Den første novelle handler om min store lidenskab om at vise mig frem. Det startede ret tilfældigt med at jeg en dag efter bad stod og tog tøj på…

Jeg vil gerne skrive om hvordan mit sex liv startede som pige på 14 år. Til nu som gift.

Den første novelle er fra da jeg var 14 år. Det var en oplevelse som har tændt mig lige til den dag i dag.

Jeg var en pige på 14 år. Stadig ikke haft sex, men havde kysset lidt til fester. Jeg var ikke en stor pige, og mine bryster var heller ikke store. De var små og spidse. Jeg håbede altid de ville blive store LOL.

Den første novelle handler om min store lidenskab om at vise mig frem. Det startede ret tilfældigt med at jeg en dag efter bad stod og tog tøj på forend vinduet. Jeg opdagede slet ikke at en fyr gik forbi og kikkede ind på mig. Da jeg så det rev jeg gardinet for, og rystede i hele kroppen. Blev virkelig flov.

Nogle dage efter kom det som jeg har nyt i mange år, nemlig det at gå til grænsen med at vise sig uden at blive set eller lade som om man ikke ved de kikker.

En aften kom jeg hjem fra en veninde. Mine forældre så en film i tv. Jeg sad lidt og kikkede med, men den var dårlig så gik ind på mit værelse. Skal siges, vi boede i stuen i malurthaven i Herlev. Der sad vinduerne langt nede så man kunne kikke lige ind, ret let. Jeg havde en lænestol som stod tæt på vindue. Der sad jeg tit og lyttede til musik mens jeg kikker ud. Denne aften gjorde jeg som jeg plejede. Satte musik på og kikkede på folk der kom forbi. Nogle med hund, andre gik bare tur og så dem som stod af bussen.

Jeg kom til at tænke på den dag det skete, hvor jeg blev set tage tøj på og blev lidt tændt. Det var mørkt udenfor og jeg tænkte om jeg skulle slukke lyset og så side i mørket og kikke ud af vinduet. Jeg Sad og fantaserede lidt, da der kom en mand som gik et stykke væk. Jeg krammede mine bryster og studerede ham. Han så mig ikke. Tiden gik og klokken blev over 23. På den tid var der ikke mange folk på gaden så jeg tog mit tøj af og satte mig igen, Sådan sad jeg, at hvis man kikkede ind ville man kunne se mine bryster. Jeg Sad og blev varm i kroppen og Meget nervøs. Bussen kom og der gik 3 ud af bussen. En fyr under 20, en mand nok på de 40-45 år. Og en kvinde. Jeg greb min bluse for at dække mine bryster, men tabte blusen. Da jeg kikkede ud igen stirede den ældre mand lige ind og smilede til mig. Jeg smed mig på gulvet og blev flov som sidst det skete. Jeg kikkede ud igen og så var han væk. Kort efter nød jeg faktisk det der skete og faldt i søvn den nat med sikkerhed på jeg ville gøre det igen.

Ny oplevelse Novelle 2

Jeg undskylder jeg ikke er så god til at skrive, men håber i kan lide den for så vil jeg forsætte.

 

Min første blotter oplevelse
I alt: 3.7 ud af 5 - fra i alt 18 stemmer

Kommentarer  

#7 Macks 06-01-2022 08:33
Skriv da endelig igen - dine små skønhedsfejl er søde ;)
Citater
#6 Anders C 04-01-2022 15:27
Fortsæt endelig!
Citater
#5 Curious Pete 03-01-2022 11:14
Fræk historie, fortsæt endelig ;-)
Citater
#4 Forbidden6Secrets 02-01-2022 17:05
fem stjerner - den re kort og savner lidt den røde tråd - men den er der: DIN lyst og skam der overmander dig mmmm
Citater
#3 superkysseren 01-01-2022 12:18
dejlig novelle,smider du ikke snart dine trusser også ?
Citater
#2 Dammegood 31-12-2021 14:23
Så frækt at læse om.
Forsæt endelig
Citater
#1 Bollepolle 31-12-2021 11:41
Du er da helt fin til at skrive, så fortsæt endelig.
Jeg vil glæde mig til dine fortsættelser.
Citater

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér