Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er normalt ikke så smålig, men da min ekskæreste postede et billede af ham og pigen, han var mig utro med, var jeg helt færdig med ham!

Jeg bad min værelseskammerat Rikke om at hænge ud med mig for natten og fortalte hende, hvad jeg havde set, hun sagde, at hendes bolleven Gustav godt nok var på vej. Men som den gode ven, hun er, ville Rikke sende ham hjem igen, men en idé dukkede pludselig op i hendes hoved.

"Hvorfor prøver du ikke Gustav i stedet for? Han er smuk og har en stor pik, så kan du bruge ham til at få hævn over din eks" 

Vi har aldrig rigtig snakket om noget lignende før og kun talt om sex et par gange, når vi er fulde. Derudover er jeg ikke rigtig en, der bare er sammen med nogen uden at kende dem, men jeg var så træt af at blive røvrendt af min eks, at det faktisk lød som en god idé.

Da Gustav kom ind, præsenterede Rikke ham, han var meget smuk og høj. Hun opdaterede ham om min lorte eks og foreslog derefter det samme, som hun gjorde til mig. Da dette kom helt ude af ingenting, troede han først, at det var en joke, men hun lovede ham, at det ikke var det, jeg var stadig smånervøs omkring det, og han kunne se, at jeg stadig ikke var overbevist om, at det var en god idé.

Det krævede dog ikke så lang tid for mig, at bliver overbevist, Gustav var en flot og populær fyr og jeg var da også blevet noget nysgerrig på den snak om, at han skulle have en stor pik at tilbyde. Jeg tog ham med ind på mit værelse, hvor vi hyggede os i lang tid, han var en fantastisk kysser, og mine hænder nåede naturligvis vej ned til hans bokseshorts - Rikke løj ikke, han var fandme veludstyret, den store pik dunkede i min lille hånd.

Jeg spillede hans pik og han stønnede ind i min mund, mens vi kyssede hinanden mere krævende, mine fingre slet kunne ikke nå rundt om hans pik, den var så tyk.

"Hvorfor viser vi ham ikke, hvad han går glip af og fortryder alt, hvad han gjorde mod dig?" spurgte Gustav.

Han skubbede mig ned på mine knæ, og jeg trak hans bukser og shorts ned, hans pik sprang ud og slog mig i ansigtet, hvilket var ret sjovt. Jeg kunne ikke tro, hvor stor han var, jeg blev bare ved med at lege med den imponerende pik og kiggede på den og undrede mig over, hvordan min værelseskammerat Rikke havde kunne klare at få dette kæmpe jern op i sig.

Jeg var så tændt af at gøre ham hård, at jeg tog ham ind i min mund, han var mindst dobbelt så stor som min eks, så min kæbe var en smule øm af at gabe så højt og sutte på den.

"Tag din telefon, og lad os vise ham, hvad han går glip af"

Gustav optog mig og tog nogle billeder af hans pik i min mund, jeg kiggede direkte ind i kameraet, så min eks kunne se, hvor meget jeg nød denne smukke mands store pik.

Vi sendte ham et par billeder og et par minutter senere ringede min eks non stop, vi ignorerede ham indtil Gustav blev træt og svarede ham “Hey mand hun har travlt lige nu og kan ikke komme til telefonen. Ring ikke tilbage”

Jeg var blevet så liderlig, at jeg fortsatte med at sutte og spille ham, indtil han kom i min mund og ud over mit ansigt. Hans sperm smagte så anderledes og lækkert, at jeg slugte det hele, hele situationen fik mig til at føle mig som en helt ny kvinde. Jeg suttede ham blidt og pressede alt, der var tilbage i hans pik, ud som tak for hans tjenester.

Gustav kyssede mig og gik efter noget tid over til Rikkes værelse for natten.

Jeg er helt færdig med min eks og blokerede ham alle steder, og har faktisk pt. ikke brug for nogle anden fyr, nu hvor jeg ved, at jeg har en værelseskammerat, der er villig til at dele sin bolle-ven med mig - og må da også indrømme han har tændt mig voldsomt og kan mærke jeg er nød til at prøve, hans store pik, at få den op i mig, mærke presset og blive maks fyldt ud.

Er efterfølgende stødt på min eks i det lokale indkøbcenter, hvor han kiggede kort med nedslået blik og et ansigtsudtryk der fortalte han var ramt, sat på plads og nok nu forstod, at sådan skal man ikke behandle mig.

 

Tak for lån Rikke ;-)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.