Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Nu vil jeg fortælle min historie, jeg er en mand på 32 år, her fortæller jeg hvordan jeg mødte en fræk godte på 30 år.

Det startede med at jeg på en af dating siderne chattede med en pige, vi kom fra samme by, og sad og chattede om det, og alt muligt andet.

Det endte med at vi delte vores telefon numre, så den efterfølgende uge blev det til en del sms'er, og sidst på ugen begyndte de at blive frækkere og frækkere.

Jeg havde egentlig planlagt at vi skulle mødes lørdag aften, de sms'er havde gjort mig så liderlig at nu skulle hun sgu kneppes, så jeg spurgte hende om hun var klar på noget hed sex, og selvfølgelig var hun da det, nice *SF*

Men hun skulle køre taxa natten mellem lørdag og søndag, hun arbejdede i et lille taxa firma uden for byen, så det var da kun hvis hun fik en tur her indtil byen at hun kunne komme forbi, det ville jo også være spændende at se hinanden sagde hun.

Kl. 23.30 lørdag aften skrev hun at hun var på vej ind til byen med en flok piger der skulle i byen, så hun kunne være hos mig om 20 min, hvis jeg da var klar?

Jo det tror jeg nok at jeg var, vi aftalte at da hun jo ikke havde lang tid, ville hun bare komme og give mig et blowjob, men det måtte jeg så nøjes med, det var da bedre end ingen ting tænkte jeg.

Der gik også kun 20 min, så ringede hun på døren, hun kom ind i min stue og jeg gav hende et knus og sagde hej, men hun vidste godt hvad hun kom efter, så hun satte sig på knæ med det samme, åbnede mine bukser og hev min pik frem, den var allerede godt stiv, og hun suttede på den til den store guld medalje!

Jeg åbnede hendes trøje så jeg kunne nulre hendes brystvorter, de var helt stive, så hun var tændt, hun sagde at hun har tænkt på min pik de sidste dage, så det er dejligt endelig at have den i munden.

Jeg tænkte at nu skal hun have pik, jeg kan ikke nøjes med et blowjob, så jeg hev hende op over ryglænet på sofaen, hev hendes bukser ned, og sagde at nu vil jeg have noget fisse, hun grinte lidt og lagde sig ned.

Jeg stak min pik helt op i hende, og kneppede hende med det samme helt hårdt, hun var godt våd så det gik fint.

Hun rejste sig op så vi stod op og kneppede, og der gik ikke lang tid inden jeg kom, hun satte sig ned og slugte min sperm da den kom, der kom vist lidt ud over hendes hår, he he.

Da hun havde suttet den ren, spurgte hun efter toilettet, hun måtte nok hellere nette sig lidt, så det gjorde hun.

Da hun kom ud derfra så hun igen godt ud, meeeen havde da lidt sperm i håret kunne man se, men hun satte sig ud i taxaen og kørte videre den nat*GF*

Søndag aften kom hun så tilbage, og så fik hun alt det pik hun ville have ;o)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.