Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Engang var det god sportslatin, at idrætsudøvere skulle holde sig fra sex i tiden op til en stor præstation.

Heldigvis var Kasper ikke elitesports-udøver, men han havde alligevel holdt en sexpause på et par dage eller tre op mod halvmaraton i København.

SEX I DAG?

Den 29-årige københavner havde let ved at få sex, for Mie – som havde været hans kæreste i en kort periode for nogle år siden – stillede villigt op, når han havde brug for det. Hun lagde sig også ned. Eller stod på knæ. Eller på det ene ben.

Hun gjorde, hvad hun skulle, og aftalen var gensidig.

Når en af dem trængte til sex, så kunne de komme til hinanden, og torsdagen før den september-søndag, hvor der var halvmaraton i Københavns gader, havde de begge trængt til masser af sex.

Så Kasper havde kneppet Mies 25-årige og meget smidige krop tre gange.

Det havde strakt sig over nogle timer, hvor Mie havde nydt Kaspers veltrænede krop og ret store pik, og Kasper var endnu engang blevet tilfredsstillet af Mies utrættelige evne til at kneppe.

Kasper stod i feltet på Østre Allé ved Parken og rystede sine ben. Gjorde de sidste forberedelser. Han løsnede sine shorts, så han kunne binde dem ordentligt igen, og han fik lige et kig ned til pikken, der lå afslappet i bukserne. Den var stor og tyk. Altid. Også når den bare var slap.

Den glatte pik var klar, og hans lige så glatte nosser var smurt ind i vaseline, så de ikke gned sig hudløse mod hans lår.

Han skulle ikke risikere at pikken og omegn blev slidt af hans løberi. Han kunne jo aldrig vide, hvornår han skulle bruge udstyret igen.

Kulturminister Bertel Haarder satte løbet i gang. Regnen var standset, og Kasper følte sig i hopla. Hans rekord på halvmaraton var på den forkerte side af halvanden time. Han ville gerne under, men det blev ikke i dag.

Og det skyldtes altså ikke hans maraton-knepperi med Mie forleden, tænkte han.

Selv om der blot var 75 kilo på hans 188 centimeter høje krop, så manglede han noget træning for at kunne bryde den mur.

Det gjaldt bare om at få et godt løb.

Der skulle også være plads til så meget andet i livet. Job...og sex...og...sex – og sex.

Hepperne stod i kødrande langs noget af ruten, men Kasper var fokuseret på sit åndedræt og på at prioritere kræfterne. Det var som et godt knald – lidt surt at løbe tør for kræfter, når kvinden stod nøgen på knæ og viftede med fissen.

Han lod sig distrahere.

Tænkte på Mies glatte fisse. Hendes høje, slanke krop. Solbrun og med smukke, C-skåls-bryster. Han rundede 10 kilometer på 43 minutter. Det var så godt, at han var lige ved at blive distraheret til at tænke på næste omgang sex med bolle-veninden.

Kasper lod sig også friste af kvinder ude i byen, men det var lækkert at have en sikker havn, hvor der altid var sex i farvandet. Mie og Kasper havde den aftale, at de så vidt muligt altid kunne blive tilfredsstillet hos hinanden.

Det var en god deal.

Man var sikker på at vinde.

Sådan var det ikke ved motionsløb.

Her gjaldt det om at være med, og det var Kasper. Hans minuttider var gode. Han så på sit ur ved hver kilometer, og han holdt sin hastighed. Kiggede lidt på dem, han lå imellem. Blev overhalet af nogle. Overhalede også. Lagde sig godt i svingene. Alle sekunder talte, trods alt, men han så også på nogle af de seje kvinder, der blandede sig i denne ende af feltet. For det meste små lette – og unge – piger – der svingede med armene. Brysterne var ikke så lette at få øje på.

Mie løb ikke. Hun var mere til zumba – og sex.

Kasper rundede Trianglen for sidste gang og satte kurs mod mål. Kiggede på sit ur. En time og 33 minutter, viste digital-tallene, men der var stadig 300-400 meter tilbage.

