Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var i gang med mit 9 år i folke skolen og det havde været en pinsel siden 7 klasse hvor en af lærene langede mig en lussing, jeg havde været oppe på kontoret for at klage over det, men der var ikke rigtigt blevet gjort det storet ved det.

Som alle skolens andre 9 klasser skulle vi på en lille lejer tur inden året var omme, det var jeg faktisk glad for for jeg havde længe haft et godt øje til pigerne i min klasse og det gav mig lejlighed til at charme enu mere. vi tog afsted mandag morgen med ryksækker og så skulle vi ellers bare gå, jeg tror vi gik omkring 40 km før våres kvindelige lære som i øvrigt hed Anne drejede til højre ned af en rødlig grusvej.
- Så er der ikke langt igen. råbte hun grinende.

Jeg tror mine ben skulle falde af da vi nåede de såkalte skovhytter, der var plads til 5 personer i vær hytte hvis man ellers lå meget tæt, det skulle vi for eftersom vi var 17 elever og en lære og der kun var 4 hytter måtte det være sådan. Vi fik tændt bål, stegt pølser og inden længe var det tid til der skulle soves, jeg tror alle sov som sten den nat, for efter den lange gå tur var der ikke engang krafter til at flirte lidt med pigerne.

Næste morgen vågnede jeg som den første jeg havde en gevaltig stor morgen rejsning på, jeg gned lidt på mig selv men nåede ikke at få lættet trykket ordentligt. Alle mand op skrålede Anne fra en af de andre hytter. Og så var det ellers bare på med bukserne og i gang med lave morgenmad, formiddagen og eftermiddagen gik med sjov og balade, nogle af pigerne var væk en times tid. Så vi drenge fik sjoflet lidt af imens.

Da pigerne kom tilbage spurgte de om vi ikke ville med ned til vandet og bade, det ville vi selvfølgelig gerne, Anne ville ikke med hun mente nok vi kunne klare os selv. Og eftersom det var den sidste aften ville hun dele en god flaske rødvin med ….sig selv.

Der er ikke så meget at sige om turen til stranden andet end vi fik skimtet nogle enkelte fisser gennem den tynde våde badedragt.

Da vi kom tilbage stod der en flaske tom rødvin ved bålstede og Anne lå og snorksov vedsiden af. Klokke var efterhånder også ved at være mange så de fleste begyndte at ligge sig ind i hytterne.

En pige der hedder Dorte hjalp mig med at få Anne ind i den 4. hytte hun væltede heletiden mendens vi tumlede hende ind. Og fik dækket hendes fulde krop til med et kraftigt tæppe.

De andre hytter var nu flydte så jeg var tvunget til at dele hytte med Dorte og Anne. Jeg snakkede ikke så godt med Dorte så hun lagde sig hurtigt til at sove. Jeg lå ved siden af Anne og Anne lå ved sidan af Dorte. Jeg lagde mig på siden og lukkede øjenene, men jeg kunne ikke lade være med at tænke på alle de små fisser vi havde set nede ved stranden, så min pik blev hurtigt stenhård. Jeg begyndte at gnide hånden forsigtigt op og ned af skaften. Jeg satte mig op og så om Dorte nu også sov det gjorde hun, hun snorkede kraftigt.

Anne var slet ikke til at vække, den varme dag og rødvinen, havde slået hende komplet ud. Hun lå nu med rykken til mig. Kunne ikke lade være med at stirre på hendes egentlige gode røv, uden på tæppet. Pludselig tog fanden ved mig og jeg løfted hendes tæppe lidt op og krøp ind til hende. Jeg strøg min hånd over hendes balder og lirkede forsigtigt de løse bukser af hende. Hun havde et bar hvide trusser på, jeg kælede lidt for hendes skamlæber uden på trusserne. Og stak en finger ind under trussekanten og op i hendes varme kusse, den var ikke just våd så jeg spyttede godt på mine fingre og smurgte hendes fisse ind i det. Jeg lå nu kampklar med min pik ud for hendes, snævre fisse. Jeg pressede langsomt pikhoved indenfor i varmen, det var som i en drøm, og til sidst helt ind, jeg trak mig ind og ud et par gange, så kunne jeg ikke klare mere varmen og trykket fra den stramme kusse fik mig til at pumpe min sæd langt op i min læreinde.

Jeg trak mig ud af hende og lirkede hendes bukser på plads. Derefter lagde jeg mig til ratte og lukkede øjenen igen for nu var det nok tid til at sove. Men jeg kunne ikke lade være med at tænke på hvad jeg lige havde gjort, så jeg krøb ind til hende igen. Denne gange trak jeg også trusserne af hende.

Hun havde den sødeste fisse jeg nogensinde havde set og jeg fik hurtigt gejlet min pik op til kamp, denne gang var der ingen problem med at komme op i hende, for min egen sæd fra gangen før, havde smurgt hende godt. jeg kunne holde til mere nu, så jeg tog hånden ind under hendes trøje og kælede for hendes brystervorter der hurtigt blev stive. Jeg lå nu igen og kneppede min læreinde jeg kunne mærke at efter hvert pump i hende begyndte hendes kussemuskel at arbejdte med min pik og jeg tror også jeg hørte et sagte støn da jeg anden gang malkede min sæd langt op i hendes skede.

Jeg lå og varmede pikken oppe i hende at par minutter før jeg trak mig ud. Og lagde mig til at sove.

Nædste morgen var Anne meget stille af sig, hun skældte næsten ikke ud, og smilede kun når vi spurgte hende om noget. Vi skulle også gå hjem, så der blev hurtigt pakket. Og vi fik vendt næserne hjem. Da vi var hjemme ved skolen kom Anne hen til mig og hviskede mig i øret, om jeg syntes det havde været dejligt sådan at tyvkneppe hende i hytten, jeg blev meget forskrækket og genert for jeg troede at hun havde sovet. Jeg spurgte hende om hun havde mærket det begge gange.

Hun kikkede måbende på mig, din liderlige satan sagde hun, så kan jeg bedre forstå det, min kusser har ikke været så fuld af sæd de sidste mange år. Men det var dejligt.

Efter den eppisode kneppede jeg min læreinde næsten en gang om ugen. Der var en gang hvor vi blev opdaget ude på et af skolens toiletter men den historie må i få en anden dag.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 128 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.