Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Lang historie kort, jeg var i et lykkeligt forhold - Jeg troede, at min mand var super vild med mig, men det viste sig, at han åbenbart hyggede sig med en gammel flamme, mens jeg arbejdede det meste af ugen for, at spare penge op til vores bryllup og fælles fremtidsdrømme.

Jeg ved ikke, om han var overmodig eller bare dum, men han lod mig på et tidspunkt låne hans telefon for at slå noget op, og hun kom så til at sende ham en besked i præcis det øjeblik. Jeg var forfærdet og tænkte, at jeg måske misforstod noget, jeg åbnede appen for at se deres samtale, kunne se hun havde sendt flere nøgenbilleder, og han havde skrevet frække beskeder retur samt sendt billeder at hans pik til hende.

Heldigvis var min mand ikke på værelset, så han så ikke at jeg fik en mindre nedsmeltning. Jeg havde tid nok til at samle mine tanker og finde ud af, hvordan jeg kunne forhindre min verden i at falde fra hinanden. Det første skridt var naturligvis at få retfærdighed og komme videre med mit liv - der er mænd nok.

De næste par dage lod jeg som om alt var normalt, og at jeg bare var stresset af brylluppet. Min eks lod til at være ligeglad, men jeg tror, ​​at han primært blev distraheret af sin lille affære. Faktisk var han så distraheret, at han overlod det meste af sit eget ansvar til sin forlover. Hans single best-man, som også var hans bedste ven gennem hele hans liv.

Forestil dig nu min overraskelse, da jeg satte mig ned for at få en snak med ham og lærte et par ting mere, såsom at min eks havde været lidt af en mandhore dengang. Ingen fordømmelse fra mig, men jeg lærte, at han ikke ligefrem var kræsen, så han endte med at sove med en masse piger, som hans venner ellers havde sagt de var interreseret i, hvilket gjorde deres venskaber ikke var gode i perioder. Og han kneppede tilfældigvis også en sød pige, som hans best-man havde været forelsket i i årevis.

Jeg er sikker på, at du nok forstår, at der kun var én ting at gøre i sådan en situation. Til hans ære afviste han gode ven mig først og sagde, at han ikke kunne gøre det mod sin kammerat. Fortiden var fortiden, og han ville bare have os til at være lykkelige.

Men så fortalte jeg ham om det bevis, jeg havde set, og han blev så vred på mine vegne. Han var helt rasende over, at han brugte så meget tid og penge på at prøve, at planlægge dette bryllup for sådan en lort og respektløs ven.

Ville jeg udnyttet hans vrede lidt? Selvfølgelig gjorde jeg det. Hvem vil ikke gerne have et vildt knep med en stor flot fyr? Han kunne kaste mig rundt som en dukke, og jeg sørgede for, at det var præcis, hvad han gjorde.

Før havde jeg været temmelig stresset, fordi jeg ikke kunne returnere brudekjolen, men dette gav den perfekte mulighed for at få noget meget rendyrkende brug ud af den. Ingen af ​​os var nær så gode som en rigtig bryllupsfotograf, men jeg og den gode best-man formåede bestemt at lave et meget omfattende fotoalbum, der ikke bare afslørede mig i en brudekjole, men også billeder der ville ramme ham, som jeg var blevet ramt.

Jeg spekulerer på, hvordan min mand, nu eks kommer til at føle sig, når han kommer til den del, hvor jeg viser hvor lidt af hans bedste vens pik jeg kunne få ned i min hals, eller det næste billeder lige efter det, hvor man ser pikken strække min fisse helt ud.

Den stakkels bastard aner ikke, hvad der kommer til ham. Jeg vil kun give ham en brøkdel af billederne og videoerne til at starte med, så sender jeg ham et par flere hver måned.

Og ved du hvad? Han er meget bedre i sengen end min eks. Så jeg vil faktisk gerne benyttet lejligheder og takke ham her for, at han var mig utro så jeg kunne få noget bedre og meget større, at forlyste mig med.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.