Han holdt stadig tempoet. Løb afskilte sig fra sex ved, at det var konstant. Når Kasper kneppede, så foregik det i mange tempi og mange positioner og med forskellige skift.

Ved løb var det bare lige ud. Lige på. Fremad. Ikke så meget teknik.

Ved sex var det en anden tilfredsstillelse, der skulle opnås, og det klarede Kasper – og Mie eller skiftende partnere – også.

Knap en time og 35 minutter – altså 35 minutter langsommere end vinderen, som – naturligvis – var en lille, mørk fyr. Mon de små løbere også havde store pikke, sådan som man ofte hørte om negroide? Eller kunne Kasper godt slå dem i den disciplin.

Lige nu havde han bare lyst til et langt bad. Slappe af, men også lade lidt op til festen om aftenen. Der skulle være teltfest med en stor flok. Han kendte nogle af dem, men ikke alle. Det var skønt at møde nye mennesker – hvem ved: Måske også nye kvinder.

Det kunne være, han kunne komme tæt på nogle af dem, der havde overhalet ham ude ved 10 eller 13 kilometer. Nogle af dem, der rask væk kunne løbe en halv maraton på 1.26.

Så kunne han lige få nogle fif til halv og helmaraton.

Kasper ville satse på at forbedre sin halvmaratontid til under halvanden time i stedet for at angribe maraton-tiden, hvor hans bedste var tre timer og 51 minutter.

Kasper smuttede i bad hjemme i sin lejlighed. Da han var blevet varmet op under bruserens stråler, fik han også liv i pikken igen. Vaselinen havde gjort, hvad den skulle.

Ingen slidmærker på nosserne.

Han tog fat i skraberen og kørte den rundt over roden og forsigtigt på pungen. Han barberede sig også under armene.

Han var velduftende og klar.

Pikken havde fået en ordentlig vasketur.

Nu skulle han mødes med et par kammerater og varme op til aftenens løbefest.

Der var varmt i teltet, da Kasper kom ud til Fælledparken ved 18-tiden. Grillerne var tændt, og hans kammerater blev hurtigt opslugt af mængden.

Der var et par hundrede deltagere. Mange af dem var nok løbere eller medlemmer af Sparta, men alle kunne kigge forbi, få noget at spise og drikke og lytte til musik.

Kasper kendte enkelte af dem af udseende fra de gange, han havde været med til fællestræninger op mod København Marathon, men det var alligevel en lyshåret, ung kvinde, der hurtigt fangede hans opmærksomhed.

Hun stod ved siden af ham i baren, og hun spurgte, om han havde løbet.

"Jeg hedder Sara – og jeg har ikke løbet," sagde hun og gav ham hånden lidt akavet.

"Kasper – og jeg har løbet," smilte han tilbage.

"Gik det godt," spurgte Sara, og Kasper fortalte beredvilligt om sit løb.

Sara virkede imponeret. Hun var lille og blond – med små faste bryster så vidt Kasper kunne vurdere. Han kiggede ned i hendes kavalergang, hvor hende bryster blev presset flot sammen - og op - af toppen.

"Jeg kan se, du stadig har overskud," sagde hun med et frækt smil, da hun fangede hans øjne.

"Tjaaaa – jeg hører ikke til dem, der bliver helt slatten efter et halvt maraton. Heller ikke efter et helt. Måske har jeg givet mig for lidt," svarede Kasper.

"Det må vi da rette op på," svarede Sara kækt.

Kasper blev ikke skræmt. Det blev han faktisk aldrig, når han stod over for en kvinde – ung som ældre. Han blev nysgerrig, hvad enten det nu skulle vise sig at være en hyggesnak, en vild flirt, en scoring for en aften eller en længere-varende bolleveninde.

"Løber du da. Jeg så dig ikke i feltet i dag, og det er jeg sikker på, jeg ville have gjort," sagde Kasper og kiggede indgående på Saras spændstige krop.

"Næ. Jeg løber ikke så meget, men der er mange andre måder at få motion på," sagde hun og blinkede uskyldigt til ham.

