folk. Efter den første fremvisning af os, blev vi vasket grundigt og fik stor ros at vi har klaret det flot, men skulle lige klare de sidste opgaver, vi var stadig meget bimmerlim i hovedet og sansede ikke ret meget af det, men var nød til at foresætte dette noget underlige udnyttelse hun blev nu løsnet fra den stilling hun var i men blev straks bundet et jern ramme med en talje i hjørnerne hvor hendes arme blev bundet op i taljer i hver hjørne af stativet med en jernkrage der låste sig om hendes overarme rundt om halsen på hende til den anden overarm De strammede så hendes overarme blev indstrammet så hendes hoved ikke kunne bevæges sig ,og var meget fastlåst det samme blev hendes lår trukket ud og også her strammede de det hele så meget så lårene blev bulet uden om jernet, der samtidig adskilte hendes ben næsten helt vandret ud til siderne her skreg hun virkeligt højt ,så fik hun ankelkæder på og hendes fødder blev hevet bagom hende og blev fastlåst op ved hendes arme så hun var runb'øjet bagudog forkroppen blev fremhævet vandret ud i lokalet samt hun fik en stor stang med en form som en stor tissemand der var også en ledning tilført stangen derefter blev det min tur også jeg blev ophængt i en jernramme men mine ben blev hængt foran mig op i taljerne så mit røvhul var frit fremme de satte derefter den anden ende op i mit røv det var noget der gjorde ondt, de pressede derefter nogle piller i os, vores munde var stadig fastlåse så man var godt nok øm i kæberne.

Vi stod tæt på hinanden og så i hendes øjne at det var svært for hende. men der gik ikke lang tid før hendes var sløret igen jeg kunne også mærke at blodet gik op i hovedet, og igen sprøjtede de den ildelugtende væske i vores mund og i mit røvhul og de sprøjtede meget ind i hendes fisse og røvhul De satte så strøm til det apparat der forbandt mit røvhul og hendes fisse og det bevægede sig langsom frem og tilbage. Vi blev igen kørt ind på det forhøjet gulv til stor jubel og kunne høre i baggrunden at der blev holdt væddemål om vi kunne den frem og tilbage i den højeste hastighed jeg kunne mærke den kørte hurtigere og følte at den blev større i omkreds, så jeg så over på hende og der kunne jeg se at den blev tykkere jo længere den kom ind nu gjorde det ondt og på trods af deres bedøvelse skreg hun op ja det lød nu snare som gylpe lyde, ja jeg skreg også og troede at røven skulle flække, ja jeg har besvimet i smerte, for da jeg igen så hvad der skete omkring os var i gang med at stramme taljerne min krop blev helt udspændt til sidste muskel, også hun blev udstrammet så jeg var helt bange for at hendes maveskind flækkede, hendes bryster var helt udtrukket og hun blev helt blå i ansigtet. Nu blev der sagt at de kunne købe retten til en pisk ,hvor der var forskellige slags med hver deres smerte garentiog for hvert slag skulle de også betale. Vi fik begge en stor bold i munden, samtidig puttede de nogle flere piller i os ja jeg tror min kæreste var helt væk, uden at nogle af gæsterne opdagede at de bedøvede os . Bolden de havde puttet i munden på os, sikrede de med at vi også fik et tøjstykke om munden så man kun kunne høre os svagt ,hvis vi skreg, men jeg vidste ikke hvad der ventede os ,men heldigvis så jeg i hendes øjne at hun ikke vidste hvad der skete omkring os .Da der virkelig lyst til at købe piskeslag og gæsterne ville først til mølle ,men vi stadig var der tilstede for det var virkelige barsk tur der ventede os.

De begyndte med hende det var en lille rund mand, han slog direkte på hendes fisse og han slog hårtotter af dusken, som han samlede op og derefter gik det slag i slag med at piske hendes nu meget mishandlede krop.og jeg troede i et øjeblik at der ikke nogen der havde købt lov til at piske mig. men ak der tog jeg fejl jeg fik så mange slag alle steder på kroppen ja der nogle til stede der der hadede min mandekrop som de globaldt svinede til ,DET SLUTTEDE MED AT DER VAR NOGLE DER TOG SIG LOV TIL AT GENNEM PULLE OS UDEN TILLADELSE AF BUTIKEJEREN. Vi blev derefter kørt ud på gangen , hvor de fine herre kom og så på os og de nikkede ja det var nogle gode ludere der kan tåle noget og de ville købe os af ejeren, jeg var lidt sløret ,men hvad var vi slaver der kunne købes så sagde butiksejeren at vi skulle udføre denne opgave så ville vi få et meget stort beløb. men var blevet liderlig ved at se os blive misbrugt så han ville lige udnytte os ja vi kunne ikke gøre modstand. Da der var gået 1 time kom de fine folk og hentede os vi blev ikke bundet de kørte os ud i gården hvor en stor lastbil holdt og læssede os ind i den samt fastbandt os i taget på bilen .Vi kørte i lang tid ,og stoppede først ved en stor villa med et højt hegn om ja det må komme næste gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.