BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Kunne ikke gøre for det! Jeg har altid troet, at jeg ville være tro mod min kæreste, jeg elskede ham virkelig. Desværre er der ting i verden, som du bare ikke kan modstå, uanset hvor gode intentioner du har. Jeg befandt mig i denne situation for ikke så længe siden.

Jeg havde været sammen med min kæreste i lidt over 5 år. Vi havde aldrig haft nogen større skænderier, alt havde altid været fantastisk. Jeg havde aldrig selv set på andre mand. Jeg mangler stadig at forklare, hvad der skete den dag, jeg prøver at skyde skylden på alkoholen, men i sidste ende nød jeg det der skete, langt mere end jeg burde havde gjort.

SEX I DAG?

Min kæreste havde inviteret sine venner over, et par som han havde kendt siden college. Vi kalder dem Frederik og Mary. Vi havde mødt dem flere gange på venne dobbeltdate og lignende, jeg havde aldrig fundet Frederik overdrevent attraktiv. Han var ikke grim, men som sagt, jeg havde aldrig set på en anden mand, og Frederik var ingen undtagelse. Mary gjorde mig virkelig jaloux. Hun havde langt blond hår, smuk lys hud og store smukke bryster, jeg vil gætte på 34DD. Jeg var ikke meget mindre end hende, jeg er 32DD, men hun havde altid tøj på, der viste hendes kavalergang, mens jeg normalt var for blufærdig til det. Hun var et par år ældre end mig, omkring 33 i forhold til mine 30. Mit hår er langt og rødt, hvilket de fleste synes at være utiltrækkende, selvom min kæreste altid sagde, at han elskede mit hår. Min hud var lige så bleg som Marys, men min var også dækket af fregner, som de fleste rødhåret er, hvilket fik mig til at virke plettet nogle steder, igen noget, som min kæreste sagde, at han kunne lide, men som ingen andre syntes.

Frederik var ikke noget særligt. Han var omtrent på samme størrelse som min kæreste fysisk, og havde rodet sort hår. Jeg havde aldrig set på ham i et seksuelt lys, hvilket gjorde det, der skete, endnu mere langt ude.

Vi endte alle med at drikke den aften, spille et par videospil, se nogle FILM. Jeg er en letvægter, så da det nåede midnat, følte jeg mig virkelig bedugget. Mary var stort set besvimet over de to madrasser, vi havde placeret i stuen for at sove på, men de to drenge så stadig ud til at klare sig. Til sidst blev det foreslået, at vi skulle sove for at prøve at undgå større tømmermænd næste dag, og vi endte alle i seng. Jeg faldt i søvn næsten lige så snart mit hoved ramte puden.

Jeg blev vækket et par timer senere af, at noget hårdt trykkede ind i min røv. Jeg tænkte ikke noget over det, jeg gik ud fra, at det var min kæreste, indtil jeg indså, at han sov lige foran mig. Jeg åbnede mine øjne i en dis for at være sikker på det, og ganske rigtigt var hans ansigt kun få centimeter væk fra mit. Han sov godt. Det kunne kun have været Frederiks pik, der pressede mod mig. Jeg prøvede at ignorere, jeg antog, at det var et uheld. Madrasserne var ikke ret store, vi havde ikke rigtig tænkt tanken igennem, så det var rimeligt at antage, at vi ville havne tæt på hinanden. Problemet var, at jeg ikke kunne ignorere det igen.

Hans pik føltes stor. Min kæreste har altid været i stand til at tilfredsstille mig, men han er ikke den største i verden. Omkring gennemsnittet, en 14-15 cm vil jeg tro. Frederiks pik føltes som om den var mindst 20 cm lang og også voldsom tyk. Jeg oplevede, at jeg ubevidst skubbede mig selv tilbage mod den og prøvede at mærke, hvor stor den var mod min bagdel. Det føltes så uartigt at se på min kærestes sovende ansigt, mens jeg følte hans bedste vens pik mod min røv. Pludselig mærkede jeg en hånd på min hofte, og mit hjerte sprang. Frederik var vågen! Havde han mærket, at jeg pressede min røv mod ham?

Han trak mine hofter tilbage, så hans pik pressede endnu hårdere mod mig. Jeg kunne ikke lade være med at sukke lidt af fornøjelse. Min fisse var begyndt at blive godt våd. Jeg vidste, at dette var forkert. Jeg burde have stoppet ham, men en blanding af alkoholen, der stadig dvælede i mine årer, fugtigheden i ​​min fisse og den store pik mod mig gjorde det umuligt for mig at stoppe.