"Og du nævner i flæng," spurgte Kasper.

"Hvad er det nu det hedder det der, hvor man spreder sine ben," fortsatte han.

"Sex," spurgte Sara.

"Ja, også det, men nej....squat. Er det ikke det," sagde Kasper.

"Du går ikke meget i fitness-center, gør du," spurgte Sara og kiggede på Kasper krop.

Han var normalt bygget. Hans overarme var muskuløse uden at være svulmende, og under t-shirten var der sikkert også hårdt, tænkte hun.

"Jeg ordner det hjemme i min lejlighed," sagde han.

"Sex?".

"Ja, også sex, men ellers styrketræningen. Hvis jeg skulle gå til fitness, ville jeg bare blive alt for distraheret," sagde han.

"Lidt lige som nu," spurgte Sara blidt.

Kasper så sig omkring.

"Næ. Jeg ved skam, hvad jeg vil, så jeg har ikke brug for at kigge mig så meget omkring," sagde han og tænkte på, at det var nogle dage siden, han havde fået sine udløsninger med Mie.

Alt for længe siden.

"Tror du ikke, det bliver kedeligt her," spurgte Sara og så op på den høje, ranke fyr. Han havde halvlangt bølgende hår og et ganske kort skæg. Det havde han sådan on and off. Lige nu var det "on".

"Jeg kan i hvert fald sagtens finde på andet at bruge kræfterne på. Kom med hjem," sagde han.

De gik. Slentrede gennem gaderne i gråvejret. Det var ved at blive mørkt, og Kasper kunne godt mærke de 21 halv-hurtige kilometer i benene.

Det var en dejlig følelse, når man havde løbet så langt. Man var brugt og alligevel klar. Bevidst om, at man kunne. Lidt lige som når man havde dyrket en lang og lækker omgang sex og var helt færdig – men meget vidende om, at man var god til det der.

Kasper skammede sig ikke over ret meget af det, han var indblandet i. Hverken i eller uden for sengen, på landevejen til løb eller på jobbet, hvor han arbejdede med it. Hans lejlighed var simpel grænsende til det minimalistiske.

Det afslørede måske, at han ikke havde boet sammen med en kvinde i årevis. Faktisk var Mie den seneste. Kvinde nummer to. Det var fire år siden. Det havde varet i to måneder, men hun kom ofte i hans lejlighed.

Men det var ikke vaser i vindueskarmen, hun flyttede rundt på.

Det var hans glatte nosser i sengen, hun rykkede med, og selv om de var fælles om opvasken i det lille køkken uden maskinopvask, var det lige så meget hans pik, hun polerede med fissen.

Det var tider.

Men det var ikke blevet dårligere efter at Mie var flyttet. Det var bare blevet anderledes, og han kunne sagtens klare sig selv, når det bare ikke altid var ham, der skulle ordne det.

Jo, opvasken, ingen problemer, men sexen.

Der skulle andet end hænder til, og det kom der også. Mie, naturligvis, og så de løse kvinder, som Kasper mødte ude i byen. Mie og han fortalte ikke hinanden om det. De dyrkede sikker sex – altid – og så havde de ikke noget at lade hinanden høre.

Sara sad i den hvide sofa ved siden af Kasper. De skålede i en Corona, og Kasper kiggede på hendes lår.

"Ser du noget godt," spurgte hun.

"Ja, jeg ser nogle stærke lår, der passer sin træning," sagde Kasper.

"Er det noget, du kan bevise – altså at dine lår er stærke", tilføjede han og så nysgerrigt på Sara.

Hun rejste sig og satte sig på hans skød.

De kyssede hinanden.

"Tag mig," stønnede hun og skubbede Kasper tilbage mod hynderne.

Hun gned sit underliv frem og tilbage, og det var ikke vanskeligt for hende at mærke, at Kasper havde en stor pik i bukserne, og han glædede sig nu endnu mere over, at vaselinen havde fungeret efter hensigten.

Det havde én gang – under et maraton – smuttet med den perfekte indsmøring, og det havde givet problemer i en uge bagefter.

Avs!

