Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi havde kendt hinanden et års tid og boede stadig hver for sig, du havde flere gange fortalt at du godt kunne tænke dig at lege en lureleg. At jeg skulle gå i seng om aftene som jeg plejede, men glemme at trække gardinerne for, med lyset tændt skulle jeg så klæde mig helt af og lege med mig selv, mens du stod uden for vinduet og kiggede ind... Jeg var først ikke helt vild med ideen, da jeg er lidt blufærdig. Men efter lidt tid hvor jeg havde gået med tanken, synes jeg selv det kunne være frækt at blive luret på af dig.

Jeg havde ringet til dig, og sagt, at jeg vil gå i seng kl. 2300. Jeg går ind i soveværelset og lader være med at trække gardinerne for den store dobbelte terrassedør for. Udenfor er det helt mørkt. Jeg tænder lyset i soveværelset, og kan se mig selv i de store vinduer. Er du derude?

Med bankende hjerte går jeg ud på badeværelset, hvor jeg næsten ikke kan koncentrere mig om at tisse og børste tænder. Min puls er høj. Jeg kan mærke den i halsen. Tør jeg tage tøjet af når jeg kommer ind i soveværelset ? Nu går jeg derind. Mine ben ryster. Er du derude ? Jeg begynder med rystende fingre at knappe min skjorte op. Som i trance tager jeg den af og smider den på en stol. Så undertrøjen. Er du derude ? Jeg knapper mine jeans op, men inden jeg trækker dem ned vender jeg ryggen mod vinduet. Modet begynder at svigte mig. Jeg trækker dem ned over min numse og viser dig mine trusser. Hvis du er derude ! Strømperne går det let med. Jeg er nu tør i munden og kan næsten ikke få vejret. Mine brystvorter stritter. Jeg kæmper mod lysten til at slukke lyset eller trække gardinerne for. Eller begge dele. Men jeg har jo selv lagt op til det, og vil gerne, men tør jeg? Jeg vender mig om og ser mig selv kun i trusser i vinduet. Hjertet slår et par slag over og jeg bliver næsten kvalt da jeg i mørket udenfor ser en cigaretglød blusse op og derefter forsvinde igen. Du er derude ! Med rystende knæ og hænder, tager jeg fat i elastikken i trusserne. De har aldrig siddet så fast. Jeg klynker højlydt da min krop på trods af min forstand trækker dem ned. Jeg lader dem glide ned på mine fødder uden at bukke mig ned. Jeg ser mig selv nøgen i ruderne. Det samme gør du ! Jeg træder smårystende og klynkende ud af trusserne og lidt tættere til ruden. Det her er fantastisk ophidsende, og det suser i min krop. Jeg lægger mig på sengen, og skimter cigaretgløden igen. Nu er den kommet lidt tættere på. Du må ikke gå så tæt på at jeg fra lyset i værelset kan se dig ! Jeg begynder at kærtegne mig selv. Mine stive brystvorter niver jeg hårdt. Jeg vrider mig, og stønner. Med vilje stønner jeg højt. Du må kunne høre det. Du må være vildt liderlig derude. Jeg onanerer ikke ret længe før den går på mig. Jeg føler mig totalt udleveret. Jeg rækker hånden op og slukker lyset. Haven der er svagt oplyst af månen er tom. I det fjerne hører jeg en bil starte og køre væk...

Okay tænker jeg og smiler frækt inde i mig selv, håber du fik det hele med... Min mobiltelefon ringer, kan se det er dig, glæder mig til at høre hvor tændt du er... Tager hurtigt telefonen og siger hej frække. Du siger med en skuffet stemme, undskyld smukke at jeg ikke kom som aftalt, men bilen punkteret... Hvad udbryder jeg! Ja siger du, vi må finde en anden dag at lege vores lureleg...

Har aldrig fortalt ham at der var en som kiggede ind den aften, og må indrømme at jeg mange gange siden har onaneret med lyset tændt og gardinerne trukket fra... For man ved jo aldrig :)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 104 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.