BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Juan mødte jeg på en cafe, hvor han arbejdede mod drikkepenge som betaling. Han havde hver dag, siden vi mødtes, indfundet sig hos mig i min midlertidige bolig på Tenerife, hvor jeg var ifm mit arbejde.

Aftenen før, havde Juan drukket sig godt beruset og jeg havde kørt ham hjem, mens han græd ulykkeligt. Han var endnu en gang ulykkelig over sin situation uden reel indkomst og ingen udsigt til job eller støtte, som alt skyldtes den verdensomspændende coronapandemi.

SEX I DAG?

Denne morgen sad jeg og arbejdede på computeren og telefonen, og nød at kunne arbejde i det varme klima kun iført badeshorts og T-shirt.

Ikke langt op ad formiddagen indløb den efterhånden sædvanlige godmorgen-besked på WhatsApp fra Juan. Han spurgte om jeg ville med på stranden.

Jeg havde et par opgaver, som jeg skulle klare samt noget mere administrativt, så jeg måtte takke nej. Jeg var trods alt ikke på ferie hele tiden.

Jeg kunne læse skuffelsen i Juans besked, og følte et stik af skyld og dårlig samvittighed over ikke at kunne være sammen med denne dejlige fyr, som jeg helt tilfældigt havde mødt.

Han spurgte, om han måtte komme forbi når han havde været på stranden eller om jeg ikke havde lyst til at være sammen med ham. Jeg læste så tydeligt hans ønske om samvær, afbræk fra det monotone liv han levede for øjeblikket.

Jeg skyndte mig at svare, at jeg meget gerne ville være sammen med ham og sendte et par virtuelle mundkys og hjerter til ham. Det blev straks repliceret med en masse kærlige emojis og små videofiler.

Omkring klokken 15.00 skrev Juan igen, om det var i orden at han kom nu. Jeg var lige blevet færdig med et par opgaver for kunder og var kommet til noget administrativt, så jeg skrev at han var velkommen, men at jeg var nødt til at arbejde lidt mere.

Straks svarede Juan, at det var OK, og at han stod ved gitterporten til området. Jeg følte omgående at jeg svigtede og spekulerede over, hvor længe han havde stået der.

Han nærmest kastede sig om halsen på mig og kyssede og knuste mig, og opførte sig på mange måder som en kåd teenager og ikke som den 38 årige mand han var.

Han rummede så mange facetter dette flotte og kærlige mandfolk, som jeg på mystisk vis havde "vundet" i lotteriet.

Vel inde i huset udspandt det sædvanlige ritual sig, Juan smed alt sit tøj undtagen badebukserne, som endnu engang var i en ny farve. Tanken strejfede mig om han havde et par til hver dag i ugen. Bukserne sad som altid stramt og han rettede lidt på bulen, så man tydeligt så konturerne af hans pik. I dag kom der en serviceoplysning, han fortalte, at han i stiv tilstand var 18 cm. Jeg var bedøvende ligeglad med størrelsen, hvilket jeg generelt er. Hver pik har sin størrelse og fortrin og er altid dejlig at sutte på.

Juan lagde sig på sofaen og spurgte om han måtte se TV og slappe af mens jeg arbejdede. Han kikkede i køleskabet og fandt en øl, som han åbnede og hyggede sig med mens TV'et kørte.

Jeg arbejdede videre, og pludselig stod Juan bag mig og begyndte at give mine skuldre lidt massage. Det var utroligt svært at koncentrere mig om arbejdet. Undervejs ringede en af kunderne, som jeg over telefonen måtte hjælpe med et problem. Alt imens stod Juan og masserede mine skuldre, kyssede mig i nakken og pludselig tog han sin halvstive pik ud og begyndte at stikke den ind i mine øre, lege på min kind og hen til min mund. Jeg kunne simpelthen ikke bevare koncentrationen, og forsøgte at skubbe ham lidt væk. Men blev drillesyg ved med at distrahere mig og begyndte at tage min T-shirt af mig.

Han fik rejst mig op fra stolen og trak min badeshorts af mig, så jeg nu stod nøgen. Han kyssede mine brystvorter blidt, mens han trak sine egne badebukser af. Hans pik stod stiv og flot og han satte sig på stolen. Så smurte han min røv og sin egen pik med noget glidecreme, som han på mystisk vis havde fundet og begyndte at trække mig ned mod sig, så hans pik langsomt kunne trænge op i mig. Jeg forsøgte at undvige og med fagter fortælle at jeg havde en kunde i røret, men Juan grinte bare og fortsatte.

Jeg forsøgte at bevare min koncentration på at hjælpe min kunde i telefonen, men det var dælme svært.

Så forsøgte jeg at gestikulere, at vi manglede kondomer, men han fik endnu en gang sagt at han ikke fejlede noget.

