Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var fredag aften. Min kone var gået tidlig i seng. Vi har i mange år ikke sovet i samme værelse. Hun bliver forstyrret af min urolige søvn, siger hun, så det er kun når vi har sex sammen, jeg får lov til at boltre mig i dobbeltsengen en halv time; det bliver efterhånden højst en gang om ugen. Jeg lod som jeg også var på vej i seng, mit soveværelse ligger i den anden ende af huset, men i virkeligheden ventede jeg bare på en sms fra Kirsten, min nabokone, som jeg nu havde haft et varmt forhold til i næsten ti år. Da KIrsten og Peter, hendes mand, var lige flyttet ind, var vi. min kone og jeg, og et andet par på vejen begyndt at omgås med Kirsten og Peter. Kirsten har en datter fra et tidligere ægteskab og Peter havde to drenge, som dog mest boede hos deres mor, fordi Peter rejser så meget. Kirstens datter var lidt ældre end Peters drenge og nu er det vel mere end fem år siden hun var flyttet sammen med en kæreste. Det gjorde det endnu nemmere for mig og Kirsten at finde stunder til varm elskov, som regel mindst hver anden dag, når Peter altså var på rejse. Vi matcher hinanden vældig godt seksuelt; vi er begge meget kælne og som regel lykkes det Kirsten at få min pik stiv igen, inden for en time til halvanden efter den første aflevering. Selv får hun de mest pragtfulde orgasmer, virkelig serieorgasmer bare jeg kærtegner hende, og når jeg endelig kommer op i hende, sker det ret tit at hun får rigtige orgasmekrampe og min pik bliver nærmest låst i hendes fisse, nærmest som en hanhund som jo ikke kan komme fri af tæven lige efter selve parringen! Det fremmer også min orgasme. Det at få fælles orgasme har jeg kun oplevet med én anden kvinde da jeg var helt ung. Det er en fantastisk fornemmelse som mange mænd aldrig oplever!

Så kom den ventede sms fra Kirsten, men i stedet for et "Kysten er klar" eller et "OK", så stod der bare "Ring!" I den efterfølgende samtale fortalte Kirsten at Peters drenge på 15 og 17 ekstraordinært var kommet for at overnatte. Lige nu var de altså til fest i ungdomsklubben, men det ville ikke kunne lade sig gøre for os at hygge om hinanden som vi holdt så meget af! Jeg sagde at jeg så nok måtte tage mig en spiller og Kirsten svarede med at hun vist også måtte onanere. Så sagde hun, nok mest for sjov, "Jeg lader bare være med at lukke for persiennerne, så kan du jo komme her og sperme på ruden; det er jo lidt mere spændende end bare at masturbere hver for sig!" Dén var jeg med på og vi aftalte at jeg skulle være udenfor hendes soveværelsesvindue 10 minutter senere. Jeg tissede af og kunne mærke at min pik også var ret forventningsfuld til hvad Kirsten diskede op med!

Når jeg besøger Kirsten om natten går jeg altid ud på en lille marksti som går bag vores haver og smutter bare ind ad Peter og Kirstens låge. Jeg kunne se at der var godt lyst op i Kirstens soveværelse og jeg måtte også lukke min pik ud af bukserne på vej mod vinduet. Når jeg kom derhen, kunne jeg se Kirsten liggende helt nøgen med spredte ben og hvor hun åbenbart var i gang med den indledende befamling af sig selv; Min pik var blevet helt stiv af det indbydende syn, men jeg var besluttet på ikke at sprøjte af altfor tidlig. Der stod jeg med bukserne nede om lårene med et godt greb om pikken med min højre hånd og min venstre kærtegnende mine nosser.

Så var det at jeg blev forstyrret af stemmer nede fra markstien, hvor man nok kunne se mig i lyset fra Kirstens soveværelse. Jeg samlede mine bukser lidt sammen og løb hen bag en stor rhododenron, hvor jeg kunne vente til der igen var ro på markstien. Det blev der dog ikke! Stemmerne kom i stedet nærmere. Der var nogen på vej ind i haven. Ikke nok med det; nu kunne jeg høre at det var Peters to drenge som åbenbart var kommet tidlig hjem fra ungdomsklubben. Hverken Kirsten eller jeg havde nok regnet med at Peters drenge ville bruge markstien, når de skulle hjem fra ungdomsklubben for det er faktisk en omvej. Selv om de skulle komme den vej, så skulle de gå den anden vej om selve huset for at komme til hoveddøren, men nu var de altså direkte på vej mod det oplyste soveværelsesvindue; de var åbenbart tiltrukket af at det var det eneste vindue hvorfra der kom lys! Jeg overvejede om jeg skulle sende Kirsten en sms for at advare hende så hun kunne lukke persiennerne eller slukke for lyset, men jeg forstod straks at jeg aldrig kunne nå det før drengene var nået hen til vinduet. Der stod de nu og kiggede, tilsyneladende meget interesseret! Det var en meget pinlig situtuation, men jeg var klar over, at det bare ville blive mere pinlig, hvis drengene også opdgede at jeg stod få meter bagved dem med mine bukser hængende på lårene og med røven bar. Jeg blev altså stående musestille og det gjorde drengene også. Pludselig havde en af dem fået sin pik frem og onanerede vildt og det varede heller ikke længe før den anden også var i fuld gang med sin pik. Det varede ikke mange sekunder før de begge to havde sprøjtet hver sin del af vinduet til mens de rømmede sig lidt. De blev ved med at stå og hive i deres pikke, men så trak Kirsten åbenbart persiennerne for og drengene gik hen mod hovedindgangen. Jeg ordnede mit eget tøj, mens jeg tænkte på hvad jeg skulle skrive til Kirsten. Jeg nåede ikke at tænke tanken færdig, før jeg fik en sms fra hende: "Hold da kæft! Sperm over hele vinduet! Du må have været liderlig, skat! Men, godt at vi aflyste. Drengene er allerede kommet hjem, kan jeg høre!" Den var svær at takle, så jeg svarede bare: "Du ved jo at du virkelig kan få mig tændt! Vi snakkes ved, sov godt!"

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.