Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

I må se igennem stavningen i denne historie, da jeg er svært ordblind. Men jeg håber at i kan nyde den alligevel.

 

Vi er et ungt par på 28 og 32. Lotte min kone er 28 og jeg selv er de 32.

 

Denne historie handler om lotte, og hvordan hun bliver når hun drikker.

 

Lad mig lige beskrive hende først. Min smukke kone fik "nye" bryster for 2 år siden. De er Mega store og mega flotte. De se meget falsk ud, må man nok sige, men de tænder mig meget. Selv når hun ligger fladt på ryggen, står de op i luften som et på badeboldte. Jeg er helt vild med dem. Besat nærmest. De minder mest af alt om dem som sidder på Kicki Hauerberg.

 

Lotte har helt lyst hår og en lang slank figur. Det er det eneste i behøver at vide om hende. (ellers er der for stor mulighed for at i genkender hende, hvis i kender os)

 

Lotte har aldrig kunne drikke. hver gang vi har drukket sammen, er hun altid blevet pisse, hamrende stiv da hun ikke tåler alkohol ret godt.

 

Lad os starte fortællingen.

 

Vi var blevet inviteret til en indflytter fest hos Sune, en af mine gode venner i Køge.

 

Da vi ankommer til festen, ser vi at Sune er den eneste som vi kender. De andre er en del af Sune´s omgangskreds. Festen i fuld gang, og folk er meget beruset. Lotte er altid et hit hos fulde mænd pga. hendes bryst størrelse. De er det første man lægger mærke til når hun træder ind af døren. Og sådan var det også denne gang. ALLE FOLK GLOEDE.

 

Nå, men vi kom ind og fik noget at drikke, snakkede med Sune osv. og der gik ikke lang tid før den først gut ville danse med lotte. Han kiggede på mig og sagde "må jeg låne din smukke pige et øjeblik?". Jeg niggede og smilede til ham som tegn på at det var i orden med mig.

 

Tiden gik og jeg hygge snakkede med Sune og nogen andre, og før jeg viste af det var klokken blevet 2 om natten. Jeg kom pludselig i tanke om at det var meget længe siden at jeg havde set lotte. Jeg gik rundt i huset for at finde hende, og da jeg endelig fandt hende var hun på danse/stue gulvet. Men ikke alene. Rundt om hende stod fem mænd og dansede meget tæt med hende. Jeg kunne se at hun var pisse fuld, ja så fuld at hun faktisk bare stod og blev skubbet rundt af dem der dansede med hende. Sådan som de stod, kunne jeg kun se hendes ansigt pga. mændenes rygge og skuldrer.

 

Jeg besluttede mig for at gå lidt tætter på for at se om hun havde brug for hjælp eller noget i den dur. Der var ikke andre i stuen en de fem, Lotte og jeg selv, så jeg gik stille rundt om dem, for at finde en åbning ind til hende.

 

Da det lykkes mig at få et kort glims igennem mændene og ind til hende, fik jeg et chok. Der stod hun så med lukket øjne, og hendes store, flotte patter hængende frit ud i luften. Der var fire par hænder på hendes store, bare patter, og et sidst par havde løftet hendes kjole over hendes hofter, og var begravet mellem hendes ben. Hun havde stadig lukket øjene, og så faktisk ud som om at hun var så stiv, at hun ikke helt var klar over hvad der forgik. mændene æltede løs på hendes tasker og røv på skift, og da jeg kom tættere på kunne jeg høre lidt af det de snakkede om over det høje musik.

 

"Hej vi finder et værelse nu, hun er sku da helt væk" og "jeg har en finger i kussen på hende nu", var bare nogen af de ting der blev sagt. De var ved at planlægge noget med min stive kone, og jeg havde en fornemmelse af hvad.

 

Det vildeste ved alt det her var at jeg , til min store overraskelse, opdagede at min pik var stiv som et jernstang og jeg var pisse ophidset af det som forgik. Tanken om at fem liderlig mænd havde planer om at misbruge min fulde kone, tændte mig alt for vildt. Dette var en side af mig som jeg aldrig havde oplevet før. Og den gjorde at jeg ikke blandede mig, eller overhoved gjorde opmærksom på min tilstedeværelse.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.