Jeg mærkede hånden på mine hofter løbe op ad min side, under min skjorte, centimeter væk fra mine bryster. Jeg greb den i panik. Jeg var ikke sikker på, hvor langt jeg ville have det her. Frederik lod mig holde hans håndled, hans hånd kun få millimeter væk fra mit bryst. Kunne jeg virkelig gøre dette mod min kæreste? Han havde altid elsket mine bryster. Kunne jeg lade hans bedste ven røre ved mine bryster og derved dele det, der ellers kun var tilegnet mig og min kæreste privatliv?

Der var en stor grund mod min røv, der sagde ja. Modvilligt accepterede jeg, at jeg var en forfærdelig kæreste, og førte Frederiks hånd ind på en af ​​mine bryster. Hans hånd føltes fantastisk, da han blødt masserede mig. Hans anden hånd bevægede sig ned til min røv og klemte den blidt. Jeg mærkede hele hans krop bevæge sig tæt ind, så jeg kunne mærke ham lige mod mig. Min fisse brændte af lyst. Jeg begyndte at forestille mig, hvordan hans pik ville føles inde i mig. Den ville uden tvivl fylde mig god ud, som min kæreste aldrig havde gjort. I en underdanig bevægelse sænkede jeg mine shorts og trusser for at opdage, at Frederik allerede havde sluppet sin pik ud. Den slog mod min røv og sendte gysninger over mig. Han vinklede sin pik, så den gned mod min fisse. Jeg var så våd nu, at jeg vidste, at jeg måtte have ham. Jeg var færdig med at spille skuespil. Jeg drejede lidt på hovedet, så jeg vendte bagved mig og sagde kun to ord, som også bekræfter mig selv som en utro tæve.

"Knep mig."

Frederik så ud til at have ventet på den kommando. Han om arrangerede sig lidt og tvang spidsen af ​​sin pik ind i mig. Det føltes allerede fantastisk. Bare med pikhovedet strakte han mig bredere end nogensinde før. Jeg stønnede, højere end jeg havde tænkt mig og dækkede hurtigt min mund med en hånd. Hans pik skubbede længere ind i mig. Jeg følte, at jeg havde brug for at skrige. Det føltes for godt. Hans pik var nu halvvejs inde i mig, og lysten var blevet for meget. Kunne ikke længere spille ordentlig pige, jeg skubbede mig selv længere tilbage mod hans tykke og lange pik, indtil jeg mærkede hans lår blødt slå mod mine baller.

Følelsen var intens og helt fantastisk. Jeg kunne mærke mine safter rente ned over hans pik. Han holdt mig godt fast, mens han langsomt trak sig tilbage ud af min gennemvåde fisse, inden han hårdt jog den helt i bund igen. Jeg stønnede højlydt ind i min hånd, så højt, at jeg måtte se over til min kæreste for at sikre mig, at jeg ikke havde vækket ham. Han lå stadig over for mig, i dyb søvn. Det tændte mig så meget at se ham i ansigtet, alt imens hans bedste vens store pik var inde i mig. Frederik fortsatte det hårde og dybe tempo og trak sig ud, før han hamrede i bund igen, endnu hårdere end før. Jeg kunne allerede mærke en orgasme bygge sig, da han kneppede mig langsomt og dybt, den ene hånd holdt mig på plads på mine bryster, den anden kærtegnede min røv.

Han tog fart, kneppede mig hårdere og hårdere og sendte bølge efter bølge af glæde gennem hele mig. Presset var for meget for mig, og med endnu et højt støn, krampede min fisse og min safter løb ud over hans pik, min ene hånd forsøgte desperat at stoppe de lyde jeg lavede, den anden greb om dynen så hårdt, at jeg kunne have revet den i stykker i min orgasmerus.

Han må have følt mig komme. Han trak mig hårdt ned på sin pik og holdt mig på plads. Jeg genkendte bevægelsen, han prøvede hårdt på at forhindre sig selv i at komme. Jeg ventede på ham, trak vejret tungt og prøvede ikke at bevæge mig for meget. Det var for tidligt for ham at komme. Jeg var desperat efter mere. Efter et halvt minut trak han sig langsomt ud af mig med en våd og sugende lyd.

