BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Ifølge aftalen på hjemmefronten skulle jeg den fredag aften i byen med nogle gamle kolleger, men i virkeligheden pegede snuden af min bil direkte mod dig. Jeg havde fortalt hjemme, at jeg ville overnatte hos en af kollegerne for ikke at skulle drikke cola hele aftenen, og så komme hjem næste formiddag. Og da din mand samtidig var på kursus, var banen klar. Uhmmm.

Jeg ankom præcis på klokkeslæt, og gik op for at banke på din dør. Den stod imidlertid på klem, så jeg gik ind og lukkede efter mig. Jeg regnede med at finde dig i stuen, men fandt den tom, hvorfor jeg kaldte på dig. Du svarede fra badeværelset:

SEX I DAG?

Hej, jeg er herude. Jeg er færdig om lidt, mangler bare at skylle håret, så ta en øl i køleskabet imens .

Jeg gik hen til badeværelset og kunne dårligt se ind på grund af dampen i rummet. Tog mit tøj af. Syntes ikke, du skulle bade alene 

Du blev en anelse forskrækket, da jeg trak badeforhænget til side, og trådte ind bag dig, men forskrækkelsen blev hurtigt erstattet af et dejligt smil, og du vendte dig om og kyssede mig. Dejligt.

Vi stod en tid og nød bare at holde om hinanden og mærke de varme stråler på vores kroppe. Kyssede længe og vådt. Du tog sæben og vaskede mig blidt og sensuelt. Nåede efterhånden frem til min nedre region, som du ellers behændigt havde undgået. Din ene hånd kuplede sig om min pung, mens den anden greb fat om min pik, som hurtigt rejste sig under din berøring. Blidt gned du op og ned og vaskede hver en afkrog af min nu meget stive pik.

Vandet fossede ned over os, og jeg trak dig tæt ind til mig. Fandt din tunge og kyssede dig begærligt. Du vendte dig om, og jeg var ikke sen til at fange invitationen. Jeg satte min pik mod dit våde hul og trængte langsomt helt i bund i dig. Du kom mig villigt i møde, og jeg kneppede dig først langsomt, snart hurtigt og hårdt. Du tog bruseren ned og satte strålen direkte mod din fisse og klitoris, og på den måde gik der ikke lang tid før vi kom i den første orgasme ud af adskillige den aften, nat og morgen.

Efter badet lavede vi mad, hyggesnakkede og fik et glas vin. Luften sitrede af erotisk stemning, og vi benyttede enhver lejlighed til lige at strejfe, røre, klemme hinanden på alle de intime steder.

Efter vi havde spist spurgte du om jeg ville massere dine skuldre og nakke, og selvfølgelig ville jeg det. Du tog bluse og BH af, og lagde dig på et tæppe på gulvet. Jeg satte mig ved siden af og smurte massageolie ud på din ryg. Masserede dig længe og arbejdede din nakke, ryg og lænd godt igennem. Da jeg nåede lænden var bukselinningen i vejen, så du knappede op og trak bukserne ned om røven for at give plads til mine æltende fingre. Du sukkede vel tilpas, og jeg nød følelsen af din nøgne hud.

Langsomt søgte jeg ned mod dine balder, som jeg tog under behandling gennem det silkebløde stof. Masserede og krammede dem blidt. Jeg elsker dine runde kloder og du trykkede dig lidt op mod mig. Mine hænder listede sig ind under trusserne og jeg masserede dine balder. Tommelfingrene fandt længere og længere ned mellem dine balder, og jeg kunne mærke fugtigheden melde sig.

Jeg trak dine bukser og trusser af og tog mit eget tøj af også. Satte mig mellem dine ben og nød synet af dig. Fristende og forførende. Kælede dig op og ned af benene, kærtegnede din balder og nød synet af din fristende røv. Jeg bøjede mig frem og kyssede dig på ryggen. Små kys fra lænden og op til nakken. Napper blidt i din øreflip. Min pik hviler på din røv, og du trykker dig op mod mig. Jeg holder dine hænder fast mod gulvet og knepper dig stiller mellem ballerne, lader min pik køre frem og tilbage i fordybningen. Styrer den ned mellem dine ben, og kører frem og tilbage, så mit pikhoved rammer din klitoris. Lækkert, intenst, Mmmmmm .

Kysser mig vej ned ad din ryg, kysser dine balder, slikker dem. Du spreder dine ben for at give plads til min tunge. Lader min tunge kredse om dit våde hul og skiftevis slikker og napper i dine opsvulmede skamlæber, spidser min tunger og stikker din så langt op i din fisse som jeg kan. Min tunge er overalt i din fisse, og finder endelig frem til din spændte klitoris. Slikker den lidt og lader min tunge vandrer tilbage i din fisse slikker dit mellemkød og kredser forsigtigt om dit bagerste hul finder din klit og slikker den hårdt nogle få gange. Jeg sætter mig på knæ lader to fingre finde din fisse, knepper dig blidt elsker dine små støn du er tændt, og vrider dig under mig spiller langsomt min pik, mens jeg knepper dig med fingrene. En meget våd finger finder dit bagerste hul, kredser blidt om det og presser lidt. Fingerspidsen er kort inden for og så tilbage i din fisse, tilbage i din røv og lidt længere ind knepper dig blidt med en finger i hvert hul, mens jeg spiller min pik.

Vil ha dig nu, og læner mig frem lader pikken kredse om dit hul og trænger ind i små korte stød er endelig i bund og holder mig der et kort øjeblik for at nyde følelsen af dig. Elsker dig blidt og langsomt Mmmmmm.