Nu følte både Kasper og pikken sig godt tilpas, og han tog fat i Saras lange blonde hår og holdt hende fast i et kys. Et langt kys. Han hev hende lidt mere i hendes hår og kyssede hende på halsen.

Førte hænderne ned over hendes top, og krammede de små, faste bryster under det hvide stof.

Han trak op i hendes sorte nederdel og trak ned i hendes strømpebukser så godt han kunne. Hendes hvide trusser dukkede frem, og han førte en hånd ned til hende fisse.

Det var svært, man han viste, hvad vej, han ville, og den vej gik ned på gulvet. Der lå det bløde tæppe.

Han bar Sara derud på gulvet.

"Vis mig så, hvad du kan," sagde Kasper og trak sin t-shirt over hovedet. Han stillede sig med spredte ben foran Sara, der lå på alle fire på gulvet.

Hun satte sig på knæ og åbnede Kaspers bukser.

Langsomt. Drillende.

Hun rejste sig, så hun sad på hug med spredte ben.

"Jeg skal nok vise dig, at jeg har passet min træning," sagde hun og trak hans bukseåbning til siden.

Hun gned på hans halvstive pik, og de 22 glatte centimeter var ved at folde sig helt ud.

Det kildede i Saras fisse, men hun beholdt tøjet på. Hun ville tirre ham, og hun nøjedes med at sidde helt roligt med benene spredt ud til siden.

Det kunne hun gøre længe – uden at syre til. I benene.

Hans pik sprang frem, da hun trak hans bukser ned, og hun fangede pikken med munden. Den var så tyk, at Kaspers hånd lige kunne nå om den, da han indfangede den og bød den til hendes mund.

Pikhovedet var blottet og vådt, og da Sara slikkede på det, trak hun lange tråde af presperm mellem pikhovedet og hendes smilende hvide tandsæt.

"Dejligt at se, hvordan blodet ruller i dig oven på sådan en kraftanstrengelse i dag," sagde Sara og suttede rundt om den nybarberede pikrod.

Hun fik også fat i hans nosser, klemte dem i hænderne, og gabte over dem med sin mund og legesyge tunge.

Hendes hænder strejfede også hans bagerste hul. Lige i udkanten af anus. Han gav sig og stønnede.

"Arrhhhhhhh," sagde Kasper og gik ned i knæ.

Sara trak op i sin nederdel og stak en hånd ned i sine strømpebukser og trusser. Mens hun med sin mund slikkede hans pik og med én hånd masserede hans nosser og røv, kildede hun sin egen fisse.

Og blev siddende lige så rank som en pind. På hug med benene godt ud til siden.

Kasper var imponeret over hendes kraft, men han var endnu mere liderlig, og klar til at udfordre hende.

Men nydelsen var lige nu for stor til, at han ville gøre andet og mere.

Hun slikkede hans skaft i hele dets længde, og hun suttede rundt om pikhovedet. Pirkede til strengen, der holdt pikhovedet på plads på skaftet og var inde omkring alle små folder i hans underliv.

Han nød det. Tænkte på kammeraterne, der nok stadig stod og spyttede i en øl, mens den evige fisse-finder stod her med en pige på pik-krogen.

Normalt godtede Kasper sig ikke over, at han var så god til at finde piger – og få sex – og han sagde det da slet ikke til kammeraterne. Men i sit stille sind – selv nu, da han stod og stønnede stille – kunne han kun glæde sig over evnerne.

Han trak op i sin pik, så den smuttede ud ad Saras mund, og han blottede sine nosser for hende. De hang nu ud for hendes mund. Sara slikkede dem i lange strøg med tungen.

"Jeg vil have tøjet af dig. Jeg vil se dig sidde sådan – nøgen," befalede Kasper og gav Sara en hjælpende hånd.

Han trak sine bukser af, mens Sara knappede toppen op og hægtede sin bh af. Hun hev nederdelen ned og trådte hurtigt ud ad sine strømpebukser og små trusser.

Der stod hun, og det var et dejligt syn. Helt nøgen og lysebrun.