Nu trykkede Juan mig ned over sin pik. Jeg stønnede et par gange, mens han trængte op i mig, men jeg nåede lige at slukke for lyden på telefonen et par gange imens, så kunden ikke kunne høre det. Til sidst måtte jeg afbryde samtalen af angst for at kunden opdagede noget. Men det tror jeg nu ikke de gjorde.

Juan fik vendt mig om, så vi sad med ansigterne mod hinanden og han tog de sædvanlige snif Poppers, og så red jeg ham. Først forsigtigt og efterhånden hurtigere.

Min røv gik op og ned, ind imellem tog Juan over og fik fra stolen bevæget underlivet op imod mig og kneppede mig aktivt, mens vi lidenskabeligt kyssede hinanden.

Jeg til kyssede hans dejlige ansigt hvor jeg kunne komme til, slikkede ham i øret, hvilket helt klart ophidsede ham yderligere. Vi kærtegnede gensidigt hinandens rygge, bryster, mave og var over alt på hinanden. Alt imens jeg red ham og han kneppede mig intenst. Pludselig mærkede jeg de klassiske træk på at hans orgasme nærmede sig, og Juan stødte nu underlivet koncentreret og hårdt op imod mig, og jeg mærkede de små ryk i ham. Han vendte de hvide ud af øjnene og leverede med et par stød og vellystne støn sin ladning oppe i mig. Jeg kom selv i samme øjeblik.

Der sad vi varme og svedige og begge pustede ud og nød øjeblikket. Hans pik blev langsomt slap oppe i mig og gled ud med et lille svup.

Jeg kyssede ham inderligt og rejste mig, og tørrede mig i røven med noget køkkenrulle. Hans sæd løb lige så stille ud af mig og ned af mine lår. Jeg tørrede mig atter og slikkede hans pik ren, inden jeg også tørrede den af med køkkenrulle.

Nøgen lagde Juan sig på sofaen og jeg trak i mine shorts og T-shirt for at fortsætte med mit kontorarbejde.

Der sad jeg med udsigt til en dejlig fyr, nøgen og sexet på sofaen og kunne næsten ikke samle mig om arbejdet.

Juan opførte sig som en nyforelsket teenager, og sendte mig kærlighedserklæringer på WhatsApp og forsøgte som et lille barn at fange min opmærksomhed.

Jeg tog et par fotos af ham som han lå der, hvilket han kommenterede med, at jeg ikke skulle tage nøgenfotos af ham.

Efter lidt tid bemærkede jeg, at Juans åndedrag blev tungere og hans øjne gled langsomt i, mens søvnen overmandede ham.

Kort efter vågnede han dog igen og spurgte om ikke vi begge skulle gå op i soveværelset og hvile os sammen. Jeg kunne simpelthen ikke få mig selv til at afslå, og gik med op. Han trak ned til sig sengen og trak mit tøj af mig. Herefter lagde han sig i fosterstilling og fik mig lagt bag sig som han havde gjort den dagen før.

Sådan lå vi ske, mens han fik mine arme viklet omkring sig og lå og puttede sig ind til mig. Han fik sin hånd rundt om mig og fik lagt min pik tilrette i revnen mellem sine røvballer. Han gned den lidt og forsøgte at få gjort den stiv og om jeg kunne trænge op i ham. Det havde nu ikke den store virkning på en som mig, der er 100% passiv ved anal.

Der lå vi så og puttede os ind til hinanden. Han kærtegnede mine arme og hænder, kyssede dem og stak lystent mine fingre ind i hans mund. Jeg kysser hans ryg, nakke og øre, gnider min næse mod hans dejlige krop og nyder at mærke ham.

Jeg mærker, hvordan Juan slapper mere og mere af og til sidst bliver hans åndedræt dybs og han falder i søvn.

Jeg får trukket min ene hånd til mig og ligger og kælder for hans ryg og spekulere over, hvad jeg har bevæget mig ud og hvordan jeg får løst opgaven med at få afklaret med Juan, at jeg jo ikke er der permanent og at jeg har et liv og familie hjemme i Danmark.

Lige det virker langt væk, selvom jeg skal rejse 4 dage senere.

Mens jeg ligger der og fundere over hele situationen, og at jeg nu har udfordringer på flere planer, tager Juan min højre arm og trækker godt om sig og føre min hånd ned til hans halvt stive pik. Han lader mig forstå, at jeg skal lege med hans pik, hvilket jeg villigt gør. Jeg trækker hånden til mig og skynder mig at komme lidt spyt på et par fingre, for at lade de våde fingerspidser komme retur og lege med spidsen af hans pik. Virkningen udeblev ikke og snart stod hans pik atter stiv.

