POPULÆRT SEXTOY : TOP10 KVINDER - TOP10 MÆND - UGENS FAVORIT - TILBUD

Historie fra det virkelige liv. Jeg var blevet 16 år og havde hygget mig med at vise min krop frem kun trus og bh i vinduet en del gange. Jeg var blevet set på og nogle havde også hilst på mig ved at vinke og smile til mig. Jeg havde det ok med det fordi jeg jo havde trus og bh på. Det gjorde noget rart ved mig som jeg kunne lide.

En dag hvor jeg fik fri fra skole og lige var i humør til at tage hjem for at lege lidt, tænkte jeg på hvad jeg skulle prøve.  Jeg Sage farvel til mine skoleveninder og hoppede på cyklen.  

Tankerne kørte rundt i hovedet, hvad skulle jeg prøve. Samtidig følte jeg det ikke det var ok jeg gjorde de ting jeg nu gjorde.  

Hvorfor havde jeg de lyster med at vise mig frem og lade andre se mig. Og hvorfor kunne jeg lide det var mænd og ikke fyre på min egen alder.  

Har så med tiden fundet ud af det meget normalt. Læst en del om unge fyre og piger der har de mest underlige lyster. Har også snakket med flere som havde som mig i den alder så er vist heldigvis mere normalt en jeg troede. Det med min interesse for fyre der er ældre en mig selv er heller ikke unormalt både for drenge og piger. 

Da Jeg kom hjem var jeg helt alene, så det var jo rigtigt godt. Jeg tog alt mit tøj af og gik lidt rundt i lejligheden. Kunne mærke liderligheden komme i min krop.  

Mine brystvorter blev helt hårde. jeg lage mig på sengen og kælede lidt med mig selv. Det var dejligt. Så fik jeg lyst til at tage et bad. Elsker varmt bad og mærke sæben løbe ned over kroppen. Jeg stod under bruseren og nød min liderlighed, tænkte på at det kunne være frækt hvis en kikkede på mig i mens jeg vaskede mig. det blev jeg kun mere varm af. Efter bad gik jeg ind på mit værelse, kun med håndklæde om min krop og håret. Gardinerne på værelset var som altid trukket fra, og det viste jeg godt og jeg lod mit håndklæde falde og stod og kikkede på mig selv i spejlet. i spejlet kunne jeg se ud på parkeringen om der skulle komme nogle forbi. Der var desværre tomt, men fandt så ud af jeg kunne se i spejlet om nogle kom forbi uden de viste det jeg kunne se det. Jeg tog håndklædet af og begyndte at tørre mit hår. Pludselig kom en mand gående forbi med sin hund. Jeg stivnede men blev stående. Måske kikkede han ikke og bare gik forbi, men nej han drejede hovedet og kikkede lige ind og jeg stod der i bar krop med ryggen mod ham. Jeg tørrede mit hår vider. Kunne se han stadig kikkede i nogle sekunder og gik vider. Jeg smilede og grinte lidt mens jeg smed mig på sengen.

Kan huske jeg følte mig så fræk og dejlig. Jeg rejste mig for at gøre mig færdig, samlede håndklædet op og kikkede i spejlet og der så jeg han stadig stod og kikkede. Jeg havde lige stået og vist min fisse og patter ved at rejse mig op og samle håndklæde op uden at se han var der. jeg gik hurtigt ud af værelset og ud på badeværelset og satte mig. Var både flov og nervøs. 

I flere dage turde jeg næsten ikke gå ud og jeg træk gardinerne for hvergang jeg var på mit værelse efter det der skete. Der gik nogle dage, og jeg kom hjem fra skole. Træk gardinerne fra og så der låg noget i vinduskarmen. Det var en lille æske chokolade og en seddel sat på. Jeg tog det og på sedlen stod, Kære lille pige. husk at man kan kikke lige ind til dig når du er på dit værelse. Du skal passe på med hvad du laver. Jeg syntes du en meget flot men ung pige og du skal ikke være flov over jeg skriver til dig. Det er mere så du passer bedre på.   

Efter det havde jeg det bedre men stadig flov. Der skulle gå længer tid før jeg igen blottede mig, men det en anden historie. 

Husk det ikke er ok at vise sig for andre hvis de ikke selv er med på det, kun hvis det er uskyldigt og man ikke viste de så en. Mange mænd og kvinder kikker jo på andre når de går på gaden og det i sig selv kan være en fræk og pirrende ting. 

Jeg håber i kan lide min novelle selv om jeg ikke er den store forfatter eller skriver :o)

Tak

Min første blotter oplevelse del.2
I alt: 3.9 ud af 5 - fra i alt 28 stemmer

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.