"Må jeg så se om du stadig kan være spændstig, selv om du ikke længere har tøjet til at støtte," sagde Kasper.

Hans pik stod i en pæn vinkel op ad maven. Den var hård, og Kasper var klar. Hård og klar.

Han lagde sig ned på tæppet og så op på Sara, der stadig stod med spredte ben og nøgen fisse.

Hun satte sig på knæ ved siden af Kasper og tog fat i hans pik. Begyndte at spille hans pik med først korte og hurtige og så lidt langsommere og seje strøg. Forhuden gled hen over pikhovedet, og presperm piblede frem.

Sara strøg det væk med fingrene og slikkede det i sig, og hendes venstre hånd begyndte at kredse om hendes egen fisse.

Få sex i dag

"Ahhhhhhh.....jaaaaaaa," sukkede hun, og Kasper så på hendes brystvorter, der blev små og hårde.

"Sæt dig op på min pik. Rid mig," sagde han og kiggede hende i øjnene.

Hun gjorde klar, men han sagde lige "øjeblik".

Rakte ud efter bukser og tegnebog og fiskede et kondom frem.

Monterede det hurtigt og kyndigt.

Sådan.

Hans tykke pik strittede lige i vejret.

"Jeg vil gerne se, om du kan sidde i den stilling fra før mens du rider mig. Det må være enormt frækt at du bare kan glide op og ned ad min pik på den måde," sagde Kasper.

Sara nikkede.

"Jeg vil gøre mit bedste," sagde hun og dirigerede hans tykke pik på plads i hendes stramme fisse.

Det var en himmelsk fornemmelse. Det var på en måde som at stille op til start i et motionsløb og så bare gøre klar til at startskuddet lød og man kunne komme i gang.

Kasper gled af sted.

Han så op på Sara, der satte tempoet. Nok havde hun ikke løbet tidligere i dag, og det var ikke hende, der havde trukket ham nogle steder, hvor det havde været hårdt, men lige nu var det hende, hen ville op til.

Op og ned. Ind og ud.

Det var måske monotont, men lige som Kasper aldrig blev træt af at sætte sit ene ben foran det andet, når han løb (fodboldkammeraterne jokede jo altid med, at der manglede en bold) så blev han heller ikke utålmodig over, at det gik så langsomt. Sara og han byggede op. Kørte af sted.

Hun klemte sine bryster sammen, og hun lukkede øjnene.

Kasper på så hendes inderlår, og allerede nu var han imponeret over, at hun kunne fortsætte.

Måske vidste hun ikke, hvilken støbning, Kasper var af. Hun ville blive klogere – eller utålmodig.

Mie vidste godt, at seks-syv timer kunne gå med tre udløsninger. Det vidste Kasper også. Herlig brug af en kort arbejdsdag og en masse fritimer i hinandens arme og kønsdele...

Sara havde ikke prøvet ham før, men han vidste jo heller ikke, hvad hun kunne.

Måske var hun endnu strammere end Mie og andre kvinder, som Kasper havde været sammen med, eller måske kunne hun pumpe liv i pikken, og sperm ud af ham hurtigere end hun selv syrede til i sine smukke ben.

Kaspers mørke hår lå ud over det langhårede grå tæppe. Det eneste tæppe på lejlighedens lysebrune trægulve, men et blødt tæppe, som han før havde brugt til sex.

Han nød blødheden mod sine balder, og han nød Sara oven på sin pik.

Minutterne gik, men tiden fløj af sted. Et maraton-ridt, der bare ikke lod sig standse.

Han blev ikke udmattet på samme måde, som når han passerede 10, 15, 20 og 30 kilometer afhængig af distancen, han var ude på.

Og Sara lod sig slet ikke mærke af, at hans tykke, villige pik masserede hendes smaskende våde fisse, samtidig med, at hun skulle holde benene spændt og glide op og ned ved lårmusklernes kraft.

"Bliver du træt," sagde Kasper drillende, men Sara rystede på hovedet.

Hun satte farten op, men hendes kinder var røde. Hun blussede, og hun var lige ved at begynde at støtte sine hænder til lårene.