Han bevægede underlivet i kneppebevægelser, mens jeg lå og kyssede ham bagfra og klemte om han pik. Sådan lå han og kneppede min hånd, mens han lå og udstødte vellystne lyde og grynt.

Han bevægelser med under livet blev langsom mere koncentrerede og hurtigere, lige pludselig uden varsel stivnede han. Han vendte sig hurtigt om på ryggen og med et par ryk i kroppen og et par små støn kom hans orgasme. Jeg kunne se, hvordan han atter vendte det hvide ud af øjnene og han skød store mængder sperm op på sin mave og ramte sig selv i ansigtet og sæden drev ned af min hånd.

Vi lå lidt og slappede af. Jeg kørte mine fingre rundt i hans sperm. Han tog hånd og slikkede sin sæd, fik givet mig et kys og jeg fik noget af sæden over i min mund, da vi tungekyssede.

Sådan lå vi og nød hinanden mens eftermiddag blev til aften.

Efterhånden meldte sulten sig, vi tog et brusebad sammen og fik skyllet sved, sperm og lugten af sex af os. Som vi stod der og legede og kærtegnede hinandens kroppe blev vi begge atter ophidset. Men Juan kunne atter ikke holder rejsningen, så vi stoppede og gik ud for at finde noget at spise.

Juan fortalte, at han kendte en god restaurant. Den viste sig at være lukket, men Juan var ikke rådvild. Han tog mig i hånden og førte mig hen til en bøfrestaurant, der skulle være god.

Efter en hel del ventetid kom væres bøffer. Vi havde begge bestilt mediumstegte bøffer- Min var næsten helt gennemstegt, mens Juans var nærmest råd. Juan indledte en snak på spansk med tjenerne og kort efter kom både manager og kok hen til bordet. En højlydt diskussion, som jeg ikke fattede noget af udspandt sig, og inden jeg så mig fjernede tjenerne arrigt begge tallerkner og skålene med grøntsager og ind kom en regning for drikkevare. Endnu en højlydt diskussion udspandt sig, atter uden at jeg forstod indholdet, men havde dog forstået, at det nok blev der min aftensmad blev indtaget.

Få sex i dag

Hurtigt fik jeg lagt betalingen i kontanter og Juan nærmest trak mig ud af restauranten.

Et stykke væk stoppede vi, og jeg kunne se tåre i øjenkrogene på Juan. Jeg forsøgte at trække ham indtil mig og give ham et kram, hvilket han afslog og lod mig forstå at der var tilskuer. Jeg må tilstå jeg ikke forstod ret meget af hans reaktion.

Jeg foreslår, om vi ikke blot skal finde et andet sted og Juan foreslår at vi tager en pizza med hjem. Desværre er de forskellige steder han viser os hen til alle lukket pga coronakrisen.

Til sidst ender det dog med at han finder et sted, hvor vi bestiller pizza til os begge 2.

Mens vi sidder og venter får Juan en øl og jeg noget cola.

På bordet tæt på os sidder 2 italienske fyre, som Juan hurtigt beslutter sig for er bøsser. Juan blinker frækt til mig og spørger om det er noget for mig. Jeg afslår høfligt, og siger jeg jo allerede er sammen med ham. Han smiler lidt og siger, vi jo kunne invitere dem til et firkant. Juan spørger om jeg nogensinde har prøvet det. Jeg må ærligt tilstå, at jeg aldrig har prøvet at være sammen med mere end en fyr. Samtidig høre jeg mig selv sige, at ene fyr på nogenlunde samme alder som Juan, kunne jeg måske godt være interesseret, men ikke den anden væsentlig ældre fyr.

Det lod Juan sig ikke sige flere gange. Straks var han i gang med at flirte med den unge fyr. Jeg sad og forbandede at jeg ikke kan spansk, da jeg jo ikke forstod et disse af hvad der blev talt om.

Juan vender dog tilbage til vores bord og jeg forstår, at de ikke var et par, men at den unge fyr var interesseret i Juan, men ikke i mig. Jeg blev lidt overrasket over den drejning tingen havde taget.

Samtidig med at vores pizzaer ankommer forlader italienerne restauranten og den unge fyr forsøger at udveksle telefonnumre med Juan.

Juan virker meget ophidset og i kontante og højlydte vendinger afslår han. Uden at kunne forstå sproget, var der ingen tvivl om, hvad der skete. På vej hen til bilen får Juan forklaret at han syntes den unge fyr havde overskredet et eller andet moralskkodeks jeg ikke kender, men det var Juan var meget tydelig med at han var fornærmet. Jeg forsøgte at sige, om det ikke blot var smigrende, men det syntes Juan helt tydelig ikke.

