BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min historie handler om en affære jeg har haft med min bedste vens kæreste.

 

Min bedste ven Jesper har en skøn kæreste ved navn Christina. Hun er altid bundliderlig.

 

En aften sad vi ved dem og drak tæt. Jeg var i bil, så drak ikke vildt. Vi sad og snakkede og jeg havde flere gange lagt mærke til at Christina havde siddet og kigget på mig. Nå Jesper blev fuld og han gik i seng. Jeg røg i byen med min anden ven. Pludselig mens jeg stod på diskoteket, fik jeg en sms. Det var Christina, der spurgte om jeg hyggede mig. "Ja da", skrev jeg retur. Hun spurgte om vi ikke kunne mødes, fordi hun var ked af det. "Jo da" og jeg gik hende i møde. Vi mødtes i parken, hvor hun gav mig en krammer og kyssede mig på kinden. "Kan vi ikke køre en tur", spurgte hun. Vi satte os ind i min bil og trillede derudaf. Vi snakkede frem og tilbage og hun kom ind på emnet sex. Vi kørte ud til en strand og snakkede videre. Pludselig spurgte hun, hvornår jeg sidst havde fået sex. "Det er et stykke tid siden sidst" sagde jeg. "Ok" sagde hun. Og så hørte jeg ikke mere til det. Nå jeg skulle ud og tisse engang, så forlod bilen. Da jeg kom tilbage, sad hun og onanerede. "Ups", var hendes indskydelse. Jeg sagde det er da helt okay, bare fortsæt. Hun trak sine g-streng op og sagde at jeg skulle næsten have noget fisse. OK sagde jeg og rev pikken frem. Hun bøjede sig ned og tog den i kæften. Og hun kan sutte pik, kan jeg sige jer. Efter at have suttet lidt, kravlede hun om på bagsædet. "Kom og knep mig", sagde hun og jeg makkede ret. Kravlede derom og klædte hende af. Lagde hende ned og borede min stive pik op i hendes dejlige våde fisse. Og så fik hun ellers pik til den store guldmedalje. Jeg var meget liderlig og kom hurtigt. Vi satte os og snakkede igen, men hun ville have mere. Så hun rev pikken i kæften igen og ikke længe efter var den stiv igen. Hun fik pik i doggystyle og hun red mig. Til sidst slugte hun al spermen. Hun tryglede straks om mere, så hun suttede igen og da den var stiv- igen. Så fik hun sgu pik i sit stramme røvhul. "Kom oppe i min røv", sagde hun. Da jeg havde sprøjtet min sperm op i røven på hende, suttede hun min pik ren. Og så sagde hun, "du skal bare kneppe mig når jeg har lyst, forstået". "Ja" sagde jeg og kørte hende hjem. Da jeg skulle sætte hende af, ville hun have pik igen, så jeg kneppede hende hen over kølerhjelmen lige udenfor hendes og Jespers vindue, velvidende at Jesper lå inde og sov.....

 

Siden har jeg kneppet hende masser af gange, mest når Jesper lå stiv derhjemme, men også mens hun var gravid med enten Jespers eller mit barn... Who knows... :-)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 50 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.