Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var på det tidspunkt en ung knægt på 17 år. Jeg var meget veludrustet og de øvrige drenge i klassen kiggede misundeligt på min pik, når vi var i bad efter gymnastik i skolen.

Der var fest i den lokale sportshal, og det meste af egnens befolkning var mødt op. Jeg var også med sammen med mine forældre og vores naboer Peter og Rikke. Peter var ca. 25 år og Rikke var ca. 22 år. De havde et barn på 2 år. Jeg kom meget hos Peter og Rikke og var blevet lidt lun på Rikke. Hun var en frisk pige, som godt kunne lide at flirte lidt med en og jeg havde intet imod dette, da Rikke var en utrolig flot pige. Mørkhåret, slank og med et par pæne store bryster. Jeg havde set hendes bryster i ny og næ, da hun ammede deres lille dreng.

SEX I DAG?

Festen var ved at være slut. Folk havde gået til den, både på dansegulvet og de våde varer. Peter stod og talte med mine forældre. Rikke sad på en stol og sov. "Vi ska' ha Rikke med hjem", sagde min far til mig. Rikke var blevet godt fuld, men Peter ville videre i byen. Vi fik i fællesskab bakset Rikke ud i bilen. Rikke og jeg sad på bagsædet. Der var mørkt i bilen, Rikke var gledet ned, så hendes hoved lå i mit skød. Jeg nev hende forsigtigt i armen, ingen reaktion. Rikke havde blot en kjole på, med en slids højt op i siden og en V-udskæring, så kavalergangen kunne ses. Jeg lagde forsigtigt min hånd på hendes bryst uden på kjolen og begyndte at kramme det. Min pik i bukserne begyndte at rumstere.

Jeg lod min hånd glide ned til slidsen i kjolen. Forsigtigt lod jeg min hånd køre inden for kjolen. Der var ingen reaktion fra Rikke. Jeg kunne mærke hendes nøgne lår mellem strømperne og trusserne. Jeg lod hånden glide ned til hendes skød. Jeg kørte forsigtigt hånden hen over trusserne. Jeg kunne mærke en masse hår indenunder trusserne.

Min pik voksede en par centimeter til. Jeg havde set min mor nøgen flere gange og hun havde også en stor kønsbehåring, en ting som hidsede mig op, når jeg så dette. Jeg kørte forsigtig en finger ind under trussekanten. Jeg nulrede hendes kønshår. Min finger gled ned til hendes klitoris. Jeg havde fuldt med i seksualundervisningen, så jeg vidste nogenlunde hvor "tingene" sad på en kvinde.

Min finger strejfede hendes klitoris og gled videre ned til hendes revne. Hun var smadder våd og min finger gled nemt op i hende. Jeg kørte stille og roligt min finger ud og ind af Rikkes fisse, mens mine forældre intetanende sad foran og snakkede. Pludselig tog Rikke fat i min hånd. Min verden sank i grus. Jeg var afsløret og panikken bredte sig hos mig. Men Rikke tog min fingre og puttede den i munden. Hun slikkede stille og roligt min finger, som lige havde været oppe i hendes fisse. Hendes hoved lå stadig i mit skød. Hun kunne ikke undgå at mærke min stive pik!

Han vendte sig lidt om og bed mig i pikken uden på bukserne. Hun listede en hånd op, som kunne nulre mit pik udenpå bukserne. Min pik var ved at springe mine bukser og pludselig kunne jeg mærke, at jeg fik udløsning. En ordentlig ladning sperm blev fyret af i underbukserne. Vi nåede hvor Peter og Rikke boede. Rikke vågnede op, men var usikker på benene. Jeg tilbød at følge Rikke ind, så ville jeg gå hjem bagefter. Vi fik sagt godnat og jeg hjalp Rikke ind i huset. Jeg var lidt beklemt ved situationen, for hvad ville Rikke sige til, at jeg havde pillet hende i kussen. Rikke smed sig på sengen. "Ta' mit tøj af" befalede hun mig. Jeg gik forsigtigt hen til hende og lynede hendes kjole op i siden. Jeg tog kjolen af hende og stod og betragtede hende, mens hun lå på sengen kun iført strømper, små hvide trusser og BH. Hendes kønshår stak ud. De små hvide trusser kunne ikke helt dække hendes store mørke kønsbehåring.