Få sex i dag

"Sut min pik." sagde han beordrede ind i mit øre. Jeg ved ikke hvorfor, men dette sendte elektricitet gennem min krop. Da jeg så min kæreste, flyttede jeg langsomt noget af dynen ned, før jeg vendte ryggen til ham. Frederik lå på ryggen, hans enorme pik floppede på hans bryst. Den var bestemt over 20 cm, og tyk som et håndled rundt om. Jeg må have været virkelig liderlig og våd, for at have kunne tage en så stor pik for først gang i mit liv. Jeg så over på Mary, mens jeg langsomt sænkede mig ned mod Frederiks nosser. Hun vendte væk fra os, alt jeg kunne se var hendes fyldige røv. Jeg aner ikke hvorfor Frederik ville have mig, for mig var hun meget mere attraktiv end mig, men da jeg tog en af ​​hans kugler ind i min mund og mærkede hans pik dække hele mit ansigt, var jeg igen i den liderlig himmel.

Jeg kunne smage noget af mine safter på hans nosser, hvilket gjorde mig endnu tændt, da jeg forsigtigt spillede ham af med den ene hånd. Derefter slikkede jeg langsomt hans skaft op til spidsen, før jeg kørte min tunge langsomt hen over hans hoved. Han udstødte et par frække suk, og jeg mærkede hans hånd nå bagsiden af ​​mit hoved. Hans størrelse ramte mig pludselig, der var ingen nåde, jeg ville kunne have ham i min mund. Jeg kunne næsten ikke have min kærestes og Frederik var tæt på dobbelt så stor. Jeg tog en dyb indånding og sænkede min mund ned over hans tykke pik. Han strakte min mund så langt ud, at jeg kun kunne tage ham nogle centimeter, før jeg måtte trække ham ud igen.

"Du er så fucking kæmpe..." pustede jeg, højere end jeg havde tænkt mig, og satte hans pik op mod mit ansigt igen. Det var fantastisk at være så tæt på det, at det så ud til at tårne ​​sig op over mig.

"Du er sgu en fræk tøs." Sagde han. Min kæreste har aldrig kaldt mig sådan noget før. Det fik min fisse til at blive endnu vådere. "Sut nu min pik." Han beordrede igen. Jeg slog blidt hans pik mod min tunge og nød vægten af, at den ramte mig igen og igen. Efter lidt havde jeg fået mod til at prøve igen.

Jeg skubbede mit hoved ned på hans pik, og mærkede min mund spredes efter ham efterfulgt af, at min hals blødt gav efter. Det fik mig til at blive kvalt næsten med det samme, men jeg nåede at holde den der i et par sekunder, før jeg måtte trække ham ud. Jeg slikkede hele hans hoved igen, mens jeg prøvede at trække vejret, før jeg gik ned på ham igen. Hans pik føltes bare for godt i min mund. Min fisse brændte, jeg fik pikken langt ned i min hals, før jeg langsomt trak den ud igen.

Jeg kunne høre hans støn blev tydligere og mærke hans hånd tog hårdt fat i mit hår, da jeg begyndte at øge farten. kunne mærke mit spyt glide ned af hans lange pik, mens jeg suttede og slikkede på den. Jeg var så klar til ham nu, jeg ville ærlig talt ikke have været ligeglad, hvis min kæreste var vågnet på dette tidspunkt. Hvis han havde, ville jeg bare være blevet ved med at kneppe hans bedste ven med min mund, uden overhovedet at stoppe for at forklare noget. I dette øjeblik var jeg Frederiks lille luder. Alt jeg kunne tænke på var den smukke pik der invaderede min mund og mine tanker.

Jeg lod hans pik falde ud af min mund med et tilfredsstillende plask, før jeg stille og roligt sagde: "Må jeg kneppe dig igen? Lad mig kneppe dig." Han svarede ikke, tog bare fat i mit hår og trak mig langsomt op mod ham, jeg sparkede hurtigt mine shorts og trusser af, mens jeg forsøgte ikke at vække de andre, der sov på hver sin side af mig.

