Hej allesammen!

Min eksmand og jeg gik fra hinanden sidste år, og siden da er jeg kommet i økonomiske vanskeligheder, fordi jeg ikke har et godt betalt job eller uddannelse ud over gymnasiet. Jeg delte mine problemer med en af ​​mine mandlige venner, som jeg har kendt siden skoletiden, om hvordan jeg var bagud med mine regninger og stod i gæld og ikke vidste hvordan jeg skulle betale huslejen for næste måned. Han var sympatisk i starten, indtil jeg fortalte ham, at jeg overvejede at gå ind i sexarbejde for at få enderne til at mødes.

Han lo og fortalte mig, at jeg ville være god til det, men jeg delte ikke hans selvtillid. Han sagde, at han var sikker på, at jeg ville være fantastisk til dette job, hvis jeg arbejdede på det, og han var villig til at give mig sin ærlige vurdering ved at være min første kunde. Jeg troede, han lavede sjov, da vi ofte tager gas på hinanden, men han var helt seriøs. Han sagde, at han ville give mig 700kr for et blowjob.

Desperat efter kontanter og lidt tændt af situationen, accepterede jeg og lagde mig på knæ mellem hans ben. Vi havde opretholdt et platonisk forhold til dette punkt, men jeg havde aldrig været imod, at der nogensinde skulle ske noget mellem os. Jeg trak hans bukser ned og tog den straks i munden, jeg suttede hans pik og tog den dybt ned i min hals, mens han strøg mit hår. Jeg besluttede at gøre mig mine penge værd ved at gå ned til hans nosser, tage dem i munden og slikke dem. Jeg tog min tunge fra hans nosser til spidsen af ​​hans pik, kørte den op og ned og tog den i min mund igen.

Der gik noget tid, jeg kunne ikke sige hvor længe. Han spurgte mig, om jeg ville tjene lidt mere. Min fisse var våd, og jeg ville have sagt ja, uanset om han havde betalt mig mere eller ej. Jeg nikkede, mens hans pik var i min mund. Han tog mig op og fik mig til at sidde på hans pik, kom ind i mig og trængte dybt ind i mig. Jeg stønnede hans navn og småskreg, mens jeg hoppede op og ned på hans tykke pik, mærkede hver en centimeter af ham inde i min drivvåde fisse. Han kneppede mig bagfra og også i missionær. Vi havde ikke tid til at bruge beskyttelse i øjeblikkets hede, så han trak sig ud og kom på mine bryster. Jeg tog hans sperm ind mellem to fingre fra mine bryster og slikkede det i mig, mens jeg kiggede direkte på ham.

Han klædte sig på og overførte mig uden spørgsmål 1200kr. Begge var vi udkørte og veltilfredse - han var glad og jeg var glad!

Jeg antog, at tingene ville blive mellem os, men der skete noget uventet. Det vidste sig han havde pralet til flere om vores møde med nogle af vores fælles venner og bekendte. Pludselig blev min telefon bombarderet med beskeder fra fyre, jeg havde gået i skole med, arbejdet med og boede i samme by som, der bad om at "købe" mine tjenester.

Jeg er stadig i tvivl om, hvorvidt jeg vil fortsætte med denne karriere, men ærligt talt var det de nemmeste penge for en lille eller nærmest ingen indsats for mig. Mit eneste dilemma er, at jeg ikke ønsker at få et ry som sexarbejder blandt folk, og det sidste, jeg ønsker er, at min familie finder ud af det.

Hvad synes du, jeg skal gøre?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.