Rikke satte sig op i sengen og tog BH og strømper af. Uden et ord lynede hun mine bukser op og fiskede min pik ud. "gud hvor er du godt udrustet" sagde Rikke og tog min pik i munden. Hun slikkede den ren for al min sperm, som min pik var smurt ind i fra den udløsning jeg fik i bilen. Lynhurtigt stod min pik igen. Når jeg onanerede hjemme i sengen, kunne jeg få udløsning 3 gange inden min pik lagde sig. Jeg kunne mærke, at en ny udløsning var på vej og da Rikke hun nulrede mine nosser, sprøjtede jeg en ny ladning sperm ind i munden på Rikke. Hun slugte det hele. Jeg smed hurtigt tøjet og væltede Rikke tilbage i sengen. Jeg flåede trusserne af hende og dykkede ned mellem hendes ben. Nu skulle jeg slikke hendes dejlige behårede fisse. En ting som jeg havde drømt om mange gange, mens jeg onanerede. Rikke var stadig meget våd. Min tunge fandt Rikkes klitoris. Jeg stak en finger op i fissen på hende, samtidig med at jeg slikkede hende. Jeg kunne mærke på Rikke, at hun kunne li' det. Min pik var stiv endnu. Jeg rejste mig op, hev Rikke hen foran min pik, at pressede min pik op i hende. Rikke småklynkede. "Aldrig har jeg haft så stor en pik oppe i mig", sagde hun. Det fik min pik til at blive endnu mere stiv. Jeg pumpede løs i Rikkes kusse. Nu skulle hun få pik. Rikke stoppede mig. Vendte sig om, så hun lå på alle fire og bad mig kneppe hende bagfra. Jeg styrede min pik sikkert ind i hendes kusse, tog fat om hendes hofter og begyndte at køre min pik ud og ind af hende kusse. Pludselig blev Rikkes krop helt stiv og hun rystede over hele kroppen. Jeg holdt hende fast og kneppede videre. "hårdere, hårdere" skreg Rikke og jeg bankede alt hvad jeg kunne min pik ind i hende. Jeg kunne ikke holde mig længere. For 3. gang denne aften fik jeg udløsning, denne gang i Rikkes kusse. Jeg trak min stadig stive pik ud og stødte den mod hendes røvhul. "Nej" hviskede hun, "en anden dag. Peter kan komme hjem hvornår det skal være" Jeg kom hurtigt i tøjet. Rikke gav mig et kys, og sagde at jeg gerne måtte komme og besøge hende igen, når Peter ikke var hjemme.

Peter var ikke den bedste i sengen og Rikke var nymfoman. Hun elskede pik og efter dette knald besøgte jeg Peter og Rikke temmelig tit. Vi kneppede ofte og blev mere dristige med vores knepperi. Vi har været i skoven og kneppe, og jeg havde taget en del billeder af hende, mens jeg kneppede hende. Jeg ville ha' en "klemme" på hende, bare sådan" Jeg har dog aldrig fået brug for dem, da Rikke er mere end villig. Engang en sommerdag gik jeg over til Peter og Rikke. Peter var lige begyndt at slå græs, så jeg vinkede blot til ham og gik ind til Rikke. Hun var i gang i køkkenet. Hun havde blot en bikini-overdel på, samt en lille sommernederdel. Rikke var ved at bage og hun stod med dej på begge hænder. Jeg gik hen bagved hende og tog om hende bryster, mens jeg pressede min pik imod hende røv. "ikke nu", sagde Rikke, men jeg blev ved.

Hun kunne ikke gøre noget med hænderne, som var fyldt med dej. Jeg gled ned på knæ, hev op i nederdelen og trak hendes trusser ned. Jeg stak et par fingre ind i kussen på Rikke og sagde at jeg ville kneppe hende, mens Peter kørte rundt i haven og slog græs. Jeg trak mine shorts ned, min pik var allerede stiv. Jeg stak pikken op i Rikke bagfra, mens hun stod ved køkkenbordet. Vi kunne se Peter ude i haven. Jeg tog fat om Rikkes bryster mens jeg kneppede hende. Hvor var det frækt at kneppe Rikke, mens vi ku stå og se Peter. Jeg vendte Rikke om og satte hende på køkkenbordet. Jeg ville se hendes mørke kusse mens jeg kneppede hende. Jeg bankede min pik ind i hende. Efter kort tid kom jeg oppe i hende. Hun dykkede ned og slikkede min pik ren.

Hun tog noget køkkenrulle og tørrede sin kusse for tør for min sperm. Det havde vel blot taget 10 minutter. Jeg gik ud til Peter. Han skulle bare vide, at jeg lige havde kneppet hans kone.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 63 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.