Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det skete på et diskotek, efter en mandefest hos en ven. Min kone var selv taget væk denne weekend for at besøge sin søster i Aalborg. Jeg stod egentlig og kedede mig lidt sent på natten, da der pludselig stod en lille dejlig ung tøs på et par og tyve år foran mig og spurgte om jeg havde lyst til at danse. Det sagde jeg selvfølgelig ikke nej til. Efter vi havde danset lidt spurgte jeg om hun ville drikke noget, så vi satte os hen i et hjørne hvor musikken ikke var så høj og begyndte at tale. Jeg opdagede at hun på ringfingeren havde en bred glat guldring på, så jeg spurgte om hun var gift og det sagde hun ja til, men fortalte også at hendes mand altid var på forretningsrejse, så hun kedede sig bravt. Hun havde også set min vielsesring, som var næsten magen til hendes, og jeg svarede, at jeg jo også var gift men min kone var også udenbys, og så viskede hun mig i øret om vi ikke skulle lege mand og kone, siden vores glatte guldringe var næsten ens og om jeg ville med h ende hjem og hygge lidt, da hun boede lige i nærheden.

Jeg kiggede lidt på hende, og kunne ikke sige nej, så lækker var hun.

Da vi kom hjem til hende, gik vi ind i stuen, og hun spurgte om jeg ville slikke hendes fisse, da hun elskede at blive slikket mellem benene. Hun tog bukserne af og satte sig i sofaen og spredte sine velformede ben og jeg satte mig ned foran hende og begyndte blidt at slikke hendes bløde kusse, som allerede var blevet lidt våd, og efterhånden som jeg slikkede fissen mere og mere saftigt blev hun ret hurtigt temmelig våd og jeg nød at slikke hendes safter i mig, mens hun stønnede dejligt sødt indtil hendes stønnen blev højere og højere og til sidst slikkede jeg hende til en hed orgasme, så hendes slanke krop spændtes som en fjeder og hun udstødte et lille skrig.

Derefter var det min tur. Jeg satte mig nu op i sofaen og hun lagde sig op i den og hjalp mig med at få pikken frem af bukserne, som hurtigt blev hevet af. Jeg så at min pik også var stor og stiv af at slikke hendes dejlige fisse, så hun tog om den med sine bløde fingre, hvor hendes brede glatte vielsesring af guld skinnede i lyset og skubbede forhuden helt tilbage, hvorefter hun sænkede sine bløde læber ned over pikhovedet og begyndte blidt at sutte det af med læberne, men efterhånden forsatte hun med at sutte kraftigere og med længere suttetag ned over pikken, der ret hurtigt blev temmelig våd af hendes saftige piksutning, hvor hun lod læberne sutte fra pikhovedet og ned over stangen mens hun lod tungen slikke liderligt ned over sædstrengen og ud på pikken. Jeg begyndte at stønne ret kraftigt, af at mærke hendes bløde mund bearbejde min store stive pik så fantastisk lækkert og også af at se denne lille dejlige steg ligge der og sutte løs og jeg begyndte at gnide på hendes s må bløde fingre med hendes glatte guldring siddende dejligt og skinnende ind i det bløde kød på hendes ringfinger. Min kone sutter selv dejligt pik, men jeg husker ikke nogensinde at have fået pikken så fantastisk suttet før i mit liv. Hendes sutteri fik det til at kildre fantastisk fra pikken og gennem hele min krop, indtil jeg bare ikke kunne holde orgasmen tilbage længere og jeg kunne mærke pikken begynde at sprøjte kaskader af klæbrigt sperm ud i hendes varme mund, mens hun fortsatte med liderligt at sutte løs på den til den var suttet fuldstændig ren for sæd og hun slugte grådigt det hele.

Derefter var det desværre ved at være tid til at komme hjem, da det var blevet ret sent og min kone kunne finde på at ringe næste morgen.

Jeg har ikke mødt denne pige siden, men en dejlig oplevelse var det nu, som jeg aldrig glemmer.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 41 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.