På vej i bilen kan jeg mærke hvordan Juans humør skifter og da jeg drejer op mod området, hvor mit lejede hus ligger lader han mig forstå, at han vil hjem til sin egen landsby.

Jeg holder ind til siden, så vi lige kan få afklaret hvad der sker. Juan bryder fuldstændig sammen og bliver ved med at sige et eller andet der indeholder ordene "mi madre y mi casa". Det kan jeg dog hurtigt forstå betyder, at han vil hjem til sin mor og sit hus.

Jeg får vendt bilen med en stortudende Juan ved min side. Kort efter kommer vi forbi en kirkegård, hvor jeg holder ind på parkeringspladsen og forsøger at trøste Juan.

Han trykker sig ind til mig og jeg mærker, hvordan min trøje bliver våd af hans tåre. Jeg kærtegner ham, aer hans hår og forsøger at kysse strømmen af tåre væk.

Jeg ender med at stige ud af bilen, og få Juan ud i den anden side og står og trøster ham. Det lykkes mig ikke at finde ud af, hvad der er galt. Men helt klart gik vi fejl af hinanden.

Mens vi står der begynder Juan at kysse og kærtegne mig intenst og føre min hånd ned til hans pik, som hurtigt vokser. Han stikker sin hånd ned i mine bukser bagpå og begynder at trække dem af mig. Jeg er noget modvillig, her en sen aftentime, på en offentlig parkeringsplads ved en kirkegård synes jeg ikke er det mest sikre sted at have sex.

Det lykkes dog Juan at få mig vendt, trukket sine egne bukser ned også og på forunderlig vis dukker både glidecreme og Poopers op. Jeg mærker hvordan Juan smøre sin pik og jeg får noget glidecreme smurt i røven. Med et hurtigt tryk trænger Juan op i mig og jeg udstøder et lille skrig af smerte. Smerten afløses dog hurtigt af nydelse og Juan knepper mig hurtigt og intenst. Jeg har helt opgivet at tænke på kondomer eller bekymre mig om hvor vi er. Jeg lader min henrykke af endnu en gang at blive kneppet af dette vidunderlige mandfolk.

Han knepper mig så intenst som en teenager der har sex en af de første gange i sit liv.

Efter kort tid mærker jeg, Juan åndedrag ændre sig og jeg mærker, hvordan hans krop spændes og med et par høje lyde kommer han atter oppe i mig. Jeg mærker rykkene i hans krop og kan mærke hans pik levere sin ladning. Han står forpustet og får vejret, mens hans pik bliver slap og glider ud af mig.

Han fisker hurtigt en serviet frem tørre mig i røven og sin egen pik. Smiler og trækker hurtigt sine bukser op mens jeg gør det samme.

Han sætter sig veltilfreds ind i bilen, jeg gør det samme i førersiden, og jeg begynder at køre ham hjem. Jeg kan mærke hvordan hans sperm lige så stille siver ud af røven på mig. Tænker kort på, hvor meget sperm mon man egentlig kan rumme.

Mens vi kære hjem til ham læner han sig atter kærligt over til mig. Tager min højrehånd og kysser den intenst. Lader sutter min fingre, og lader sine fingre lege med min mund. Han sender mig fingerkys og er enormt kærlig.

Da vi kommer hen til hvor han bor. Stiger han hurtigt ud af bilen efter at have kysset mig intenst og kærtegnet mig flere gange. Han tager sin pizza og siger et eller andet i retningen af "Hasta mañana guapo?". Jeg forstår at det betyder vi ses i morgen.

Vi tager afsked og jeg køre retur. Allerede inden jeg er retur har Juan sendt en bunke beskeder, hvori han fortæller, at han er ked af at han reagerede som han gjorde. Men han var ked af, at han svigtede med den første restaurant, at vi havde svært ved at finde en anden og at det var mislykkedes med at skaffe den yngre fyr til en trekant. Samt at han var ulykkelig over at fyrene ikke ville være sammen med mig og så forsøgte at få en aftale med Juan alligevel. Yderligere var han fortvivlet over hele sin situation, som pga coronakrisen giver ham problemer, med ikke at have indtægt og derfor ikke rigtig har penge. At han ikke bryder sig om, at jeg skal betale og er bange for, om jeg tror han blot udnytter mig. At han er træt af som 38 årig atter at bo på drengeværelset sammen med sin 35 årige lillebror og være afhængig af andre.

Vi skriver sammen og jeg forsøger at berolige ham med at ift mig skal han ikke være bekymret. At jeg ikke er med til noget jeg ikke selv synes er OK, og at den yngre fyr og den manglende trekant ikke betyder noget for mig.

Juan ender med at lade til at falde ned igen og spørger om han ikke må sove hos mig næste aften og nat.

Fortsættes....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.