BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg spotter dig I en tæt pakket metro. Vi får øjenkontakt du smiler. Jeg bevæger mig igennem mængden for at komme tættere på dig. Du kigger ned, lidt flov men også smigret da jeg hvisker til dig "ville bare sige at du er virkelig smuk og synet af dit smil har gjort en ellers kedelig dag til en meget mindeværdig. Det havde jeg ikke troet da jeg stod op imoges og det skal du have tak for" Jeg smiler. Tak nærmest hvisker du - Der er gensidig interesse kan jeg mærke. Jeg stille mig om bag dig - helt tæt op ad dig med den ene hånd i lofthåndtaget og den anden hånd om din hofte. Du får et chok og vender dit ansigt om du skal lige til at spørge hvad jeg bilder mig ind, men vi får øjenkontakt igen og vi mangler begge ord. Du prøver at lade som ingenting men fantasierne strømmer til dig imens du mærker jeg presser din røv ind mod mig. Du gisper sagte og prøver at holde masken blandt alle menneskerne da jeg hvisker i dit øre "hvor vidunderligt sån at støde i på en vidunderlig kvinde her i det grå københavn. Dit smil -" jeg dufter til dig # din Duft farver verden omkring dig og jeg håber ikke jeg er den første der fortæller dig hvor smuk du er. Og jeg mener ikke bare alene dit udseende, jeg føler jeg kan se ind i dig. Du er fyldt med begær og varme som du måske uden at vide det deler med din verden". Du sluger mine ord som om det først nu er gået op for dig at du var sulten og at de er de eneste der kan slukke den slut. Du bider dig selv i læben og presser igen med din røv. Jeg lader nu min hånd glide op under din nederdel. Ingen kan se det fordi vi står så tæt, men jeg kan mærke din liderlighed trænge igennem dine trusser når mine fingre gnider på din klit imellem skamlæberne. Du presser igen med små stød og mærker hvordan du får min pik til at vokse sig hård i mine bukser presset helt op imod dig. Jeg tager nu min hånd og op og kærtegner dine store velformede bryster og finder hurtigt en stiv vorte under blusen som jeg nuldre og niver let imens jeg hvisker i dit øret "jeg skal af ved næste stop. Skal du med? Så kan du fortælle mig hvad du står og dagdrømmer dig helt fjern til i myldretiden i metroen" sxmf ;)

Du kigger på mig med et lille smil. Lader din hånd glide ned af min mave og standser ved den hårde bule i mine bukser. Gnider undersøgende og du kan mærke konturerne af min tændte pik. Metroen standser og jeg står af og vender mig om og kigger. Du bliver først stående, smiler lidt og står så af og går forbi mig. Du siger ikke noget. Går hen og tager rulletrapperne op. Du kan mærke jeg følger efter. Du kan indimellem mærke min hånd prøve at finde op under min nederdel. Du går legende et par trin op hver gang det sker. Det fortsætter oppe på gaden. Du skifter hele tiden retning, stopper lidt op...går stærkere... smiler mens du gør det. Jeg er ved at blive lidt småfrustreret over det. Du trækker mig pludseligt ind i en mørk baggård. Jeg ser dig lade dine trusser glide ned og trækker mig ind imod dig, og jeg presser dig op ad væggen. Du tager min hånd og fører den op imellem dine ben. Du løfter det ene ben lidt og gør plads, så mine fingre har fri adgang til din hårde klit. Den er spændt og hævet imellem dine våde skamlæber. "Siden du var så kæk i metroen, så lad os nu se om du kan få mig til at komme", hvisker du med tændte øjne. "Kom så!, få mig til at komme nu". Du holder rundt om min nakke i et favntag, mens du mærker mine fingre kilde og forkæle min klit. Jeg kan høre din vejrtrækning bliver dybere. Du lukker øjnene og bøjer hovedet ind mod min skulder. Jeg mærker hvordan spændingen får dit underliv og hofter til at ryste i små ryk. Du begynder at holde vejret i små stød og med små klynk kommer du, mens du holder mig tæt ind til dig. Der går et par sekunder inden du kommer til dig selv. Lader benet falde ned og kroppen slappe af. Kigger alvorligt på mig. Er stadig let forpustet. "Du har ikke planer for resten af aftenen, vel?". Jeg ryster på hovedet. Du står stille et lille stykke tid, stadig med den alvorlige mine på. "Jeg har lyst til dig. Kom med!" Vi går ud på gaden igen. Du kigger undersøgende rundt. Vi ser et hotelskilt og går hurtigt dertil. Oppe på det lille værelse, er der en seng. Jeg bliver stående indenfor døren Er lidt nervøs. Du går hen mod sengen. Trækker nederdelen helt op, sætter dig ned og spreder benene helt for mig. Jeg har nu frit udsyn til den klit, jeg lige har givet en orgasme. Du knapper din skjorte op og lader dig se brysterne der stadig er gemt i min bh. "Nåååå knægt... hvad skal vi?" spørger du, mens du læner dig tilbage og kærtegner dine bryster og lader din mis frit udstille sig for mig...

