Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Indtil for 3 år siden levede jeg et ret stille og roligt og relativt kedeligt liv. Jeg blev skilt for 5 år siden og er lige rundet de fyrre, bor i et parcelhus og en helt gennemført almindelig dansker.

Men som sagt skete der noget der totalt ændrede mit liv, og som gør at jeg i dag glæder mig til at stå op hver morgen.

SEX I DAG?

I min baghave flyttede et par ind som straks fattedes min største interesse! Han, Birger, er vel midt i fyrrene, direktør og aldrig hjemme. Noget med samhandel med det fjerne østen. Konen, Rikke, er, i modsætning til manden fantastisk interessant. Fuld af liv, altid med gang i den og så ikke mindst vigtigt, blændende dejlig. Relativt kort lyst hår, dybe blå øjne og med nogle former som fik mig til totalt at tabe vejret da jeg første gang så hende. Hun er langt yngre end sin mand, men det virker som om deres forhold fungerer fint. Han er sjældent hjemme men tjener til gengæld så hun kan leve det luxusliv hun ønsker.

Idet manden så sjældent er hjemme, er jeg blevet sådan en slags husven. Sådan en hun kalder på når fyret ikke virker, når der er vrøvl med antennen eller lignende: Som en slags modydelse inviterer hun ofte på en frokost eller bare på kaffe. Men desværre aldrig andet. Når vi af og til havde drukket en del forsøgte jeg mig med en hånd på låret eller sådan noget, men altid helt uden succes. Ikke så meget som et kindkys kunne det blive til.

En dag jeg var på vej til stranden med min hund mødte jeg en und mand som var på vej op til vores villakvarter. Det er ikke ret tit at folk parkerer ved stranden og går væk fra den igen, men jeg tænkte nu ikke nærmere over det. Et par dage senere mødte jeg ham igen på samme måde og da skete for 3. gang besluttede jeg mig til at se hvor pokker han skulle hen.

Jeg havde det måske liggende i baghovedet for jeg kunne mærke, at det ikke kom som nogen overraskelse overhovedet at han med hurtige skridt gik ind i Rikkes have. Jeg listede mig efter og kunne på afstand se de gik ind i soveværelset. Jeg listede mig nærmere, og da alt var roligt helt hen til soveværelsesvinduet. Til min store ærgrelse, næsten vrede, var alle gardiner trukket helt for og jeg kunne absolut hverken høre eller se noget som helst. Alt hvad jeg kunne gøre var at luske slukøret væk.

Nogle dage senere ringede Rikke til mig. Der var noget i vejen med komfuret. Mens hun var i bad listede jeg ind i soveværelset, og fik foldet gardinet så der var er sprække med perfekt udsyn til sengen. Udefra kunne jeg se timingen var perfekt. Der var fuldstændigt udsigt til sengen. Hvis hun ikke så denne lille ændring ville jeg være i stand til at lave helt perfekte billeder fra det der måtte ske i den seng.

Fra da af var mit videokamera med på stranden og heldigvis skulle jeg ikke vente længe. Allerede 3 dage senere mødte jeg den unge mand og jeg fulgte efter på forsigtig afstand.

Efter 15 minutters venten listede jeg forsigtigt hen til mit lille hul og heldigvis var folden i gardinet fuldstændig som da jeg havde forladt det nogle dage før. Og hvad der foregik i sengen skuffede bestemt heller ikke. Rikke lå i en 69 med den unde mands pik i munden mens han havde hele tungen oppe i hendes revne. Jeg havde haft masser af fantasier om hendes krop men virkeligheden overgik alt. At se hendes smukke ansigt med pikken i munden var lige ved at få mig til at tabe vejret, men jeg havde da heldigvis åndsnærværelse nok til at få tændt videoen så alt kom med. Efter endt slikkeri ville Rikke åbenbart ride, og hun tog derfor fat i pikken og lod den glide op. Da den var helt i bund begyndte den vilde ridt. Hendes fantastiske bryster hoppede op og ned mens hendes hylen nåede helt ud til mig. Hun kom med et skrig, og jeg skyndte mig at pakke ned. Jeg havde fået det jeg skulle bruge.

Jeg skyndte mig over til mig selv og fik båndet sat på. Det var perfekt. Optagelserne klare og tydelige. Lige sådan som de skulle være for at være fuldstændig sikker på at hendes mand ikke kunne være i tvivl om hvad der foregik!

Om eftermiddagen ringede jeg til hende for at invitere hende over til kl. 20. Jeg havde noget jeg ville vise hende.

Tiden sneglede sig af sted men endte da med at blive 20. Endelig ringede det på døren. Vinen var trukket op og videoen var klar til afspilning.