Vi vender os om, så jeg ligger på ryggen, og du ligger på ryggen på mig jeg kæler for din bryster, og mærker brystvorterne blive hårde og spændte. Vi øger tempoet og dine hænder finder din fisse, og kort efter kommer du Mmmmm

Jeg er tændt, rigtig tændt, men vil gerne trække det langt ud. Vi sætter os op og du rider mig dejligt, langsomt, intenst jeg holder dig om røven og finder igen dit røvhul, som jeg leger blidt med. Det er godt fugtigt af fissesafter og to fingre glider let op. Liderligheden tager over, og du rider mig hårdt tager fat om min nakke med den ene hånd, mens den anden hånd er i din fisse du er fyldt ud i begge huller, og rider mig hurtigt og hårdt mens du gnubber din klitoris, og pludselig kommer du igen du stønner din orgasme ud og sprøjter op ad min mave .bliver ved med at ride mig gnubber din klit og sprøjter endnu orgasme ud over mig Mmmmm

Jeg er meget, meget tæt på at komme, men heldigvis trækker du dig i sidste øjeblik. Du sætter dig på knæ, og be r mig ta dig bagfra. Jeg stiller mig til rette og styrer pikken mod din fisse, men du rækker om og styrer pikhovedet mod dit røvhul, og presser dig langsomt bagud.

Milimeter for milimeter, centimeter for centimeter trænger jeg op i dig. Mærker, at du udvider dig og vænner dig til at have min pik der knepper dig først langsomt, men sætter snart tempoet op. Nu er det min tur til at komme.

Kan mærke orgasmen komme rullende og jeg støder hårdt i dig. Du kommer mig villigt i møder, og jeg stønner højt, da jeg kommer i hårde ryk i din røv og ud over din ryg .

Vi lagde os udmattede, mætte og tilfredsstillede på tæppet og faldt snart i søvn tæt omslynget. Jeg vågnede ikke lang tid efter ved, at du forsigtigt kløede mig på ryggen. Kiggede dig i øjnene og vidste, at du er noget helt specielt.

Kom , sagde du kort efter. Lad os gå i bad. Det trænger vi vist til .

I badet vaskede vi hinanden uden egentlige erotiske undertoner. Nænsomt og dejligt. Satte os bagefter og så en FILM, men gik dog hurtigt i seng, da filmen var bedre i avisens beskrivelse end i praksis.

Vi lå nøgne på sengen af snakkede om løst og fast om alting og ingenting. Undgik dog behændigt emner, som kunne berøre det forbudte i, at vi overhovedet var sammen.

Jeg tog din hånd og kyssede den, kyssede din pande, øjne, næse, kinder og nærmede mig langsomt din mund. Slikkede blidt dine læber, og du åbnede munden lidt, og lod din tunge titte frem. Vores tungespidser mødtes, og vi fandt hinanden i et blidt og sensuelt kys. Et kys, som langsomt udviklede sig og blev mere krævende. Snart fandt vi sammen i missionærstillingen og elskede blidt og længe havde ikke travlt og nød bare at mærke hinanden krop mod krop.

Langsomt øgede vi intensiteten og rytmen. For hvert stød trykkede jeg mig mod dit underliv og din klitoris. Du holdt mig tæt ind til dig og slyngede dine ben om mig kyssede mig vildt og krævende og jeg kneppede dig hårdere og hårdere, hvorfor der ikke gik lang tid før jeg sprøjtede i hårde ryk dybt i din fisse.

Jeg vågnede næste morgen ved lyden af bruseren, der blev i badeværelset, og gik ud for at gøre dig selskab. Tænkte, at jeg nok hellere måtte vende næsten hjemad.

Da vi var blevet tørret sagde du:

Kom du skal gøre noget for mig , sagde du, og trak mig med ind i soveværelset, hvor jeg fik besked om at vente. Du gik tilbage til badeværelset, og jeg kunne høre dig rumstere rundt derude og lyden af rindende vand. Kort efter kom du tilbage bevæbnet med en balje med vand, et badehåndklæde, en saks, barberskum og en skraber.

Du skal slikke mig inden du går, og jeg vil gerne kunne mærke det ordentligt , sagde du, og lagde dig på sengen oven på håndklædet. Jeg studsede først hårene lidt, men ville ikke tage for meget. Klippede dem helt tæt ved skamlæberne og fugtede hjørnet af håndklædet i det varme vand og lagde det over din fisse for at blødgøre hårene sæbede dem ind og fjernede dem med forsigtige strøg. Kunne se, at du ikke var helt upåvirket af situationen og du sukkede stille og nød behandlingen af dit underliv. Blev snart færdig med projektet og nød synet af din glatte fisse vaskede blidt det sidste skum væk og tørrede dig.

Bøjede mig ned og kyssede dine nu nøgne skamlæber slikkede dem og nappede i dem. Du var drivende våd og slet og ret tændt slikkede hele din fisse og nød den bare fornemmelse. Kneppede dig med et par fingre du stønnede tungt og bad mig blive ved. Mine fingre for ind og ud af din fisse, og jeg slikkede intenst din klitoris du vred dig heftigt under min tunge og pludselig kom du med et skrig og sprøjtede ud i min mund jeg blev ved at slikke og kneppe dig med fingrene til du sprøjtede igen, hvorefter jeg hurtigt rejste mig og trængte dybt op i dig i ét hurtigt stød jeg var næsten overtændt og behøvede kun at støde hårdt i dig få gange før jeg kom med et brøl...

Tak for oplevelsen smukke Det var dejligt!!!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.