Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Du Kigger stjålet på pikken, tænker:" jeg skal sutte den pik, så han i morgen bliver mindet om, hvor kæk han var overfor en fremmed voksen og ukendt kvinde, et tilfældigt møde i metroen i Kbh". Du Adlyder, kravler hen til mig, tager fat om pikken, sender mig et frækt blik, mens du begynder at gnide pikken, og hvisker kælent: " nu skal jeg give den en suttetur Herre.".. Du tager om pikken med et fast greb, mens du lader tungen spille på det opsvulmede pikhovede. Lader hånden vandre ned til nosserne, klemmer dem hårdt, samtidig med at du sluger pikhovedet. Begynder at sutte, mens du ælter nosserne. Jeg vrider mig i stolen, hvilket får dig til at tage endnu mere fat, sutte og suge endnu mere intenst. Sutter pikken med tænderne fremme, bider i pikken, mærker at pikken er hård og spændt. Fornemmer at rollerne er vendt, jeg har fuldstændig glemt min rolle i det her spil, det er min pik det taler nu, den vil bare have mere. Sluger min pik til roden, klemmer patterne rundt om den, masserer og sutter... sådan bliver du ved, indtil du sætter tænderne lidt hårdt i pikken, kigger op på mig og siger: " så kan du vist ikke klare mere, hvis også du skal kunne klare at tilfredsstille min fisse, uden at eksplodere efter 2 ryk". Rejser dig op går hen til sengen, lægger dig på ryggen, jeg sidder stadig i stolen og sunder mig... Viser mig din fisse "se hvor åben den er knægt, det er din skyld, hvad har du tænkt dig at gøre ved det?"

Jeg blir liderlig af at høre dig - en fremmed kvinde fra metroen kigge liderligt på mig og tigger efter at blive flydt ud af min stive pik. Nu er du min og vi gir efter til kødets lyster "sæt dig op" siger og du adlyder og sætter dig på sengekanten med spredte ben. Jeg stiller mig imellem dine ben og tager hårdt fat i dit hår og tvinger dit hoved tilbage og kysser dig igen vådt imens jeg leger med din våde fisse og du spiller min stive pik. "Knep mig uden kondom" hvisker du til mig. Du har gjort mig liderlig nok til at det slet ik har strejfet mig, men at høre dig sige det får min pik til at dunke i din hånd. Du mærker min liderlighed og smiler selvtilfreds. Med det samme tvinger jeg dig ned på sengen og sætter mig på knæ imellem dine ben og lader min stive pik og store svulmende pik hovede lege med din våde klit. Du stønner af vellyst og tigger "knep mig så med din store tykke pik. Fyld mig ud" jeg kan ikke længere drille dig. Jeg må mærker dig nu! Jeg trænger let op i din stramme våde fisse med et enkelt stød og mærker hvor dejligt du omslutter min pik dybt oppe i dig. Jeg stønner dybt og støder igen. Trækker mig langsomt ud. Støder igen. Du kan se vildskaben og liderligheden i mine øjne. Du nyder hvert et stød. jeg tager dine ben på nakken så jeg kan trænge helt op i dig. Din krop gir efter og du stønner højlydt i takt til jeg knepper dig med hurtigere og hårdere stød. Du åbner øjnene og jeg kigger dybt i dem "nå.. Kan jeg fylde dig ud?" Hvisker jeg "er du stadig i tvivl om jeg kan mætte dig?"

SEX I DAG?

Du får fremstammet "ja åh Gud ja du..." Din ord bliver kvalt da jeg støder til igen og du mærker mit pikhovede vokse og pulsere dybt i dig " åhh ja din pik føles stor og stærk i min liderlige fisse " jeg kan høre din stemme skælver i mens du taler " mere. Mere!" Tigger du min pik drypper af dine safter og det sjasker hver gang jeg støder til. Jeg trækker mig lidt ud så kun lige pikhovedet er inde. Lader den langsomt glide ind og ud ad din stramme åbning så jeg rigtig mærker hvordan du strammer til om mig. Åhh Gud det føles skønt og synet af af dig der vrider din perfekte krop i lagnerne til mig. Til os. Det får min pik til at spænde. Og en kombination af min meget stive pik og din stramme fisse der klemmer om hovedet får pikke pludselig til at glide ud med et svup. Den er våd og hævet og vi stønner begge højt. Du tager fat om pikken og gider den hårdt mod din klit så den blir helt våd af dine safter. Du begynder at spille den grådigt over din kønsbehåring og tager fat om mine glatte nosser og massere dem og siger "jeg vil have din sperm!" Du slikker dig om munden og stikker din tunge ud" ahhh.. Jeg vil have du sprøjter din liderlige mande sperm ud over mig og langt ned i min hals. Du rejser dig hurtigt og går ned på mig. Din mund omslutter min pik. Du smager dig selv blandet med mig. En skøn liderlig smag af os begge. Jeg tager fat om dit hovede og mundknepper dig tilbage. Du står på alle fire og din røv stritter vidunderligt i takt til min pik boller din mund. " du skal nok få alt den sperm du kan sluge" siger jeg og gir dig et ordenligt rap i røven! " men jeg er slet ik færdig med at kneppe dig endnu" du stønner højlydt med min pik dybt i munden til tanken om mere pik. Åhh ja mere hård intens knepperi. " vend dig om" beordre jeg. Du lader min våde pik glide ud af din mund og vender dig så jeg kan se din frække røv. Jeg spreder dine balder og siger " jeg har ventet på dette øjeblik lige siden vi fik øjenkontakt første gang i metroen " jeg begraver mit ansigt i din røv og slikker og sutter løs. Spyt og fissesaft blandes og jeg nyder det så meget at jeg næsten vender det hvide ud af øjene. Jeg slikker din klit dine skamlæber dit mellemkød og da jeg når din røv gisper du højlydt da min tunge jeg vådt med den. Du rykker dig frem og tilbage så jeg nærmest tungeknepper din røv. Jeg er i den syvende himmel og kan ikke holde mig tilbage mere. Min pik vil have dig igen og du stønner mere mere! Men du blir kvalt i stønnen da du mærker min stive pik trænge sig langsomt men dybt op i mellem dine balder. Og din fisse driver imens du udstøder et langt inderligt støn.

Du Skubber røven bagud for at kunne mærke pikken helt oppe.. Åhhh du er liderlig, stønner og klynker, og har næsten glemt. at gøre modstand. Stikker en finger med op i din fissen, masserer pikken med den. Du Kan mærke at pikken er spændt, tænker:" gad vide hvor stor hans pik kan blive med en pikring på?"... Uhh du bliver endnu mere liderlig ved tanken. Hiver i mine nosser, kradser dem, vil høre mig stønne endnu mere... Du fornemme at liderligheden er ved at overmande mig. Du Skubber mig væk.." Læg dig ned på ryggen.." Du Sætter dig over mig, med fissen lige over pikken, du begynder at lege med patterne, klemmer dem sammen, slikker vorterne, alt imens jdu glider længere og længere ned over min pik, som står lige op i luften... Åhhhhhh du glider helt ned til roden, tager fat i mine arme, hjælper dem op over mit hoved. Kysser mig dybt og vådt.. " hva så, skal du ha' mere?"

Fortsættes sf :)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.