"Sæt dig der i stolen, og slap helt af. Du vil nyde det" sagde jeg og trykkede på start. Videoen gik i gang og den første scene var Rikke med den unge mands pik i munden. Hun sad fuldstændig stiv i måske 15 sekunder. "Du er et svin. Det der kan du ikke tillade dig. Hvad fanden er meningen". Rikke er altid vidunderlig sexet, men jeg må tilstå at med den vrede blev hun om muligt endnu mere sexet.

Jeg smilede overlegent. "nej du er et svin og jeg har bare kikket på" og jeg fortsatte: "Og du ved Birger er min ven og jeg kan jo ikke svigte ham ved at holde noget hemmeligt for ham".

Hun så ud som om hun skulle til at besvime. Hendes hidsighed var som tryllet væk. "Du ved jeg er helt uden midler hvis jeg bliver skilt" Hun vred sig! "Hvor meget skal du have?"

"Jamen kære Rikke jeg har alle de penge jeg kan ønske mig". Og jeg vil så nødig svigte min ven Birger" Sådan set er det jo ikke ret pænt, men jeg nød at se hende helt forsvarsløs, og tænke på hvad der nu skulle komme.

Med tåre i øjnene tiggede og bad hun mig om aldrig at vise hendes mand de billeder, men jeg blev ved med at fastholde at det var et spørgsmål om moral, og jeg havde altså ikke moral til ikke at vise dem til hendes mand!

Da hun efter et stykke tid var helt i opløsning nænnede jeg ikke mere. "Jeg viser ham dem ikke, under den klare forudsætning at jeg fuldstændig bestemmer tingenes tilstand fremover. Første gang du svigter aftalen ryger samtlige billeder direkte videre plus alle dem som jeg tager fremover". Hun vred sig."Hvad mener du med fremover" hulkede hun.

Jeg rejste mig stille og roligt. Jeg tog hende under hagen og kikkede ind i hendes bedårende øjne. "Du er jo ikke dum, og nu har du præcis 1 minut til at bestemme dig til om de billeder skal sendes nu eller om du går ind på de stillede betingelser.

"Jeg har jo ikke noget valg" stønnede hun mens tårnene løb ned over hendes kinder.

Uden at sige et ord gik jeg hen og satte videokameraet på stativet. "Inden vi går i gang vil jeg lige advare dig om en ting" sagde jeg. "Gør du dig ikke 100 % umage ryger billederne af sted uden yderligere kommentarer. Er du helt med". "Ja" sagde hun stille.

Jeg tændte kameraet løftede hende op og kysse hende dybe mens mine hænder gik på opdagelse på hendes fantastiske krop. Hun havde forstået hvad jeg mente med "at gøre sig umage", for der gik ikke lang tid før hun lå med min pik i munden og suttede det bedste hun havde lært. Jeg drejede hendes hoved lidt så hun kikkede direkte i i kameraet. Det ville Birger helt sikkert kunne li hvis jeg en dag blev nødt til at vise ham lidt billeder.

Min pik var stiv som et bræt og jeg valgte at lade hende ride. Selvfølgelig var det vigtigt at nyde denne smukke skabning, men jeg må indrømme at jeg gik mere op i at få de rigtige billeder i kassen. Med dem kunne jeg få masser af fantastiske stunder fremover.

Jeg vendte hende rundt så hun lå på knæ og mens jeg stak et par fingre op i hendes fisse, masserede jeg hendes bagerste hul med hendes kussesaft.

"Du må ikke knippe mig i numsen" stønnede hun. Det er der aldrig nogen der har fået lov til. Jeg er for snæver". Jeg smilede satanisk og vendte mig op mod kameraet. "Hvad er det for noget Birger" sagde jeg direkte ind i kameraet. "Har du ikke haft mod til at kræve lidt af din luder af en kone. Nu skal du få at se hvordan hun nyder at blive kneppet i røven af en rigtig mand". Jeg holdt hendes vidunderlige røv helt fast mens jeg lod min pig glide stille og roligt i bund. Hun stønnede som en besat, mens jeg kørte min pig frem og tilbage. Røven var så snæver at jeg kom rimeligt hurtigt. Jeg trak kalorius ud, tog hårdt fast om hendes nakke, og pressede pikken ind i hendes dejlige mund. "Hvis den ikke bliver skinnende ren er der værst for dig selv" sagde jeg smilende", Skænkede mig et glas rødvin og mens Rikke suttede det bedste hun havde lært nynnede jeg på sangen "hvor er liver dog smukt"

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 34 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.