"Det er hårdt. Ja, altså at bruge sine ben så meget og så længe," sagde hun.

Hun stod af ham og begyndte at slikke hans nosser og kysser op ad hans mave.

"Jeg bliver da godt øm af det her...også i benene," sagde hun og lagde sig op over ham.

"Jeg tager lige en pause," stønnede hun grinende.

Kasper sagde, at det havde hun også fortjent.

Han vendte hende om, så hun lå på alle fire, og han begyndte at slikke hendes fisse bagfra.

Han smagte hendes skønne safter, som også var løbet lidt ned ad inderlårene, og hans tunge kredsede interesseret omkring hendes strittende klit.

Hun stødte bagud som om hun kneppede hans tunge.

"Ja, ja, ja.... Pres din tunge op i min fisse," bad hun.

Kondomet sad stadig glinsende og stramt omkring Kaspers pik, og gummiringen strammede dejligt nede ved pikkens rod.

Han lå og slikkede hende, og hun vuggede frem og tilbage.

Pludselig rejste Kasper sig.

Som var han ved Trianglen og kunne se målet i det fjerne. Som ville han bare have det gjort færdigt nu og mærke forløsningen, når det hele var overstået.

Han rejste sig og satte hænderne på Saras ryg, pressede pikken mod hendes fisse og klemte sig ind.

Kom op. Helt op med sin pik, der bare skreg efter at blive tømt for sperm. Der var lang tid fra torsdag til søndag, når man var vant til rigeligt med sex.

Men halvmaratontiden havde også været det hele værd, selv om det nu skulle være en vane med afholdenhed før et større løb.

Kasper lukkede øjnene, han satte farten op, og han fornemmede, hvordan Sara førte sin ene hånd ned mellem benene.

Hendes hånd roterede kraftigt, og han mærkede, hvordan hendes mellemkød bevægede sig. Hendes dejlige klit fik finger, mens hendes fisse fik pik.

Det slørede for Kaspers øjne. Der stod ikke "mål" der et stykke over Saras lyse hår på hovedet. Men det var som et mål.

Mål nummer to på denne søndag midt i september.

Det trak i hans nosser, og han kradsede Sara på ryggen. Trak hende lidt i håret og tog fat under hendes mave og på hendes bryster.

Hans hænder var overalt.

Han spændte i ryggen og mærkede så, hvordan spermen kom rullende. Det ville ligge som en stor portion i toppen af kondomet, når han trak sig ud af Sara.

Det skulle hun se. Hvis de mødtes en anden gang – hvilket slet ikke var sikkert – ville hun få en fornemmelse af, hvor meget, han kunne sperme. Så kunne hun sutte ham, eller få det sprøjtet ud over sin krop en anden gang.

Kasper var ikke færdig med sin udløsning, inden der lød en række korte klynk fra Sara, som rystede i hele kroppen.

Hun faldt sammen.

Så var der alligevel ikke energi til mere.

"Du klarede det rigtigt godt," sagde Kasper og strøg hende over lænden.

"Der er muskler i dig. Du kan da godt begynde at løbe. Det kan blive til gode tider. Måske kan du trække mig i mål næste gang," lo han.

Sara rystede på hovedet.

"Jeg vil træne noget mere i centret. Så skal du se mig bruge lårene næste gang," sagde hun, og kiggede bagud.

Kasper trak sig ud, og hun kiggede nysgerrigt på spermen i kondomet.

"Det er du da også god til," sagde hun mens Kasper slog en knude.

De lagde sig ind i sengen og hyggekyssede lidt, inden aftenen blev sluttet af med en hurtig missionær.

"Jeg har en veninde, der løber, og jeg tror, du lige vil være noget for hende," sagde Sara, inden de lagde sig til at sove.

Hun løftede dynen og kiggede ned.

"Og den".

"Spændende," sagde Kasper.

"Er det en, jeg kender," tilføjede, hun, men Sara rystede på hovedet og gav ham et kys.

"Hun hedder Nikoline. Godnat".

(Fortsættes)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.