SEX I DAG?

Jeg betragter dig på sengen og nyder det frie syn til din liderlige mis som jeg mener at kunne skimte drypper i det dunkle hotelværelse. jeg dufter til mine fingre en dyb ind ånding og kan mærke duften af dine safter sender brøl af liderlighed igennem min krop. fanme nej om hun skal tro hun styrer showet "Du vil komme til at fortryde at du kalder mig knægt" jeg smækker døren til værelset i med et brag bag mig imens mine øjne er fastlåst på dig " når vi er færdige her vil du ikke engang kende ordet knægt, der vil kun være 'be' om', ja og 'mere' efterfulgt af 'Herre'. Jeg går stille skridt hen imod dig, du bider dig i læben og jeg kan se du glæder dig til endelig at mærke mig, sådan rigtig mærke og blive taget af en rigtig mand! men jeg går lige forbi dig og du kan mærke det sitre og boble i dig da jeg sætter mig i en lænestol i hjørnet af det lille rum " rejs dig op og tag dit tøj af langsomt for mig" du ryster modvilligt på hovedet på en drilsk måde og tror stadig du har overhånden, indtil du høre alvoren og autoriteten i min stemme "rejs dig op NU og klæd dig langsomt af ellers blir det værst for dig selv" du kan mærke dine knæ skælver let da du rejser dig af en blanding af lyst og frygt - en mærkelig kombination som tænder noget i dig som du ikke mindes at have følt før. Du begynder med at tage blusen nænsomt af så dine store flotte bryster danser i BHen og jeg holder der fast i mit blik, men du kan tydeligt se på mig at jeg nyder dig, nyder din krop og nyder at være herre over den. Du mærker modvilligheden skylle væk som var det skrevet i sandet i vandkanten. Du drejer langsomt om og trækker langsom din nederdel ned over din røv så din frække g-streng kommer til syne og lader nederdelen falde til gulvet. da du vender dig om ser du mig kærtegne mit hårde fuldt erigerede pik uden på mine bukser i et blik der fuldt ud fortabt i din krops former, og du ser muligheden i at genvinde overhånden du tror jeg har vist svaghed og du ser dit snit til igen at skifte magtbalancen

"nåå så knægten kan lide hvad han ser" hører jeg dig sige og prøver at ryste det af mig men jeg er helt fortabt i din sexede krop du træder langsomt og elegant to skridt frem hæver dit den og placere din stilét med den spidse hæl uden på bukserne af mit erigerede lem. Jeg rykker lidt og mit ansigt viser tegn på smerte og du nyder magten og mig og kan mærke min liderlighed efter dig i min dunkende pik - selv igennem bukser og sko kan du mærke hvor meget jeg lyster efter dig. Du læner dig frem og tager fat i min krave og med et fast greb om min pik uden på bukserne hiver du mit ansigt indtil dit og hvisker til mig " nåå knægt var jeg alligevel for stor en mundfuld for dig? du smiler frækt og kigger mig dybt i øjene og først der ind ser du at du har taget fejl. Du har ikke magten. mine øjne smiler et djævelsk smil i det jeg hiver dig ned så du kommer til at ligge over mine ben min din frække røv i g-streng strittende op imod mig " nej" siger jeg " du er ikke for meget, du er lige der hvor jeg vil have dig". jeg giver dig et rap over ballen så du ikke kan lade vær at hvine sagte af smerte og nydelse . Du må forstå at her er det mig der bestemmer og jo før du lærer det, desto mere vil du kunne henkaste dig nydelsen. Du prøver at vride dig fri og rejse dig, men jeg holder dig nede i et jerngreb og giver dig et syngende klask over den anden balle. "ååååhhh" skriger du og jeg kan mærke dine støn sender blodet brusende ud til pikhovedet. " gør du som jeg siger nu?" Du får fremstammet et "ja skal nok...he..herre" jeg slipper grebet og lader dig synke på gulvet, så du er på alle fire og kigger bønfaldende på mig på en måde der siger ta mig jeg er din jeg overgir mig - min krop er din brug mig...nu. "kravl rundt for mig og vis mig hvilken sexet mis du er" Du adlyder straks min kommando og jeg betragter hvordan du flotte røv stritter opad når du sniger dig langsomrundt og hvordan dine flotte naturlige bryster hopper mod gulvet hvergang du tager et nyt forsigtigt skridt. da du endelig får mod og vender dig om imod mig igen mødes vores blikke og du ser hvor tændt du har gjort mig, du kan mærke mit blik skylle igennem dig som om din våde fisse ikke kunne blive mere tændt. Først der opdager du at jeg har taget min pik frem og sidder og spiller den langsomt for dig som en lokkende gestus " kom her hen frækkert. Kom hen og smag din herre. Du kigger på den store stive pik med det pulserende pikhovede der får dit mundvand til at løbe.

Fortsættes? sxf ;)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.