Da jeg nåede hans hoved trak han mig ned mod sin mund og kyssede mig hårdt, mens jeg placerede mig over hans pik. Hans tunge kom ind i min mund, og jeg suttede den glad, da han førte mine hofter ned på sin pik. Den trængte denne gang let ind i mig, da alle mine safter smurte pikken godt og grundigt. Følelsen var lige så god, som da han først kom ind i mig, faktisk endnu bedre hvis det var muligt. På en eller anden måde havde jeg følt mig tom, mens jeg suttede hans pik, nu følte jeg mig fyldt ud igen, som jeg burde være. Jeg stønnede ind i hans mund, da jeg allerede mærkede en orgasme bygge sig op igen. Jeg løftede mig fra hans pik og gled ned igen, mens jeg kom ind i hans bevægelser. Jeg var nødt til at stoppe med at kysse ham, da min stønnen gjorde det for akavet. Jeg hvilede mit ansigt på hans hals og stønnede sagte ind i ham, mens han tog fat i mine hofter og trak mig ned på hans pik igen og igen. Jeg kom for anden gang over hele hans pik, men denne gang stoppede han ikke. Han flyttede en hånd op til min mund og dækkede den, jeg havde ikke indset hvor højt jeg stønnede, da han begyndte at kneppe mig, mens han gentagne gange trak min røv ned på hans pik. Min anden orgasme var ikke engang helt aftaget, før en tredje var begyndt at bygge sig op.

Jeg kunne mærke hans stød blive mere og mere desperate. Jeg ville ikke have det stoppede, men samtidig ville jeg have hans sperm. "kom inde i mig." Jeg pustede gennem hans fingre. "Please, fyld mig med din sperm." Jeg tiggede. Han svarede ikke igen, men hans stød tog fart. Hans pik begyndte at dunke inde i mig. Jeg løftede mig selv op på mine hænder for at hjælpe med at presse mig selv ned på hans pik. Jeg var begyndt at få orgasme for tredje gang, da det første udbrud af hans sperm ramte mig. Han stoppede dog ikke. Han fortsatte med at støde og stønne, mens jeg bed mig i læben for at stoppe mig selv med at skrige. Til sidst trak han min ned på sig og slap resten af ​​hans sperm indeni mig. Det tog tre udbrud for ham at fylde mig helt med sæd. Jeg kunne mærke, at det lækkede rundt om hans pik, da han gav et tilfreds støn. Jeg sukkede og indtog følelsen af ​​at være fuld af pik og sperm på samme tid. Efter et minut eller deromkring trak jeg mig ud af hans langsomt bløde pik, før jeg faldt ned til hans hofter for at tage hans pik tilbage i min mund. I hans lidt blødgjorte tilstand var jeg næsten i stand til at tage ham dybt ind i min mund, og alt jeg kunne smage var vores kombinerede sperm og safter. Til sidst gav jeg hans baller et par slik for at fjerne spermen, inden jeg lagde mig tilbage på min plads.

Frederik og jeg lå der sammen og trak vejret tungt, mens hans sperm sivede ud af mig. Jeg kunne mærke, at madrassen blev helt våd. Pludselig ramte det, jeg havde gjort. Jeg tog hurtigt mine shorts og trusser på igen og trak dynebetrækket op over mig selv. Jeg kiggede på min kærestes sovende ansigt og fik en skyldfølelse gennem mig.

Og alligevel...det var ikke så slemt, som jeg troede, det ville være. Jeg mærkede Frederik ordne sit tøj og vende sig væk for at ligge i ske med Mary, Smilede frækt, mens jeg tænkte at det var nok godt hun ikke vidste at hans bedste vens kærestes safter stadig var ud over hans pik.

I løbet af den nat tænkte jeg på, hvad jeg ville fortælle min kæreste om morgenen. Jeg sagde til mig selv, at jeg ville forklare ham alt, ligge mig ved hans fødder og bede om tilgivelse. Men da morgenen kom, og jeg vågnede med Frederiks sperm stadig meget inde i mig og en brugt og liderlig følelse som aldrig før, vidste jeg, at jeg ikke ville fortælle ham noget. Og jeg vidste, også at hvis Frederik nogensinde så meget som antydede, at han ville bruge mig igen, så var det ham, jeg ville tigge om lov. Jeg ville tigge om at få hans store dejlige pik igen og igen, som den forfærdelige utro kæreste jeg er....

Tror jeg er nød til at tage kontakt til Frederik, kan ikke tænke på andet og slet ikke efter at jeg har skrevet denne historie, det har kun gjort mig mere liderlig, jeg fantasere konstant om hans skønne pik, både når jeg er onanere alene, men også når min kæreste pumper løs i mig, helt uvidende om at han er blevet hulven med hans bedste ven, og det er hans vens store pik jeg drømmer når vi er sammen, Jeg må prøve en tur mere på hans store stang - bare lige en gang mere!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 76 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.